Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Kerrostalo | 3h + avok. + kph / s + wc + wc (Yj:n muk. 3-4H + KT + S)

Saaristolaivastonkatu 4, Kruunuvuorenranta, Laajasalo, Helsinki

Hinta

549 000 €

Koko

88 m²

Vuosi

2021

Tervetuloa tutustumaan tähän persoonalliseen asuntoon modernissa talossa! Vuonna 2021 valmistunut taloyhtiö tarjoaa upeat puitteet merelliselle asumiselle ripeästi kehittyvällä alueella. Asunnon monipuolinen pohjaratkaisu antaa mahdollisuuden joustavaan sisustamiseen ja tarvittaessa voit rakentaa lisähuoneen, sillä rakennusvaiheessa jätettiin yksi makuuhuone rakentamatta ottamalla tila osaksi olohuonetta. Nykyisellään asunnossa on kaksi kunnollista makuuhuonetta, joissa on mukavasti kiinteää säilytystilaa. Tilavan kylpyhuoneen yhteydessä on tunnelmallinen sauna, missä pääset nauttimaan löylyistä oman aikataulun mukaan. Kokonaisuutta täydentää valtava lasitettu kulmaparveke, joka tarjoaa upeita näkymiä ja mahdollisuuden nauttia auringosta ja merimaisemasta ympäri vuoden sekä paikan vilvoittelulle saunan jälkeen. Vuonna 2027, kun Kruunusillat yhdistävät Kruunuvuorenrannan osaksi kantakaupunkia, tämän asunnon omistaja pääsee nauttimaan erinomaisesta sijainnista raitiovaunun läheisyydessä lähes merenrannalla. Kruunuvuorenrannan upeasti rakennettu ympäristö tarjoaa monipuolisia palveluita ja mahdollisuuksia virkistäytymiseen ja vapaa-aikaan. Tämä asunto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia modernista ja merellisestä asumisesta upeassa ympäristössä! Huoneistoon kohdistuva velkaosuus koostuu kahdesta lainasta (Rakennusaikainen laina ja Tontinlunastuslaina). Ostaja voi halutessaan maksaa toisen tai molemmat lainat pois, jolloin rahoitusvastike joko pienenee tai poistuu kokonaan riippuen maksaako molemmat lainat pois vai vain toisen. Jos maksaa molemmat lainat pois jäljelle jää edullinen hoitovastike, joka on 349,36 €/kk (3,97 €/m²). Erillisenä osakkeena on mahdollisuus ostaa autohallipaikka, jossa sähköauton latausmahdollisuus velattomaan hintaa 28 000 euroa. Yhteydenotot: Nikita Missiouk p. 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20622246
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok. + kph / s + wc + wc (Yj:n muk. 3-4H + KT + S)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
88 m²
Kokonaispinta-ala
88 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

173 496,61 €

Velkaosuus

375 503,39 €

Velaton hinta

549 000,00 €

559 000,00 €

Neliöhinta

6 238,64 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Pankki ottaa vastaan ylimääräisiä lyhennyksiä tällä hetkellä ilman kulua. Kirjanpitäjälle ilmoitettava kirjallisesti halukkuudesta lyhentää lainaosuutta vähintään 3 viikkoa etukäteen ennen haluttua ajankohta. Isännöitsijätoimisto veloittaa lainaosuuslaskelman laatimisesta hinnastonsa mukaan 65e.

Vastike

Hoitovastike

349,36 € / kk

Pääomavastike

2 868,96 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

3 218,32 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastike A perusteena velallinen osake. PääomavastikeC/Tontin lunastus perusteena velallinen m2.

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / kk

Autopaikkamaksu

125,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksu on ennakkoa tasataan käytön mukaan. SP55 autopaikan hoitovastike 53,65 (3,70 e / m2 ) euroa / kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen,pohjoiseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen LTO
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Tyylikäs ja hyvin varusteltu avokeittiö, jonka yhteydessä looginen ja tilava paikka mm. ruokapöydälle. Varusteina allas, hana, induktioliesitaso, liesikupu, sähköuuni, astianpesukone, täyskorkea jääkaappi sekä pakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava ja käytännöllinen kylpyhuone, josta käynti saunaan. Varusteina allas/allaskaappi, peilikaappi, hana, bidee-suihku, pesukoneliitäntä, wc-istuin, pyykkikaappi, suihku ja suihkuseinä.
WC-tilojen kuvaus
Käytännöllinen edellinen wc, jossa varusteina allas/allaskaappi, hana, wc-istuin, peili.
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen sauna kylpyhuoneen yhteydessä, jossa varusteina lauteet sekä sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja avara olohuone, jossa hyvin tilaa kalusteille. Tilantuntua lisää yhden makuuhuoneen neliöt, joka on jätetty rakennusvaiheessa tekemättä ja on nyt osa olohuonetta.
Makuuhuoneiden kuvaus
Omassa rauhassaan olevat makuuhuoneet, joissa kivasti kiinteää säilytystilaa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumihuopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy / Tedi Herlin p. 020 748 0212, tedi.herlin@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Kotikatu Laajasalo
Taloyhtiöön kuuluu
Kuivaushuone, Hissi, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja, Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiössä on nykyaikaiset yhteiset tilat osakkaiden yhteiskäytössä. Urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kuivaushuone sekä väestönsuoja. Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Pilkkeen B-portaan 6. kerroksessa sijaitseva kerhotila/talosauna ja Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Välkkeen 2. kerroksessa sijaitseva talosauna ovat em. yhtiöiden yhteisessä käytössä. Yhtiö on solminut yhteisjärjestelysopimuksen ja rasitesopimuksen. Tästä tarkemmin yhtiöjärjestyksen kohdasta "Koko yhtiötä koskeva lisätieto".Yhtiössä 5 kpl varastoja omina osakkeina.

Kruunuvuorenrannassa asuvana osakkaana olet oikeutettu käyttämään myös alueen yhteiskäyttötiloja, kuten kuntosalia, verstasta sekä juhlatiloja veloituksetta.
Tehdyt remontit
Taloyhtiö on uusi ja yhtiössä suoritetaan vain normaaleita huoltotoimenpiteitä sekä vastuukorjauksia.
Tulevat remontit
2024-2027: Taloyhtiö on nuori ja yhtiössä suoritetaan vain normaaleita huoltotoimenpiteitä.
Energialuokka
B (2018), Yhtiössä teetetty energiatodistus rakennuslupaa haettaessa energialuokka B2018, käyttöönoton jälkeen ei ole tehty lain edellyttämää päivitettyä energiatodistusta.
Tontin koko
1 339 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava. Kruunuvuorenrannan ja Laajasalon alueella on useita merkittäviä kaavahankkeita
meneillään. Tutustu kaavoitukseen ja tarvittaessa kysy kaavoituksesta tai välittäjältä lisätietoja. Helsingin kaupunki p. 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/# Laajasalo, Kruunuvuorenranta, Stansvikinkallion itäosa lisätietoja antaa: Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441. Kruunuvuorenranta, Kultakruununkaari, Haakoninlahdenpuisto lisätietoja antaa: Suvi Huttunen, arkkitehti, p: (09) 310 37335.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Välke

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kruunuvuorenrannan peruskoulu n. 400m, Tahvonlahden ala-asteen koulu n. 1,6 km. Helsingfors stad Brändö gymnasium n. 7 km.
Palvelut: Kruunuvuorenrannassa asut luonnon ympäröimänä, mutta lähellä palveluja. Loistavat ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet, merellisyys ja valotaide luovat alueelle oman tunnelmansa. Bussiyhteys Herttoniemen metroasemalle lähtee läheltä ja HSL:n lautta Helsingin keskustaan kulkee n. 400 m päästä ja vie sinut kantakaupunkiin kahdessakymmenessä minuutissa. Kruunusiltojen valmistuttua pikaraitiotie ja kevyenliikenteen väylä yhdistää alueen keskustaan vuodesta 2027 alkaen. K-market n. 400 m. Alepa n. 1,7 km. Kruunu Pizzeria n. 170 m. Kruunuvuorenrannan liikuntapuisto n. 550m. Kauppakeskus Saari ja Yliskylän kattavat palvelut n. 3km.
Muut palvelut: Laajasalon Kruunuvuorenranta on ainutlaatuinen yhdistelmä merellistä saaristoluontoa ja korkeatasoista urbaania arkkitehtuuria. Kruunuvuorenranta rakennetaan Kruunuvuorenselälle, vastapäätä kantakaupunkia. Vuoden 2030 alkupuolelle mennessä Kruunuvuorenrantaan rakennetaan koti 13 500
asukkaalle ja sinne syntyy noin 800 työpaikkaa. Kaikkialta Kruunuvuorenrannasta on korkeintaan muutaman sadan metrin matka merenrantaa kiertäville ulkoilureiteille tai luontopoluille.
Päiväkodit: Hopealaakson päiväkoti n. 500 m, pk Tahvonlahti n. 1,8 km, Daghemmet Pilten n. 3,5km.
Liikenneyhteydet
Kruunuvuorenrannasta on hyvät yhteydet Herttoniemen metroasemalle bussilla sekä kantakaupunkiin HSL:n lautalla vain 20 minuutin matka. Lauttaliikenteen on tarkoitus jatkua Kruunusiltojen valmistumiseen asti ja lautta kulkee vuoden ympäri. Kruunusillat-raitiotie yhdistää alueen osaksi kantakaupunkia vuonna 2027.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Erillisenä osakkeena mahdollista ostaa sähköauton latauspaikka autohallissa (SP55/9985-9988) velaton hintapyyntö 28 000 euroa.
28 kpl autohallipaikkoja ja 2 kpl moottoripyöräpaikkoja omina osakkeina.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Missiouk Nikita

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.