Bo LKV Espoo

Omakotitalo | 4-5 h, avok., khh, 2 x kph, s, p, lasitettu terassi, autokatos

Haltiantie 2C, Nöykkiö, Espoo

Hinta

698 000 €

Koko

169 / 184 m²

Vuosi

-

Harvinaisuus, aito Bungalow-talo isolla tontilla Alkuperäinen Bungalow-talo ("Kuten haluatte" -järjestelmä), pieteetillä peruskorjattu. Bungalow-talo on elämänkaaritalo, jota on helppo muuntaa perheen elämäntilanteen mukaan kantavien pilaripalkkien ja kevyiden väliseinien ansiosta. Kolmen makuuhuoneen lisäksi taloon on vaivatonta toteuttaa neljäs makuuhuone. Suuret ikkunat, jopa makuuhuoneessa ja kylpyhuoneessa, tuovat persoonallisuutta ja tekevät tilat ilmaviksi. Peruskorjaus on tehty 2006, jolloin on uusittu vesijohtoputket, sähköjohdot ja sähköpääkeskus. Lisäksi ilmanvaihtoa on tehostettu koneellisella ilmanvaihdolla huippuimurein, uusittu pintarakenteet ja vaihdettu lastulevyt kipsilevyihin. Peruskorjauksen yhteydessä myös tasakatto on muutettu loivaksi aumakatoksi säilyttäen alkuperäinen arkkitehtuuri. Maalämpö tuli taloon 2014. Viimeisimmät remontit on tehty vuosina 2022-2023, jolloin mm. pinnat ovat saaneet huipputyylikkään ilmeen. Myös pihaan ja ulkoalueisiin on satsattu. Parvekkeella on lasikate ja patiolla Lumonin lasiovet. Suojaisalla ja helppohoitoisella sisäpihalla on lasikatettu pergola yhdessä aurinkoterassin kanssa. Liuskekivipolut ja helppohoitoiset istutukset sointuvat yhteen mäntymetsän kanssa, josta saa noukittua jopa omat mustikat jälkiruokaan. Metsän laidassa on kissoille rakennettu Bungalow-tyylinen häkki. Pihaan mahtuu jopa kolme autoa autokatospaikan lisäksi. Tämä koti on harvoin tarjolla oleva 70-luvun arkkitehtuurin helmi ja arvostetun sisustussuunnittelijan taidonnäyte! Tule jatkamaan talon ainutlaatuista historiaa! Myynti ja esittelyt: CHRISTINA TAPOJÄRVI LKV, LVV, KIAT, SISUSTUSSTAILAAJA, PARTNER SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä 044 977 7764 | christina@bo.fi MUTKATONTA ASUNTOKAUPPAA ASIANTUNTEVALLA JA NAPAKALLA OTTEELLA. Mielelläni autan sinuakin kodinvaihdossa 17 vuoden vankalla kokemuksella. Olethan yhteydessä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 09:00 - 09:45
Esittelijänä Christina Tapojärvi
p. 044 977 7764

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20766819
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5 h, avok., khh, 2 x kph, s, p, lasitettu terassi, autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
169 m²
Kokonaispinta-ala
184 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Muutostyöluvan asemapiirroksen mukainen kerrosalalaskelma: 2. krs k-ala 101,5 m² 1. krs k-ala 67,5 m² tekn. k-ala 4 m² varasto, lämmin 11 m² as.rak. kerrosala yht. 184 k-m² (sis. jh ja varasto) uusi varasto, kylmä 12 m² Kokonaisala 1. krs 99,5 m² Kokonaisala 2. krs 101,5 m² Yht. kokonaisala 201 m² Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoala 159 m², kerros- ja kokonaisala 172 m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
2
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

698 000,00 €

Velaton hinta

698 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

840,20 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

38,10 € / kk

Puhtaanapito

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus huhtikuu 2022-huhtikuu 2023 15 300 kWh (sisältää maalämpökeskuksen käyttämän sähkön, lattialämmityksen (sauna ja yläkerran kylpyhuone) ja yleissähkön). Puhtaanapito noutokerta n. 10 euroa. Kiinteistöverovuosi 2023. Verisuren hälytysjärjestelmä 45 euroa/kk, hälytysjärjestelmä kuuluu kauppaan. Asumiskustannukset kahdelta henkilöltä. Esitetyt sähkön kulutusmäärät/asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
Peruskorjaus tehty 2006, jolloin uusittu vesijohtoputket, sähköjohdot ja sähköpääkeskus. Lisäksi ilmanvaihtoa on tehostettu koneellisella ilmanvaihdolla. Katolla on kaksi huippuimuria kylpyhuoneille, saunalle ja keittiölle. Toinen huippuimureista vaihdettu 2023.

Peruskorjauksen yhteydessä tasakatto on muutettu loivaksi aumakatoksi säilyttäen alkuperäinen arkkitehtuuri. Katto on konesaumattu peltikatto.

Peruskorjauksen yhteydessä v. 2006 on rakennettu uusi pihavarasto/ jätekatos.

Talon pintarakenteet on uusittu peruskorjauksen yhteydessä, yläkerran sisäkatto on mm. paneloitu valkovahatulla oksattomalla erikoispaneelilla. Lisäksi lastulevyt on vaihdettu kipsilevyyn.

2014 talon lämmitysjärjestelmä on vaihdettu öljystä maalämpöön. Maalämpökeskus IVT Greenline.
Öljysäiliö poistettu maan alta ja maaperä tarkistettu Espoon kaupungin toimesta ja todettu puhtaaksi. Öljypolttimen ja piipun poisto, takan ja piipun poisto sekä oven lisäys itäpuolelle.
Talossa on ilmalämpöpumppu (2015), jota käytetään kesäisin viilennykseen.

Ikkunoista valtaosa on vaihdettu 2007 ja 2023.

2014 alakertaan on rakennettu kolmas makuuhuone.

2015 Yläkerrassa parvekkeen ovet (3 kpl) on uusittu, patioon lisätty lasiliukuovet rakennettu lasikattoinen pergola.

Talo on maalattu 2018.

Lämmityspatterit ja putket on uusittu 2022. Lisäksi saunaan on samalla asennettu lämmityspatteri.

Seinät ja alakerran katot on maalattu 2022-2023.

2022 portaikon kaiteet ja reisilankut on hiottu ja öljyvahattu, porrasaskelmat on päällystetty massiivitammella (Stepfix).

Yläkerran parvekkeelle on asennettu akaasiapuiset lattiaritilät 2023.

Ylä- ja alakerran valaisinkiskot vaihdettu ja kiskojen + valaisimien määrää lisätty 2023.

Portaiden kaidepuut asennettu 02/2024.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • B (2018)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 01.09.2033.
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, lämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni, Rakennusmateriaali: Rakennustapa: Rakennuksen ulkoseinät ovat elementtirakenteisia. Anturat: Asuinrakennuksessa on paikalla valetut betoniantura. Perusmuuri: Betoni Alapohjarakenteet: Maanvarainen teräsbetonilaatta, alla on lämmöneriste. Ulkoseinärakenteet: Ulkoseinänä on lämpöeristetty puurunko. Lämmöneristeenä piirustusten mukaan on käytetty mineraalivillaa ja styrox-eristettä. Julkisivupinnoite: Puuverhous Väliseinät: Puurunkoisia levyseiniä. Yläpohja: Puurakenteinen. Yläpohjan lämmöneriste on mineraalivilla Välipohja: Puurakenteinen Kattomuoto: Aumakate Vesikate: Konesaumattu peltikate, alla on vanha kumibitumihuopakate.
Keittiön kuvaus
Kalusteet italialainen Snaidero (2006) Taso Carraran marmoria Italialasta (2006) Mielen astianpesukone (2019) Festivo teräksinen 80 cm jääkaappi/pakastin/viileä (2014) AEG induktiotaso (2023) AEG uuni (2023) Keittiöhana Hansgrohe Talis (2023)
Kylpyhuoneen kuvaus
2006 Alakerran SPA/saunaosasto ja kodinhoitohuone/WC: lattiat ja seinät on vesieristetty ja laatoitettu puristekivilaatoin (Laattapiste). SPA-osastolla kahden hengen aito Jacuzzi-poreamme. Lattialämmitys. 2006 Iso kylpyhuone makuuhuoneen yhteydessä yläkerrassa. Seinät ja lattia on vesieristetty ja laatoitettu. Lattialämmitys. Päätyseinä persialaista punaista marmoria Iranista, lattia on rantakivi-laattaa ja kivipuristemosaiikkia. Lasitetun suihkutilan lattiaosaan on rakennettu kaukalo, seinät ja lattia laatoitettu (2020). Käsienpesuallas ja hana on uusittu 2017. Vaatekaapit ja allaskaappi (2014). 2023 Pesuhuoneeseen on vaihdettu Svedbergin musta sadesuihku. Lisäksi asennettu käsienpesuallas, jossa hana ja pidesuihku (mustat).
WC-tilojen kuvaus
Ala- ja yläkerran WC: Geberit seinä-wc -istuin (2006).
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Sauna on paneloitu, saunassa on vuolukivikiuas.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: 2023 kodinhoitohuone / WC:n allaskaappi uusittu (Svedbergs Epos saarni), samalla myös asennettu Svebergin hana. Kodinhoitohuoneeseen asennettu Aina-keittiöiden kaapisto, johon on sijoitettu Mielen pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Lisäksi valaistus on uusittu.
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, pesukoneliitäntä, pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: muu
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: muu
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
konesaumattu peltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-30-143-8
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 024 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
2015 pihan kunnostus: pintamaata poistettu kallion päältä, salaojitusta ja sadevesijärjestelmää parannettu, lasikatetun pergolan ja aurinkoterassin rakentaminen, pergolan lattia on leveää lehtikuusilankkua, jota käytetty myös alakerran pation lattiaan. Alakerran patiolle lisätty myös lasiovet (Lumon). Yläkerran parvekkeen katto lasitettu. Pihaa on levennetty, pihalle mahtuu kolme autoa. Liuskekivipolut ja muuri sekä sokkelia reunustavat kiveykset asennettu myös 2015. Pihan istutukset 2016-2021. Metsän reunassa n. 10 alppiruusua, joista muutama vuodelta 1976. Loput istutettu 2015-2016. Metsästä saa noukittua omat mustikat. Metsän laidassa on myös kissoille rakennettu Bungalow-tyylinen häkki.
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
6 kpl sähköisiä panttikirjoja siirretään ostajalle lainoittamattomina kaupanteossa.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavanmukainen rakennusoikeus 205 m2 k-m2. Valmiiden rakennusten kerrosala 172 k-m2. Rakennusoikeutta on myyjän ilmoituksen mukaan jäljellä: asuinkerrosalaa 32 k-m², varastokerrosalaa 12 k-m². Ostajaa kehoitetaan kääntymään rakennusvalvonnan puoleen lisärakentamista suunnitellessaan.
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki; kartta.espoo.fi -> aineistot -> kaavoitus.

AO II Erillispientalojen korttelialue.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Jäte- ja varastorakennus, autokatos, lasikatteinen pergola, aurinkoterassi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Nöykkiö, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapojärvi Christina

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, sisustusstailaaja, partner

Bo LKV Espoo

Bo LKV Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.