Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV
Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV

Omakotitontti

Väinöläntie 14, Väinölä, Jyväskylä

Hinta

79 000 €

Koko

1 433

Myydään hyvällä sijainnilla ja rauhallisella asuinalueella oleva rakennuspaikka vain noin 10 minuutin ajomatkan päästä Jyväskylän keskustasta. Tilalla on purkukuntoinen omakotitalo. Piha-alue on pääosin nurmella, ajotie on sorastettu. Kaava mahdollistaa omakotitalon tai paritalon rakentamisen tälle rakennuspaikalle. Rakennusoikeuden tehokkuusluku on 0,25, joka mahdollistaa isonkin talon rakentamisen yhteen tasoon. Tilalla on tiilirunkoinen omakotitalo, jonka asuintilat ovat yhdessä tasossa. Asuinrakennukseen on tehty kuntotarkastus 8.11.2022 jolloin siinä on todettu useita riskirakenteita (mm. valesokkeli, alapohjarakenteena kaksoisbetonilaatta) joihin on suositeltu kuntotutkimukset (mutta joita ei ole tehty). Asuinrakennuksen tekniset järjestelmät ovat laajalti teknisen käyttöikänsä päässä, talon rakenteissa on ilmavuotoa ja lämpöverkko on vuotanut talon rakenteisiin. Talo on ollut kylmillään syyskuusta 2023 ja se myydään purkukuntoisena. Ostaja vastaa purkukustannuksista ja purkuluvan hakemisesta. Sähköliittymä, sekä kaupungin vesi- ja viemäriliittymät siirtyvät uudelle omistajalle kaupan yhteydessä. Lisänä pihassa on heikkokuntoinen talousrakennus. Ota yhteyttä, niin saat lisätietoja tästä hyvällä paikalla olevasta rakennuspaikasta! Kohdetta välittää: Mikko Laurila 040 749 0982 mikko.laurila@enberg.com

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20698460
Sijainti
Kohteen selite
4h + k + kph + s
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

79 000,00 €

Velaton hinta

79 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Myydään koko tila Päivärinne (179-401-79-6) katualueen kera. Kiinteistöstä on katualuetta n. 48 m² ja tonttimaata n. 1366 m². Lisäksi mukaan tulee n. 30 m² määräala tilasta179-401-79-13. Tällöin nyt myynnissä olevan tontin pinta-alaksi tulee 1366 + 30 = n. 1396 m², josta rakennusoikeus e=0,25 eli n. 349 kem². Nykyinen omistaja laittaa tonttijakohakemuksen vireille ja lunastaa em. 30 m²:n kokoisen määräalan kuuluvaksi myyntikohteeseen. Annamme mielellämme tähän liittyen lisätietoja ja karttakuvan.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
179-401-79-6
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 433 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontilla purkukuntoinen tiiliverhottu omakotitalo, sekä huonokuntoinen talousrakennus.
Tontin nimi
Päivärinne
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
jkl.kartta.fi
Kaavoitustiedot
jkl.kartta.fi
Erillisten ja kytkettyjen pientalojen tai rivitalojen korttelialue. Korttelialueelta on varattava 1 autopaikka jokaista asuntoa kohti. Rakennuspaikka ei saa olla 600 m² pienempi. Rakennuksen etäisyyden naapurirakennuspaikan rajasta on oltava vähintään 5 metriä, mikäli rakennuskaavassa ei ole toisin osoitettu tai rakennuslautakunta naapuria kuultuaan anna lupaa rakennuksen sijoittamiselle lähemmäs mainittua rajaa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Talousrakennus kiinteistön rajalla.
talousrakennus

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Väinölä, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laurila Mikko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV

Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.