Prime House Oy LKV

Paritalo | 5h, k, khh, kaksi erillistä wc:tä, ph, sauna + varasto, autokatospaikka, pistokepaikka

Kaskinotko 6, Latokaski, Espoo

Hinta

369 000 €

Koko

105 m²

Vuosi

1990

LAPSIPERHEEN TOIVEKOTI ERINOMAISELLA PAIKALLA LEHTIKASKESSA Tähän terrakotan sävyiseen, omalla tontilla seisovaan paritaloon on lapsiperheen helppo asettua kodiksi: viihtyisää arkea lupailevat kotoisan tyylikkäät tilat, rauhallinen naapurusto sekä läheiset palvelut. Asunnon pinnat ovat pääsääntöisesti ajattoman vaaleat, ja pohjassa on huomioitu arjen toimivuus. Ikkunoista avautuvat näkymät luonnonkauniille kallio- ja nurmialueille. Omalla pihalla pääsee leikkimään ja harrastelemaan, keskuspuisto ulkoilureitteineen häämöttää sekin aivan lähellä. AVARA ALAKERTA Pitkä ikkunarivistö saa olohuoneen ja ruokailutilan kylpemään valossa tehden laajasta tilasta erityisen viihtyisän perheen rentoon yhdessäoloon. Keittiössä on kauniit ja kestävät graniittitasot, tyylikkäät puunsävyiset/valkoiset kaapistot sekä runsaasti säilytystilaa. Yhtenäiset huoneet kruunaa jalkojen alla miellyttävältä tuntuva vinyylikorkkilattia. Eteisessä on peililiukuovikaapisto, ja hukkatila portaiden alla on otettu hyötykäyttöön vaatehuoneena. Pyykkihuolto sujuu mukavasti kodinhoitohuoneessa – sen sijaintikin on kätevästi eteisen yhteydessä, jolloin kuravaatteet ja harrastustarpeet saa helposti suoraan pesuun ja kuivumaan. Erillinen wc molemmissa kerroksissa sujuvoittaa perheen arkea ja aamutoimia. NELJÄ MAKUUHUONETTA YLÄKERRASSA Yläkerrassa keskitytään omaan rauhaan ja rentouttaviin saunahetkiin: siellä sijaitsevat pesutilat sekä makuuhuoneet, joista suurimman yhteydessä on puistomaisia näkymiä tarjoileva parveke. Ilmalämpöpumppu viilentää koko kerrosta pitäen kesähelteillä huolen mukavista unista. AUTOKATOS JA OMA PIHA Aurinkoisella eteläterassilla pääsee pian nauttimaan kesän grillihetkistä, ja nurmipihalla riittää tilaa niin lasten peleille kuin viherpeukalon istutuksillekin. Takapiha rajoittuu puistoon, jossa sijaitsee turvallinen leikkipaikka. Yhden paikan autokatoksessa on latausinfra valmiina, toiselle autolle on pihapaikka pistokkeella. Oma varasto löytyy kätevästi aivan kodin sisäänkäynnin vierestä. Nettiin on mahdollista saada lisänopeutta valokuituun liittymällä, kaapeli kulkee ulko-oven kohdalla maan alla. RAUHALLINEN LEHTIKASKI Lehtikaski on kodikas, puistomaisen kaunis naapurusto. Rauhaisissa maisemissa viihtyvät erityisesti lapsiperheet, joiden hyvinvointiin ja mukavaan elämään on alueella panostettu. Päiväkoti ja Kantokasken alakoulu sijaitsevat kävelyetäisyydellä kotoa, samoin iso ja aktiivinen asukaspuisto, jossa riittää tekemistä ympäri vuoden. Myös päivittäistavarakaupat K-Supermarket ja S-market, Postin palvelupiste sekä pankkiautomaatti ovat lähellä. Laajemmat palvelut sekä ruotsinkielinen päiväkoti ja Finno skola löytyvät Suomenojalta. Hiihtämään, lenkkeilemään tai marjaan ei tarvitse erikseen lähteä, sillä viereinen keskuspuisto tuo luonnon ja liikunnan rentouttavaksi osaksi arkea. Kulkuyhteydet ovat hyvät niin omalla autolla kuin bussillakin. Tiedustelut: Risto Pesola KiAT 0400 544 866 risto.pesola@primehouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20696147
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, khh, kaksi erillistä wc:tä, ph, sauna + varasto, autokatospaikka, pistokepaikka
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
105 m²
Kokonaispinta-ala
105 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990

Hinta

Myyntihinta

369 000,00 €

Velaton hinta

369 000,00 €

379 000,00 €

Neliöhinta

3 514,29 €/m²

Vastike

Hoitovastike

462,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

462,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

20,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: etelään
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Terassin iso markiisi.
Kauppaan ei kuulu: Marjapensaat
Tehdyt remontit
Vaatehuoneen muutos kodinhoitohuoneeksi.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Jääkaappi 2022 , pakastinkaappi, keraaminen liesitaso, liesituuletin huippuimurilla, kiertoilmauuni, astianpesukone 2022. LED-valot. Graniittitasot. Lattia lautakuviollista, vaalea vinyylikorkkia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Katto paneelia, seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys. Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kulhoallas, allaskaappi, pyyhekuivain. Pesukoneliitäntä ja poisto. Kattovalaisin uusittava, uutta kupua ei ole saatavissa. Kodinhoitohuoneessa katto ja seinät maalattu, lattia laattaa. Hoitopöytä, iso pesuallas, alakaapit, kuivausteline, tila pesutornille. Ikkuna.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran wc: Katto maalattu, seinät ja lattia laattaa. Wc-istuin, bideesuihku, pesuallas, allaskaappi, peili, kaappi, Ikkuna. Yläkerran wc: Katto paneelia, seinät mosaiikkilaattaa, lattia laattaa. Peilikaappi, allastaso, allaskaappi, pesuallas, wc-istuin, bideesuihku, kaappi, seinäkaapit.
Saunan kuvaus
Katto ja seinät paneelia, lattia laattaa. Ikkuna. Sähkökiuas.
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Katto ja seinät maalattu, lattia laattaa. Hoitopöytä, iso pesuallas, alakaapit, kuivausteline, tila pesutornille. Ikkuna.
Olohuoneen kuvaus
Ison, valoisan olohuoneen etelänpuoleisella seinällä viisi isoa ikkunaa ja ikkunallinen ovi. Lattia lautakuviollista, vaaleaa vinyylikorkkia. Käynti terassille ja piha-alueelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa neljä valoisaa, erikokoista makuuhuonetta, yhdestä käynti parvekkeelle. Lattia parkettia. Kesällä ilmalämpöpumppu viilentää koko yläkertaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Varttikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Tapiolan Lämpö Oy Susan Laitinen 020 750 5456 susan.laitinen@tl-konserni.fi Kalevalantie 5 02130 Espoo
Huolto
Talvikunnossapito Selco Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 26 Autokatospaikkoja: 26 Parkkipaikkoja: 26

Tehdyt remontit
Pyydä liite 2010-2021 tehdyistä korjauksista
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023-2026. Pyydä liite
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
11 918 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kaskitalo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kantokasken ja Nauriskasken alakoulu, Nöykkiön yläkoulu ja Nöykkiönlaakson alakoulu. Ruotsinkilinen päiväkoti ja Finno skola Suomenojalla.
Palvelut: Malminmäen K-supermarket ja asiamiesposti sekä S-market ja pankkiautomaatti 500 m.
Päiväkodit: Lehtikasken päiväkoti ja esiopetus 200 m.
Liikenneyhteydet
Bussit 134 Matinkylä-Tuomarila, 136 Matinkylä-Tuomarila, 531 Tiistilä-Jorvi, 157 Latokaski-Suomenoja-Matinkylän metroasema ja 542 Soukka-Latokaski- Jorvi.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Sähköautonlataus infra valmiina.
Katoksissa sähköauton lataus infra.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Latokaski, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pesola Risto

KiAT

Prime House Oy LKV

Prime House Oy LKV
Prime House Oy LKV

Suomalaistentie 7,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.