Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Kerrostalo | 2 mh, oh, k, rt, kh, s, lasitettu parveke (yj:n mukaan 3h + k + s)

Ulappakatu 1, Espoonlahti, Espoo

Hinta

399 900 €

Koko

74 m²

Vuosi

2016

Valoisa ja avara 5. kerroksen kulmahuoneisto loistavalla urbaanilla sijainnilla. Asunto Oy Espoon Kummeli on valmistunut 2016. Talon energialuokka on paras mahdollinen eli A (vähän kuluttava). Leveä lasitettu parveke. Loistava sijainti Espoonlahden uuden Kauppakeskus Lippulaivan vieressä. Lähialueella on metroasema ja erinomaiset palvelut joka tarpeeseen. Koulut, päiväkodit sekä erilaiset liikuntapaikat. Hyvät ulkoilumahdollisuudet ja meren rantaan pääset kävellen tai pyöräillen. Asunto on heti vapaa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20626551
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 mh, oh, k, rt, kh, s, lasitettu parveke (yj:n mukaan 3h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74 m²
Kokonaispinta-ala
74 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/6
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

259 556,55 €

Velkaosuus

140 343,45 €

Velaton hinta

399 900,00 €

Neliöhinta

5 404,05 €/m²

Vastike

Hoitovastike

333,00 € / kk

Pääomavastike

1 154,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 487,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 22 e/hlö/kk on ennakkomaksu (oma mittari). Autohallipaikat hoitovastike 15,00 e/osake/kk. Varastot hoitovastike 2,25 e/m2/kk. Hallitukselle annettiin valtuutus periä tai jättää perimättä talousarviosta poikkeavasti 1-2 kk:n ylimääräinen hoitovastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa. Lisäksi hallitukselle annettiin valtuudet muuttaa pääomavastiketta korkotilanteen mukaan. Pääomavastikkeella on laskentaperuste asuntojen pinta-ala.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen; kaapisto, siivouskaappi, lattia parketti, seinät maali.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: luoteeseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Hallitukselle valtuutus periä tai jättää perimättä talousarviosta poikkeavasti 1-2 kk:n ylimääräinen hoitovastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa. Lisäksi hallitukselle annettiin valtuudet muuttaa pääomavastiketta korkotilanteen mukaan. YJ 5§ Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, parvekelasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat sekä liiketilojen mainosvalot.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
koneellinen tulo/poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
jääkaappi/pakasti, keraaminen liesi, erillisuuni, astianpesukone, pesuallas, liesituuletin, paikka mikroaaltouunille, työtaso laminaatti, välitila kaakeli, kaapisto, kiinteät valaisimet, lattia parketti, seinät maali
Kylpyhuoneen kuvaus
suihku(seinä), peilikaappi, pesuallas, allaslaatikosto, pesukoneliitäntä, wc-istuin, bidee-suihku, kokonaan laatoitettu. Lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas, lattia laatta, seinät paneeli.
Olohuoneen kuvaus
Lattia parketti, seinät maali, käynti lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaapistot, lattiat parketti, seinät maali.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Realia Services Oy, Realia Isännöinti Espoo, Ahventie 4 B 38, 02170 Espoo, puh. 010 228 4000, isännöitsijä Ismo Montonen, ismo.montonen@realia.fi
Huolto
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, Soukantie 13, 02360 Espoo
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Tontin koko 4023/20500 osuus yhteisomistuksessa olevasta tontista. Katso YJ 2§. Tontin hallinnanjakosopimuksen osapuolet: Asunto Oy Espoon Tähystäjä, Asunto Oy Espoon Ulappa, Asunto Oy Espoon Reimari, Asunto Oy Espoon Poiju, Asunto Oy Espoon Kummeli.
Tontin pinta-ala on esitetty tonttien yhteenlaskettuna pinta-alana. Tontin 49-34-325-5/ 5752 m² ja 49-34-325-6/ 1093 m².

Yhtiön välittömässä hallinnassa on 2 liikuntarajoitteisille tarkoitettua autopaikkaa. Osakkeellisista autohallipaikoista yksi on pienajoneuvopaikka nro MP 3. Autopaikkojen pinta-ala on laskennallinen ja merkitty vain vastikkeenmääritystä varten.
Autohalli- ja pienajoneuvopaikkojen (osakkeet nrot 31766-31832), liikehuoneistojen (osakkeet nrot 31833-34207) ja varastojen (osakkeet nrot
34208-34209) omistajalla tai vuokraoikeuden haltijalla ei ole käyttöoikeutta yhtiön hallinnassa olevien tilojen eikä Tähystäjän 13. kerroksen yhteistilojen käyttöön.

Jokaisen asuinhuoneiston hallintaan kuuluu parveke tai pihaterassi.

Yhtiöiden autohalliin johtavan ajoluiskan omistusoikeus on luovutettu Kiinteistö Oy Lippulaivalle 31.1.2017. Yhtiöllä on pysyvä, vastikkeeton oikeus käyttää ajoluiskaa ajoreittinään muiden yhtiöiden kanssa omistamaansa autohalliin.

Huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden haltijan vaihtuessa, tulee ostajan ja/tai myyjän huolehtia vesimittareiden luennasta kustannuksellaan ja ilmoittaa lukema isännöintiin laskutusta varten.

Yhtiöjärjestys 19 §, koskee varaston, autohalli- tai pienautopaikan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistusoikeuden siirtymistä.

Yhtiössä ei myönnetä lupaa ilmalämpöpumpuille.

Lainaan voi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä korontarkistuspäivinä 28.1 ja 28.7. jolloin pankki perii 75€ palkkion. Muuna aikana tehdystä ylimääräisestä lyhennyksestä pankki perii 75€ palkkion ja jälleenrahoituksen kulut, johon vaikuttavat ylim. lyhennyksen määrä ja maksupäivä. Lainaosuutta voi lyhentää pois 25%, 50%, 75% tai 100%.
Muuta: irtaimistovarastot, kerhohuone, sauna 2 kpl, Antennijärjestelmä ja -tyyppi: Kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C (digitaalinen kaapeli) kaapeliyhtiö DNA, tietoliikennejärjestelmät: Kiinteä internetliittymä.


Tehdyt remontit
Ilmanvaihtokanavien nuohous, 2022
Tulevat remontit
Kunnossapitotarpeet vuosille 2023 – 2027
Ei todettuja kunnossapitotarpeita
Energialuokka
A (2007)
Tontin koko
6 845 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon Kaupunki p. (09) 81 621
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Kummeli

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alueella
Palvelut: Lippulaiva.
Päiväkodit: Alueella
Liikenneyhteydet
Bussit, metro.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikat ovat osakkeina. Paitsi yhtiön hallitus on päättänyt, että yhtiön 2 kpl (nrot 173 ja 177) liikuntarajoitteisille tarkoitettua autopaikkaa hallissa annetaan ehdollisesti vuokralle yhtiön asukkaille.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Espoonlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tamminen Jussi

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.