Bo LKV Turku

Omakotitalo | 4h, k, kph, s, 2 erill.wc, pukuhuone, vh, varasto, autotalli

Suokallionkatu 9, Moisio, Turku

Hinta

149 000 €

Koko

112 m²

Vuosi

1972

Avara yksitasoinen 1972 valmistunut omakotitalo rauhallisella omakotitaloalueella Moisiossa. Siistikuntoisessa talossa on kolme makuuhuonetta ja kaksi erillistä wc:tä. Eteisestä katsottuna vasemmalla puolella on makuuhuonesiipi, suuri olohuone aukeaa eteisen oikealle puolelle. Olohuoneessa on tehokkaasti lämpöä varaava takka, ruokailutila on luontevasti olohuoneen ja keittiön välissä. Ruokailutilaan mahtuu hyvin suurempikin ruokapöytä, keittiön kaapistoissa on runsaasti säilytystilaa kaikelle tarpeelliselle. Keittiötä voisi hyvin myös avata olohuoneen suuntaan, mikäli haluaisi avartaa keittiötä selkeämmin osaksi oleskelutiloja. Keittiöstä on kulku pukuhuoneeseen, jonka yhteydessä on kylpyhuone, sauna, asunnon toinen erillinen wc, sekä varasto. Takapihalta on sisäänkäynti pukuhuoneeseen, joten likaiset koirantassut ja lasten kurasaappaat kulkeutuvat ulkopuuhastelujen jälkeen pukuhuoneen kautta helposti suoraan peseytymistiloihin. Pesutilojen laatoituksen alla ei ole nykyaikaista vesieristyksiä ja tilan tekninen käyttöikä on sen myötä ylitetty, seuraava omistaja pääseekin remontoimaan märkätilat mieleisikseen. Sauna lämpiää tunnelmallisesti puulla, puukiukaan pehmeissä löylyissä on helppo jättää arjen kiireet taakseen. Suojaisan takapihan jatkeena oleva metsä toimii rauhoittavana ulkoilualueena, sekä mielikuvitusta rikastuttavana leikkipaikkana lapsille. Metsän puolelta, ihan melkein kotipihasta pääsee poimimaan niin sieniä, kuin marjojakin. Auton saa säiltä suojaan talon yhteydessä olevaan yhden auton talliin, polttopuiden säilytykseen pihassa on puuvaja. Olisiko tässä seuraava unelmien kotisi? Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Esittelyt ja lisätiedot: Karoliina Vehviläinen karoliina.vehvilainen@bo.fi 045 121 0230

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
la 4.5. 08:00 - 08:30
Esittelijänä Karoliina Vehviläinen
p. 045 121 0230

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20653662
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, s, 2 erill.wc, pukuhuone, vh, varasto, autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
112 m²
Kokonaispinta-ala
112 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupa-asiakirjojen mukaan huoneistoala 112 m², rakennusala 158,5 m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne voivat poiketa ilmoitetusta oleellisestikin.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

149 000,00 €

Velaton hinta

149 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

309,45 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Öljy n. 1.500 l/v, sähkö 2.450 kWh/v (1 hlö), vesimaksut, polttopuut (nykyisellä n. 7 m³/v), jätehuolto, lainhuuto 161 e, kaupanvahvistus 128 e, varainsiirtovero 3 %. Ilmoitetut käyttökustannukset perustuvat nykyisen omistajan käyttötottumuksiin ja voivat vaihdella ilmoitetuista käyttäjästä riippuen.

Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
- 2018: öljysäiliö tarkastettu (seuraava tarkastus 2028)
- 2017-2018: käyttövesiputket ja lämmitysjärjestelmän putket uusittu
- 2016: kylmiö poistettu ja taustarakenteita uusittu
- 2008: öljysäiliö pinnoitettu
- 1990-luvun lopulla: kylpyhuonesiiven huopakatto-osaa korjattu vuodon jäljiltä ja rännejä uusittu, olohuoneeseen asenettu varaava takka
- n. 1990: kylpyhuone remontoitu (ei nykyaikaisia vesieristeitä)
- n. 1980: peltikate uusittu
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
- Kuntotutkimus ja kosteuskartoitus 23.8.2016 / Turun Kuntotutkimus Oy - Kuntotarkastus 17.1.2024 / Suomen Rakennusasiantuntijat Oy 17.1.2024 kuntotarkastuksen oleellisimmat havainnot, jotka vaativat toimenpiteitä: - Tuulikaapin hajuhavainto - Käyttöveden laadun selvittäminen - Pääoven edustan katoksen tukipilarit - Maanpintojen kallistukset rakennuksen vierustalla - Ikääntynyt märkätila - Julkisivun puuverhoilujen maalipinnat - Sähköistykset ovat pohjimmiltaan rakennusaikaisia - Ikääntynyt viemärijärjestelmä - Ikääntyneet ikkunat ja ulko-ovet (lähivuosina) Suositeltavat jatkotutkimukset: - Lumen ja jään aiheuttamat rajaukset tarkastuksessa on suositeltavaa tarkastaa sään salliessa. - Säteilyturvakeskus suosittaa radonmittausta tehtäväksi vähintään 10 vuoden välein. Tarkastuksen rajaukset: - Rakennuksen ympärillä oleva lumipeite haittasi rakennuksen vierustojen tarkastusta. - Vesikatolla oli tarkastushetkellä lumipeite, eikä katteen kuntoa voitu tarkastaa. - Yläpohjatilan kulkuluukku oli jäässä tarkastushetkellä. - Sähköpääkeskuksen luukku oli tarkastushetkellä jäässä. - Tarkastus rajautuu päärakennukseen ja sen välittömään läheisyyteen. Kohteessa esiintyvät seuraavat tyypilliset ns. riskirakenteet: - Matalaa sokkelia rakennuksen lounaissivulle. - Kattoikkunat Takkahuoneen avotakkaa ei ole käytetty, eikä käyttämättömyydestä johtuen myöskään nuohottu vuosiin. Mikäli uusi omistaja haluaa ottaa avotakan käyttöön, tulee hänen huolehtia tarvittavista käyttöönotto- ja huoltotoimenpiteistä tätä ennen.
Energialuokka
  • Myyjä vastaa energiatodistuksen teettämisestä kustannuksellaan
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljylämmitys
varaava takka (nuohottu vuosittain, edellinen nuohous 8.3.2024)
Vesihuollon kuvaus
porakaivo
Lisätietoja: Kiinteistöllä on liittymisvelvollisuus kaupungin vesijohtoverkostoon.
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puurunko, tiili-, lauta- ja peltiverhoilu
Keittiön kuvaus
Varusteet: astianpesukone
Liesi: sähköliesi
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: pesukoneliitäntä, suihku
Kylpyhuoneessa ei ole nykyaikaisia vesieristeitä, joten tilan tekninen käyttöikä on ylitetty ja sen remontointia suositellaan.
WC-tilojen kuvaus
Makuuhuoneiden yhteydessä olevassa wc:ssä peili ja allaskaapisto, toinen erillinen wc kylpyhuoneen vieressä
Saunan kuvaus
puukiuas
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti- ja huopakate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-86-4-3
Tontin pinta-ala
1 149 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Turun kaupunki
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Asuinrakennuksen yhteydessä autotalli, pihassa erillinen puuvaja
Palvelut
Koulut: Yli-Maarian alakoulu / Moision yksikkö 1,6 km, Yli-Maarian yhtenäiskoulu 3 km
Palvelut: K-Market Moisio 2,2 km, Turun keskusta 13 km
Päiväkodit: Moision päiväkoti 1,6 km
Liikenneyhteydet
Lähimmät Föli-linjat 23 ja 23B

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Moisio, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vehviläinen Karoliina

LKV, KiAT, KK, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.