Pauliina välittää LKV Oy
Pauliina välittää LKV Oy

Kerrostalo | 1h, kt, parvi, parveke

Vadelmaviidanpolku 4, Puustellinmetsä, Tuusula

Hinta

129 000 €

Koko

22,5 m²

Vuosi

2022

Ylimmän asuinkerroksen (4) siistikuntoinen yksiö loistosijainnilla Puustellinmetsässä. Asunto on vuokrattu toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella. Virallisia neliöitään suurempi yksiö, oma parveke. Makuuparvi on huonekorkeuden ja korkeiden ikkunoiden ansiosta aidosti käytettävissä. Avokeittiön kodinkoneet on integroitu, mikroaaltouunille paikka kaapistossa. Tilavassa kylpyhuoneessa on tilaa pesutornille. Asunto Oy Tuusulan Metsämansikan tyylikkäät saunatilat ja huoneistokohtaiset varastot on ylimmässä kerroksessa (5). Vesikiertoinen lattialämmitys (kaukolämpö, lämmityskulut sisältyy vastikkeeseen), kaapeli-tv, laajakaista, vuokratontti. Asunto on vuokrattu toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella, vuokra 770 €/kk. Hyrylän palveluihin matkaa noin kilometri, lentokentälle noin 20 minuuttia. Tuusulanväylää pitkin mm. pääkaupunkiseudulle on kätevää kulkea joko taloyhtiön yhteiskäyttöautolla, omalla autolla tai joukkoliikenteen (HSL) matkassa. Taloyhtiössä ei ole vuokrattavia autopaikkoja, mahdollisuus ostaa omina osakkeitaan tolpallinen autopaikka vmh 2500€, vuokrattu. Esittelyt sopimuksen mukaan, ota yhteyttä! Tiedustelut Pauliina Kirvesmäki Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV LKV LVV KiAT Kaupanvahvistaja Yrittäjä p. 050 64274 pauliina@pauliinalkv.fi FB Pauliina välittää LKV IG, TikTok @pauliinalkv Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva aikataulu asunnon vaihtoon. Tavoitat minut parhaiten puhelimitse klo 8.00-20.00 välisenä aikana, myös viikonloppuisin. Kuulemiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20733723
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, kt, parvi, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
22,5 m²
Kokonaispinta-ala
22,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Muu ehto: vuokrattu

Hinta

Myyntihinta

33 993,85 €

Velkaosuus

95 006,15 €

Velaton hinta

129 000,00 €

Neliöhinta

5 733,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

141,75 € / kk

Pääomavastike

320,47 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

462,22 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastikkeessa lyhennetään yhtiölainan korkoa kuukausittain 320,47 euroa, yhtiölainaosuus 95006,15 euro. Yhtiölainan voi maksaa pois taloyhtiön hallituksen määrääminä aikoina. Yhtiölainan lyhennykset alkavat 30.04.2027, isännöitsijällä ei ole vielä laskelmia rahoitusvastikkeen suuruudesta

Muut maksut

Vesimaksu

22,50 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Asunto on vuokrattu toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella, vuokra 770 €/kk. Veden ennakkoveloitus 22,50 e/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan.. Kaukolämpö, lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen. Tonttivuokra sisältyy vastikkeeseen. Mahdollisuus ostaa myös tolpallinen autopaikka vmh 2500e. Autopaikan vastike 12,60 e/kk. Pääomavastikkeessa lyhennetään yhtiölainan korkoa kuukausittain 320,47 euroa, yhtiölainaosuus 95006,15 euroa, yhtiölainan voi maksaa pois taloyhtiön hallituksen määrääminä aikoina. Yhtiölainan lyhennykset alkavat 30.04.2027, isännöitsijällä ei ole vielä laskelmia rahoitusvastikkeen suuruudesta. Varainsiirtovero 1,5 % kokonaiskauppahinnasta. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 15.6.2023 tehtiin seuraavat päätökset: Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä tarvittaessa ylimääräinen enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Annettiin hallitukselle valtuudet tarvittaessa muuttaa rahoitusvastiketta korkotilanteen muuttuessa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: pesukoneliitäntä, suihkuseinä, wc
Saunan kuvaus
Taloyhtiön tyylikkäät saunatilat on ylimmässä kerroksessa.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: kaakeli
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Asuinhuoneistojen lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat talon ylimmässä kerroksessa ja ne on numeroitu huoneistonumeroiden mukaisesti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tuusula toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy / Jari Nieminen p. 010 3276 416, jari.nieminen(a)braleva.fi Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki
Huolto
Kotikatu Tuusula p. 010 270 8827 Wärtsilänkatu 61, 04440 Järvenpää
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhteiskäyttöauto. Ilmanvaihto: koneellinen tulo ja poisto lämmöntalteenotolla (LTO).
Yhtiön asuinhuoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajan asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus- kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla.Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevilla parvekkeilla ja terasseilla sellaisia korjaus- , kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat asuinrakennuksen julkisivuun esimerkiksi rakenteisiin tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin. Lisätiedot kiinteistön yhteisomistuksesta, omistajien tiedot, ehdot ja hallinnonjakosopimuksen rekisteröinnistä: Tonttien 858-15-5715-1, 858-15-5715-2, 858-15-5715-3 ja 858-15-5715-4 välille tullaan allekirjoittamaan yhteisjärjestelysopimus, jossa sovitaan tonttien keskinäisistä yhteisjärjestelyistä ja rasitteista kiinteistöjen kesken. Yhtiökokouksessa 15.06.2023 päätettiin antaa hallitukselle valtuudet lähteä hakemaan tupakointikieltoa taloyhtiön parvekkeilla ja katutason huoneistojen pihoille.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 40 Autokatospaikkoja: 5

Energialuokka
B (2018), E-luku 84. Energiatodistus on voimassa 18.05.2031 saakka.
Tontin koko
3 693 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Tuusulan kunta p. 09 87181
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
29 659,50 € / vuosi
Tontin vuokraaja
LähiTapiola Tontit IIKy
Tontin vuokra-aika päättyy
14.9.2071

Asunto Oy Tuusulan Metsämansikka

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiössä ei ole vuokrattavia autopaikkoja. Mahdollisuus ostaa tolpallinen autopaikka (nro 30) erillisinä osakkeina vmh 2500 euroa, osakenumerot 24889-24895, autopaikka vuokrattu huoneiston vuokralaiselle.
Taloyhtiön hallinnassa on 1 autopaikka, joka on varattu yhteiskäyttöautolle (AP12). 44 autopaikkaa on osakkeina, joista 5 on autokatospaikkaa.
Toteutettuja autopaikkoja yhtiössä on 45 kpl, näistä osakkeellisia on 44 kpl. Autopaikkoihin kohdistuu 354 osaketta. Yhtiön hallinnassa olevia autopaikkoja on 1 kpl. Autotalli-/-halli/katospaikkoja yhtiössä on 5 kpl. Autopaikkojen jakamisesta yhtiössä on sovittu seuraavasti: Yhtiöllä on 45 autopaikkaa ja ne sijaitsevat pihalla. Autopaikoista viisi on katospaikkoja. Autopaikoista 44 myydään osakkeina, ja yksi autopaikoista (AP 12) on varattu yhteiskäyttöautolle.
Osakkeina yhtiössä yhteensä:98 kpl tiloja, pinta-ala 2240,50 m2, osakkeiden lukumäärä 25000 kpl.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Puustellinmetsä, Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirvesmäki Pauliina

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV LKV LVV KiAT, kaupanvahvistaja

Pauliina välittää LKV Oy

Pauliina välittää LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.