KBH Group Oy

Omakotitontti

Vilkastuksentie 3, Puistola, Helsinki

Hinta

249 000 €

Koko

630

Puistolan parhaalta paikalta, upea rakennuspaikka! VAIHDOSSA VOIDAAN OTTAA EDULLISEMPI ASUNTO TAI TALO PK-SEUDULTA. MYÖS KAKSI TONTTI OSUUTTA VOIDAAN VAIHTAA YHTEEN ASUNTOON/TALOON KUNHAN SEN VAIHTOARVO JÄÄ ALLE TONTTIEN HINNAN! Tämä 1960m2 kiinteistö jaetaan hallinnanjakosopimuksella kolmeen osaan, josta nyt myynnissä kaksi osaa, B ja C. Kiinteistö on myös lohkottavissa kolmeksi omaksi kiinteistöksi. Hallinta-alue B on kooltaan 630m2. Rakennusoikeus 156m2. Hinta 249 000 euroa. Hallinta-alue C on kooltaan 625m2. Rakennusoikeus 156m2. Hinta 249 000 euroa. Kaava sallii maanpäällisen kellarin rakentamisen. Maanpäällinen kellari mahdollistaa neliöiden kasvattamisen entisestään. Kellarista rakennusoikeutta vie vain sisäänkäyntialue ja portaikko jotka saavat viedä rakennusoikeudesta max. 25m2 yhteensä. Kaavan mukaan rakentaa saa maksimissaan kahteen kerrokseen. Rakennus saa olla 1-kerroksisena max. 4,5m korkea ja 2-kerroksisena max. 6,5m korkea. Lohkottaessa tontit omiksi kiinteistöiksi saa tontille rakentaa erillisen kerrosalaan laskettavan talousrakennuksen jossa saa olla enintään 20m2 lämmitettävää tilaa. Rakennusoikeuden lisäksi tontille saa rakentaa 30m2 autosuojan per asunto joka voi olla myös erillinen rakennus, mutta samanaikaisesti asuinrakennuksen lisäksi tontilla saa olla vain yksi lisärakennus. Tontilla sijaitsee purettava rakennus jonka purkukustannuksista vastaa myyjä. Olethan aina ensin yhteydessä jos haluat mennä katsomaan kiinteistöä! Kohdetta myy, Janne Kieselbach Kiinteistönvälittäjä, LKV 045 806 8299 janne@kbh.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20606015
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

249 000,00 €

Velaton hinta

249 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
630 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koko kiinteistön pinta-ala on 1960m2. Kiinteistö jaetaan hallinnanjakosopimuksella kolmeen osaan. Kiinteistö on mahdollista myös lohkoa omiksi tonteiksi. Ostaja vastaa lohkomiskustannuksista. Hallinta-alue A on pinta-alaltaan n. 705m2 / EI MYYNNISSÄ Hallinta-alue B on pinta-alaltaaan n. 630m2 Hallinta-alue C on pinta-alaltaan n. 625m2
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Hallinta-alue B rak. oik. n. 157m2 Hallinta-alue C rak. oik. n. 156m2 Molemmille hallinta-alueille saa rakentaa maanpäällisen kellarin joka ei vie rakennusoikeutta.
Kaavoitustiedot
Helsingin Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Puistola, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kieselbach Janne

Kiinteistönvälittäjä, LKV

KBH Group Oy

KBH Group Oy
KBH Group Oy

Mannerheimintie 134 LT 1,
00270 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.