Bo LKV Turku

Erillistalo | 3-6h + k + s

Pilttikatu 12, Hirvensalo, Turku

Hinta

398 000 €

Koko

151 m²

Vuosi

2005

Muuttovalmis koti Pilttikadulla Hirvensalossa Turun Hirvensalossa sijaitseva Pilttikatu on suosittu ja varsinkin lapsiperheiden rakastama asuinalue, joka tarjoaa rauhallisen asuinympäristön palveluiden läheisyydessä. Vuonna 2005 valmistunut 151 m2 suuruinen erillistalo on asunto-osakeyhtiö ja sijaitsee omalla tontilla. Kodin skandinaavinen tyyli ja ajattomat materiaalivalinnat tekevät kodista hurmaavan. Alakerrassa on perheen yhteiset tilat: iso avokeittiö, olohuone, saunaosasto kylpyhuoneineen ja kodinhoitohuone sekä yksi kodin makuuhuoneista ja wc. Kodin lämminhenkinen, vuonna 2014 uusitun keittiön kaapistot ovat Puuvaja Oy:n mallistoa. Kodinkoneet on uusittu samalla ja jääkaappi sekä pakastin on uusittu vuonna 2021. Kodin huonekorkeus ja isot ikkunat lisäävät entisestään valoa ja avaruutta. Helppohoitoinen ja tyylikäs erityisvahva laminaattilattia jatkuu yhtenäisenä läpi talon. Sauna ja pesuhuone on remontoitu 2015. Saunassa on mm. "heti valmis" Helo sähkökiuas ja lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Avarasta eteisaulasta johtaa vaaleat ryhdikkäät portaat kodin yläkertaan, jossa sijatsevat kodin kolme makuuhuonetta sekä kylpyhuone. Päämakuuhuonetta on laajennettu vuonna 2016. Kodin ikkunoista avautuu vehreä ja suojaisa näkymä omalle terassille ja puutarhaan. Tontilla sijaitsee kiinteä Pool4You -uima-allas, jota lämmitetään tarvittaessa sille tarkoitetulla ilmalämpöpumpulla. Tontille on vuosien varrella pihasuunnitelman mukaisesti istutettu marjakuusta, vuorimäntyä, tuijaa ja perennaa. Nurmialueella riittää tilaa leikeille ja terassilla viihdytään kesällä auringosta nauttien. Talo ja autokatos on maalattu vuonna 2019. Taloyhtiössä kukin omistaja vastaakin huoneistoon liittyvän tonttialueen ja sillä olevien rakennelmien ja rakennusten sekä autokatosten asianmukaisesta kunnossapidosta. Kodin hoitovastike on kuukaudessa 120,80 euroa ja sähkölämmitteisen asunnon sähkön kulutukseen on mennyt noin 250 euroa kuukaudessa. Valokuitu taas mahdollistaa tehokkaan etätyön. Autokatokseen mahtuu kaksi autoa. Tämän ihastuttavan erillistalon varainsiirtovero on 1,5 %. Koti on täydellinen kokonaisuus lapsiperheelle tai pariskunnalle, joka arvostaa muuttovalmista ja helppoa asumista sekä luonnon ja palveluiden läheisyyttä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! TAINA VUORI | 050 527 4106 | taina.vuori@bo.fi facebook: BO LKV Taina Vuori instagram: tainavuoribolkv ___________________________________________________________ MIETITKÖ OMAN ASUNTOSI MYYNTIÄ ? Autan mielelläni nykyisen asuntosi myynnissä. Soita tai laita sähköpostia. Arvio on maksuton.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 20.5. 14:30 - 15:00

Tervetuloa ensiesittelyyn!

Esittelijänä Taina Vuori
p. 050 527 4106

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20613504
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-6h + k + s
Asuintilojen pinta-ala
151 m²
Kokonaispinta-ala
151 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2005
Käyttöönottovuosi
2005
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

398 000,00 €

Velaton hinta

398 000,00 €

Neliöhinta

2 635,76 €/m²

Vastike

Hoitovastike

120,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

120,80 € / kk

Muut maksut

Sähkölämmityskulut

250,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Sähkö laskutetaan osakkaan tekemän sähkösopimuksen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta hinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirrettyhuoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröinnistä ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista. Hallituksella on valtuudet tarvittaessa periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai pääomavastike. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: laatta, seinät maalattu, ulkovaatteiden säilytystila verhojen takana, liukuovikaapistot (näiden takana tekninen tila: lämminvesivaraaja, vesimittari, keskuspölyimuri, ilmanvaihtokone).
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pihalla oleva uima-allas (Pool4You, kiinteä) välineineen jää, lämmitetään omalla ilmalämpöpumpulla (32 asteiseen asti).
Tehdyt remontit
Laajennettu päämakuuhuonetta 2016, sauna ja pesuhuone uusittu 2015, yläkerran kylpyhuone remontoitu 2015, rakennukset on maalattu ulkoa vuonna 2019, pihaan on tehty istutuksia (marjakuusi, vuorimänty, tuijaa yms.) asiantuntijan toimesta vuosien varrella.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiökaapistot Puuvaja Oy (uusittu 2014), kodinkoneet: jääkaappi (Samsung, 2021), pakastin (Samsung, 2021), keraaminen taso (Bosch), uuni (integroitu, Bosch), astianpesukone (integroitu,Bosch), mikroaaltonuuni (integroitu, Bosch), työtaso laminaatti (10mm), allas, hana, led-valaistus yläkaappien yläpuolella. Lattia laminaatti (kestävä HDF-pohjainen laminaatti), seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kylpyhuone: lattia ja seinät laattaa, lattialämmitys, wc-istuin, 2xsuihku, allas, hana, bidesuihku, ikkuna, kylpyhuone sijaitsee saunan yhteydessä. Yläkerran kylpyhuone: lattia ja seinät laattaa, lattialämmitys, suihku, suihkuseinä (taittuvaseinäinen), wc-istuin, bidesuihku.
WC-tilojen kuvaus
Lattia ja seinät laattaa, lattialämmitys, wc-istuin, kaapisto, allas, hana, bidesuihku, ikkuna.
Saunan kuvaus
Lattia laattaa, seinät lämpökäsiteltyä leppäpaneelia, lauteet lämpökäsiteltyä haapaa, sähkökiuas Helo saunatonttu (heti valmis).
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Lattia laattaa, seinät maalattu/kalusteiden peitossa, välitila laattaa, kaapistot, pesukoneliitäntä, allas, hana.
Olohuoneen kuvaus
Lattia laminaatti, seinät maalattu, käynti terassille. Laminaatti on kestävä HDF-pohjainen laminaatti, joka on kaikissa huoneissa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Neljä makuuhuonetta: lattia laminaattia, seinät maalattu, kaapistot (kahdessa makuuhuoneessa), päämakuuhuoneessa vaatehuone, yhdessä varasto/kaapistot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö Tahkola / Talotili Oy Lumijoentie 1, 90400 Oulu 0207488358 info@talotili.fi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kukin omistaja vastaa huoneistoon liittyvän tonttialueen ja sillä olevien rakennelmien ja rakennusten sekä autokatosten asianmukaisesta kunnossapidosta. Osakkeen omistaja vastaa myös kaikista korjaus-, perusparannus- ja muista toimenpiteistä kustannuksellaan siltä osin kuin ne kohdistuvat siihen tonttiin, jolla osakkeenomistajan huoneisto sijaitsee, myös LVIS-putkiin, -hormiin, johtoihin ja muihin LVIS-laitteisiin kohdistuvista korjaus-, -perusparannus- ja muista toimenpiteistä.
Ne osakkeenomistajat, joiden huoneistoon on asennettu takka, vastaavat kaikista huoneiston takasta aiheutuvista ylläpito-, kunnostus- ja perusparannuskuluista.
Energialuokka
Yhtiöllä ei ole lain vaatimaa energiatodistusta.
Tontin koko
6 375 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Turun Iida

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Hirvensalo, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vuori Taina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, eMBA, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.