Bo LKV Oulu

Omakotitontti

Mukkelintie 6, Kirkkokangas, Oulu

Hinta

126 000 €

Koko

1 400

Loistava mahdollisuus saada suositulta Kirkkokankaan alueelta itselleen omakotitalotontti! Myytävä määräalan koko on noin 1400m2, joka tarkentuu lohkomistoimituksella. Rakennusoikeutta tulee olemaan kyseiselle tontille 200kem2. Tällä hetkellä tontilla sijaitsee maalämpöputket, jotka myyjä purkaa kustannuksellaan ostajan rakennustöitten alkaessa. Tontille tulee olemaan oma erillinen kulku, tällä hetkellä kulun edessä sijaitsee maakellari, jonka purkamisesta ostaja vastaa. Ostaja vastaa myös lohkomiskustannuksista. Suosittu Kirkkokankaan alue on ihanan puistomainen ja rauhallinen, mutta myös lähellä kaupunkia. Vieressä sijaitseva Poikkimaantiensilta luo nopean yhteyden Oulun eteläpuolelle. Lähellä on myös pieni Oulujoen koulu, jossa on opetusta 1-6 luokalle. Kysy lisätietoja välittäjältä! Maria Sippala | 040 723 5142 | maria.sippala@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20556986
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

126 000,00 €

Velaton hinta

126 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Tontilla menee tällä hetkellä maalämpöputket pinnassa. Rakennustöiden alkaessa myyjä poistattaa putket kustannuksellaan. Ostaja vastaa lohkomiskustannuksista ja muista mahdollisista kustannuksista sekä maakellarin poistosta.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-404-91-61
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 400 m²
Lisätietoja tontista
Myytävän määräalan koko on noin 1400m2, tarkempi neliömäärä selviää lohkoamistoimituksessa. Ostaja vastaa lohkomiskustannuksista.
Rakennusoikeuden pinta-ala
200 m²
Tontin nimi
Järvelä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Oulun kaupunki, asemakaavoitus@ouka.fi
Kaavoitustiedot
Oulun kaupunki, asemakaavoitus@ouka.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Kirkkokangas, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sippala Maria

Myyntipäällikkö, LKV

Bo LKV Oulu

Bo LKV Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.