ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 4h + avok. + eril.wc + kph / s + parkeke

Capellanranta 3, Verkkosaari, Kalasatama, Helsinki

Hinta

1 215 000 €

Koko

104 m²

Vuosi

2021

Tervetuloa merelliseen Verkkosaarenrantaan! Tämän 7. kerroksessa merenpuoleisessa päädyssä sijaitsevan kodin toiminnan keskipisteenä on yhtenäinen keittiön-, ruokailutilan- ja olohuoneen avara- ja valoisa kokonaisuus. Vaaleassa ja tyylikkäässä keittiössä on Mielen kodinkoneet. Asunnon jokaisesta ikkunasta avautuvat kauniit merimaisemat jotka ovat, kuin jatkuvasti muuttuvia taideteoksia - joita kelpaa kyllä ihailla! Asunnon pohjaratkaisu on loistava. Makuuhuoneista suurin on omassa rauhassa ja täältä on myös suora kulku lasitetulle parvekkeelle. Kylpyhuoneessa nautit niin oman saunan tarjoamista löylyistä, kuin tilasta jossa myös pyykkihuollolle on reilusti tilaa. Saunan jälkeen kelpaa vilvoitella itään päin olevalla parvekkeella. Parvekkeelta aukeaa niin mahtavat näkymät, että aika tuntuu pysähtyvän katsellessa kaunista maisemaa - suunnasta riippumatta. Kuvittele päiväsi alkavan parvekkeella aamukahvia nautiskellen, katsellen upeaa auringonnousua ja samalla saatat jopa bongata hylkeen joka on tullut pinnalle esittelemään omaa aamupalaansa. Myöhemmin päivän kuluessa, voitte nauttia raittiista ilmasta- ja näkymistä samaan aikaan, kun olette asettautuneet parvekkeelle päivälliskattauksen merkeissä perheen tai ystävien kesken. -Taloyhtiössä peritään todella maltillista hoitovastiketta joka on tällä hetkellä vain 3 €/m². -Yhtiö liitetty kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkostoon. Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lattiaviilennys. -Asunnon yhteydessä myynnissä autohalliosake (F-portaasta käynti suoraan hissillä) -Mahdollisuus ostaa venepaikka yhtiön laiturista Asunto Oy Portus Optimus yhdessä neljän muun yhtiön kanssa muodostaa kokonaisuuden joka on valmistumisensa jälkeen 2021 toiminut alueen maamerkkinä eikä vähempää, kuin sen miellyttävän arkkitehtuurinsa ansiosta jota varmasti monet ovatkin ihailleet. Taloyhtiön puitteet ovat loistavat. Taloyhtiön yhteyskäytöstä löytyy mm. erillinen saunarakennus josta löytyy kaksi erillistä saunaosastoa, laituri josta voi halutessaan löylyjen lomassa käydä viilentymässä meressä, kuntosali sekä pesula. Mikäli autoilet ja oma autopaikka on toiveena niin asunnon yhteydessä on mahdollisuus ostaa autohallista erillinen autohalliosake josta on käynti hissillä suoraan F-portaaseen, jossa myytävä asunto sijaitsee. Asunnon yhteydessä on myös mahdollista ostaa oma venepaikka taloyhtiön laiturista! Alueen sijainti meren äärellä on herkullinen. Lähistöltä löytyvät niin kauppakeskus Redin- kuin Tukkutorinkin tarjoamat laajat palvelut, hyvät julkisen liikenteen yhteydet - metrolla keskustan sykkeeseen muutamassa minuutissa sekä ulkoilijalle Mustikkamaan tarjoamat kauniit ulkoilumaastot. Täällä niin asunto-, taloyhtiö, kuin alue- ja sen tarjoamat palvelut luovat erinomaiset puitteet asumisesta ja elämästä nauttimiseen. Tervetuloa katsomaan ja ihastumaan paikan päälle! Ole yhteydessä ja varaa oma yksityinen esittelyaikasi. Jani Punnala kiinteistönvälittäjä, LKV 044 999 5999 jani.punnala@roof.fi Get a Roof!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20770714
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok. + eril.wc + kph / s + parkeke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104 m²
Kokonaispinta-ala
104 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
7/14
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Muu ehto: 4.6.2024 tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 215 000,00 €

Velaton hinta

1 215 000,00 €

Neliöhinta

11 682,69 €/m²

Vastike

Hoitovastike

312,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

312,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,50 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu = Vesivastike-ennakko 25,50 € / hlö / kk. Hoitovastike, autopaikka 3,00 €/jm² mikä tarkoittaa 30 €/kk/autopaikka. Hoitovastike, venepaikka 3,00 €/jm². Sähköauton latauspisteen maksu 10,00 €/paikka/kk. Kylmän veden tasaushinta 4,8907 e/m3. Lämpimän veden tasaushinta 12,2015 e/m3. Taloyhtiössä peritään vesiennakkomaksua ja kulutus tasataan vuosittain hallituksen määräämin taksoin. Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa 1-3 kuukauden hoitovastiketta vastaavat ylimääräiset hoitovastikkeet, sekä hallituksella valtuutus tarvittaessa tarkistaa pääomavastiketta korkotason muuttuessa ja tarvittaessa periä ylimääräisiä pääomavastikkeita.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: itään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Mh2 pimennysverho (sähkötoiminen), verhokiskot (Mh3, keittiö sekä oh).
Kauppaan ei kuulu: Pyykinpesukone, kuivausrumpu, verhot (Mh3, keittiö, olohuone), Mh3 iso peili.
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä
Tehdyt remontit
Asunnon seinät maalattu 3/2024.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kyseessä on vuonna 2021 valmistunut uudiskohde.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiapinnat: Tarkett Shade-malliston luonnollinen vaalea Tammiparketti. Seinäpinnat: Maalattu Työtaso: Kvartsikomposiittia Keittiön kodinkoneet integroitu.
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Lattiapinnat: laatta Seinäpinnat: laatta Kattopinnat: tervaleppäpaneeli Kph:n varustus: allas, allaskaappi, bideesuihku, lattialämmitys (sähkötoiminen mukavuuslattialämmitys).
WC-tilojen kuvaus
Lattiapinnat: laatta. Seinäpinnat: laatta. Kauppaan kuuluva varustus: wc-istuin, allas, allaskaappi, bideesuihku, peili, kiinteät valaisimet (sähkötoiminen mukavuuslattialämmitys).
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Seinät: Tervaleppäpaneeli Katto: Tervaleppäpaneeli Saunan lauteet: Tervaleppä.
Lattiamateriaalit: laatta
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia: Tarkett Shade-malliston luonnollinen vaalea Tammiparketti. Olohuoneen seinät: maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden lattiat: Tarkett Shade-malliston luonnollinen vaalea Tammiparketti. Makuuhuoneiden seinät: maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Yhtiöjärjestys 4 §: Kullakin asuinhuoneistolla on oikeus käyttää yhtä ko. huoneistolle numeroitua irtaimistovarastokomeroa yhtiön osoittamassa irtaimistovarastossa. Irtaimistovarastokomeron koko noin 4,3 m² (syvyys n. 2,34 m, leveys n. 1,85 m, korkeus n. 2,47 m).
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Tasakatto, lumibitumikermi
Kattomateriaalin kuvaus
Kevytsora/Maksaruoho

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy Ratakatu 1 b A 7, 00120 Helsinki Isännöitsijä: Petri Haapa-Aho Puhelin: 040 774 7391 Sähköposti: petri.haapa-aho@hsi.fi
Huolto
Kiinteistöhuolto Varonen Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestys 10 §:
Jos autohalli- tai venepaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy sellaiselle siirronsaajalle, joka ei ole yhtiön asuin- tai liikehuoneiston hallintaan oikeuttavan osakkeen omistaja tai yhtiö itse, yhtiöllä ja em. huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilla on oikeus lunastaa autohalli- tai venepaikan hallintaan oikeuttava osake.

Lunastusoikeutta ei synny, jos samassa yhteydessä samalle
luovutuksensaajalle siirretään yhtiön liike- tai asuinhuoneiston hallintaan
oikeuttava osake.

Kts. koko yhtiöjärjestyksen 10 §.
Muuta: Yhteistilat: Väestönsuojat (3 kpl), varasto- ja huoltotilat, siivouskomerot, kuivaushuoneet, jätehuone, kierrätyshuone, tekniset tilat, kuntosali, pyöräkorjaamo, saunarakennus sekä uimalaituri. Optimuksessa on yhteiskäyttöön jäävät pesula ja vierashuone. Rantaraitin vieressä on ns. kanoottivarasto. Yhtiöllä on 26 kpl:tta venepaikkoja omina osakkeinaan.

Yhteiskäytössä oleva sauna käsittää kaksi erillistä saunaosastoa wc-tiloineen, oleskelu-/kerhotilan ja terassin. Yhteiskäytössä olevat tilat (saunaosasto, pesula, kuntosali, kierrätyshuone, vierashuone).

Kaikkien Portus yhtiöiden yhteiskäytössä olevia tiloja hallinnoi hoitokunta.

Varsinainen yhtiökokous 22.05.2023, Parveketupakointikiellon hakemisesta.
Päätettiin hakea tupakkalain 79 §:n mukaista tupakointikieltoa (haettava kielto koskee
myös sähkösavukkeen käyttämistä) kunnalta kaikille huoneistoparvekkeille (parvekkeet sekä terassiparvekkeet).
Isännöitsijältä 5.4.2024 saadun tiedon mukaan parveketupakointikielto ei ole voimassa, tulee uudelleen päätettäväksi 2024.
Tehdyt remontit
Koska yhtiö on uusi, niin yhtiöllä ei ole rakennusten ja kiinteistöjen korjaushistoriaa.
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
2 229 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Alueella käynnissä useita eri asemakaavan muutoksia mm.
HERMANNINRANTA:
Alueelle suunnitellaan asuntoja ja palveluita noin 5 000 asukkaalle, sekä puistoja, kaksi päiväkotia ja koulu. Alueen suunnittelun lähtökohtana on ekologinen kestävyys.
KALASATAMAN POHJOISOSA:
Kalasataman pohjoisosan suunnitteluperiaatteiden tarkistusten ensisijaisena tavoitteena on huomioida Sörnäistentunnelin merkittävät maankäytölliset ja liikenteelliset vaikutukset Kalasataman pohjoisosaan.
VERKKOSAAREN KELLUVAT ASUNNOT:
Kaava mahdollistaa Verkkosaareen kelluvan asuntoalueen rakentamisen. Asuntoja on suunniteltu alueelle yhteensä 41 kpl, ja ne ryhmittyvät tiiviisti kelluvien laitureiden ympärille. Kelluvat asunnot monipuolistavat Kalasataman ja koko Helsingin asumismuotoja sekä tarjoavat täysin uudenlaisen urbaanin ja merenläheisen asumismuodon. Lisäksi Verkkosaarenrannalle on suunniteltu pienimittakaavainen palvelurakennusten vyöhyke.

Lisätietoa kaavoituksesta/ kaavahankkeista https://asuminenhelsingissa.fi/fi/content/asemakaavoitus ja https://kartta.hel.fi/#
Kaupungin vaihde 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Portus Optimus, Helsinki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kalasataman peruskoulu (etäisyys n. 0,75 km), Vallilan ala-asteen koulu (etäisyys n. 1,6 km), Kulosaaren yhteiskoulu (etäisyys n. 1,5 km).
Palvelut: Alueella runsaasti palveluita mm. kauppakeskus Redi (etäisyys n. 0,4 km), Lidl Tukkutori (etäisyys n. 0,8 km).
Kalasataman kirjasto (etäisyys n. 0,4 km).
Terveystalo Kalasatama (etäisyys n. 0,5 km).
Päiväkodit: Päiväkoti Kalasatama (etäisyys n. 0,7 km).
Liikenneyhteydet
Metro (Kalasataman metroasema, etäisyys n. 0,5 km), bussit (Kalasatama, Itäväylä, etäisyys n. 0,5 km).
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnon yhteydessä mahdollisuus ostaa autohalliosake (AP71) Asunto Oy Magnus yhtiöstä (F-portaasta käynti suoraan hissillä) hintaan 65 000 euroa.
Autopaikat erillisinä osakkeina, joista Optimuksen osuus on 51 autopaikkaa, joista 18 kpl on sähköauton latauspaikkoja. Autopaikoitus rakennuksen pihakannen alla sijaitsevaan kaksikerroksisessa autohallissa. Korttelin autohallissa ei ole erillistä lämmitystä.

Asunnon yhteydessä mahdollisuus ostaa autohalliosake (AP71) Asunto Oy
Magnus yhtiöstä (F-portaasta käynti suoraan hissillä) hintaan 65 000 euroa. Autopaikalle on tulossa sähköauton latausmahdollisuus.

Varsinaisessa yhtiökokouksessa 07.05.2024 päätetään sähköajoneuvojen latausvalmiuden toteuttamisesta hallituksen esityksen mukaisesti. Esitys nähtävissä kokonaisuudessaan Yhtiökokouskutsusta - Varsinainen yhtiökokous 07.05.2024.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Verkkosaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Punnala Jani

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.