Omakotitontti

Aittomäentie, Ohkola, Mäntsälä

Hinta

55 000 €

Koko

3 016

Ohkolan Aittomäentien varrella viihtyisä ja kaunis rakennuspaikka. Katso kohteen videoesittely: https://youtu.be/KgINwYAF0Zs Tonttia on hoidettu hyvin ja puustoa on runsaasti jäljellä. Hiukan rinnettä ja tasamaata, joten voit valita näistä parhaimman paikan kodille. Alueella on vesiosuuskunnan vesi- ja viemärilinjasto ja mahdollisuus valokuituun. Tie perille. Suunnitelmatarveratkaisua ei ole vielä haettu. Rakennusmääräysten mukaan rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 15%:a rakennuspaikan pinta-alasta ja enintään 600m2. Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden kaksiasuntoisen asuinrakennuksen. Tontin sijainti on hyvä ja rauhallinen. Matkaa Järvenpäähän on n.10km, Mäntsälän kirkonkylälle n.15km ja Helsinkiin n.45km Ohkolan ehdottomia vahvuuksia on yhteisöllisyys. Ohkolassa järjestetään paljon tapahtumaa ja toimintaa. Harrastus- ja viriketoimintaa löytyy kylältä lähes kaikille ikäryhmille. Ohkolossa toimii mm. Ohkolan Kyläyhdistys, Ohkolan Nuorisoseura ry, Öljymäen kesäteatteri, Ohkolan Oka ry, Ohkolan VPK yms. Sovi oma yksityisesittelyaikasi: Nora Haikonen Brand Manager Asuntomyynti Omistaja ja osakas nora.haikonen@tophouse.fi 0442398393 Whatsapp Jos haluat saada arvion tämänhetkisestä asuntomarkkinasta asuinalueellasi, niin autan mielelläni myös sinua. Saat kauttani ilmaisen arvion kodistasi ja asuinalueesi markkina tilanteesta. Saat myös verkostojeni kautta hyvät lainatarjoukset nopealla aikataululla.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20669822
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

55 000,00 €

Velaton hinta

55 000,00 €

60 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
Alueella vesiosuukunnan vesi- ja viemärilinjasto.
Viemäri
Vesiosuuskunta
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
505-410-9-43
Tontin pinta-ala
3 016 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Runsaspuustoinen ja hyvin hoidettu tontti. Suunnittelutarveratkaisua ei ole vielä haettu. Tontilla on tasamaata ja hiukan rinnettä, joten voit valita suunnittelutarveratkaisua hakiessa parhaan paikan kodille.
Tontin nimi
Aittorinne
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Mäntsälän kunnan rakennusjärjestyksen mukaisesti. Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 15%:a rakennuspaikan pinta-alasta ja enintään 600m2. Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden kaksiasuntoisen asuinrakennuksen.
Kaavoitustiedot
Suunnitelutarvealue. Lisätietoa kaavoituksesta: Mäntsälän kunta
Kaavoitustilanne
Haja-asutusalue

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Mäntsälä

Asuinalueena Ohkola, Mäntsälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Haikonen Nora

Asuntomyynti, Brand Manager, Osakas

Top House | Top Living Oy LKV

Top House | Top Living Oy LKV
Top House | Top Living Oy LKV
SKVL jäsenyritys

Sibeliuksenkatu 27 LH2,
04400 Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.