Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Kerrostalo | 3h + k + kph + s + eril.wc + las.parv (YJ:n mukaan 3h + k + s)

Käräjäkuja 3, Pakkala, Vantaa

Hinta

218 000 €

Koko

74,5 m²

Vuosi

1994

Ihastuttava ja muuttovalmis kolmio rauhalliselta Käräjäkujalta. Asuntoa esitellään yksityisnäytöin. Olethan yhteydessä, niin varataan sinulle sopiva näyttöaika. Heti sisään astuessa vastaan tulee avoin ja valoisa pohjaratkaisu. Kodin vaaleat ja harmoniset pintamateriaalit luovat kodikkaan tunnelman ja luonnonvalosta voi suurten ikkunoiden ansiosta nauttia vuoden ympäri. Lisäksi viilentävä ilmalämpöpumppu helpottaa asumista kesän kuumilla keleillä. Keittiöstä löytyy massiivipuiset työtasot ja tilaa riittää kotikokkailuun. Keittiössä on laadukkaat kodinkoneet ja hyvin kaappi- ja laskutilaa. Makuuhuoneet ovat molemmat sopivan kokoisia ja molempiin mahtuu parisänky. Laatoitettu kylpyhuone on varustettu kahdella sadesuihkulla sekä puusepän käsityönä tehdyllä omalla saunalla. Erillinen wc helpottaa arkea ja on myös hyvässä kunnossa. Tilavasta olohuoneesta on suora käynti suojaisalle lasitetulle parvekkeelle. Huoneistosta löytyy hyvin säilytystilaa jonka lisäksi huoneistokohtaiset varastot ja tilava taloyhtiön ulkoiluvälinevarasto tuovat helpostusta arkeen. Rakennus on valmistunut vuonna 1994 ja taloyhtiötä on hoidettu hyvin. Hoitovastiketaso on erittäin kohtuullinen 5€/m2. Asunnon sijainti Vantaan Pakkalassa lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa on ihanteellinen. Lentokenttä on kätevästi lähellä mutta alue jää kiitoratojen kainaloon eikä ns. lentomelua oikeastaan huomaa. Lisäksi aivan talon vierestä pääset bussilla kätevästi Helsinkiin, Tikkurilaan sekä Myyrmäkeen. Omalla autolla pääsee muutamassa minuutissa kehäkolmoselle. Erinomaiset palvelut kävelyetäisyydellä: Jumbon ostoskeskus monipuolisine palveluineen, Flamingo Spa ja Finnkinon elokuvateatteri sekä kirjasto. Urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat sillä lähistöllä on mm. Pakkalan urheilupuisto (jalkapallokentät, beachvolley, tennis sekä ulkojäät), Backaksen kartanon tilukset ja sieltä avautuvat loistavat ulkoilumahdollisuudet. Lapsiperheille on tarjolla koulut ja reilusti päiväkoteja sekä leikkipaikkoja kävelymatkan tuntumassa. Taloyhtiön leikkipaikalta löytyy myös kaikki tarvittava suuriinkin leikkeihin. Tervetuloa ihastumaan! Lisätiedot ja yksityisesittelyt sopimuksen mukaan: INNO ILONEN | LKV, LVV 050 439 2626 | inno@neliotliikkuu.fi IG @inno.ilonen Iloista kiinteistönvälitystä nimen mukaisesti. Service also in English.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20654423
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s + eril.wc + las.parv (YJ:n mukaan 3h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74,5 m²
Kokonaispinta-ala
74,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
1994
Käyttöönottovuosi
1994
Vapautuminen
Muu ehto: 15.5.2024

Hinta

Myyntihinta

218 000,00 €

Velaton hinta

218 000,00 €

Neliöhinta

2 926,17 €/m²

Vastike

Hoitovastike

372,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

372,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesivastike 25€/hlö/kk, autopaikkavuokra 14€/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Yhtiökokous 6/2023: Päätettiin, että myönnetään hallitukselle valtuus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen määrä. Toinen ylimääräinen yhtiökokous 4.12.2023: Päätettiin ryhtyä kylpyhuonesaneerausurakkaan siinä laajuudessa, että saneerataan märkätilakartoituksessa välittömästi saneerattavaksi suositellut 3 kpl kylpyhuoneita. Muihin kuntoluokan 1 kylpyhuoneisiin asennetaan suihkukaappi. Päätetään valita urakoitsijaksi Saneeraus Sanela Oy ja urakan valvojaksi STIO Oy. Päätettiin, että hallitukselle myönnetään valtuus nostaa enintään 80.000 euron pankkilaina enintään 5 vuoden laina-ajalla, jonka mukaan arvioiden huoneistolle tuleva yhtiölainaosuus on n. 2268 euroa (€). Päätettiin, että otetaan yhtiössä käyttöön kannustinraha-periaate 4000 € per kylpyhuone siinä tilanteessa, jos osakas toteuttaa kokonaisvaltaisen kylpyhuonesaneerauksen. Kannusteraha koskee vain tulevia saneerauksia, ei aikaisemmin tehtyjä. Kylpyhuone tulee saneerata samassa laajuudessa, kuin nyt tehtävät 3 saneerausta mm. vesieriste tulee uusia nykystandardien mukaisiksi. Tekniseltä isännöinniltä saa tarkempaa tietoa kylpyhuonesaneerauksen ehdoista. Saneeraus pitää olla asianmukaisesti valvottu. Kannusteraha maksetaan osakkaalle sen jälkeen, kun isännöintiin on toimitettu urakan valvontadokumentit sisältäen dokumentit, jossa urakka hyväksytysti vastaanotetaan. Vastuu huoneiston ulkoseiniin asennettujen sisäilman viilennyslaitteiden/ilmalämpöpumppujen hoidosta ja kunnossapidosta kuuluu aina ao. huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalle. Sama koskee vaurioita, joita viilennyslaitteesta / ilmalämpöpumpusta mahdollisesti aiheutuu kiinteistön rakenteille.
Tehdyt remontit
2018 Keittiöremontti:
- Välitilan lasilevyn korvaaminen Fibo-välitilalevyllä
-Massiivipuu-työtason hiominen ja pinnoitus -Induktiotason ja erillisuunin vaihtaminen
- Huoneiston seinien maalaaminen ja turvalukon asentaminen ulko-oveen.

2023: Viilentävän ilmalämpöpumpun asennus, malli Panasonic TZ35WKE.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
- kaikki seinät on maalattu tikkurilan laadukkailla sisämaaleilla. - laminaatti keskikovan kulutusluokan cello-laminaatti - pikkuvessan taso on kvartsia ja pikkulaatoitukset bianco carrara marmoria helastonen kiviliikkeestä. - saunan kiuas on helo 6.8kw (super tehokas)
Kosteustarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: puu
Varusteet: astianpesukone, liesikupu
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
WC-tilojen kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: peilikaappi
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Betonitiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
MTR-Isännöinti Oy, Oskari Akselinmäki, oskari.akselinmaki@mtr.fi
Huolto
Kotikatu Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Kellarikomero, Urheiluvälinevarasto, Hissi, Väestönsuoja
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 56

Tehdyt remontit
Kiinteistössä suoritetut remontit:

2022: Väestönsuojatilan tarkastus, käyttöönottosuunnitelman laatiminen ja varusteiden päivitys. Kiinteistön kuntoarvio ja märkätilakartoitus.
2021: B22 ja B26 vesivahinkojen korjaus, Julkisivun elementtisaumausten uusiminen, Parvekelasitusten lupaprosessi. 2020: KVV-kartoitus. 2019: Ilmastoinnin puhdistus- ja säätötyö, Katon kulkusiltojen puuosien vaihto teräsritilöiksi, Katon kourujen puhdistus, Katon pesu ja pinnoitus. 2018: A ja B -talon pohjakerroksen runkoviemärien saneeraus, Uusittu yksi pihan valaisin pylväistä, Kerhohuoneen pinta remontointi, A 21, A 16, A 11 vesivahingon korjaus (yksittäinen vika - lämpimän käyttöveden liitosjuotoksen pistevuoto), A 16 vesivahingon korjaus (yksittäinen vika - palloventtiili). 2017: Kaukolämpökeskuksen uusinta, Julkisivujen, parvekkeiden sekä katon kuntotutkimus, Lämmönjakokeskuksen uusiminen, Leikkialueen päivittäminen. 2014 leikkialueen aidan uusinta. 2013 ikkunoiden huolto- ja korjaustyöt. 2012 metallisten ulko- ja väliovien maalaus. 2010 parvekeovien kunnostus ja maalaus. 2009 kiertovesipattereiden tiivisteiden uusinta, pihatien ja asfalttialueen korjaus, leikkipihan kunnostus, ilmastoinnin puhdistus ja säätö.

Remonttihistoria saatavilla kokonaisuudessaan kohdetta hoitavalta välittäjältä.
Tulevat remontit
Taloyhtiössä suunnitteilla / meneillään vuosina 2023-2027 mm:

2023: Huonokuntoisten kylpyhuoneiden saneerausurakka.
2024: Salaojakaivo SOK 3 esille kaivaminen, jäte- ja sadevesikaivojen huuhtelu, pihaurakan suunnittelu (parkkipaikan asfaltin uusiminen, sähköautolatausinfra, jätekatos).

2025-2027: Parkkipaikkojen sähköistyksen päivitys (mm. sähköautot huomioiden,) lukituksen päivittäminen sähköiseen järjestelmään, porrasvalojen muuttaminen liiketunnistimilla toimiviksi, pihan kunnostus (asfaltointi, parkkipaikka, lämmönoptimointi (lämmitysputkien ja patteriventtiilien tarkastus), parvekkeiden kevyt kunnostus.

Kunnossapitotarveselvitys saatavilla kohdetta hoitavalta välittäjältä.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
5 899 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta antaa Vantaan kaupunki. Vantaa-info antaa kaupungin palveluihin liittyvää yleisneuvontaa. Vantaa-infot sijaitsevat Korsossa, Myyrmäessä ja Tikkurilassa. p. 09 839 11. Ostajan tulee tutustua huolellisesti lähialueen kaavoitukseen ja muihin tietoihin karttapalvelusta: http://kartta.vantaa.fi. Vireillä oleva kaava 062800 - Vantaan ratikka.

Taloyhtiö sijaitsee lentomeluvyöhykkeellä 3 (LDEN 50-55 dBn). Asumiseen ja muihin melulle herkkiin toimintoihin käytettävien rakennusten ulkokuoren ääneneristävyyden lento- ja tieliikennemelua vastaan tulee olla vähintään 32 dB.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vantaan Käräjäkuja 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lähistöllä mm. Veromäen koulu.
Palvelut: Alepa n. 650m, Jumbon kattavat palvelut n. 1km.
Päiväkodit: Alueella useampia päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
Hyvät liikenneyhteydet autolla ja julkisilla kulkuneuvoilla.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat isännöitsijäntoimiston kautta, jonotusperiaate. Autopaikkavuokra 14€/kk.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Pakkala, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ilonen Inno

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.