Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Kerrostalo | 2h + kt

Kukonharja 1, Viertola, Vantaa

Hinta

179 000 €

Koko

48 m²

Vuosi

2023

Moderni koti lähellä Tikkurilan monpuolisia palveluita ja luontoa. Asuntoon on esteetön kulku, bussipysäkki vieressä. Vantaan ratikka tulee kulkemaan tulevaisuudessa myös kulman takana. Mikäli siis kaipaat erinomaisten kulkuyhteyksien päästä modernia kaupunkiasumista, tämä on juuri Sinulle oikea asunto! Mahdollisuus ostaa myös autohallipaikka omana osakkeenaan. Asunnon kompaktit neliöt tuottavat edullista asumista tulevina vuosina, sillä tonttiosuus on mahdollista lunastaa, jolloin tontin vuokravastike jää kokonaan pois ja maksat vain hoitovastikkeesta. Remontteja ei ole lähivuosiin tiedossa, sillä rakennus on valmistunut vasta vuonna 2023. Asunnon pohja on avara ja huoneisto on valoisa. Säilytystilat on keskitetty eteisen suureen vaatehuoneeseen, sekä liukuovikapistoon. Tämä mahdollistaa kodin vapaan kalustamisen, sillä irrallisia kaapistoja ei ole rajaamassa seinäpintoja. Asunnon jopa hulppean iso lasitettu parveke on sisustettu tilaan suunnitelluilla verhoilla, jotka kuuluvat kauppaan. Tämä moderni koti on vailla uutta asukasta. Tutustu kanssani SInun uuteen kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 12:15 - 12:45
Esittelijänä Marie Karukoski
p. 040 121 7368

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20672461
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
48 m²
Kokonaispinta-ala
48 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

67 133,00 €

Velkaosuus

111 867,00 €

Velaton hinta

179 000,00 €

Neliöhinta

3 729,17 €/m²

Vastike

Hoitovastike

196,80 € / kk

Pääomavastike

427,00 € / kk

Tontin vuokravastike

137,28 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

761,08 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

YJ 9§, mom 1: Osakkeenomistajat ovat oikeutettuja maksamaan yhtiölle yktiössä noudatettavan pääomavastkeperusteen mukaan laskettavan osuuden yhtiön lainoista, mikäli lainaehdot sen sallivat. YJ 9§ Tontin lunastus (otteita pykälästä, luethan koko YJ 9§ huolella): Yhtiö voi edellä 3§:ssä mainittua tonttia koskevan vuokrasopimuksen mukaisesti ostaa vuokra-alueena oelvasta tontista määräosia tai tontti kokonaan. Kunkin huoneiston osakkeenomistajalla on oikeus maksaa huoneistokohtainen osuus 3§:ssä tarkoitetun tontin lunastushinnasta yhtiölle. Huoneistokohtainen osuus tontin lunastushinnasta määrätään käyttäen perusteena kunkin huoneiston pinta-alan suhdetta. Yhtiöllä on tonttia koskevan vuokrasopimuksen mukaisesti oikeus ostaa tontti vuokraoikeuden aikana tai sen päättyessä. Yhtiöllä on lisäksi velvollisuus vuokrasopimuksessa tarkemmin määritellyllä tavalla vuokranantajan niin vaatiessa, lunastaa kaikki vielä lunastamattomat tonttiosuudet vuokrasopimuksen päättyessä.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Huomautusmaksu 5,00 Hoitovastike 4,10 m2 Autohallivastike 2,87 m2 Autopaikkavastike, piha 2,05 m2 Sähkölatausennakko 50,00 Tonttivuokravastike 2,86 m2 Pääomavastike 3,05 muu jyvitetty osuus Vesivastike 20,00 kpl Tonttiosuuden lunastus 1,00 kpl Varainsiirtovero 4% 1,00 Kylmävesitasaus 3,77 m³ Lämminvesitasaus 5,69 m³ Ylimääräinen hoitovastike 0,00 Saunamaksu 20,00 kpl Vesimaksuennakko 20€/hlö, tasaus oman mittarin mukaan. Yhtiön välittömään hallintaan jäävän pesulan käytöstä voidaan periä käyttökorvausta, jonka suuruuden määrää yhtiökokous. Osakkeiden muoto: sähköinen merkintä. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Parvekkeen verhokiskot ja verhot kuuluvat kauppaan
Kohteen lisätiedot
Yj 7§, mom. 15: Osakkeenomistajan muutostyövastuu Yhtiötä sitoo Yhteisjärjestelysopimus jolla sovitaan vantaan kaupungin 68. kaupunginosan korttelin 161 tonttien 3, 4 ja 5 välisestäyhteisjärjestelystä Yhtiötä sitoo Asunto Oy Vantaan Kurrenpiilon, Asunto Oy Vantaan Tikkurilantie 99:n, VAV Asunnot Oy:n, Vantaan kaupungin, Asunto Oy Vantaan Puutarhurintie 9:n ja Asunto Oy Vantaan Jänönloikan kesken yhteisjärjestelysopimus jolla sovitaan vantaan kaupungin 68. kaupunginosan korttelin 161 tontteja 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ja 9 koskevista yhteisjärjestelystä Yhtiötä sitoo allekirjoitettu hallinnanjakosopimus, joka koskee Vantaan kaupungin 68. kaupunginosan korttelin 161 tontin 2 (kiinteistötunnus 92-68-161-2) hallinnanjakamista. Yhtiötä sitoo Asunto Oy Vantaan Kurrenpiilon, Asunto Oy Vantaan Tikkurilantie 99:n, VAV Asunnot Oy:n, Vantaan kaupungin, Asunto Oy Vantaan Puutarhurintie 9:n ja Asunto Oy Vantaan Jänönloikan kesken sopimus AH-tontin 2 käyttämisestä väliaikaiseen pysäköintiin.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Rakennus on valmistus 2023, kunto uudenveroinen
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmakiertoinen jäähdytysjärjestelmä, vesikiertoinen patterilämmitys, Koneellinen tulo- ja poisto, LTO
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Keittiö Puustelli
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto Oiva Isännöinti Vantaa Oy Vernissakatu 4 01300 Vantaa Isännöitsijä Tuukka Tikkunen 0207862150 Vernissakatu 4, 00130 Vantaa
Huolto
Kotikatu Tikkurila Hakamäenkuja 4-6 01510 Vantaa
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna, Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Kuivaushuone, Kellarikomero, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: YJ10§: Jos autohallipaikka tai autopaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy sellaiselle osakkeen saajalle, joka ei ole yhtiön asuinhuoneiston oikeuttavan osakkeen omistaja tai yhtö itse, yhtiöllä aj asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilla on oikeus lunastaa autohallipaikan tai autopaikan hallintaan oikeuttava osake. KTS tarkemmin YJ 10§, kohdat 1-11.
Muuta: YJ4§:
Tupakointi, ruoan valmistaminennja muu käry tai haju haittaa aiheuttava toiminta on kielletty sekä osakashallinnassa että yhtiön välittömässä hallinnassa olevilla parvekkeilla ja terasseilla.

Kullakin huoneistolla on oikeus käyttää yhtä ko. huoneistolle numeroitua irtaimistovarastokomeroa yhtiön osoittamassa yhtiön irtaimistovarastossa.

Yhtiön tontilla sijaitseva piharakennus, joka käsittää saunan ja kerhohuoneen on yhteiskäytössä tontin 5 kanssa yhteisjärjestelysopimuksen perusteella. Saunarakennus on As Oy Vantaan Kukonaskelen ja As Oy Vantaan Jänönloikan yhteiskäytössä.


Yhtiö käyttää tontilla 5 sijaitsevaa yhteiskäytössä olevaa jätekatosta yhteisjärjestelysopimuksessa sovitusti

YJ 6§:
Osakkeenomistajat ovat velvollisia huolehtimaan kustannuksellaan asuinhuoneistoihin kuuluvien parvekkeiden asianmukaisesta huollosta ja kunnossapidosta huolehtimalla mahdollisen lumen, jään, puiden lehten yms. postosta ko. alueilta asianmukaisesti siten, että ne eivät aiheuta vaurioita rakenteille.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 3 Autohallipaikkoja: 34

Tehdyt remontit
Rakennus on uusi
Tulevat remontit
Rakennus on uusi
Energialuokka
B (2018), Voimassa 13.02.2033
Tontin koko
4 046 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki kaavoitus
Alueella kaavamuutos, Vantaan ratikka. Lisätietoja:
https://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus/kaavat/vantaan-ratikka-koivuhaka
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
102 398,40 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Ålandsbanken Tomtfond Special

Asunto Oy Vantaan Kukonaskel

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppoja on lähellä
Muut palvelut: Alueellä hyvät ulkoilu mahdollisuudet, kuten Tikkurilan rantapuisto.
Kaikki Tikkurilan monipuoliset palvelut kävelyetäisyydellä.
Liikenneyhteydet
Tuleva suunniteltu ratikka pysäkki 100m Bussipysäkki 20m Tikkurilan juna-asema noi 2km
Lisätietoa auton säilytyksestä
YJ4§:
Autopaikka- ja autohallipaikkaosakkeiden omistajilla tai vuokraoikeuden haltijoilla, joilla e ole hallinnassaan myös asuinhuoneistoa, ei ole käyttöoikeutta yhtön välittömässä hallinnassa oleviin tiloihin edellyttäen, että käyttöoikeusrajoitus ei estä edellämainittujen autopaikka- ja autohallipaikkaosaiikeiden käyttömahdollisuutta. Vuokraoikeuden haltijoilla on kuitenkn oikeus käyttää jätehuonetta.

Pysäköintihallissa on kaksi autohallipaikkaa AHP47 ja AHP52 ensisijaisesti varattu liikuntaesteisille, joille on vamman perusteella myönnetty Tieliikennelain mukainen pysäköintilupa.

Yhtiön välittömään hallintaan kuuluu piha-alueella sijaitsevat neljä (4) autopaikkaa, joita ensisijaisesti käytetään vierasautopaikkana, ellei yhtiökokous toisin päättä.

YJ 7§, mom 7: Autohallipaikkojen sähkö yms kustannuksista.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Viertola, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karukoski Marie

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.