TuplaR LKV

Kerrostalo | 3h + k + parvi + s

Siilotie 21 As.29, Toppilansalmi, Oulu

Hinta

575 000 €

Koko

121 m²

Vuosi

2014

KOTI on muistoja ja tulevaisuuden suunnitelmia. Koti on turvallinen ympäristö, jossa perheellä on hyvä olla ja lapsilla hyvä kasvaa. Tervetuloa uniikkiin kotiin Siilotie 21. Arkkitehdin suunnittelema harmonin kokonaisuus miellyttää vaativampaakin silmää. Tämä ei ole pelkkä myyntislogan vaan koti on noteerattu ja esitelty useassa kotimaisessa sisustus- ja arkkitehtijulkaisussa. Haluaisitko kuulla kodista tarkemmin? LÄPITALON LOFT-huoneistossa luonnonvalo tulvii kotiin kauniisti ympäri vuoden luoden merellisen tunnelman kotisohvalla. Kaikki kodin pinnat on suunniteltu yksilöllisesti käyttäen oman alansa asiantuntijoita. Käsityönä rakennetut portaat, lasiseinät ja kalusteet antavat kodille sen ansaitseman arvokkuuden. Kokonaisuuden viimeistelee näyttävä korotettu oleskelutila. Tule esittelyyn ja löydä kodin kaikki hienot yksityiskohdat. Taloyhtiössä itsessään jatkaa kodin asettamaa linjaa: Heti ala-aulaan saavuttaessa huomaat, että olet tullut hyvin hoidettuun yhtiöön. Nojatuolien ja yhteiskirjojen lisäksi aulasta löytyy taloyhtiön oma kuntosali. Eikä siinä vielä kaikki. Tyylikkään 13. kerroksen saunatilan yhteydessä on iso lasitettu terassi, josta löytyy takka ja kaasugrilli. Kuulostaa hyvältä vai mitä? Merellinen Toppilansalmi tarjoaa asujilleen parastaan kauniiden maisemien ja lenkkeilymaastojen myötä. Sopiva etäisyys keskustaan ja pohjantielle takaa sujuvan arjen ja peruspalvelut, kuten kauppa ja päiväkoti löytyvät kävelymatkan päästä. Laivojen lipuessa kanavaa pitkin, auringon laskiessa horisontin taakse huomaat ajattelevan: olen kotona. Lisätietoja ja yhteydenotot: RR 0447133207 rauno.rahkonen@tuplar.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20644424
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + parvi + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
121 m²
Kokonaispinta-ala
121 m²
Kerrokset
2/13
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

509 450,00 €

Velkaosuus

65 550,00 €

Velaton hinta

575 000,00 €

Neliöhinta

4 752,07 €/m²

Vastike

Hoitovastike

447,70 € / kk

Pääomavastike

660,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 108,10 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksu mittarin mukaan, ennakko 20,00 €/hlö/kk. Lämminvesi 14 €/m3, kylmävesi 4 €/m3. Mediavastike 1,60€/hsto/kk. Asunnon hoitovastike 1.4. alkaen 568,70 €/kk. Asunnon pääomavastike 1.4. alkaen 609,60 €/kk. Autohallipaikka erillinen osake 29 000 €. (Sähköautonlatausyksikkö!) Hoitovastike 51,80 €/kk (1.4. alkaen 65,80 €/kk). Yhtiön saunamaksu 15 €/h, 2 x viikossa ilmainen lenkkisauna.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Asuntoon sisään tullessa on muuta alakertaa matalampi eteinen vaneriliukuovikaapistoineen. Yhdessä eteiskaapissa on lämpöpatteri esim. ulkovaatteiden kuivatusta varten.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Rakennusvaiheessa asennettu Daikin Emura jäähdytinlaite, sekä rulla- ja säleverhot.
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Avokeittiössä on upeat oksattomat vanerikalusteet (puuseppä Jussi Sutela) ja pöytätasot ovat saarnia. Lisäksi elämysbetonilla päällystetty saareke, jossa pöytätilan lisäksi on toinen vesipiste punaisella Vola-hanalla. Kattava koneistus; Iso italialainen Ilve-kaasuliesi, jonka yhteydessä on kaksi sähköuunia. Suuri teräksinen tiskiallas, sekä lajittelupiste. Tyylikäs teräksinen Liebherrin jääkaappi-pakastin kokonaisuus, jossa on sisällä BioFresh-laatikot. Pakastinlaatikot NoFrost-tekniikalla + sisällä jääpalakone. Fisher & Paykel-astianpesukone, joka kahdesta teräksisestä vedettävästä laatikosta muodostuva konekokonaisuus. Viinikaappi, Liebherrin kaksilämpötilainen tyylikäs kaappi.
Varusteet: astianpesukone
Liesi: kaasu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, suihku, suihkuseinä, wc
Alakerran kylpyhuone/wc; Upea vaalean harmaa laattalattia. Seinät valkoista ja sinistä mosaiikkilaattaa. Vihtan lasiseinä rajaa suihkun omaksi tilakseen. Sadesuhku (Hansgrohen), sininen hana (Volan). Saarnitasot ja vanerikaappi (puuseppä Jussi Sutela). Peilin takana epäsuora led-valaistus + spottivalot. Yläkerran kylpyhuone/sauna; Kylpyhuoneessa ja saunassa on elämysbetoniset lattiat sekä seinä.
WC-tilojen kuvaus
Saarnikierreportaat vievät loftin toiseen kerrokseen, jossa sijaitsee pienempi erillinen wc. Keltaiset mosaiikkilaatat ja koko seinän peittävä peili epäsuoralla ledvalaistuksella. Sekä Volan hana - tietysti keltaisena.
Saunan kuvaus
Saunan tummaksi petsatut seinät ja kuusilauteet luovat ihanan savusaunamaisen tunnelman. Kiuas on lieriön muotoinen Tulikiven Naava-kiuas.
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kuivaava pyykinpesukone ja muu pyykkihuolto on sijoitettu minimalistisesti - toimivasti pesuhuoneen viereen omaksi tilakseen.
Varusteet: pesukoneliitäntä, pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Eteisestä avautuu hulppea reilu viisimetrinen olohuonetila. Suurin osa asunnon seinistä on alkuperäistä kauniin rouheaa betoniseinää. Oleskelutilaa kiertää kiinteä elämysbetonilla päällystetty penkki, joka toimii tasona sekä penkkinä. Ja tilaan sopii todella suuri ruokailuryhmä upeasti. Oleskelutilan katonrajassa kulkee taulukisko. Olohuoneen ja keittiö ovat yhtenäistätilaa. Keittiön jatkeena on lasitettu parveke, jonka lattia on päällystetty lehtikuusilaudoituksella. Keittiön ja parvekkeen välissä on katosta lattiaan asti ulottuva liukuovellinen ikkunaseinämä. Kesäisellä parvekkeella istuessa Toppilansalmi kimmeltää aivan vieressä upein näkymin.
Makuuhuoneiden kuvaus
Päämakuuhuone sijaitsee alakerrassassa, heti eteisestä tultaessa oikealla. Tuulikäs lasiseinä liukuovella antaa yksityisyyden. Yläkerran vasemmassa päädyssä on yhden hengen makuutila vanerisine kiintokalusteineen, ikkuna sisäpihan suuntaan. Yläkerran salmen puoleisessa päädyssä on sängyt kolmelle. Tila on hillitty vaneristen kalusteiden ansiosta. Kokolattiamaton ansiosta askeleet ovat lähes äänettömiä. Toisen kerroksen parveke on ihanaa oleskelutilaa parvekelasituksen ja salminäkymän ansiosta.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikerroksessa on siisti ja lämmin häkkivarasto, jonne kulku helposti hissillä.
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistötahkola | Valtteri Airas Lumijoentie 1, 90400 Oulu
Huolto
Kiinteistöhuolto Jurvelin
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöllä on upeat saunatilat ja terassi, jossa takka - talon 13. kerroksessa. Hienot näkymät.
Asukkaiden käytettävissä kuntosali 1. kerroksessa. Precor-laitteet uusittu loppuvuodesta 2021.
Kutsuva aula. Talossa on kaksi hissiä.
Tehdyt remontit
Pääoven lipan ja huopakatteen uusiminen 2023. Pääoven portaiden saumaus ja pesu 2023. Latausinfran rakentaminen kaikille autopaikoille 2022. Väestönsuojan tarkastus, tiiveyskoe ja täydennykset 2022. Kameravalvonnan uusiminen 2022. Vesivuodon korjaus As. 1008/908 ja parvekkeen eristys epdm kumilla 2022. Sähköputkien tarkastus ja vedenpoisto 2021. Palokatkojen tarkastukset ja tiivistykset 2021. Kattopollareiden tiivistykset 2020.
Tulevat remontit
IV-koneen suodattimien vaihto 2 x vuodessa.
2024: Autohallin ajoväylien pinnoitus, palovaroittimien vaihto, parvekelasitusten huolto. 2025: Parvekelaattojen pinnoitus (varattu noin 135 000 € vakuusrahaa), pyöräpaikoitus ja takapihan aita, kattoterassin laudoitus.
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
2 873 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
26 000 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2072

Asunto Oy Oulun Tervahovin Siilot

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Muut palvelut: Upea rantabulevardi kulkee vierestä mukaillen Toppilansalmea. Palvelut löytyvät ihan vierestä; monipuolinen K-Supermarket, jonka yhteydessä myös Apteekki. Kotipizza ja Joo Hetki -kahvila. Lähin koulu on noin 500 m päässä. Nallikarin hiekkarannat ja ravintolat, Hetasaaren siirtolapuutarha ja alueen ihastuttavat lenkkipolut myös lähellä. Venelaiturit vieressä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkit Pitkänmöljäntiellä ja Koskelantiellä noin 500-800 m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Lämmin autohallipaikka myydään erillisenä osakkeena hintaan 29 000 €. Sähköauton latausasema UTU BusinessLine. Autohalliin kulku kätevästi hissillä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Toppilansalmi, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rahkonen Rauno

RI / LKV

TuplaR LKV

TuplaR LKV
TuplaR LKV

Syrjäkatu 17 A8,
90130 Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.