Bo LKV Tampere

Kerrostalo | 3h, k, vaateh, s, pesuh, eril.wc, et, lasit.parveke

Haapalinnanraitti 2, Haapalinna, Tampere

Hinta

194 000 €

Koko

68 m²

Vuosi

1990

Kodikas kolmio, joka on laadukkaasti remontoitu ammattilaisten toimesta! Keittiö on suunniteltu toimivaksi ja ikkunan ääressä on tila myös ruokailuryhmälle. 2023/2018 on uusittu kaapistoja ja kodinkoneet. Keittiöstä on käynti lasitetulle parvekkeelle, joka on lännen, rauhallisen puistopihan puolella. Olohuone on tilava ja valoisa. Kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta, joista toisessa on liukuovikaapistot ja toisessa vaatehuone. Oma sauna, pesuhuone ja erillinen wc ovat nekin tyylikkäästi saneerattu 2021/2023 ammattilaisten toimesta. Pesuhuoneessa on pesukoneliitäntä ja miellyttävä lattialämmitys. Talon päätyyn sijoittuva koti on vaalea ja valoisa, tyyliin sopivilla tehosteväreillä maustettuna. Koko kaunis koti on remonttien myötä saanut uuden, selkeän ilmeen. Lattioiden kaikki vanhat pinnoitteet on poistettu ja asennettu laminaattilattiat. Näin hyväkuntoiseen kotiin on kiva muuttaa ja halutessasi asunto onkin heti vapaa. Asunto Oy Haapalinnan Tapsantalo sijaitsee omalla tontilla ja lämmitysmuotona on kaukolämpö. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja huollettu, taloyhtiössä on mm. 2017 uusittu käyttövesiputkistot ja asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit. Haapalinna on viihtyisä, kylämäinen alue, naapureina Epilä ja Hyhky. Alue on monipuolisuudessaan ja sijainniltaan ulkoilijalle mitä parhain. Lähellä on vehreitä puistoja ja ulkoilumaastoja mm. Tohloppi järven ja Vaakkolammin alueet eikä Näsijärven ja Pyhäjärven rannoillekaan ole pitkä matka. Lähikauppa ja bussipysäkit ovat 200 m kotiovelta. Hyvät kulkuyhteydet ja sopiva etäisyys ydinkeskustan alueelle. Tervetuloa ihastumaan uuteen kotiisi, sovi aika yksityisesittelyyn. Sari Mesiranta kiinteistönvälittäjä LKV, partner 045 2230 600 sari@bo.fi Bo LKV Tampere

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20644721
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, vaateh, s, pesuh, eril.wc, et, lasit.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
68 m²
Kokonaispinta-ala
68 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Yhtiöjärjestyksessä huoneistotyyppi 3h+k+s.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

194 000,00 €

Velaton hinta

194 000,00 €

Neliöhinta

2 852,94 €/m²

Vastike

Hoitovastike

363,81 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

363,81 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Autopaikkamaksu

17,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Elisan kaapeli-tv ja laajakaista perusnopeudella 50M sisältyvät tietoliikennevastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
2023 uusittu laminaattilattiat (et, mh 1 ja 2, oh ja k) ja poistettu kaikki vanhat lattiapinnoitteet ja hiottu betonipinnat lattioista. Tehty asbestikartoitus. Uusittu osittain sisäseinien levytyksiä. Uusittu sisäovet ja ovien karmit. Uusittu keittiön allaskaappi. Erillinen wc: uusittu lattian laatoitus ja maalattu seinät. Pesuhuone: uusittu lattian ja seinien laatoitus sekä vesieristeet. Sauna: uusittu lattian laatoitus ja vesieristeet.
2021 uusittu saunan ovi, kiuas, saunan lauteet ja panelointi, asennettu saunan kuituvalot. Uusittu pesuhuoneen ja wc lattiakaivot. Uusittu suihkuseinä, suihku ja sekoittaja. Asennettu makuuhuoneen kaapisto, keittiön kaapistojen välitilaan led-nauha ja kaksi pistorasiaa. Uusittu osa välitilan laatoista. Asuinhuoneiden seinäpinnat maalattu 2023/2021. Maalattu makuuhuoneen katto (vaatehuoneellinen mh). 2018 remontoitu keittiö: uusittu kaapistoja, seinät maalattu.
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Laminaattilattia, seinät maalatut. Kaapistojen välitila laatoitettu. Välitilassa led-nauha ja pistorasiat. Kaapistot ja laminaattitasot. Jääkaappi/pakastin (2023), induktioliesitaso (2023), erillisuuni (2018), liesikupu, astianpesukone (2021). Käynti lasitetulle parvekkeelle
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia ja seinät laatoitetut. Lattialämmitys (sähkö). Suihku ja suihkuseinä. Pesukoneliitäntä (tilavaraus pesutornille).
WC-tilojen kuvaus
Laattalattia, seinät maalatut. Allas, allaslaatikosto ja peilikaappi (2021). Wc-istuin (2023)
Saunan kuvaus
Laattalattia, seinät ja katto paneloitu, ikkuna. Sähkökiuas (2021).
Olohuoneen kuvaus
Laminaattilattia, seinät maalatut.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta. Laminaattilattiat, seinät maalatut. Toisessa makuuhuoneessa liukuovikaapisto ja toisessa vaatehuone.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistokohtainen irtaimistovarasto taloyhtiön tiloissa, asunnossa makuuhuoneen ja eteisen liukuovikaapistot sekä vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Isännöinti, Tampere. Isännöitsijä Samu Haavisto, samu.haavisto@retta.fi
Huolto
Kotikatu Oy, Tampere
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys. Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen poisto. Elisan Kaapeli-tv (DVB-C digitaalinen kaapeli). Elisan laajakaista 50M. Kuivaushuone, urheiluvälinevarastot, väestönsuoja. Kaksi hissiä. Taloyhtiössä tupakointikielto pihalla ja parvekkeilla. Haapalinnan kylässä on pesula, kuntosali (kyläseuran jäsenille), tenniskenttä HKH Oy:n osakasyhtiöiden asukkaiden käytössä.
Kuntotutkimukset: 2022 Raksystems peruskuntoarvio. 2020 ja 2017 kosteidentilojen seurantakartoitus. 2011 kosteidentilojen kuntokartoitus.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 16

Tehdyt remontit
2023 Pysty- ja vaakaviemärien huuhtelu ja kuvaus. Tehty peruskuntoarvion mukaiset korjaukset sähköjärjestelmään. 2022 salaojaputkien kuvaus ja huuhtelut. 2021 Molok jäteastiat. 2020 C-rapun IV-kone vaihdettu. 2018 IV-kanavien nuohous, mittaus ja säätö. 2017 uusittu käyttövesiputkistot, huoneistokohtaiset vesimittarit. Kondensoiva kuivauspuhallin. 2014 kuivauspuhallin uusittu. 2010 lukkopesien ja avaimien uusiminen Abloy Sento. Lämmönvaihtimen ja säätölaiteiden uusiminen. 2008 IV-hormien puhdistus. 2003 julkisivumaalaus.
Tulevat remontit
Julkisivun puuosien maalaus. Vesikattokorjauksien suunnitteluvaihe (lumiesteet, kulkusillat, pesu, maalaus, rännien uusiminen). Salaojien ja sadevesikaivojen uusinta, suunnittelua ei ole vielä aloitettu
Energialuokka
E (2018), Energiatodistus laadittu 28.12.2022. E-luku 186.
Tontin koko
1 220 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätiedot Tampereen kaupunki, kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Haapalinnan Tapsantalo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Alueen autopaikat kuuluvat Haapalinnan Kiinteistöhuolto Oy:lle. Autopaikkojen varauksia ylläpitää, hoitaa Retta Isännöinti.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Haapalinna, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mesiranta Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.