Door LKV
Door LKV

Kerrostalo | 3h + k + kph + lasitettu parveke

Kirkkopuistikko 30, Keskusta, Vaasa

Hinta

209 000 €

Koko

67 m²

Vuosi

1960

Täysin uudistettu asunto, jossa on tyylikäs ja toimiva pohjaratkaisu, on saanut uuden ilmeen vuosina 2018-2019 tehdyn perusteellisen remontin myötä. Keittiö, kodin sydän, on suunniteltu huolella ja varustettu huippuluokan kodinkoneilla. Keittiön tilava kaapisto tarjoaa runsaasti säilytystilaa, ja kaikki kodinkoneet on taidokkaasti integroitu osaksi kalustusta. Kylpyhuoneen tilaa säästääkseen pesukone ja kuivausrumpu on sijoitettu keittiöön. Olohuoneen ilme on avartunut, kun ylimääräiset seinät on poistettu ja keittiöön johtava seinä on avattu luoden saumattoman yhteyden näiden tilojen välille. Olohuoneen länsiseinältä avautuvat panoraamamaiset näkymät, ja lasitetulta parvekkeelta voi nauttia ilta-auringosta. Kylpyhuone on kokonaisuudessaan uusittu, ja asunnon jokainen pinta on päivitetty moderneilla materiaaleilla. Lattioissa on käytetty kestävää, korkealaatuista laminaattia, ja eteisen elegantti laattalattia yhdistää tilat esteettisesti toisiinsa. Remontin yhteydessä asuntoon on asennettu uusi sähköjärjestelmä ja poistettu asbesti, vastaten tämän päivän rakennusmääräyksiä. Taloyhtiö on hyvin hoidettu, ja kaikki suuret remontit on tehty. Asunto esitellään vain yksityisnäytöillä, joten varaa oma esittelyaikasi. ----------------------------------------------- Bostad med trevlig helhet och praktisk planlösning, totalrenoverad 2018-2019. Bostaden har mycket stämningsfullt, praktiskt och modernt kök som försetts med högkvalitativa köksmaskiner. I köket finns gott om förvaringsutrymme och alla maskiner är integrerade, b.la. har tvättmaskin med torktumlare installerats för att skapa mera utrymme i badrummet. Vardagsrummet har också förstorats i samband med renoveringen, extra väggar har tagit bort samt väggen mot köket har öppnats så att man fått en öppen planlösning. Vardagsrummet har tilltalande panoramautsikt mot väst samt utgång till den inglasade balkongen. Bostadens badrum har också stiligt förnyats. Bostadens alla ytor har förnyats, d.v.s väggar, tak och bostaden har pikats upp och jämnats ut samt fått ett stresståligt laminatgolv av hög kvalitet. Tamburen har klinkergolv och har öppnats mot vardagsrummet. I samband med bostadsrenoveringen har också bostadens elsystem förnyats och asbest tagits bort enligt dagens krav. Husbolaget är välskött och de största renoveringarna har genomförts. Till bostaden ordnas enbart privatvisningar.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20670704
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
67 m²
Kokonaispinta-ala
67 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/7
Rakennusvuosi
1960
Käyttöönottovuosi
1960
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

209 000,00 €

Velaton hinta

209 000,00 €

Neliöhinta

3 119,40 €/m²

Vastike

Yhtiövastike yhteensä

230,88 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

5,50 € / kk

TV-maksu

1,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu: 1,7 e/kerta.
oma mittari
Vesiennakko 20 e/hlö/kk Saunamaksu 1,70e/h Pesutupa 2e/h Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla 14 päivää
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Asunto on pidetty erittäin hyvässä kunnossa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiö on suunniteltu huolella ja varustettu huippuluokan kodinkoneilla. Keittiön tilava kaapisto tarjoaa runsaasti säilytystilaa, ja kaikki kodinkoneet on taidokkaasti integroitu osaksi kalustusta. Kylpyhuoneen tilaa säästääkseen pesukone ja kuivausrumpu on sijoitettu keittiöön.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Liesi: induktio, integroitu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, suihku, suihkuseinä, wc
Kylpyhuone on kokonaan uusittu 2019.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen ilme on avartunut, kun ylimääräiset seinät on poistettu ja keittiöön johtava seinä on avattu luoden saumattoman yhteyden näiden tilojen välille. Olohuoneen länsiseinältä avautuvat panoraamamaiset näkymät, ja lasitetulta parvekkeelta voi nauttia ilta-auringosta.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Päämakuuhuoneessa on tyylikäs ja tilava kaapisto.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vaasa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Mäkinen Oy Varastokatu 4, 65100 Vaasa. Atte Uola atte.uola@ismakinen.fi
Huolto
MPM Yhtiö Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Vinttikomero, Kellarikomero, Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja, Taloyhtiössä on sauna, Hissi, Mankeli, Talopesula/itsepalvelupesula
Muuta taloyhtiöstä
Kuntotutkimukset: Kiinteistössä teetetty Vahanen Rakennusfysiikka Oy:n toimesta kuntoarvio kesän 2022 aikana.

Yhtiökokouksessa 22.3.2023 myönnetty taloyhtiön hallitukselle valtuutus ottaa taloyhtiölle 30 000 EUR limiitti tilanteen niin vaatiessa.
Kuntotutkimus tehty: 2022
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 6 Parkkipaikkoja: 18

Tehdyt remontit
-1996 rakennettu katos sisäänkäynteihin, -1996 uusittu sisäpuoleiset räystäskourut, -1998 pääovien uusiminen, -1998 lukitusten perusparannus, -1998 sauna remontti ja kellaritilojen maalaus, -1999 palovaroittimien hankinta huoneistoihin, -2001 vaaka-, pysty ja pohjavesiviemäreiden puhdistus, -2001 keittiön hajulukkojen uusiminen, -2001 hissien peruskorjaus, -2002 tv- antenniverkostojen kunnostus, -2003 uusittu asuin- ja LH ikkunat ja parvekeovet, -2004 sauna-pesutuparemontti, -2004 lämpimän käyttövesipuolen linjasulkuventtiilien uusinta, -2006 patteritermostaattien uusinta, lämmön säätö, -2008 valokuitu Anvian laajakaista max 24 Mbit/s, -2009 takaoven ulko-oven uusinta, LH ja katurakennus, -2010 pyykinkuivauskoneen hankinta, -2010 rännit, sisäpuoleisen uuden rännikourun ja syöksyputken uusinta LH, -2010 putkiremontti, lämmönvaihdin, ATK- ja tv - antenniverkon uusinta, sähkötöiden osalta uusittu jokaiseen huoneistoon ryhmäkeskus ja kylpyhuoneiden sähköistys, -2011 A-talon erkkereiden eristeiden uusinta, -2011 A-talon katon maalaus, -2012 oman uuden jätepisteen hankinta ja astioiden hankinta,-2012 ilmanvaihtokanavien nuohous, -2012 autolämmityspaikat koteloiden ja johdotusten uusinta 1-10. -2013 liikerakennuksen katon maalaus, -2014 taloyhtiön huoneiston A6 täysremontti, -2014 autom.savupoisto-ikkunoiden asennus A-taloon, -2014 kahden vieraspaikan muutos lämmityspaikoiksi, -2015 A- talon pihapuolen rännin uusinta, -2016 lumiesteisen asennus C taloon ja lisärakennukseen, -2017 parvekkeiden kunnostus ja sokkeleiden maalaus, -2022 kiinteistön kuntoarvio, -2023 pohjaviemäreiden kuvaus ja pesu, vintin ikkunoiden uusinta 4 kpl
Tulevat remontit
Hallituksen korjaustarvesuunnitelma vuosille-Styrelsens reparationplan 2023-2027:
projektipäällikön valinta julkisivu-ja parvekeremonttiin. Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus. Julkisivujen korjaukset kuntotutkimuksen perusteella + kattojen maalaus 2025.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
2 106 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Bostads Ab Kyrkoesplanaden 30 Asunto Oy

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat jaetaan jonotuksen mukaan.
Ranta
  • noin 400 m. rannasta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vaasa

Asuinalueena Keskusta, Vaasa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kurtén César

Myyntineuvottelija

Door LKV

Door LKV
Door LKV
SKVL jäsenyritys

Kauppakeskus REWELL liiketila 122,
65100 Vaasa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.