Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Rivitalo | 3 H + K + S

Emännänkuja 2, Vantaanlaakso, Vantaa

Hinta

239 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

1979

Rivitalosta kahden makuuhuoneen remontoitu moderni koti. Makuuhuoneissa on korkea vinosisäkatto, mikä luo avaruutta ja mahdollistaa reilut säilytystilat. Asunnon sydän on olohuoneen ja keittiön yhdistelmässä, jossa on jokaisen kokkaajan unelmakeittiö valtavan kokoisella saarekkeella ja tottakai, viinikaapilla varusteltuna. Huoneiston pintaremontin yhteydessä on mm. seinät maalattu ja vaihdettu lattiamateriaali vinyylilankkuun, koko keittiö on remontoitu ja väliseiniä purettu. Remontti on tehty taloyhtiön luvalla, valvomana ja tarkka selonteko on saatavana mm. käytetyistä materaaleista. Asunnon takapiha on suojaisa ja helppohoitoinen, sillä valtaosalla alueesta on terassilaudoitus. Alueella on keskeinen sijainti, josta on helppo kulkea Hämeenlinnanväylää pohjois-etelä suunnassa ja Kehä III itä-länsi suunnassa. Koukkuniityn puistoalueelle on lyhyt kävelymatka ja lähimpään päiväkotiin matkaa vain noin satametriä. Vantaanlaaksossa on mukava asustella, joten tulethan tutustumaan Sinun uuteen kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20662892
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 H + K + S
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1979
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

235 582,60 €

Velkaosuus

3 417,40 €

Velaton hinta

239 000,00 €

Neliöhinta

2 987,50 €/m²

Vastike

Hoitovastike

256,00 € / kk

Pääomavastike

84,00 € / kk

Erityisvastike

128,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

468,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

5,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Hallituksella on valtuudet periä tai jättää perimättä yhden kuukauden hoitovastike. Varsinainen yhtiökokous: 13. Päätettiin, että yhtiölle suoritettava maksut ovat 1.2.2024 alkaen seuraavat: Hoitovastike 3,20 euroa / m2 / kk Korjausvastike 1,60 euroa / m2/ kk Rahoitusvastike laina 2: 0,80 euroa / m2/ kk Rahoitusvastike laina 3: 0,65 euroa / m2/ kk Vesimaksut 15,00 euroa / henkilö / kk Autopaikkamaksu 5,00 euroa / autopaikka / kk Ote toimintakertomus ja tilinpäätös 1.10.2022 - 30.9.2023: Arvio tulevasta kehityksestä Yhtiö keskittyy rakennuskannan ylläpitoon, tulevan salaoja-/perusvesijärjestelmähankkeen johdosta vastikerasitteen nousuun on syytä varautua tulevaisuudessa. Ylimääräinen yhtiökokous päätti teettää erillishankkeena F-talon salaojituksen. Hanke rahoitetaan max. 260 000 euron limiittilainalla, joka on tarkoitus maksaa pois myöhemmin suuremmalla otettavalla lainalla, jolla toteutetaan koko yhtiön salaojitus, mikäli yhtiökokous tulevaisuudessa näin päättää. Kts. ylimääräisen yhtiökokouksen pöytäkirja 8.11.2023 Ote ylimääräinen yhtiökokouspöytäkirja 8.11.2023: 10. Päätetään lainannostamisesta Päätettiin nostaa kohdan 9. kustannuksia kattamaan limiittilaina max. 260 000 euroa, enintään 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Päätettiin valtuuttaa hallitus valitsemaan lainan myöntäjä parhaaksi katsomaltaan tarjoajalta sekä päättämään lainan viitekorko. Päätettiin valtuuttaa isännöitsijä Vesa Kainulainen nostamaan laina ja allekirjoittamaan tarvittavat asiakirjat asianomaisten kanssa, sekä sopimaan lainaehdoista ml. lainan takaisinmaksun aikaistamisen sopimisen osalta. Päätettiin kohdan käsittelyn yhteydessä antaa hallitukselle valtuudet maksaa hoitolaina pois myöhemmin otettavalla suuremmalla lainalla, jolla katetaan lainasta aiheutuvat kustannukset, sekä tuleva koko yhtiön salaojahanke, mikäli yhtiökokous päättää sen toteuttaa. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Yale Linus älylukko + Yale Connect Wi-Fi Bridge. Avattavissa puhelimella Bluetoothin avulla ja etänä mistä tahansa. https://www.yalehome.com/fi/fi/products/smart-locks/yale-linus.
Kohteen lisätiedot
Varsinainen yhtiökokous 4.1.2024: 17. Muita asioita/tiedotuksia Todettiin myös hallituksen valmistelevan yhtiöjärjestyksen muutosta. hallitus/Sakari Puhakka 13.03.2024 1 Yleistä As oy Kaijan-Salvassa on käynnissä perusvesijärjestelmien korjaushanke, johon kuuluu myös rakennusten välisten putkituksien uusinta, parkkialueen laajentaminen ja parkkipaikkojen sähköautojen latausmahdollisuuksien toteuttaminen. 2 Toteutuneet vaiheet Hankkeessa on lyhyesti kuvaillen toteutettu seuraavat vaiheet: • Päätös hankesuunnitelman toteuttamisesta • Hankesuunnitelman hyväksyminen • Suunnittelun kilpailutus • Suunnittelun aloittaminen • F-talon salaojituksen kilpailuttaminen • Rahoittajan kilpailutus ja valinta • Päätös F-talon salaojituksen toteuttamisesta ja rahoitusratkaisusta • F-talon salaojituksen toteuttaminen (muutama viimeistelytyö tehdään huhti-toukokuussa) 3 Hankkeen tulevat vaiheet Hankkeessa on tulossa seuraavat vaiheet: • Muiden talojen salaojituksen ja muiden kehityskohteiden toteutuksien tarjouskilpailun valmistelu ja toteutus • Urakoitsijan valinta • Rahoittajan kilpailutus ja valinta • Päätös toteuttamisesta, toteutuksen laajuudesta ja rahoitusratkaisusta • Salaojituksen toteuttaminen • Parkkipaikkamuutosten toteuttaminen Tällä hetkellä ei pystytä ilmoittamaan tarkkaa aikataulua, lähtötavoitteena on salaojituksen toteuttaminen tänä vuonna ja myös toivottavasti parkkialueen muutokset ennätetään toteuttaa tänä vuonna. Loppuvaiheiden kustannuksia ei pysty tällä hetkellä tarkkaan arvioimaan. Hankesuunnitelmassa oli laajan toteutuksen hinta-arvio n. 1,9 M€, mutta F-talon salaojitusurakan hinnoittelun perusteella, on todennäköistä, että kustannukset ovat alhaisemmat.
Tehdyt remontit
Huoneiston remontti tehty 08/2020.
WC ja kylpyhuone, lattia- ja seinäkaakelit maalattu (ei tietoa mitä kaakelin alla).
Kylpyhuoneen ja WC:n tasot Akaasiapuuta. Kalusteet uusittu.
Sauna käsitelty Supi saunavahalla (musta). Saunan kaakelilattia maalattu.
Keittiö uusittu täysin. Uudet kalusteet ja kodinkoneet.
Makuuhuoneiden, keittiön, sekä olohuoneen seinät maalattu.
Asennettu vinyylilankku koko huoneistoon, pois lukien märkätilat.
Viinyylilankku asennettu olohuoneessa ja keittiössä sauvaparketin päälle.
Katot maalattu.
Keittiötasot laminaattia.
Terassi rakennettu 05/2021.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Rakennus on valmistunut ennen vuotta 1994, eikä kaikkia kiinteistön rakennuksia kattavaa haitta-ainekartoitusta ole tehty. Huoneistosta G25 tehdyn selvityksen mukaan (2.7.2020) tutkitut materiaalit eivät sisältäneet asbestia. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä Huoneistokohtainen
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti, teräs
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä
Tehdyn huoneistoremontin yhteydessä kylpyhuone on freesattu kaakelit maalaamalla ja vaihtamalla kalusteita ja tasoja. Kylpyhuoneen kokonaisvaltaista remonttia ei ole tehty.
WC-tilojen kuvaus
Tehdyn huoneistoremontin yhteydessä WC on freesattu kaakelit maalaamalla ja vaihtamalla kalusteita ja tasoja. WC:n kokonaisvaltaista remonttia ei ole tehty.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Tehdyn huoneistoremontin yhteydessä sauna on freesattu lattiakaakelit maalaamalla ja sävyttämällä/vahaamalla puupintoja. Saunan kokonaisvaltaista remonttia ei ole tehty.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto (loiva)
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy Ratakatu 1 b A 7 00120 Helsinki Isännöitsijä Vesa Kainulainen 040 833 3484 vesa.kainulainen@hsi.fi
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 36

Tehdyt remontit
2023 Salaoja-/perusvesijärjestelmähankkeen toteutussuunnittelun teettäminen
2022 Salaojahankkeen hankesuunnitelma
2020–2021 Asuntojen sisäilman kartoitus pitkäaikaismittauksella
2019 Ilmanvaihdon nuohous ja desinfiointi
2019 Alapohjien kuntotutkimus
2019 Antenniverkoston vahvistaminen
2018 Salaojien kuvaus ja huuhtelu
2018 Tontti- ja runkoviemärien kuvaus ja huuhtelu
2017 Vesikattojen saneeraus
2016 Vesikattojen kuntotarkastus
2015 Pattereiden ja lämpimän kierron huuhtelu ja patteriventtiilien vaihto
2015 Bauer-vedenkäsittelylaitteiden asennus lämmityskierto- ja käyttövesijärjestelmiin
2015 Pihavalaistuksen ja parkkipaikan ulkovalaistuksen uusinta
2013 Varastokoppien ja sisäänkäyntikatosten uusinta. Ylempi roskakatos osittain uusittu
2011 Terassien pistorasiat korjattu
2011 Väliaitojen korjausta
2010 Elementti saumojen uusinta
2009 Ikkunoiden ja ulko-ovien uusinta
2007 Kaukolämmön alajakokeskuksen uusinta
2007 C talon päädynviemäreiden huoltokorjauksia
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2024-2028:
Perustukset ja runko:
2023 salaojituksen (ja muiden tarvittavien korjausten) uusinnan suunnittelijan kilpailutus ja valinta, suunnitelmien teko
2023 talon F salaojituksen urakoitsijan kilpailutus ja valinta
Salaojitustöiden aloittaminen.
2024 Koko kiinteistön salaojituksen ja hulevesijärjestelmän
uusinta, tarvittavat rakenteiden korjaukset, rakennusten välisten putkistojen uusinta

Piha:
2024 piha-aitojen uusinta (salaojien uusinnan yhteydessä), pihojen ja terassien uusinnat (osakkaan vastuulla)
2024 parkkialueiden uudistaminen
2024 kävelyteiden asfaltin korjaukset

Julkisivut:
Ei toimenpiteitä tarkastusjaksolla

Ikkunat ja ulko-ovet:
Ei toimenpiteitä tarkastusjaksolla

Katto:
Ei toimenpiteitä tarkastusjaksolla

Huoneistojen märkätilat:
2024–2028 / Kylpyhuoneremontteja tarvittaessa

Yleiset tilat:
Ei toimenpiteitä tarkastusjaksolla

Lämmitysjärjestelmä:
Ei toimenpiteitä todennäköisesti tarkastusjaksolla, mahdollinen lämmönvaihtimen uusinta

Vesi- ja viemärijärjestelmä:
2025 Putkistojen kuntotutkimukset

Ilmanvaihto:
Tarvittaessa ilmanvaihdon mittauksia

Sähkö- ja tietojärjestelmä:
2024 Sähköpääkeskuksen päivitys
2024 Sähkö- ja tietoliikenneputkitusten uusinta
2024 Autopaikkojen kaapelointien uusinta, sähköautojen latausvalmiuden toteuttaminen
Energialuokka
D (2018), Voimassa 8.6.2028
Tontin koko
7 943 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavoitus Vantaa
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kaijan-Salpa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kivimäen koulu 1,1km
Palvelut: K-market naapuri 350m
Lidl vantaanlaakso 500m
Päiväkodit: Vantaanlaakson päiväkoti 100m
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki 100m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaikille osakkaille varataan yksi autopaikka. Toiseen autopaikkaan on mahdollisuus jonotusperiaatteella.
Autopaikkoja kaavan mukaan 37kpl
Pihan kuvaus
Länsi, terassia ja nurmea. Varastorakennus. Piha-alueet eivät ole yhtiöjärjestyksen mukaan osakkaan hallinta-alueeseen kuuluvia.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Vantaanlaakso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karukoski Marie

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.