Oma Koti LKV Oy

Omakotitalo

Fallåker 15, Fallåker, Espoo

Hinta

370 000 €

Koko

-

Vuosi

-

Hyvällä sijainnilla ja keskeisellä paikalla 2549 m2:n oma tontti, jolla sijaitsee omakotitalo, joka on rakennettu 1950/1960-luvuilla. Talossa on asuinkerroksen lisäksi täyskellari. Talossa uusittu mm. ikkunat, katto. Autotalliin ajo päädystä (nosto-ovi). Rakennusoikeutta on yhteensä 637 m2 ja rakentaa saa enintään kahteen tasoon. Liike- ja toimistorakennusten korttelialue, jolle saa sijoittaa myös ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomia teollisuus- ja varastotiloja sekä asuntoja enintään erillisellä kaavamerkinnällä osoitetun määrän (30 %). Kaavamerkintä KTY-1. Mikäli nykyisen asuinrakennuksen säilyttää niin rakennusoikeutta on jäljellä edelleen reilusti. Rakennusoikeudesta on käytetty rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan 153 m2 eli jäljellä on 484 m2. Asuntoja saa rakentaa enintään 30 % eli 191 m2. Tästä jäljellä 38 m2. Hinta perustuu yksinomaan rakennuspaikan arvoon ja liittymiin. Rakennus myydään ns. purkukuntoisena. Sitä on kuitenkin ylläpidetty ja lämmitetty ja piha-alueetkin ovat kunnossa. Ostaja voi päättää säilyttääkö rakennuksen (sisäkuvia erikseen saatavilla). Lähellä ovat mm. Jorvin sairaala, Touhulan päiväkoti, Ikea, Motonet, Lidl, Gigantti, Asko ym. ja Ikean lähelle on suunniteltu isoa ostoskeskusta. Myös 1700-luvulta peräisin oleva Bembölen kahvitupa on lähellä. Hyvät ulkoilualueet ja lähiliikuntapaikat. Lyhyt matka myös Oittaalle. Tiedustelut, esittelyt ja myynti: Kai Saarinen, LKV, KTM kai.saarinen@omakotilkv.fi puh. 050 5001544 Mikäli nykyisen asunnon myynti on vielä edessä niin tulen mielelläni arviokäynnille sitoumuksetta ja saat parhaat vinkit 14 vuoden kokemuksella välitysalalta ja 10 vuoden kokemuksella rahoitusalalta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20712977
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneita
Ei tiedossa
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

370 000,00 €

Velaton hinta

370 000,00 €

Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-64-14-11
Tontin pinta-ala
2 549 m²
Tie perille
Kyllä
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki/kaavoitus.
Kaavamerkintä KTY-1. e=0,25.
Rakennusoikeutta on yhteensä 637 m2 ja rakentaa saa enintään kahteen tasoon. Liike- ja toimistorakennusten korttelialue, jolle saa sijoittaa myös ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomia teollisuus- ja varastotiloja sekä asuntoja enintään erillisellä kaavamerkinnällä osoitetun määrän (30 %). Mikäli nykyisen asuinrakennuksen säilyttää niin rakennusoikeutta on jäljellä n. 484 m2. Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan käytetty rakennusoikeus on 153 m2.

Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Lidl n. 100 metrin päässä. Alueella on Ikea, ruokaravintola, huoltoasema, kahvilaa, grilli, McDonalds, Motonet, Gigantti, huonekaluliikkeitä ym. Jorvin sairaalakin lähellä. Ikean lähelle suunnitteilla iso ostoskeskus.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki lähellä. Sujuvat yhteydet omalla autolla mm. Kehä III ja Turunväylä lähellä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Fallåker, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Saarinen Kai

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM

Oma Koti LKV Oy

Oma Koti LKV Oy
Oma Koti LKV Oy

Kiskontie 7,
00280 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.