ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 2h + avok + kph + ranskalainen p. (YJ:n mukaan 2h + kt)

Riihitontuntie 16, Niittykumpu, Espoo

Hinta

238 000 €

Koko

38 m²

Vuosi

2021

Uudenveroinen kaksio (rv 2021) laadukkailla sisustusvalinnoilla ja omalla tontilla myynnissä todella hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden varrelta Niittykummusta! Asunnon isoista ikkunoista on näkymät rauhalliselle vehreälle sisäpihalle. Huoneiston väriskaala on vaalea ja kaunis parketti yhdistää koko asuntoa. Avokeittiö muodostaa kokonaisuuden olohuoneen kanssa, josta makuuhuone on erotettu kahdella liukuovella. Keittiön integroidut kodinkoneet muodostavat valkoisten kaapistojen kanssa yhtenäisen raikkaan kokonaisuuden. Keittiön eteen mahtuu neljän hengen ruokapöytä ja olohuoneeseen sohvaryhmä. Asunnossa on ranskalainen parveke sisäpihalle päin. Isot liukuovelliset kaapistot makuuhuoneessa ja eteisessä takaavat säilytystilan riittävyyden. Moderni harmaan sävyillä sisustettu kylpyhuone on tilava ja sinne mahtuu myös pesutorni. Rakentajana on toiminut YIT, joka isona yrityksenä hoitaa asiallisesti rakentajan vastuut. Taloyhtiö on valmistunut v. 2021 ja sijainti on ihanteellinen palveluiden, kulkuyhteysien ja ulkoilu- sekä harrastusmahdollisuuksien osalta. Taloyhtiön yleiset tilat ovat hyvät: kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, saunaosasto, huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto ja väestönsuoja. Taloyhtiöllä on rauhallinen ja vehreä sisäpiha katutason yläpuolella, jossa voi nauttia ulkoilmasta ja tontti on oma. Niittykummun alue kehittyy. Ostoskeskus Niitty, jossa palvelevat ruokakaupat, ravintolat, postipisteet, R-Kioski, Alko ja kampaamot sekä Niittykummun metroasema ovat tien toisella puolella. Metrolla pääsee muutamassa minuutissa niin Tapiolan Ainoaan, Otaniemen yliopistokampukselle sekä toiseen suuntaan Isoon Omenaan Matinkylään. Pyörällä rantaraitille on alle 10 minuutin matka. Autolla Länsiväylälle ja Kehä II:lle pääsee parissa minuutissa. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Lisätiedot ja esittelyt: Irja Seppälä l 040 7192817 l irja.seppala@roof.fi Mietitkö kotisi arvoa muuttuvassa markkinatilanteessa? Asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisena kerron, miten asuntosi myydään parhaalla mahdollisella tavalla ja parhaaseen hintaan! Tarjoan luotettavasti ja joustavasti ilmaisen arvioinnin ja myyntisuunnitelman kodillesi sekä hoidan kaikki asuntoasiat liittyen asuntojen myyntiin. I also provide service in English. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20744218
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + avok + kph + ranskalainen p. (YJ:n mukaan 2h + kt)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
38 m²
Kokonaispinta-ala
38 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Muu ehto: Kohde vuokrattu.

Hinta

Myyntihinta

48 599,12 €

Velkaosuus

189 400,88 €

Velaton hinta

238 000,00 €

248 000,00 €

Neliöhinta

6 263,16 €/m²

Vastike

Hoitovastike

157,70 € / kk

Pääomavastike

758,55 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

916,25 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike A, asunto: 4,15 €/m2 = 157,70 €. Pääoma vastike koostuu pääomavastike D & F. PÄÄOMAVASTIKE D: 0,2050 €/j.os (2221,000 kpl) = 455,31 €. Lainassa on ensimmäinen määräaik.lyhennys 10/2025 ja pääomavastikkeen pitäisin nousta kattamaan lyhennykset 4/2025. Viimeinen erä erääntyy 10/2045. Laina on tasalyhenteinen ja lyhennys on n. 0,285 €/jyvitetty osake (ei sisällä korkoa). PÄÄOMAVASTIKEVAKUUS Yhtiöjärjestyksen 6§ mukaan niiltä osakkailta, joiden omistamaan huoneistoon kohdistuu enemmän kuin 50% alkuperäisestä huoneistokohtaisesta yhtiölainasta, peritään vähintään kolmen kuukauden pääomavastikkeen suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. Alkuperäinen lainaosuus on 70€/jyvitetty osake. PÄÄOMAVASTIKE F , Tontti: 7,98 €/velallinen m2 (38,000 m2) = 303,24 €. Korontarkistuspäivä 7.7. Annuiteettilaina on velkakirjassa sovittu, että maksuerä muuttuu lainan koron tai pääoman muuttuessa. Siksi niille ei tarvitse tehdä maksusuunnitelman muutosta ylimääräisen lyhennyksen jälkeen eikä pankki kuluja veloiteta. Kiinteistö-Tahkola veloittaa lainosuuslaskelmasta hinnaston mukaisesti Hoitovastike B, autohallipaikka 30,00 €/os. Yhtiökokouksen päätöksen mukainen laskutus parkkihallin latauslaiteinfrasta 1 250,00 €/kpl. Huoneistokohtaisesti kulutetusta kylmästä ja lämpimästä käyttövedestä suoritettava vesivastikkeen suuruus arvioidaan ja määrätään aluksi huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärän perusteella ja se tasataan huoneistokohtaisen mittauksen perusteella todellista kulutusta vastaavaksi. Yhtiössä pidettiin hallinnanluovutusyhtiökokous 9.3.2022. Varsinainen yhtiökokous pidettiin 6.6.2022. Kokouksessa käsiteltiin yhtiöjärjestyksen ja lain edellyttämät asiat. Lisäksi päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä tai olla perimättä ylimääräinen 2kk hoito ja/tai rahoitusvastiketta, vahvistaa järjestyssäännöt, periä 1v ennakkotarkastuksen tarkastajan laskua vastaava hoitovastike erillisveloituksella osakkailta sekä lunastaa tontin loppuosa yhtiölle. Lisäksi pidettiin ylimääräinen yhtiökokous 14.11.2022, jossa korotettiin pääomavastikkeet vastaamaan muuttunutta korkokulutasoa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Koko asunnossa moderni termostaateilla toimiva vesikiertoinen lattialämmitys.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
Rakennusvaiheessa liukuovien lisäys mh ja olohuoneen väliin.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Uudenveroinen ja tyylikäs kokonaisuus tyylikkäillä materiaalivalinnoilla. Laadukkaat materiaalit. Hyvin säilytystilaa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Liesi: induktio, muu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyypin kuvaus
Pituussuunnassa kalteva lapekatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa Isännöitsijä: Sami Vainionpää sami.vainionpaa@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Kotikatu Länsiväylä
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja, Talopesula/itsepalvelupesula
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: YJ 17 § LUNASTUMENETTELY
Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan
ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja yhtiön osakkeenomistajilla on ensisijaisesti oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Yhtiöllä on toissijainen lunastusoikeus. Lunastusmenettelyssä
noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä.
Muuta: Kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone.
Tehdyt remontit
Tilikaudella (2022) suoritettiin normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä. Alkaneella tilikaudella tehdään huoltokirjan mukaisia huolto- ja kunnossapitotoimenpiteitä, sekä rakennuttajan vastuukorjauksia. Rakentaja YIT.
Tulevat remontit
HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2023:
Yhtiö on valmistunut vuonna 2021 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Yhtiössä tullaan suorittamaan tilikaudella vastuukorjauksia.
Energialuokka
B (2018), 2021-2031
Tontin koko
1 939 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Niittykummun alue kehittyy. Vireillä olevat kaavat 15.07.2023:

Riihitontunkulma (Kohteen itäpuolella)
Asemakaavan muutoksen tavoitteena on muuttaa pääasiassa autokaupoista koostuva alue asuinkortteliksi. Kulkuyhteyksiä metroaseman ja Vuoritontun alueen välillä parannetaan. Suunnittelualueen luoteiskulmaan suunnitellaan puisto.

Lisätietoja Espoon Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu p. 09 8162 5000.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoo Haltijatonttu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alakoulut: Niittykummun koulu (697 m), Toppelundin koulu (2,07 km).
Yläkoulut: Mattlidens skola (1,84 km).
Lukiot: Mattlidens gymnasium (1,62 km). Aalto Yliopisto, Otaniemi helposti saavutettavissa metrolla.
Palvelut: Niittykummun ostoskeskus ja metro n. 300 m. Kaupat: K-Supermarket Ruokaniitty (369 m), S-market (346 m), Lidl Niittykumpu (911 m). Terveysasemat: Matinkylän terveysasema (2,12 km), Oma Lääkärisi Iso Omena (2,63 km), Tapiolan terveysasema (2,44 km). Todella hyvät urheilumahdollisuudet esim. Esport Center ja Arena n. 1,3 km. Rantaraitti alle 10 min. pyörällä.
Päiväkodit: Niittykummun päiväkoti (703 m), Tontunmäen päiväkoti (814 m).
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Riihitonttu alle 100 m ja Niittykumpu n. 300 m. Niittykumpu metro n. 300 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikka - halli: 35 kpl, osakemäärä 35 kpl.
Autopaikka - inva: 2 kpl, osakemäärä 12 kpl.
Yhtiön välittömään hallintaan jää kaksi (2) ensisijaisesti liikuntaesteiselle tarkoitettua autopaikkaa tontilla 6.
YJ§6..Sähköautopaikkojen osakkeenomistajat suorittavat hoitovastikkeen lisäksi käyttämästään sähköstä eri korvauksen mittareiden osoittamien kulutuslukemien mukaisesti. Ko. korvauksen yksikköhinnan määrää hallitus.Maksu suoritetaan Operaattorin kanssa sovittavin tavoin.
Yhtiön autohallipaikat nrot 112-117 on varustettu sähköautojen lataukseen tarvittavalla infralla. Autohallipaikan osakkeenomistajan pyynnöstä yhtiö voi tilata sähköauton latausaseman ko. osakkeenomistajan kustannuksella korttelissa olevien yhtiöiden yhdessä valitsemalta palveluntuottajalta eli Operaattorilta. Latausaseman omistaa yhtiö. Osakkaalla on oikeus
luovuttaessaan yhtiöjärjestyksen mukaisesti autohallipaikan hallintaan oikeuttavan osakkeen, luovuttaa myös latausaseman käyttöoikeus. Yhtiö vastaa siitä, että sillä on kulloinkin voimassa oleva, sähköauton latauksen mahdollistava sopimus ko. palveluntuottajan eli Operaattorin kanssa.
Muutoin sähköautoja koskevat yhtiön ja toisaalta osakkeenomistajan oikeudet ja velvoitteet tullaan kirjaamaan sopimuksiin, jotka laaditaan Yhtiön ja Operaattorin, Yhtiön ja Osakkaan ja Osakkaan ja Operaattorin välillä. Operaattorin kulloinenkin kuukausimaksu ilmenee edellä mainituista sopimuksista. Lisäksi noudatetaan autohallin osalta laaditun yhteisjärjestelysopimuksen määräyksiä.
Sähköautopaikkoihin liittyvien laitteiden ylläpidosta ja uusimisesta aiheutuvista kustannuksista vastaavat sähköautopaikkojen osakkeenomistajat kukin omalta osaltaan. Ko. osakkeenomistajan kustannusvastuulle kuuluu mm. sähköauto-paikkojen ylläpitoon ja etälukutoimintaan liittyvä, operaattorin perimä kuukausimaksu.
Muu, ns. tavanomainen, sähköautopaikan osakkeenomistajan toimista riippumattomaan tapahtumaan liittyvä ylläpito, kuten esim. latauslaitteisiin kohdistuva ilkivalta tai Yht...

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Niittykumpu, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Seppälä Irja

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.