Bo LKV Vantaa

Omakotitalo | 5h, k, rt, khh, 2kph, 2wc, vh + s, takkah, wc, v, 2 auton autotalli

Torpanniityntie 18, Ruskela, Jäniksenlinna, Tuusula

Hinta

655 000 €

Koko

170 / 253 m²

Vuosi

2011

Näyttävä yksitasoinen kivitalo isolla suojaisalla tontilla Tässä arkkitehdin suunnittelemassa kodissa on panostettu asumisen mutkattomaan sujumiseen. Laadukkaat ja ajattomat materiaalit yhdistettynä hyvään suunnitteluun muodostavat näyttävän ja toimivan kokonaisuuden, jossa arki sujuu. Tilavan olohuoneen keskipisteenä on kiertoilmatakka ja huonekorkeus yltää yli viiteen metriin. Olohuoneen isot ikkunat tuovat luonnon lähellesi vaihtuvana ja rauhallisena maisematauluna ja taloa reunustava terassi tarjoaa mukavat oleskelutilat. Rinnetontti on kokonaisuudessaan 5000 m2 ja suurimmaksi osaksi metsää. Aidattua pihapiiriä on n. 3000 m² joka on pääosin nurmea. Etupiha on siisti ja helppohoitoinen. Asuinrakennuksen yhteydessä on ihastuttava erillinen saunarakennus, jonne matka taittuu katettua terassia pitkin. Rakennus käsittää ison saunan, tyylikkään kylpyhuoneen sekä takkahuoneen, joka soveltuu myös vieras- tai työhuoneeksi. Tilava kahden auton lämmin autotalli säilytystiloineen, sekä autokatos kahdelle autolle viimeistelevät kokonaisuuden. Järvenpäästä n. 8 km:n päästä löytyvät kattavat palvelut ja junayhteys. Koulut ja päiväkodit ovat Tuusulassa n. 8-9 km:n etäisyydellä ja Tuusulan kunta järjestää peruskoulun kävijöille maksuttoman kuljetuksen koululle. Loistavat lenkkimaastot, sieni ja marjapaikat löytyvät tämän kodin ympäristöstä. Tervetuloa tutustumaan tähän huikeaan kokonaisuuteen! Sari Kullberg / Bo LKV 040 0615557 sari.kullberg@bo.fi Susanna Suvanto Bo/ LKV 040 9001447 susanna.suvanto@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20595609
Sijainti
  • Tuusula Ruskela Jäniksenlinna
  • Torpanniityntie 18, 04390 Jäniksenlinna
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, rt, khh, 2kph, 2wc, vh + s, takkah, wc, v, 2 auton autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
170 m²
Muiden tilojen pinta-ala
83 m²
Kokonaispinta-ala
253 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Tuusulan kunnan rakennusvalvonnalta saadun epävirallisen RAHU-raportin mukainen huoneistoala on 253 m2, ja kokonaisala 298 m2. Rakennuspiirustusten mukaan asuinrakennuksen huoneistoala on 170 m², kerrosala on 189 m² ja kokonaisala on 199 m² . Talousrakennuksen huoneistoala on 83 m² ja kerrosala on 99 m² , alaan sisältyy kahden auton autotalli. Molempien rakennusten huoneistoala on yhteensä 253 m², kerrosala yhteensä 282 m² ja kokonaisala yhteensä 298 m². Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

655 000,00 €

Velaton hinta

655 000,00 €

Muut maksut

Vesi- ja jätevesimaksu

20,00 € / kk

Puhtaanapito

24,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 350/v
Kiinteistövero: 500/v
Lämmitysjärjestelmä vaihdettiin vesi-ilmalämpöpumppuun lokakuussa 2022. Koska vuotta ei ole vielä tullut täyteen uudella järjestelmällä, sähkön kulutus (18 000kWh) on arvio, joka perustuu loka 2022-touko 2023 kulutukseen. Veden kulutus kahden hengen taloudessa ollut 40 m3/vuosi. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Lämmitysjärjestelmä vaihdettu sähkölämmityksestä (Tehowatti 13kW) ilma-vesilämpöpumppuun Panasonic Aquarea 12kW lokakuussa 2022. Tuusulan kunnalta saadun tiedon mukaan, toimenpide ei tarvitse lupia. Takka ja keittiön väliseinä maalattu 6/2023, nuohous 10/2023, saunan kiukaan suojakaide asennettu 03/2024
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • B (2018)
  • voimassa 02.02.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
vesi-ilmalämpöpumppu asennettu 10/2022
Tulisija
Takka
kiertoilmatakka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
10 m3 muovinen umpisäiliö
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesiliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi, Rakennusmateriaali: Ulkoseinät ovat kiviainesrakenteisia ja rapattuja. Yläpohja on kiviaines-/puurakenteinen.
Keittiön kuvaus
Tyylikäs ja toimiva Puustelli- keittiö, jossa varusteena on täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, joissa toisessa on jääpalakone ja toisessa hiilidioksidikone. Saarekkeeseen on integroituna induktioliesi, liesituuletin (Gaggenau) ja viinikaappi (Hoover). Integroituna lisäksi astianpesukone, mikroaaltouuni ja kiertoilmauuni. Keittiön työtasot ovat kiveä. Hana Grohe. Lattiamateriaalit: kivi Seinämateriaalit: kaakeli, kiviseinä, maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: lattialämmitys, suihkuseinä, wc
Asuinrakennuksen kylpyhuoneessa on 2 suihkua, 2 allas, 2 allaskaappi. Päämakuuhuoneen yhteydessä on kylpyhuone/wc. Eteisestä löytyy kuraeteinen/suihku. Seinämateriaali: kaakeli Lattiamateriaali: laatta Erillisessä ulkorakennuksessa on kylpyhuone 2:lla suihkulla. Päätalon kylpy - ja wc-tiloissa Grohe hanat ja suihkut sekä Puustellin kalusteet.
WC-tilojen kuvaus
Eteisen yhteydessä on erillinen wc, jossa varusteena on allas, allaskaappi ja peili. Päämakuuhuoneen yhteydessä on wc/kylpyhuone sekä erillisessä piharakennuksessa (saunan yhteydessä) on wc. Seinämateriaalit: kaakeli Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Erillisessä rakennuksessa on sähkökiukaallinen tilava sauna, kylpyhuone, jossa on kaksi suihkua ja takka/oleskeluhuone. Lattiamateriaalit: laatta Seinämateriaalit: kaakeli Saunan seinät: puupaneeli. WC: seinät maali/kaakeli, lattia laatta. Peili ja allaslaatikosto.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Hyvät kaappitilat, varusteena allas ja työtasot. Kodinhoitohuoneesta kulku myös kylpyhuoneeseen ja walk-in-closet:iin. Lattiamateriaali: laatta Seinät: maalattu ja välitilassa kaakeli
Varusteet: kuivauskaappi, lattiakaivo, lattialämmitys, pesuallas, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit, pöytätaso
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Upea ja korkea tila, jonka suuret ikkunat takapihalle tuovat runsaasti luonnonvaloa tilaan. Lattiamateriaali on laatta ja seinät on maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme tilavaa makuuhuonetta ja kaksi makuuhuonekäyttöön soveltuvaa huonetilaa. Master bedroomissa on oma walk-in-closet ja kylpyhuone/wc-tila. Kahdessa makuuhuoneessa on säilytyskaapit ja yhdessä mappikaapit. Lattiamateriaali on laatta ja seinät ovat maalatut tai tapetoidut.
Säilytystilojen kuvaus
Asuinrakennuksen kaapit ja vaatehuone. Autotalli ja varastotila.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattotyypin kuvaus
pulpetti (osittain harja)
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiilikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
858-416-2-89
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
5 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Upea 0,5 hehtaarin (5000 m² ) tontti, joka on pääosin tasamaata. Asuinrakennus on rakennettu rinteeseen. Etupihalla on kalliomursketta ja se on helppohoitoinen. Terassi kiertää etupihalta takapihalle ja jatkuu piharakennukseen saakka. Takapihalla on reilusti nurmikkoa ja metsää on n. 3000 m². Metsikkö ja takapiha on aidattu ja soveltuu loistavasti perheen lemmikkien pihatoksi. Nurmialueella on koiratarha.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusluvan mukaan rakentamisen kokonaismäärä on yhteensä enintään 490-k m2.
Kaavoitustiedot
Ruskela, Vanhakylä, Ritasjärvi osayleiskaava. Maa ja metsätalousvaltainen alue.
Katso Tuusulan kunnnan rakennusjärjestys: https://www.tuusula.fi/sivu.tmpl?sivu_id=1126
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Rakennukset
Sivurakennuksessa on sauna, kylpy-, puku- ja takkahuone, wc sekä kahden auton autotalli. Kiinteistöllä sijaitsee eristetty/lämmin koirien "mökki" sekä koiratarha.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Ruskela, Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kullberg Sari

Myyntijohtaja, LKV, KED, partner

Bo LKV Vantaa

Bo LKV Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.