ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 3h, k, kph, lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 3h + kt)

Maisemamaalauksenkatu 6, Kuninkaantammi, Helsinki

Hinta

329 000 €

Koko

60 m²

Vuosi

2022

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan ja valoisaan 60 m2 kolmioon, joka sijaitsee vuonna 2022 valmistuneessa yhtiössä! Yhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla ja myytävä huoneisto on lunastanut tontin, lisäksi huoneistoon ei kohdistu yhtiölainaa. Kodin keskipisteenä toimii avara olohuone, joka sulautuu saumattomasti yhteen keittiön kanssa. Keittiössä on hyvin säilytystilaa sekä tilaa ruokailuryhmälle. Olohuoneesta avautuu käynti koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle, josta voit nauttia rauhallisesta luontomaisemasta. Täällä voit rentoutua ja nauttia ulkoilmasta keväästä pitkälle syksyyn. Kylpyhuone on sisustettu kauniin harmonisin värein ja siellä on myös käytännöllinen tila pesutornille. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, jotka tarjoavat mukavat tilat levätä ja rentoutua. Yhtiössä asukkaiden käytössä on monipuoliset yhteiset tilat, kuten kuntosali, kerhohuone, polkupyörän pesupaikka, talosauna pukuhuonetiloineen ja parvekkeineen, pesula ja kuivaushuone, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot, talovarasto sekä lastenvaunuvarastot. Tämä tuo lisämukavuutta kodin lisäksi asumiseen. Alue on suosittu ja samalla rauhallinen, tarjoten hyvät päivittäistavarapalvelut sekä liikenneyhteydet. Lähialueen luonto avautuu lähes kotiovelta, tarjoten mahdollisuuden rentouttaviin ulkoiluhetkiin. Lapsiperheille on huomioitu päiväkoti noin 500 metrin päässä, mikä tekee alueesta ihanteellisen asuinpaikan perheille. Myydään omalla osakkeella oleva autohallipaikka hintaan 20 000 euroa. Tule kokemaan tämä viehättävä koti, joka yhdistää modernin asumisen mukavuuden ja luonnonläheisen ympäristön parhaalla mahdollisella tavalla! TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Minna Uski, LKV / 044 328 6248 tai minna.uski@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20703096
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 3h + kt)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

329 000,00 €

Velaton hinta

329 000,00 €

Neliöhinta

5 483,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

255,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

255,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiökokous 2023: - Päätetään hallitukselle myönnettävästä valtuudesta periä tai olla perimättä 1-2 kuukauden hoitovastiketta. - Päätettiin tulouttaa vastikkeet, ylimääräiset taloyhtiö- ja tonttilainanlyhennykset rahastoidaan. - Päätetään korkotason nousua ja pääomavastikkeen riittävyyttä koskevasta valtuutuksesta. - Päätetään valtuutuksesta kilpailuttaa yhtiölaina.

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
PÄÄOMAVASTIKEVAKUUS Yhtiöjärjestyksen 6§ mukaan niiltä osakkailta, joiden omistamaan huoneistoon kohdistuu enemmän kuin 50% alkuperäisestä huoneistokohtaisesta yhtiölainasta, peritään vähintään kolmen kuukauden pääomavastikkeen suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. Alkuperäinen lainaosuus on 70€/jyvitetty osake. Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Yhtiön toimialana on omistaa ja hallita sekä vuokraoikeuden nojalla hallita tonttia nro 5 Helsingin kaupungin 33. kaupunginosan korttelissa 405 (kiinteistötunnus 91-33-405-5) sekä omistaa ja hallita tontille rakennettavia asuinrakennuksia ja rakennuksia. Yhtiö on allekirjoittanut yhteisjärjestelysopimuksen Helsingin kaupungin 33. kaupunginosan korttelin 405 tonttien 3, 4, 6, 7, 8 ja 9 kanssa koskien mm. maanalaista autohallia, kulkureittejä, pelastusteitä, yhteispihoja, hulevesien ohjausta ja johtojen, putkien ja kaapeleiden sijoittamista.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Induktioliesi, liesituuletin, uuni, hana, allas, kaapistot, astianpesukone, jääkaappipakastin, integroitu mikroaaltouuni, sähköliesi. SEINÄT: Maali. LATTIAT: Parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, pesukoneliitäntä, hana, allas, peilikaappi, allaskaapisto, lattialämmitys. SEINÄT: Laatta. LATTIAT: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali. LATTIAT: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
SEINÄT: Maali. LATTIAT: Parketti. Kaapistot.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Sami-Petteri Kejonen sami-petteri.kejonen@kiinteistotahkola.fi +358207481059
Huolto
Kotikatu Kannelmäki
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: 17 § LUNASTUMENETTELY Jos autohalli- tai moottoripyöräpaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja yhtiön osakkeenomistajilla on ensisijaisesti oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Yhtiöllä on toissijaisen lunastusoikeus. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä.
Muuta: Valinnainen vuokratontti. Kuntosali, lämmin polkupyörä pesupaikka ja kerhohuone.
Lämmönjakotapa Vesikiertoinen patterilämmitys, kylpyhuoneet lattialämmitys sähköllä
Ilmanvaihtotapa Koneellinen LTO
Antennijärjestelmän tyyppi Kaapeli-tv

Taloyhtiössä on käytössä Elisan kaapelitelevisioverkko. Taloyhtiön vastikkeeseen sisältyy 10megan yhteys, nopeammat yhteydet tulee asukkaan tilata ja maksaa itse. Taloyhtiö on liittynyt marraskuussa kiinteistöliiton jäseneksi.

Yhtiön suorituskyvyttömyysvakuus on voimassa.

Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön välittömään hallintaan jää yksi (1) ensisijaisesti liikuntaesteiselle tarkoitettu autopaikka (nro 47) sekä F-portaassa sijaitsevat talosauna pukuhuonetiloineen ja parvekkeineen, pesula ja kuivaushuone, irtaimistovarastotilat, ulkoiluvälinevarastotilat ja talovarasto sekä teknistä tilaa ja G-portaassa olevat lastenvaunuvarastotilat, ulkoiluvälinevarastotila ja teknistä tilaa. Yhtiön hallinnassa on myös pihakannella oleva kylmä ulkoiluvälinevarasto. F-portaan kellarikerroksessa sijaitsevat kerhotila, sekä F-portaan 1. kerroksessa olevat harraste- ja askartelutila ovat yhteiskäytössä tontilla 4 sijaitsevan Kuninkaanpolku-nimisen yhtiön kanssa. Yhtiön asukkailla on rasitesopimuksen mukainen käyttöoikeus tontin 4 rakennuksen D kellarikerroksessa sijaitsevaan kuraeteiseen. Yhtiön jätehuone sijaitsee tontilla 4 olevan rakennuksen D kellarikerroksessa. Tontin 4 irtaimistovarastotila on osoitettu Kuninkaankallion yhtiön kriisinaikaiseen väestönsuojakäyttöön.

Autohalli- ja moottoripyöräpaikkaosakkeiden omistajalla tai vuokraoikeuden haltijalla ei ole käyttöoikeutta yhtiön hallinnassa oleviin tiloihin edellyttäen, että tämä käyttörajoitus ei estä mainittujen osakkeiden käyttömahdollisuutta.

Tehdyt remontit
Yhtiö on valmistunut v. 2022.

Tilikaudella 2022 suoritettiin normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä. Suurimpia töitä olivat: vaihtomattokulut, hiekoitussepeli ja lumensiirto.
Tulevat remontit
Syksy 2023 - 1-v. takuutarkastus

Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2022 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
B (2018), Viimeinen voimassaolopäivä: 16.08.2032
Tontin koko
3 258,4 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta Helsingin kaupungilta
09 310 1691
Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin ja muihin alueen tietoihin ja palveluihin huolellisesti Helsingin kaupungin karttapalvelun kautta: kartta.hel.fi

Valmisteilla oleva asemakaava per. 10.03.2024

1. Kaarela, Kuninkaantammen eritasoliittymä ja ympäristö

Suunnitelman kuvaus: Hämeenlinnanväylälle suunnitellaan uusi Kuninkaantammen eritasoliittymä ja siihen liittyvät kadut ja liikennejärjestelyt. Lisäksi kaupunki selvittää muuta maankäyttöä liittymän ympäristössä ja kaavoittaa nämä alueet erillisenä kaavahankkeena myöhemmin.
Kun asemakaavoitus alkaa, hankkeen tiedot näkyvät karttapalvelussa.

Lisätietoja antaa Arkkitehti Ulla Jaakonaho, puhelin 310 37113
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Kuninkaankallio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Päiväkodit: Helsingin kaupunki - Kuninkaantammi Päiväkoti
Liikenneyhteydet
Alle 10 min päässä: Bussipysäkki Avajaisaukio Bussipysäkki Kuninkaantammentie Bussipysäkki Volvo Bussipysäkki Kuninkaantammentie
Lisätietoa auton säilytyksestä
Myydään omalla osakkeella oleva autohallipaikka nro 35 velaton myyntihinta 20 000 euroa. AH35 Osakkeet: 25714-25714 Velaton hinta: 20 000,00 euroa Hoitovastike:
Autopaikka - halli 26 kpl

Sähköautopaikkojen osakkeenomistajat suorittavat hoitovastike B:n lisäksi sähköauton lataukseen käyttämästään sähköstä eri korvauksen mittareiden osoittamien kulutuslukemien mukaisesti. Ko. korvauksen yksikköhinnan määrää kulloinkin yhtiön hallitus. Maksu suoritetaan operaattorin kanssa sovittavin tavoin. Yhtiö vastaa siitä, että sillä on voimassa oleva, sähköauton latauksen mahdollistava sopimus palveluntuottajan kanssa.

Sähköautopaikkoihin liittyvien laitteiden ylläpidosta jäljempänä mainituin tavoin, uusimisesta ja peruskorjauksesta aiheutuvista kustannuksista vastaavat sähköautopaikkojen osakkeenomistajat kukin omalta osaltaan. Ko. osakkeenomistajan kustannusvastuulle kuuluu mm. sähköautopaikkojen ylläpitoon ja etälukutoimintaan liittyvä, operaattorin perimä kuukausimaksu. Muu, ns. tavanomainen, sähköautopaikan osakkeenomistajan toimista riippumattomaan tapahtumaan liittyvä ylläpito, kuten esim. latauslaitteisiin kohdistuva ilkivalta tai yhtiön toiminnasta johtuva haitta kuuluu yhtiön ylläpitovastuulle.

Sähköautopaikkojen nrot 42-46, osakkeet nrot 25721-25725 omistajat eivät ole velvollisia osallistumaan tulevaisuudessa sähköautojen lataukseen tarvittavan sisäisen kaapeloinnin ja tarvittavan mittaroinnin sekä näiden vaatiman infrastruktuurin rakentamiskustannuksiin siltä osin, kun ko. infra ja latausmahdollisuus laajennetaan kattamaan muitakin autopaikkoja, vaan näiden kustannuksista vastaavat toteutettavien lisäsähköautopaikkojen osakkeenomistajat. Muutoin sähköautopaikkoja koskevat yhtiön ja toisaalta osakkeenomistajan oikeudet ja velvoitteet tullaan kirjaamaan sopimuksiin, jotka laaditaan yhtiön ja operaattorin, yhtiön ja osakkaan ja osakkaan ja operaattorin välillä. Operaattorin kulloinenkin kuukausimaksu ja vastuu sen suorittamisesta ilmenee edellä mainituista sopimuksista.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kuninkaantammi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uski Minna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.