Huoneistokeskus Tampere

Paritalo | 5H + K + S

Haltijankaari 5 B 3, Lamminrahka, Kangasala

Hinta

369 000 €

Koko

106 m²

Vuosi

2024

Uuden äärellä Uudelle asuinalueelle Kangasalan Lamminrahkaan rakentuu moderni paritaloyhtiö Asunto Oy Kangasalan Lamminlaakso, johon valmistuu yhteensä kahdeksan asuntoa. Nykyajan asumisen tarpeisiin suunnitellut asunnot ovat kahdessa tasossa ja arjen toimivuus on huomioitu asuntojen pohjaratkaisuissa. Tyylikkäät pintamateriaalit tekevät kodista skandinaavisen raikkaan ja harmonisen sisustuksen kruunaa korkealuokkainen Puustellin keittiö laadukkailla kodinkoneilla varusteltuna. Ihana arki luonnon helmassa Aktiiviseen elämäntyyliin ja lapsiperhearkeen sopiva Lamminlaakso tarjoaa viihtyisät oleskelutilat kotoiluun ja ihanteelliset puitteet ulkoiluun. Lamminrahkassa metsä on käden ulottuvilla ja laajat polkuverkostot ja ladut lähtevät ihan kodin vierestä. Pihapiirissä on lasten leikkipaikka sekä rentoon ajan viettoon tarkoitettu yhteiskäyttöinen oleskelualue. Huoneistot ovat valmistuneet. Tervetuloa tutustumaan! Esittely ja myynti: Kimmo Laaksonen 044 7577899 kimmo.laaksonen@huoneistokeskus.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20604252
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5H + K + S
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
106 m²
Kokonaispinta-ala
106 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Muu ehto
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

169 500,00 €

Velkaosuus

199 500,00 €

Velaton hinta

369 000,00 €

Neliöhinta

3 481,13 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

439,90 € / kk

Pääomavastike

810,97 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 250,87 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Alustava hoitovastike arvio 4,15 €/m2. Rahoitusvastikkeeseen on laskettu pelkästään arvioidut korkokulut eikä lainanlyhennyksen osuutta. Taloyhtiölainan kokonaiskorko (9.03.2023 tasolla) 12kk euribor+0,90 % yhteensä 4,878% Laina-aika on 22 vuotta, joista kahtena ensimmäisenä vuonna ei ole lainalyhennystä

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
vesikiertoinen lattialämmitys.Termostaattiohjaus muissa tiloissa paitsi kosteat tilat, kodinhoitotila ja wc:t vapaalla kierrolla.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Puurunkoiset ulkoseinät, eristeenä Ekovilla, puu-ulkoverhous
Keittiön kuvaus
Keittiön induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella. Keittiön uuni ja astianpesukone ovat integroitu kalusteisiin. Kaikki kiintokalusteet toimittaa Puustelli. Kiintokalusteet erillisen tyyppisuunnitelman mukaan, sisältää keittiön, kodinhoitohuoneen, wc:t, makuhuoneiden kaapistot sekä eteisen kalusteet.
Saunan kuvaus
Saunassa on Harvia Cilindro sähkökiuas
Sähkökiuas
Säilytystilojen kuvaus
Varastot: sisäpinta (seinät ja katto) maalattu kipsilevy, lattia betoni. Polkupyörävarasto sijaitsee Asunto Oy Kangasalan Lamminlaakso 2 ensimmäisessä kerroksessa. Polkupyörien säilytystila on yhteiskäytössä Asunto Oy Kangasalan Lamminlaakso 2:n sekä Asunto Oy Kangasalan Lamminlaakso 3:n kesken.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti, tummanharmaa
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Huonekohtainen vedenmittaus kylmän ja lämpimän veden osalta.

Korttelin 1519 tonttien välille tullaan laatimaan yhteisjärjestelysopimus, jossa sovitaan muun muassa tonteilla olevien kulkuväylien, piha-alueiden, yhteistilojen, autopaikoitusalueiden sekä polkupyörävaraston hallinnasta ja yhteiskäytöstä.


Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
1 524 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Kangasalan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
11 736 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Kangasalan kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
3.4.2072

As Oy Kangasalan Lamminlaakso 1

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Muut palvelut: Lamminrahkan torin ja kävelyraitin ympärille rakennetaan koulukeskus päiväkoteineen, päivittäistavarakaupat, ravintolat ja kahvilat. Torin jatkeena on
Lamminrahkan Liikuntapuisto leikki- ja harrastuspaikkoineen.
Liikenneyhteydet
Alueella on jo nyt toimiva joukkoliikenne: uuden eritasoliittymän pysäkeiltä on 10 minuutin matka TAYS:in alueelle, josta pääset Ratikalla Tampereen keskustaan. Kangasalan kulttuurikeskustaan pääset bussilla niin ikään alle vartissa. Yhteyksiä Lamminrahkasta täydentävät jatkossa kaksi muuta bussilinjaa. Lamminrahkan keskustassa varaudutaan TAYS:n linjan jatkeena rakennettavaan raitiotiehen, joka saapuu Koilliskeskuksen kautta.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiselle asunnolle kuuluu yksi autopaikka. Autopaikat sijaitsevat Asunto Oy Kangasalan Lamminlaakso 2 (211-1-1519-12) vuokraamalla tontilla. Asunnoilla on käytössään sisäänkäynnin yhteydessä sijaitseva huoneistokohtainen kylmävarasto.
Pihan kuvaus
Nurmialueet, istutukset ja leikkivälineet tehdään asemapiirroksen ja pihasuunnitelman mukaisesti. Parkkipaikan ja kulkuteiden päällysteenä alueella käytetään asfalttia, sorapintaa ja kivetystä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Lamminrahka, Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laaksonen Kimmo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

Huoneistokeskus Tampere

Huoneistokeskus Tampere
Huoneistokeskus Tampere

Pyhäjärvenkatu 5,
33200 TAMPERE

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.