Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Omakotitalo | 5h + avokeittiö + khh + kph + s + vh + 2 wc + terassi + piha

Kuusikkotie 17, Kuninkaala, Vantaa

Hinta

598 000 €

Koko

234 m²

Vuosi

2009

Toimivaksi suunniteltu ja laadukkaasti saneerattu super ihana omakotitalo, aurinkoisella rinnetontilla ja edullisilla asumiskustannuksilla! Alkujaan vuonna 1966 rakennettu omakotitalo on saanut mittavassa remontissa uuden ilmeen vuosina 2008-2009, jossa mm. vanha autotalli on muutettu asuintiloiksi. Sisään astuessa kodin alakerran modernit avarat tilat avautuvat yhtenäisenä kokonaisuutena. Keittiö, olohuone sekä ruokailutila toimivat saumattomasti yhdessä. Näyttävä, tummanpuhuva Kvik-keittiö isolla saarekkeella antaa lisätilaa tarjoiluun ja ruokapöydälle on valoisa paraatipaikka heti keittiön vieressä. Yläkerta avautuu aulatilan kautta, jossa on kodin kolme makuuhuonetta. Tilavassa päämakuuhuoneessa tulijan katse kiinnittyy takkaan ja tästä tilasta on käynti isoon vaatehuoneeseen. Kylpyhuone, sauna sekä kodinhoitohuone säilytystiloineen luovat oman maailmansa. Kodin lukuisista ikkunoista luonnonvalo kulkee esteittä sisään ja asumismukavuutta tuo lattialämmitys. Lämmitysjärjestelmänä on energiatehokas ja huoleton maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, mikä antaa tasaisen lämmön edullisesti ympäri vuoden. Kompakti koti, jossa myös säilytystilaa on harvinaisen paljon. Kodinhoitohuoneen ja vaatehuoneen lisäksi on myös iso varasto. Kevään edetessä siirrytään päivää viettämään isolle aurinkoterassille tai pihalle, jossa on tilaa monenlaiseen puuhasteluun. Lisä rakentamisesta innostuneelle hyvä huomio siitä, että rakennusoikeutta on vielä jäljellä reilut 200 m2. Tämä kokonaisuus luo mainiot puitteet monenlaiseen elämänvaiheeseen ja mukautuu asujien mukaan. Koti vastaa täydellisesti niin lapsiperheiden kuin tilaa kaipaavien aikuisten tarpeita ja vielä kun asumiskustannukset ovat nykyaikaisessa kodissa todella maltilliset, on luvassa pitkään huoletonta asumista. Kuninkaala on rauhallista pientaloaluetta ja lähistöllä on monipuoliset mahdollisuudet ympärivuotiseen ulkoiluun. Lenkki- ja ulkoilumaastot palvelevat niin ulkoilijaa kuin lemmikin omistajaakin. Alueelta löytyvät päiväkodit ja koulut. Rauhallinen sijainti pientaloalueella tuo turvaa pienemmillekin kulkijoille. Asuinneliöitä on mukavasti, makuuhuoneita kolme ja suunnittelun toiminnalliset yksityiskohdat tuovat selkeyttä arjen toimintoihin. Avokeittiö isolla saarekkeella, kylpyhuone molemmissa kerroksissa, oma piha, iso terassia ja lämmitysmuotona maalämpö. Nämä ovat monien toivelistalla ja tässä ne ovat nyt odottamassa juuri sinua! Olethan yhteydessä, niin varataan sinulle sopiva näyttöaika! Tavoitat minut joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin. TÄMÄN KODIN MYY TEIJA MIKKOLA Tiedustelut ja esittelypyynnöt: Teija Mikkola | 0400 434 208 | teija@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 11:30 - 12:15

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Teija Mikkola
p. 040 043 4208

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20747917
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + avokeittiö + khh + kph + s + vh + 2 wc + terassi + piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
234 m²
Kokonaispinta-ala
234 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Vantaan kaupungin rakennusvalvonnan ja rakennuslupapiirustusten mukaan ilmoitettu asuintilojen pinta-ala on 1. krs 93 m2 ja 2. krs on 141 m2. Yhteensä 234 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
Muu ehto: 3kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

598 000,00 €

Velaton hinta

598 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 369,64 € / vuosi

Muut lämmityskulut

150,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

40,00 € / kk

Puhtaanapito

60,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voimassaoleviin sopimuksiin. Kustannukset voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta. Varainsiirtovero 3 %

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni, kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, kiinteät kaapistot, eteisen naulakko, makuuhuoneessa seinään kiinnitetty säilytyskaapisto ja rullaverhot.
Tehdyt remontit
Vuosina 2008-2009 täysin remontoitu. Vanhasta autotallista saneerattu asuintilat. Remontissa rakennukseen uusittu mm. vesi- ja viemäriverkot, sähköt, lämmitys vaihdettu maalämpöön. Vesikatolle asennettu radonputkisto ja radonpuhallin. Seinäpinnat ja lattiat uusittu.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • D (2007)
  • Voimassa 4.4.2033 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Maalämpöpumppu vaihdettu v. 2021 ja ohjauspaneli v. 2023
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Vesi- ja viemärijohdot uusittu v. 2008-2009. Kiinteistö liittynyt kunnalliseen vesi- ja viemätiverkkoon v.1987.
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesi- ja viemäriliittymät, maalämpö- ja valokuituliittymät.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili, Rakennusmateriaali: Punatiili / Tiilikeskus Oy
Keittiön kuvaus
Kvik keittiö, jossa mustanruskeat viiluovet/laatikostot ja valkoinen ohut täyslaminaatti laskutasoissa. Siemens kodinkoneet, kiertoilmauuni, mikro, astianpesukone, induktioliesi, täysi korkea jääkaappi ja pakastin sekä Savon huippuimurillinen liesituuletin ja keittiön hana, Oras La Cucina Alessi. Erillinen ruokakomero. SEINÄT: maalattu LATTIA: betonilattia (lakattu), vesikiertoinen lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kph/wc: kylpyamme, wc ja allaskalusteet Duravit ja hana Oras, valopeili Svedsberg. SEINÄT: maalattu kosteutta kestävällä Lujalla LATTIA: Laattaa, lattialämmitys. Alakerran kph/wc: Suihkuseinä, Hansgrohe sadesuihku, Duravit käsienpesuallas, Oras hana ja Duravit seinä-wc. SEINÄT: laattaa LATTIA: laattaa, lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Saunan lauteet ja seinät käsitelty mustalla Supisaunasuojalla, Kajo pilarikiuas. Saunassa on ikkuna. LATTIA: laattaa, lattialämmitys
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Yläkerrassa on kodinhoitohuone, jossa kaapistot, pesuallas ja pesukoneliitäntä. SEINÄT: maalattu LATTIA: laattaa
Olohuoneen kuvaus
Olohuone ja keittiö on alakerran isoa avointa tilaa. SEINÄT: maalattu LATTIA: betonilattia (lakattu), vesikiertoinen lattialämmitys.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa on takka ja käynti vaatehuoneeseen. Kahdessa makuuhuoneessa on komeroita. SEINÄT: maalia/tapettia LATTIAT: tekstiilimatto
Säilytystilojen kuvaus
Komeroita, vaatehuone, varasto ja ulkovarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-64-36-3
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 981 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Vantaan kaupungin rakennusvalvonnan tietojärjestelmän mukaan lisärakennusoikeutta on jäljellä 261 m2.
Rakennusoikeuden pinta-ala
495 m²
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta jäljellä 261m2.
Kaavoitustiedot
Sitova tonttijako
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kuninkaala, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mikkola Teija

asuntomyyjä, KiLAT, partner

Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.