Savon Asuntomarkkinat Oy

Omakotitalo | Purkukuntoinen rakennus

Harjuntie 24, Savonmäki, Varkaus

Hinta

9 000 €

Koko

62 / 80 m²

Vuosi

1939

Kahdesta kiinteistöstä koostuva kokonaisuus, mikä sijaitsee Varkauden Kommilassa. Tämä järvinäköalan omaava kohde sisältää kaksi vierekkäistä tonttia, heikkokuntoisen rakennuksen ja sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät. Kohde sijaitsee aivan vesistön tuntumassa ja alueella on hyvä tarjonta palveluita. Lähettyviltä löytyy uusi hyvinvointikeskus Aalto (Varkauden Sairaala), kauppoja, apteekki, päiväkoti ja lähettyville on suunnitteilla myös uusi kouluhanke. Naapurusto on pääosin pientaloista koostuvaa rakennuskantaa, mikä rajautuu Komminselän tarjoamaan upeaan järvimaisemaan. Rannan tuntumassa on tarjolla matonpesupaikka, venepaikkoja ja uimapaikkoja. Tällä kiinteistöllä on myös laiturioikeus, joten voit halutessasi rakentaa oman laiturin hyvinkin lähelle omaa kotiasi! Vesillä liikkuvalle sijainti on suorastaan unelma. Lähirannasta pääsee seilaamaan Saimaata pitkin vaikka merelle saakka. Kaavoitus on tällä alueella mennyt täysin nappiin ja luontoa on onnistuttu vaalimaan todella kivasti, mikä antaa kummasti maustetta iltakävelylle rantareittiä pitkin. Mikäli vanhan rakennuksen ajaa caterpillarilla matalaksi, voi tontille rakentaa 1-2 kerroksisen omakotitalon ja talousrakennuksia. Kokonaisuudessaan pinta-alaa saa rakentaa jopa 300 kerrosneiöön asti! Mikäli vielä haluat tontit muuttaa simppelisti yhdeksi ja samaksi, hoituu se yhdellä lomakkeella maanmittauslaitokselle ja sekin voidaan tehdä kaupanteon yhteydessä. Tervetuloa tutustumaan tähän kohteeseen! Tätä edullisemmin ei taida näin läheltä järveä tonttia saada, missä on vielä liittymät valmiina?!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20632141
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Purkukuntoinen rakennus
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
62 m²
Muiden tilojen pinta-ala
18 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala on arvio, ei ole tarkastusmitattu. Kohdetta on laajennettu. Alkuperäinen osuus noin 62m2.
Rakennusvuosi
1939
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

9 000,00 €

Velaton hinta

9 000,00 €

Tilojen kuvaus
kellari
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Purkukuntoinen
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Rakennuksessa on tulisijoja. Ei käytetty vuosiin.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Rakennus on purkukuntoinen. Rakennuksessa on ollut vuosikymmiä tyhjänä ja kylmänä. Rakennus on kärsinyt kosteusvaurioita ja on osittain lahonnut. Välitysliike on arvioinut kohteen olevan purkukuntoinen.
Kattotyyppi
Harjakatto
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
915-4-1085-9
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 620 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kohde koostuu kahdesta vierekkäisestä kiinteistöstä, joista toinen on rakentamaton 915-4-1085-10, pinta-ala on 756m2 ja toisessa on purkukuntoinen omakotitalo 915-4-1085-9, pinta-ala on 864m2. Pinta-ala yhteensä 1620m2. Kiinteistöt myydään vain yhdessä! Kiinteistöllä 1085-9 on sähkö-, vesi- ja viemäriliittymä. Toisella kiinteistöllä ei ole liittymiä. Kummallakaan kiinteistöllä ei ole rasitteita tai kiinnityksiä. Kahden kiinteistön yhdistäminen yhdeksi maksaisi 165€.
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Rakennukselle ei ole tällä hetkellä purkumääräystä rakennusvalvonnasta. Kiinteistöille ei ole rakennuspakkoa nyt tai purkamisen jälkeen.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaksi erillistä kiinteistöä, joissa molemmissa oma rakennusoikeus ja rakennusala. Tontteja ei ole yhdistetty mutta voi yhdistää. Lisätietoja rakennusvalvonnasta.
Kaavoitustiedot
OMAKOTIRAKENNUSTEN JA MUIDEN ENINTÄÄN KAHDEN PERHEEN TALOJEN KORTTELIALUE, JOSSA RAKENNUSOIKEUS KULLAKIN RAKENNUSALALLA ON 250 KERROSNELIÖMETRIÄ.
MILLOIN RAKENNUS ULOTTUU 4 M LÄHEMMÄKSI NAAPURITONTIN RAJAA, ON IKKUNOIDEN ALAREUNAN KORKEUDEN OLTAVA LATTIASTA VÄHINTÄÄN 160 CM.
RAKENNUSTEN JULKISIVUJEN JA KATTOJEN MATERIAALEIHIN JA VÄREIHIN NÄHDEN ON NOUDATETTAVA YHTENÄISYYTTÄ.
TONTEILLE ON VARATTAVA YKSI AUTOPAIKKA ASUNTOA KOHTI.
KORTTELEISSA 85 JA 1085 LIITTYMINEN SALLITAAN VAIN HARJUNTIELLE.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Varkaus

Asuinalueena Savonmäki, Varkaus

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Savon Asuntomarkkinat Oy

Savon Asuntomarkkinat Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.