Top House | Top Living Oy LKV
Top House | Top Living Oy LKV

Kerrostalo | 2h, kt, kph, lasitettu parveke

Linnankoskenkatu 30, Keskusta, Porvoo

Hinta

214 900 €

Koko

34 m²

Vuosi

2023

SIJOITTAJA! TÄSSÄ VALMIIKSI VUOKRATTU HUONEISTO 03/2023 VALMISTUNEESTA YHTIÖSTÄ, AIVAN PORVOON YDINKESKUSTASSA! Vanhakaupungin idylliin, torille, jokirantaan, kauppoihin ja harrastuksiin on lyhyt kävelymatka. Tämän valoisan kaksion neliöt on hyödynnetty tehokkaasti ilman hukkatiloja! Avoin keittiö-olohuone yhdistelmä, josta on kulku myös lounaan suuntaiselle parvekkeelle. Tilava kylpyhuone ja makuuhuone, johon on kaksi liukuovellista kulkua olohuoneesta. Säilytystilaa löytyy makuuhuoneen ja eteisen kaapistoista ja lisäksi huoneistolla on yhtiön tiloissa irtaimistovarasto. Yhtiössä on erityisen hyvät tilat polkupyörille ja lisäksi polkupyörin huolto-/pesupiste! Tämä YIT:n rakentama Asunto Oy Porvoon Charlotta on valmistunut 03/2023 ja asuntoon on juuri muuttanut hyvä vuokralainen. Tässä loistava tilaisuus siis asuntosijoittajalle! Mikäli haluat ostaa asunnon omaan käyttöön, kysy lisätietoja sopimuksesta ja sen irtisanomisajoista. Samalla tontilla sijaitsee myös suojeltu vanha Etolan talo ja tontille valmistuu hieman tämän perässä myös Asunto Oy Porvoon Fanny. Nämä yhdessä muodostavat viihtyisän pihapiirin leikki- ja oleskelupaikkoineen! Olethan yhteydessä ja keskustellaan tarkemmin! Anne-Mari Järvinen Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV 040 684 1333 anne.jarvinen@tophouse.fi Tavoitat minut joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin ja kontaktieni kautta saat tarvittaessa nopean lainapäätöksen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20664794
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kt, kph, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
34 m²
Kokonaispinta-ala
34 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/5
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Muu ehto: Asunto on vuokrattuna, irtisanomisaikojen puitteissa tai vuokrattuna kaupanteossa.

Hinta

Myyntihinta

72 800,00 €

Velkaosuus

142 100,00 €

Velaton hinta

214 900,00 €

Neliöhinta

6 320,59 €/m²

Vastike

Hoitovastike

125,80 € / kk

Pääomavastike

513,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

639,30 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Asunnoissa on etäluettava kylmän ja lämpimän käyttöveden kulutuksen mittaus. Vedestä maksetaan ennakkomaksua 20,00 €/hlö/kk. Rakennusaikaisesta lainasta maksetaan kohteen valmistumisesta ensimmäiset kaksi vuotta vain korkoja. 01.04.2023 alkaen pääomavastike on 0,25 €/jyv.osake, eli myytävänä olevan huoneiston osalta 513,50 €/kk. Lyhennysten alkaessa pääomavastike tulee nousemaan merkittävästi. Tämän huoneiston jyvitetty osakemäärä on 2054 kpl. Jos yhtiönlainan maksaa pois, ei pääomavastiketta peritä. Yhtiön rahoitusaikainen laina on sidottu 12kk euriboriin. Pääomavastikkeen määrä voi nousta merkittävästi korkojen noustessa. Yhtiölainan lyhennysten alkaessa korkeampaa pääomavastiketta voidaan joutua perimään jo aikaisemmin kuin lyhennykset alkavat, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä, kun lyhennys on suoritettava pankille. Pankilla on rahoituspäätöksen mukaisesti oikeus tarkistaa luoton marginaali 3 vuoden välein luoton nostosta lukien.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Eteisessä seinät maalattu, lattiassa lautaparketti. Eteisessä liukuovikaapisto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: lounaaseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Yhtiö on valmistunut 31.03.2023.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Keittiöissä on induktiokeittotaso, kalusteuuni, mikroaaltouuni, liesikupu, kalustepeitteinen astianpesukone ja kalustepeitteinen jääkaappi/pakastin. Keittiön työtasot ovat laminaattipintaisia ja päältäpäin tasoon upotettu allas on komposiittiallas. Lattiat lautaparkettia, seinät maalattu / välitilalevy.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattiat laatoitettu ja seinissä keraamiset laatat. Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, bidee-suihku, peili, allaskaluste. Sähköinen mukavuuslattialämmitys. Liitäntä ja tilavaraus pyykinpesukoneelle.
Olohuoneen kuvaus
Seinät maalattu, lattiassa lautaparketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät maalattu, lattiassa lautaparketti. Makuuhuoneessa kiinteät vaatekaapit (yksi kaapeista siivouskaappi). Makuuhuoneeseen kaksi oviaukkoa, joissa molemmissa liukuovet.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
kumibitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Porvoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Porvoo (ent. OP Isännöinti Itä-Uusimaa) Hanna-Leena Halonen porvoon.op-isannointi@opkk.fi
Huolto
Rakennusaikainen hallitus tekee tarvittavat sopimukset yhtiön isännöinnistä, huollosta ja taloteknisestä etävalvonnasta.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: 15 § LUNASTUSMENETTELY
Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake (osakkeet 16906-16923) siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajille oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastus-menettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto osakeyhtiölain säännöksiä. Myytävänä olevan huoneiston yhteydessä ei myydä erillisiä autopaikkaosakkeita
Muuta: Kellarikerroksessa sijaitsee väestönsuoja, irtaimistovarastot, talo- ja lastenvaunuvarasto, tekniset tilat sekä pysäköintihalli. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee suuri polkupyörävarasto, jossa on myös pyörien pesu-/huoltotila.

Asunto Oy Porvoon Frans , Asunto oy Porvoon Charlotta ja Asunto Oy Porvoon Fanny omistavat kiinteistön maapohjan yhdessä määräosin. Asunto Oy Porvoon Charlotta omistaa 1079/2679 -määräosan ja hallitsee aluetta A hallinnanjakosopimuksen liitekartan mukaisesti. Yhtiöillä on keskenään myös yhteisiä tiloja/alueita. Piha-alue ja osa yleisistä tiloista voi valmistua vasta myöhemmin, koska viereinen yhtiö ei ole vielä valmis.

Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50% huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi.
Tehdyt remontit
Yhtiö on juuri valmistunut.
Tulevat remontit
Yhtiö on juuri valmistunut.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
2 679 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Porvoon kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Porvoon Charlotta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä on yhteensä 19 autopaikkaa, jotka sijaitsevat maanalaisessa pysäköintihallissa rakennuksen ja osin pihakannen alla. Yhtiön hallintaan jää yksi liikuntaesteiselle mitoitettu autopaikka. Muut autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Kaikki autopaikat ovat sähköistettyjä. Myynnissä olevan huoneiston yhteydessä ei myydä autopaikkaosaketta eikä sellaista ole yhtiöltä mahdollista vuokrata.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Porvoo

Asuinalueena Keskusta, Porvoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Järvinen Anne-Mari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Top House | Top Living Oy LKV

Top House | Top Living Oy LKV
Top House | Top Living Oy LKV
SKVL jäsenyritys

Sibeliuksenkatu 27 LH2,
04400 Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.