Bo LKV Tampere

Omakotitalo | 9h, k (2 kpl), kph / wc, 3 x erillis-wc, s / kph / khh, th, askartelutila, var., tekninen tila

Hakkarinkatu 1, Hyhky, Tampere

Hinta

347 000 €

Koko

225 / 278 m²

Vuosi

1924

Suositulta Epilän alueelta monien mahdollisuuksien talo! Hirsirunkoinen talo on valmistunut vuonna 1924. Nykyisen omistajan toimesta taloa on laajennettu vuonna 1997. Tuolloin taloon on asennettu myös keskimmäisestä kerroksesta kellarikerrokseen kulkeva Koneen hissi. Omalla tontilla sijaitsevaan taloon on tehty julkisivumaalaus vuonna 2017, alkuperäisen talon katto on uusittu vuonna 2000, vesi- ja viemäriputkia on uusittu 1980-luvun lopulla ja talosta kaupungin viemäriin olevan viemäriputken sisään asennettu muoviputki 2000-luvulla. Hissi on tarkastettu ja huollettu vuosi sitten. Huoneita on kaikkiaan yhdeksän kappaletta ja keittiöitä kaksi. Näistä sisääntulokerroksessa on olohuoneen ja keittiön lisäksi viisi makuuhuonetta, kylpyhuone ja erillinen wc. Viehättävässä yläkerrassa on toinen olohuone keittiöineen sekä kaksi huonetta ja suuri ullakkotila. Kellarikerroksen tilavaan harrastetilaan mahtuu suuri biljardipöytä. Siellä sijaitsevat myös kodinhoitotila, saunaosasto, takkahuone ja varastotiloja. Talo soveltuu vaikkapa kahden perheen kodiksi. Täällä voisi harjoittaa myös majoitustoimintaa ja talo on aiemmin toiminutkin hoitokotina. Sijainti on hyvin keskeinen ja kulkuyhteydet erinomaiset. Sopisiko tämä talo sinun tulevaisuuden suunnitelmiisi, kodiksi tai yrityksesi tiloiksi? Olethan yhteydessä ja sovitaan esittelystä! Lisätiedot ja esittelyt: Kirsi Konnos Kiinteistönvälittäjä LKV, partner 0400 831 687 kirsi.konnos@bo.fi Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20726583
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
9h, k (2 kpl), kph / wc, 3 x erillis-wc, s / kph / khh, th, askartelutila, var., tekninen tila
Asuintilojen pinta-ala
225 m²
Muiden tilojen pinta-ala
53 m²
Kokonaispinta-ala
278 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitetut pinta-alat perustuvat rakennuslupapiirustusten avulla laskettuihin tietoihin, eikä niitä ole tarkistusmitattu. Asuintilojen pinta-alaan on laskettu mukaan; kellarista: sauna, pesu- ja pukuhuone, kodinhoitohuone sekä kulkutilat. 1. krs: kaikki asuintilat ja 2. krs: asuintilat Muiden tilojen pinta-alaan on laskettu; kellarista: varastot, tekninen tila, takkahuone, huonetila sekä kulkuväylät sekä 1. krs: komero, 2. krs: ullakkotilat. 2. kerroksen parvea ei ole laskettu mukaan pinta-aloihin, parven lattiapinta-ala 7,5 m2.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1924
Käyttöönottovuosi
1924
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

347 000,00 €

Velaton hinta

347 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

874,33 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus (sis. lämmitys- ja taloussähkö) noin 34 045 kWh / vuosi 2022 / 1 hlön talous. Sähkön hinta ollut noin 1 879 € / v + siirto noin 2 182 € / v, yhteensä noin 4 061 € / v (noin 338,42 € /kk.) Sähkösopimuksen hinta ollut noin 5 senttiä / kWh. Hulevesimaksu 53 €/v. Puhtaanapito Pirkanmaan Jätehuollon taksoin. Vesilaskut kulutuksen mukaan. Hälytysjärjestelmä 70 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Harrastetilassa lattiassa muovi, sähköinen lattialämmitys. Yläkerrassa rappusten kohdalta käynti parvelle ja keittiön viereisestä huoneesta käynti toiselle parvelle. Kellarikerroksen varastotilassa lattiassa muovimatto ja takkahuoneessa lattiassa muovi.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kellarikerroksen teknisessä tilassa lämminvesivaraaja. Laajennusosan ilmanvaihtokone kellarikerroksessa, harrastetilassa. Keskuspölynimuri (ei ole vuosiin käytetty, ei tietoa kunnosta. Kellarikerroksen ulko-oven yhteydessä normaalilukon lisäksi sähkölukko. Ulkona jätesäiliö, mattoteline.
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Tehdyt remontit
Alkuperäisessä rakennuksessa uusittu vesi- ja viemäriputket 1980-luvun lopulla (poislukien ylä- ja alakerran välinen valurautainen pystyviemäriputki). Laajennusosan ympärille asennettu salaojat 1996.
Talon laajennus 1997. Koneen hissi (kellarikerroksesta keskikerrokseen) asennettu 1997. Alkuperäisen rakennuksen katto uusittu 2000. Talosta kaupungin viemäriin olevan viemäriputken sisään asennettu muoviputki 2000-luvulla. Lämminvesivaraaja uusittu 2000-luvulla. Etupiha laatoitettu 2002-2004.
Julkisivumaalaus 2017. Takka nuohottu 2021 (takkaa ei ole käytetty sen jälkeen). Hissi tarkastettu ja huollettu 2022. Hälytysjärjestelmä (Verisuren laitteet) asennettu 2022.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Energialuokka
  • D (2018)
  • E-luku 219. Viimeinen voimassaolopäivä 3.9.2033.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Huomioitava kaikessa remontoinnissa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: hirsi, puu
Rakennusmateriaali: Alkuperäinen rakennus hirsirunkoinen ja puuvuorattu, lisäosan rakennusmateriaalina puu.
Keittiön kuvaus
Alakerran keittiössä sähköliesi, liestituuletin (hormiin), astianpesukone, kaapistot, lattiassa muovimatto. Yläkerran keittiössä jääkaappi, sähköliesi induktiokeittotasolla, astianpesukone, kaapistot, lautalattia, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa suihku, wc-istuin, pesuallas, laattalattia, seinät kaakeloitu. Kellarikerroksen kylpyhuoneessa suihku, laattalattia, seinät kaakeloitu.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran erillis-wc:ssä wc-istuin, pesuallas, laattalattia, seinät kaakeloitu. Kellarikerroksen erillis-wc:ssä wc-istuin, pesuallas, lattiassa muovimatto, seinät muovia. Yläkerran wc:ssä wc-istuin, pesuallas, pesuallas, lautalattia, seinät maalattu.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas, seinät paneloitu, laattalattia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kellarikerroksen kodinhoitotilassa lattiassa muovi, pesukoneliitäntä.
Olohuoneen kuvaus
Alakerran olohuoneessa lattiassa muovi, seinät tapetoitu. Yläkerran olohuoneessa lautalattia, seinät lasikuitutapetti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa makuuhuoneet 5kpl, joissa lattioissa muovi, seinät tapetoitu. Yläkerran kolmessa huoneessa lautalattia, seinät tapetoitu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Konesaumattu peltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-207-1104-10
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
660 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tampereen rakennusvalvonnan mukaan laskennallinen rakennusoikeus on kartasta mittaamalla suuruusluokaltaan noin 248 m² (11 m x 15 m x I1/2), josta 'puolitoista-kerroksisuus' tulee tuosta mainitusta räystäskorkeudesta. Kaavamääräyksen mukaan vähintään DI-luokkaan kuuluvan omakotitalorakennuksen rakennusala. Räystäskorkeus enintään 5,0 m.
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, rakennusvalvonta
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Vanha tiilinen ulkohuussi naapurin rajalla, toimii varastona.
Palvelut
Koulut: Kaarilan koulu, Hyhkyn koulutalo (Luokat 1.–4. sijaitsevat Hyhkyn koulutalossa ja 5.–9. Kaarilan koulutalossa) 1,2 km. Tampereen lyseon lukio 3,5 km. Tampereen yliopisto 7,4 km.
Palvelut: K-Market Haapalinna 240 m, Lielahden Prisma 2,1 km. Tampereen keskustaan n. 12 min autolla ja 20 min linja-autolla. TAYS 7,5 km.
Päiväkodit: Hyhkyn päiväkoti 400 m.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki 210 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Hyhky, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Konnos Kirsi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.