Anni ja Taru LKV

Omakotitalo | 5h, k, rt, khh, 2 x kph, 2 x wc, s, käyttöullakko

Poppelipolku 1 B, Vanha Koivukylä, Vantaa

Hinta

475 000 €

Koko

159 m²

Vuosi

2006

Iso koti rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella vain 600 metrin päässä Leinelän juna-asemalta! Vanhan Koivukylän pientalovaltaisella alueella sijaitseva kiinteistömuotoinen talo on valmistunut vuonna 2006. Kaukolämmössä olevaa kotia on remontoitu mukavasti viime vuosina, jonka myötä se on saanut ihanan modernin ilmeen. Käytännöllisyyttä rakastavalle erinomainen pohjaratkaisu, kun yhdestä tasosta löytyvät kaikki tilat. Myös kodin käyttöullakko on otettu käyttöön ja sieltä löytyy yhden valmiin huoneen lisäksi vielä reilusti lisätilaa. Kodin hurmaa kaunis keittiö, joka on uusittu vuonna 2019. Monitoimisaarekkeen toiselta puolelta löytyy ruokailutila ja iso olohuone on käytännöllisesti saman tilan jatkeena, mutta kuitenkin omassa rauhassa. Kodin normaalia korkeampi huonekorkeus antaa ylellisen tunteen ja lisää avaruuden tunnetta entisestään. Rustiikkinen Tarkett Heritage-malliston tammiparketti on ehdottomasti yksi kodin katseenvangitsijoista! Sisääntulon yhteydessä on kuraeteinen, jossa pesee helposti niin kuraiset lapset kuin koiratkin. Kaikki makuuhuoneet ovat hyvä kokoisia ja luksuksena on päämakuuhuoneessa oleva oma kylpyhuone. Saunojan unelma on Heti valmis -kiuas, jonka jälkeen voi rentoutua vielä Drop-ulkoporealtaan lämpimissä poreissa. Kodinhoitohuoneesta löytyy hyvin kappitilaa ja sieltä on käynti ulos. Varastotilaa on reilusti mm. eteisen varastohuoneessa, käyttöullakolla ja ulkovarastossa. Talon molemmin puolin löytyy laaja, osin lasitettu terassialue. Tontilla sijaitsevan toisen talon kesken on tehty selkeä hallinnanjakosopimus. Taloja yhdistää vain varastotila eli yhteistä seinää ei ole. Molemmat puolet vastaavat omistaan eli niin kustannuksista kuin myös remonteista ja ylläpidosta, aivan kuten omakotitalossa. Tämän kodin piha-alue on kooltaan 685 m2. Piha on suojaisa rajoittuen puistoalueeseen. Kodille kuuluu myös kaksi autopaikkaa, joista toisessa on sähköauton latauspiste. Kehäradalla sijaitsevalle Leinelän Juna-asemalle kävelee reilussa 5 minuutissa ja bussipysäkki kiven heiton päässä. Kaupat ja muut palvelut myös kävelyetäisyydellä. Läheltä löytyvät myös monipuoliset harrastus- ja lenkkeilymaastot. Varaa itsellesi aika yksityisesittelyyn ja tule tutustumaan tähän kotiin! Tätä kotia myyvät: Anni Hirvelä, yrittäjä, stailaaja p. 040 8373 888 anni@annijatarulkv.fi Taru Piispa, yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja p. 045 898 1105 taru@annijatarulkv.fi annijatarulkv.fi @annijatarulkv

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20734204
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, rt, khh, 2 x kph, 2 x wc, s, käyttöullakko
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
159 m²
Kokonaispinta-ala
159 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2006
Käyttöönottovuosi
2006
Vapautuminen
Muu ehto: 2 kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

475 000,00 €

Velaton hinta

475 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lämmitysmuotona kaukolämpö ja lasku jaetaan neliöperusteisesti, keskiarvo kustannuksista B-puolelle n. 145 e/kk. Vesimaksu kulutuksen mukaan, oma vesimittari. Jätemaksu maksetaan puoliksi ja kustannus B-puolelle 15 e/kk. B:n oma kiinteistövero n. 677 e/vuonna 2023. Kiinteistövakuutus omalle määräalalle.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Käyttöullakon huoneessa laminaattilattia ja seinät maalattu, sähköpatteri.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kuivauskaappi.
Tehdyt remontit
2023 sähköauton latauspisteen asennus, mh:n yhteydessä olevan wc-istuimen uusiminen, kylpyhuoneiden saumaus ja pinnoitus, alapohjan tuuletus-/kuivauslaitteiston asentaminen, alapohjan maa-aineksen poisto, viemärin uudelleen kiinnitys, desinfiointi ja sepelin puhallus, seinän ja lattian tiivistykset, tiivistyksiä ikkunan ja ovien läpivienteihin, ikkunatiivisteiden vaihtoa, ilmanvaihtokanavien nuohous, paineiden säätö, IV-kone uusittu (Vallox 125MV) ja ilmanvaihdon tasapainotus, salaojien tarkastusta, 2022 parkettilattioiden vahaus. Edellisten omistajien tekemiä: 2021 takaoven tuulilukon ja lukitusmekanismin vaihto, 2020 rikkoutuneiden kattotiilien vaihtoa, 2019 keittiö uusittu, wc:n laattojen pinnoittaminen, käyttöullakon väliseinän rakentaminen ja pintaremontti, parketti vaihdettu ja seinät maalattu, Drop-ulkoporeallas, 2017 puulaudoituksen maalaus, 2016 tiilikaton puhdistus, 2015 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja virtaimien säätö ja yksi tuuletin vaihdettu, 2008 kiinteät rappuset ullakolle
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Ulkoseinät ovat puurakenteisia, tiiliverhoiltu ja osin puuverhoiltu
Keittiön kuvaus
Integroidut täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, astianpesukone ja mikro. Induktioliesi, liesituuletin / suodatin, saareke ja kaapistot.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Kylpyhuone 1: kaksi suihkua. Lattiassa ja seinissä laatta. Kylpyhuone 2 (makuuhuoneen yhteydessä): suihku, wc-istuin, peili, allaskaapisto, bidee-suihku Lattiassa ja seinissä laatta.
WC-tilojen kuvaus
Wc-istuin, peilikaappi, bidee-suihku. Lattia ja seinät mikrosementoitu.
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Heti valmis -sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kaapistot, pesuallas, pyykinpesukoneliitäntä, kuivauskaappi. Lattiassa ja seinissä laatta.
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Käyttöullakolla runsaasti säilytystilaa, varastohuone ja ulkovarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-70-31-12
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 085 m²
Lisätietoja tontista
Koko kiinteistön pinta-ala on 1085 m², josta nyt myytävän määräosan osuus (B-puoli) on 685 m². Kiinteistöllä kirjattu hallinnanjakosopimus talojen A (osuus 400/1085) ja B (osuus 685/1085) kesken. Hallinnanjakosopimuksen mukaan osapuolet vastaavat kummatkin omalta osaltaan hallitsemiensa asuntojen korjaus- ja ylläpitokustannuksista.
Rakennusoikeuden pinta-ala
217 m²
Tehokkuusluku
0.2
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Kirjattu hallinnanjakosopimus
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO = erillispientalojen korttelialue
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki / kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Jätekatoksessa oleva varasto (kylmä) kuuluu huoneistolle B ja autokatoksessa oleva lämmin varasto kuuluu huoneistolle A.
varasto
Palvelut
Koulut: Ilolan koulu 1-4 lk. n. 1,7 km, Simonkylän koulu 5-9 lk. n. 0,65 km, International School of Vantaa n. 7,4 km, Hiekkaharjun koulu n. 1,7 km, Vantaan ammattiopisto Varia Talvikkitien tp. n. 0,8 km
Palvelut: Alepa Leinelä n. 1 km, K-Citymarket Vantaa Koivukylä n. 1,5 km, Kauppakeskus Dixi n. 3,3 km, Jumbo n. 9,5 km, Helsinki-Vantaan lentoasema n. 7 km
Muut palvelut: Möskärin kuntoportaat n. 1,1 km, frisbeegolfrata n. 0,4 km, koirapuisto n. 0,2 km
Päiväkodit: Useita alueella, etäisyys n. 0,5 km
Liikenneyhteydet
Leinelän juna-asema n. 0,65 km, lähin bussipysäkki n. 0,2 km
Pihan kuvaus
Oma, suojaisa piha-alue on hedelmäpuiden sekä marjanpensaiden rikastama ja rajoittuu kaupungin puisto-alueeseen. Talon molemmin puolin löytyy laaja, osin lasitettu terassialue.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Vanha Koivukylä, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hirvelä Anni

yrittäjä

Anni ja Taru LKV

Anni ja Taru LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.