Kerrostalo | 3h + k + s + las.parveke

Siilotie 2 E 12, Toppilansalmi, Oulu

Hinta

258 600 €

Koko

57,5 m²

Vuosi

2025

Asunto Oy Oulun K21 ei ole ainoastaan asuinrakennus, vaan se edustaa modernin kaupunkielämän monipuolisuutta. Tämä hybridirakennus yhdistää laadukkaan asumisen ja monipuoliset palvelut tarjoten kaiken tarvittavan yhden katon alla. Asunto Oy Oulun K21 on osa rakennuskokonaisuutta, joka koostuu kuntosalista, liiketiloista, palveluasumisesta ja päiväkodista. K21 on paikka, jossa kaikki tarvittava on lähellä. Rouhea materiaalimaailma ja muoto muistona satama-alueen historiasta. K21:n materiaalimaailma kunnioittaa satama-alueen ilmettä. Betoni, pelti ja teräsrakenteet ovat muistona alueen teollisesta historiasta. Kun ostat kotisi ajoissa, voit valita pintamateriaalit oman makusi mukaan. Yksilölliset materiaalivaihtoehdot ja erikoisvarustelut ovat mahdollisia lisähinnasta, jotta voit luoda uniikin tunnelman kotiisi ja rakentaa oman tarinasi. Upeat näkymät: Asunnot sijaitsevat rakennuksen luoteispäädyssä, talon 3-7. kerroksessa ja huoneistossa avautuu ilta-auribgossa huippunäkymiä Toppilansalmeen sekä merelle. Näkymistä on myös pyritty ottamaan kaikki irti suurilla parvekkeilla, joita jopa useita per huoneisto. Poikkeuksillisia tiloja: Osa huoneistosta sijoittuu kahteen kerrokseen, mikä mahdollistaa kerrostalorakentamiselle poikkeuksellisen korkeita oleskelutiloja. Taloyhtiön oleskelupihalle pystytään puolestaan toteuttamaan luonnollisesti yhteisöllisyyttä luova , toiminnallinen tila, jonka tarkemmassa määritellyssä tulevilla asukkailla on iso rooli. Sovi esittely toimistolle niin kerron lisää pekka.arbelius@arbeliuslkv.fi tai soita 0405550500

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20680965
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57,5 m²
Kokonaispinta-ala
57,5 m²
Kerrokset
5/7
Rakennusvuosi
2025 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2025
Vapautuminen
Vapautuu: 31.03.2025
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

155 160,00 €

Velkaosuus

103 440,00 €

Velaton hinta

258 600,00 €

Neliöhinta

4 497,39 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

270,90 € / kk

Pääomavastike

416,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

658,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiössä on kalusteuuni ja induktiokeittotaso. Kolmioissa on jääkaappipakastin ja muissa asuntotyypeissä on erillinen jääkaappi ja pakastinkaappi. Asunnoissa on integroitu astianpesukone ja mikroaaltouuni. Saarekkeellisissa keittiöissä on huoneilmaan palauttava aktiivihiilisuodattimella varustettu liesituuletin. Asunnoissa on tehdasvalmisteiset kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti. Keittiöiden ja eteisten kalusteet ovat hintaryhmää HR 5 (esim. Topi Kosketus OIP10M). Keittiöissä on laminaattitasot hintaryhmää HR 3 (esim. R344 betoni matta) ja komposiittiallas esim. musta Franke Sirius. Kalustevälit ovat laminaattipintaisia.
Lattiamateriaalit: parketti, vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu, muu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: liesituuletin
Liesi: keittolevy
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku, suihkuseinä, wc
Katot paneloidaan (esim. tervaleppä- tai haapapaneeli). Seinät laatoitetaan (esim. 30x60 kiiltävän valkoinen, suora vaakaladonta, saumat marmorinvalkoiset). Lattiat laatoitetaan (esim. 10x10 harmaa). Kalusteet ovat hintaryhmää HR 5 (esim. Topi Lumme LE11). Kylpyhuoneessa on allas/allaskaappi sekä valaisinpeilikaappi. Kylpyhuoneessa on myös on lasinen suihkuseinäke pohjakuvan mukaisesti sekä pyyhekoukut ja paperitelineet.
Saunan kuvaus
Saunoissa on sähkökiuas. Saunojen ja pesuhuoneiden väliset seinät ovat lasiseiniä, saunojen muut seinät paneloidaan (esim. tervaleppä- tai haapapaneeli). Lattiat laatoitetaan (esim. 10x10 harmaa). Lauteet esim. tervaleppää tai lämpökäsitelty haapa.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Asuntojen kipsilevyseinät maalataan sisävärisuunnitelman mukaisesti. Osa betoniseinistä jätetään betonipinnalle ja käsitellään pölynsidonta-aineella, osa seinistä maalataan värisuunnitelmien mukaisesti. Betonipinnat eivät ole sileävalupintoja. Lattiamateriaalina on vinyylilankku tai kolmisauvainen tammiparketti, jalkalistana valkoinen puulista. Betonipintaiset sisäkatot jätetään betonipinnalle ja käsitellään pölynsidonta-aineella. Betonipinnat eivät ole sileävalupintoja. Alakatot ja koteloinnit maalataan valkoisiksi.
Lattiamateriaalit: parketti, vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu, muu
Makuuhuoneiden kuvaus
Asuntojen kipsilevyseinät maalataan sisävärisuunnitelman mukaisesti. Osa betoniseinistä jätetään betonipinnalle ja käsitellään pölynsidonta-aineella, osa seinistä maalataan värisuunnitelmien mukaisesti. Betonipinnat eivät ole sileävalupintoja. Lattiamateriaalina on vinyylilankku tai kolmisauvainen tammiparketti, jalkalistana valkoinen puulista. Betonipintaiset sisäkatot jätetään betonipinnalle ja käsitellään pölynsidonta-aineella. Betonipinnat eivät ole sileävalupintoja. Alakatot ja koteloinnit maalataan valkoisiksi. Asunnoissa on tehdasvalmisteiset kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti. Makuhuoneiden kalusteet ovat hintaryhmää HR 2 (esim. Topi Nina N11V). Makuuhuoneissa on verhokiskot.
Lattiamateriaalit: parketti, vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu, muu
Kattotyypin kuvaus
hatjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Oulu 21
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi, Kellarikomero
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
5 500 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Oulun Kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
31.12.2083
Palvelut
Koulut: Toppila
Palvelut: Toppilansalmi
Päiväkodit: Toppilanslami
Liikenneyhteydet
Bussi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Toppilansalmi, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arbelius Pekka

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Julkinen kaupanvahvistaja

Arbelius LKV Oy

Arbelius LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.