ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 3h + k + kph + s + wc

Mikonkatu 11 A 3, Kluuvi, Keskusta, Helsinki

Hinta

1 055 700 €

Koko

120 m²

Vuosi

2012

Täydellinen yhdistelmä modernia asumista vanhojen ja kauniiden yksityiskohtien keskellä! Asunto on täysin remontoitu hyvällä maulla. Olohuoneessa erkkeri-ikkunat ja himmentimillä varustetut kattovalopisteet tuovat tunnelmaa. Äänieristetty katto ja seinä takaavat oman rauhan. Huonekorkeus on yli 3 metriä, joten avaruutta ei asunnosta puutu. Makuuhuoneesta löytyy persoonallinen erikoisuus, joka sopii loistavasti vaikka lemmikkieläimen kodiksi tai ylimääräiseksi säilytystilaksi. Suihkuhuoneessa ja kylpyhuoneessa on Bosen FreeSpece -uppokaiuttimet sekä saunan lauteiden alla Bosen kostean tilan pintakaiutin. A. Lackmanin Mikonkatu 11 on liike- ja asuintalo, joka valmistui vuonna 1912. Sen suunnittelivat arkkitehdit W. G. Palmvist ja Einar Sjöström. Julkisivun graniittiveistokset on tehnyt taiteilija Gunnar Finne. Talossa on Suomen vanhimpiin kuuluva henkilöhissi, josta vain lattia ja koneisto uusittiin. Rappukäytävä on historiallinen ja suojeltu, upeilla tammiovilla varustettu. Talo saneerattiin täysin vuonna 2012, joten isompia remontteja ei ole näköpiirissä. Talo sijaitsee Helsingin ytimessä. Ikkunasta avautuu hieno kansallismaisema Ateneumiin, Rautatientorille ja Kansallisteatteriin! Raitiovaunut, bussit, metrot ja junat kulkevat kivenheiton päässä. Kaikki palvelut Stockmannista lähikauppoihin ovat kävelyetäisyydellä. Asunnosta pääsee sisäkautta autohalliin, josta myytävänä autopaikka erillisillä osakkeilla sähkönlatauslaitteella varustettuna, HP 60 000e. Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k+s Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle yksityisesittelyaika! Yhteydenotot: Taru Tuukkanen, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV taru.tuukkanen@roof.fi 044 5412 735 I provide services also in English and Spanish ROOF LKV - Get a Roof!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20590795
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s + wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/8
Rakennusvuosi
2012
Käyttöönottovuosi
2012
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 055 700,00 €

Velaton hinta

1 055 700,00 €

1 098 500,00 €

Neliöhinta

8 797,50 €/m²

Vastike

Hoitovastike

732,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

732,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Osakkeina olevista autohallipaikoista veloitettava vastike on 6,10 euroa/m2.

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu: 20 e/kerta.
Huoneistoissa on vesimittarit, ennakkona veloitetaan 15 eur/hlö/kk. Laskutus tasataan toteutuneen käytön mukaan vuosittain, kylmä vesi 4 eur/m3 ja lämmin vesi 9 eur/m3. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta, mm. osakasmuutosten yhteydessä, osakkaan tulee toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten. Hallituksella on valtuudet veloittaa kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tilikauden aikana mikäli tilanne niin edellyttää. Lämmön ja viilennyksen kulutuksesta vastaavat talojen 1 ja 2 osakkeenomistajat talokohtaisesti siten, että sekä lämmitykseen että viilennykseen kuluvan energian lopullisten vuotuisten kulujen osalta suoritetaan tasauslaskutus kunkin vuoden lopussa, jolloin laskutetaan tai hyvitetään osakkaita pinta-alan mukaisesti. Vastike voidaan myös jakaa ja periä erillisenä hoito- ja energiavastikkeena.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: kivi, muu
metalli
Keittiön kuvaus
Induktioliesi, Liesituuletin, Uuni, Hana, Kaapisto, Allas, Astianpesukone, Jääkaappipakastin, Integroitu mikroaaltouuni Lisätietoa: Alaovet musta tammivaakaviiluovi 43B, yläovet kiiltävä akryyli valk. 161. Komero-ovet musta tammivaakaviiluovi 43B. Vetimet alaovet SU12/SU25 (ovileveyden mukaan). Tasot Ylämaan kraniittia, silestone, blanco zeus, paksuus 30 mm. Induktiotaso SiemensU-facettiDesign EH651TA11E, käyttökorkeuteen nostettu uuni SiemensHB73A4540S, Mikro iQ700 kalusteisiin sijoitettava metalli HF25M5R2, Jääkaappi-pakasti Siemens Side-by-Side, 175.6 cm KA62DA70 (jääpalakone), Astianpesukone MieleG 6825 SCU rst/CleanSteel NER (XL-korkeus). Keittiöstä pääsee C-rapun kautta suoraan hissillä autohalliin ja jätehuoneeseen.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Suihku, Suihkuseinä, Wc istuin Pesukoneliitäntä, Hana, Allas, Peilikaappi, Allaskaapisto, Lattialämmitys Suihkutilassa valkoinen yläkaapisto, yläsaranoidut kippiovet, ovet korkeakiiltoinen valkoinen 161 Inverno. Kaapin pohjassa 4 kpl upotettavia halogeenispotteja. RejDesign EH 35744 pyyhepatteri. Raindance Showerpipe 240 suihku juoksuputkella. Katto kuultovalkoinen lakattu puupaneeli. Päätyseinässä tehostemosaiikki. 230x100 cm kiinteästi asennettu huurre/etsattu lasiseinä. Suihkuhuoneessa ja kylpyhuoneessa Bosen FreeSpece -uppokaiuttimet + saunan lauteiden alla oleva Bosen kostean tilan pintakaiutin. Kaiuttimet voi yhdistää joko suihkuhuoneen yläkaapiston päälle tai kylpyhuoneen puolelle asennettavaan vahvistimeen (vahvistin ei sisälly). Järjestelmällä saa siis esim. musiikin kuulumaan WC/kylpyhuone-, suihkuhuone- ja saunakokonaisuuteen.
WC-tilojen kuvaus
Wc istuin, Hana, Allas, Peilikaappi, Allaskaapisto, Lattialämmitys
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Kiukaan vieressä alalauteen yläpuolella suihkutermostaatti juoksuputkella ja letkulla, Hansgrohe. Seinät lämpökäsiteltyä tervaleppäpaneelia, L-laudemalli Classic (Sun Sauna), jossa ylälauteen syvyys maksimoitu. Lauteet lämpökäsiteltyä tervaleppää. Katossa himmennettävä kuituvalaistus, 6 kpl + kiuaslinssi kiukaan yläpuolella (ei himmennettävä). Kiuas Harvian Kivi, malli P190E 9 kw, kivimäärä n. 100 kg ladottu kahteen kolmiomalliseen ladontatilaan. Ohjausyksikkö, jossa ajastinmahdollisuus suihkuhuoneen puolella.
Lattiamateriaalit: laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuone ja olohuoneen yhteydessä oleva paljeovella (leveys n. 380 cm) erotettava tila. Tiloissa 3+3 noin 220 cm erkkeri-ikkunat, joissa sälekaihtimet. Olohuoneen kattovalopisteet varustettu himmentimellä. Olohuoneessa n. 57 cm levyinen himmennettävällä valopisteellä ja 7 lasihyllyllä varustettu syväys. Lisähuoneen katto äänieristetty yläkertaan ja olohuoneen seinä äänieristetty naapuriin.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme n. 220 cm korkeaa ikkunaa sisäpihalle sekä erillinen n. 139 cm korkea lisäosa, jossa kaksi ikkunaa, lämpöpatteri ja valo sekä sähköpistoke.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Itälahdenkatu 15-17, 00210 Helsinki Isännöitsijä Eevert Holma Sähköposti eevert.holma@kiinteistotahkola.fi Puhelinnumero 0207488259
Huolto
Kiinteistöhuolto Määttä Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi, Talopesula/itsepalvelupesula, Kuivaushuone, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Lunastusoikeus yhtiöllä ja osakkailla - koskee vain autohallipaikkaosakkeita (47926-47973), katso yhtiöjärjestys.
Muuta: 2 liiketilaa ja 2 liikehuoneistoa

Taloyhtiö muodostuu kahdesta rakennuksesta. TALO 1 (Lackmanin talo) on rakennettu 1913 ja saneerattu 2011. Lackmanin talon pinta-ala 5.956 m2. TALO 2 (uudisrakennus sisäpihalla) on rakennettu 2012. Uudisrakennuksen pinta-ala 3.963 m2. Katso talokohtaiset vastuut yhtiöjärjestys 6§.
Tehdyt remontit
2022 Huoneistojen välisiä äänimittauksia (liittyy 10-vuotisvastuu tarkastuksiin) ei toimenpiteitä, huoneistojen palovaroittimien uusinta, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, autohallin betonikannen saumojen tiivistys, Mikonkadun puoleisen katon lumiesteiden asennus, PTS-Suunnitelma.
2021 Autopaikkojen sähköistys latauspistokkeita varten. Kaikkiin autohallin autopaikkoihin laitetaan sähköjohto latauspistokkeille.
2020 D-talon saunaremontti.
Sisäpihan uudisrakennus on valmistunut 2012. Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet on suoritettu. Rakentaja on tehnyt takuutöitä ja 10-vuotisvastuuseen liittyviä korjaustöitä.
Tulevat remontit
Päätetyt ja käynnissä olevat korjaukset: Mikonkadun puoleisten liiketilojen ikkunapuitteiden maalauskorjaus.

Suunnitellut korjaukset:
2023 A-talon eteläpuolen ikkunapuitteiden huoltomaalaus.
2025 LVI-säätöjärjestelmän uusinta, valaisimien modernisointi.
Energialuokka
D (2013)
Tontin koko
1 739 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Mikonkatu 11 Helsinki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kaisaniemen ala-aste (n.450m), Ressun lukio (n. 750m), Kruununhaan yläaste (n.800m)
Palvelut: Stockmannin Herkku, K-Market Kaisaniemi, S-Market (n. 200m)
Lidl City-Center
Ydinkeskustan palvelut lyhyen kävelyetäisyyden päässä
Kansallisteatteri (n. 250m), Ateneum (n.120m)
Päiväkodit: Päiväkoti Wilhola (n. 250m), Päiväkoti Lintukoto (n.280m), Päiväkoti Vironniemi (n.500m), Daghemmet Sedmigradsky småbarnskola (n.600m), Daghemmet Alexia/Päiväkoti Aleksi (n.850m)
Liikenneyhteydet
Raitiovaunu (n. 5m) Bussi (n.100m) Rautatieaseman ja Kaisaniemen metroasemat (n.250m) Rautatieasema/ junat (n.250m)
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikka myynnissä asunnon yhteydessä erillisillä osakkeilla, sähkölatauslaitteella varustettuna. HP 60 000€
Kaikki autopaikat erillisillä osakkeilla, ei yhtiön hallinnassa

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kluuvi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuukkanen Taru

Kiinteistönvälittäjä LKV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.