Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Kerrostalo | 3 mh, k, rt, kh, wc, eteisaula, 2 x lasitettu parveke (yj:n mukaan 5h + k + kh + wc + 2parv)

Toppelundintie 3, Haukilahti, Espoo

Hinta

470 000 €

Koko

110,5 m²

Vuosi

1967

Nyt on tilaisuus hankkia hissitalon 4. kerroksen huoneisto laadukkaasta yhtiöstä keskeltä Westendin ja Haukilahden vehreitä merellisiä maisemia, 60-luvun loppupuolella rakennetulta avaralta asuinalueelta. HUONEISTO Sisään tullaan eteiseen ja tilavaan aulaan. Asunnossa on kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, joiden isoista ikkunoista on vehreät ja rauhaisat näkymät luontoon. Lisäksi tarpeen vaatiessa ruokailutilasta voi muodostaa neljännen makuuhuoneen / työhuoneen / harrastetilan / vierashuoneen. Siinä tapauksessa juhlapöytä katettaisiin olohuoneeseen. Kahdessa huoneessa ja ruokailutilassa on alkuperäiset koko seinän peittävät teak-pintaiset kaapistot. Arkiruokailu sujuu hyvin vuonna 2015 uusitussa keittiössä. Olohuoneen voi kalustaa haluamallaan tavalla ja siellä on takka tunnelmaa luomassa. Olohuoneessa, ruokailutilassa, eteisessä ja aulassa on kaunis tumma wenge-kalanruotoparketti. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta näkymät pihalle. Kolmannen makuuhuoneen yhteydessä on oma lasitettu parveke. TALOYHTIÖ Taloyhtiö sijaitsee omalla 2,3 hehtaarin tontilla, mikä luo piha-alueelle puistomaisen tunnelman. Yhtiössä tehtiin perinteinen putkiremontti ja taloyhtiön tilojen laaja saneeraus 2014-2015. Talon ylimmässä 6. kerroksessa on hienosti uusittu saunaosasto. Yhtiön turvallisella pihalla on kolme siistiä ja tilavaa leikkialuetta. Paikoitus piha-alueen ulkopaikoilla ja kahdessa autotallirakennuksessa kiinteistön molemmin puolin. Lämmityspaikat ja autotallipaikat varauksella. 2024-2025 aikana uusitaan ikkunat ja parvekkeet, kunnostetaan katto ja julkisivut, sekä rakennetaan lämmön talteenottojärjestelmä. E-talon arvioitu huputus huhtikuun alusta, ikkunat toukokuussa ja parvekkeen ikkunat kesä-heinäkuussa. SIJAINTI JA PALVELUT Alue on yksi Helsingin seudun pidetyimmistä ranta-alueista, jota hallitsee ainutlaatuinen merellinen tunnelma. Noin 400 metrin päässä yhtiön alueelta sijaitseva Espoon rantaraitti kulkee läpi Etelä-Espoon rannikkoalueiden ja houkuttelee nauttimaan merimaisemista. Toppelundin uimaranta ja Mellstenin rannan sekä Haukilahden venesataman rantakahvilat ja -ravintolat ovat kaikki lähellä. Kesäkautena saaristoaluksilla yhteydet Haukilahdesta Espoon ulkoilusaariin. Toppelundin koulu ja päiväkoti sekä Haukilahden uusi kirjasto sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Myös hyvät ruotsinkieliset päivähoito- ja koulupalvelut alueella. Espoon kielikylpypäiväkoti sijaitsee yhtiön kohdalla Toppelundintien eteläpuolella. Välittömästi taloyhtiön tontin reunassa sijaitsee K-market Sorsakivi ja lisää lähipalveluita löytyy Haukilahden ostoskeskuksesta ja Westendin uudesta ostoskeskuksesta. Tapiolan ja Iso Omenan palvelut ovat muutaman minuutin automatkan päässä. Yhtiön kohdalla olevilta bussipysäkeiltä on sujuvat yhteydet muun muassa Otaniemeen, Tapiolaan ja Matinkylään. Tapiolan ja Matinkylän bussiterminaaleista sujuvat vaihdot eri puolille Espoota ja Helsingin metroon. Service also in English. SOITA JA SOVI OMA YKSITYISESITTELY.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20778772
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 mh, k, rt, kh, wc, eteisaula, 2 x lasitettu parveke (yj:n mukaan 5h + k + kh + wc + 2parv)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
110,5 m²
Kokonaispinta-ala
110,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
1967
Käyttöönottovuosi
1967
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

469 482,05 €

Velkaosuus

517,95 €

Velaton hinta

470 000,00 €

Neliöhinta

4 253,39 €/m²

Vastike

Hoitovastike

618,80 € / kk

Pääomavastike

50,83 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

669,63 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

16,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

11,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Autotallivuokra 30 €/kk, autopaikka sähkö 0,15 € kpl/kulutus, pesutupamaksu (avain) 3 €/kk, saunamaksu 14 €/kk, saunamaksu oma käyttökerta 10,00 €. Hallituksella valtuudet periä tai jättää perimättä yhden kuukauden hoitovastikkeen määrä taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa. Hallituksella valtuudet peritä tarvittaessa esim. koron noustessa yhden tai kahden kuukauden rahoitusvastike. Hallituksella valtuudet muuttaa pääomavastikkeen määrää, mikäli lainanhoitokulujen muutos sitä edellyttää.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Ruokailutila; lattia wenge-parketti, teak-pintainen kaapisto, seinät tapetti. Eteinen; vaatenaulakko, yläkaapit, lattia wenge-parketti, seinät maali. Aula; lattia wenge-parketti, seinät maali/tapetti. Kaksi lasitettua parveketta.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: lounaaseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kristallikruunu ja vaatteiden pesukone.
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Kohteen lisätiedot
Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Betonielementti
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, uuni, astianpesukone, pesuallas, kaapisto (tammi), kiinteät valaisimet, päytätaso laminaatti, välitila kaakeli, liesituuletin, Lattia korkki, seinät maali.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihkukaappi, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, vesikiertoinen pyyhekuivain, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Mukavuuslattialämmitys. Kokonaan laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Wc-istuin, bidee-suihku, pesuallas, peilikaappi. Kokonaan laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus
Takka, käynti lasitetulle parvekkeelle, lattia wenge-parketti, seinät tapetti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alkuperäiset koko seinän peittävät teak-pintaiset kaapistot kahdessa makuuhuoneessa, lattia korkki, seinät tapetti. Kolmannen makuuhuoneen yhteydessä on lasitettu parvekke, lattia korkki, seinät tapetti.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistoon kuuluu verkkokellari talon sisääntulokerroksessa. Lisäksi jäähdytetty talouskellari D-talon päädyssä.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Toimipiste Kiinteistö-Tahkola Helsingin toimipiste Osoite Itälahdenkatu 15-17, 00210 Helsinki Isännöitsijä Eevert Holma p. 0207488259 Sähköposti eevert.holma@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Huoltomies Janne Sipiläinen talkkarig84@gmail.com +358401531550
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Hissi, Väestönsuoja, Jäähdytetty kellari, Talopesula/itsepalvelupesula, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiölaajakaista. Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen poisto. Lisäksi A-talossa on saunaosasto, urheiluvälinevarasto, 49 m2:n suuruinen varasto ja väestönsuoja, B-talossa saunaosasto ja urheiluvälinevarasto, C-talossa saunaosasto, urheiluvälinevarasto, 49 m2:n suuruinen varasto ja väestönsuoja, D-talossa saunaosasto, urheiluvälinevarasto, ja 59 m2:n suuruinen varasto, E-talossa saunaosasto, urheiluvälinevarasto, 49 m2:n suuruinen varasto ja väestönsuoja, F-talossa saunaosasto, pesulaosasto ja urheiluvälinevarasto, G-talossa saunaosasto, urheiluvälinevarasto, 49 m2:n suuruinen varasto ja väestönsuoja sekä H-talossa saunaosasto ja urheiluvälinevarasto, jotka kaikki ovat yhtiön välittömässä hallinnassa.
Tehdyt remontit
2001 Suoritettu kattojen kunnostus
2006 Suoritettu viemärihuuhtelu. pysäköintialueen laajennus, leikkipaikkojen kunnostus
2008 Suoritettu pihavalaistuksen lisääminen
2008 linjasulkujen uusinta
2009 Suoritettu lämmitysjärj.venttiilien uusinta ja säätö
2014-2015 Suoritettu perinteinen linjasaneeraus
2019-2020 Suoritettu kiireelliset Ikkunakorjaukset
2020 Suoritettu päätyjen saumaus
2022 Autojen sähköistys, autotallien sähkökaapelointi
Tulevat remontit
2021-2025 Käynnissä Hissien PTS-huolto
2024-2025 Päätetty Ikkunasaneeraus
2024-2025 Päätetty Ilmanvaihtosaneeraus
2024-2025 Päätetty Julkisivusaneeraus
2024-2025 Päätetty Kattosaneeraus
2024-2025 Päätetty Parvekesaneeraus ja parvekelasitus
2024-2025 Päätetty Lämmön talteenotto

Yhtiökokous 2023 päättänyt aloittaa julkisivusaneerauksen ja ottaa siihen 6,4 milj. euron lainan, lainaa ei ole jaettu osakkaille. Lainalla maksetaan myös pois 95. tuhannen euron suunnittelulaina. Remontti tehdään 2024-2025. Samalla yhtiökokous päätti asentaa taloyhtiöön poistoilman lämmöntalteenoton, siihen otetaan 850. tuhannen euron hoitolaina,
joka maksetaan energian säästöllä, lainaa ei peritä takaisin osakkailta. Tämäkin tehdään 2024-2025. Linjasaneerauksessa tehdyistä töistä oma erillinen liite.
Energialuokka
F (2018)
Tontin koko
22 959,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
PL 1 02070 ESPOON KAUPUNKI
Vaihde 09 816 21
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Westendin Tornit Bostads Ab

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Toppelundin koulu n. 800 m (luokat 1 -6), Haukilahden koulu n. 700 m (luokat 7 – 9), Westendinpuiston koulu Vindängens skola. Lukiot: Haukilahden lukio (Otaniemi), Tapiolan lukio.
Palvelut: K-Market Sorsakivi, Alepa Westend, Haukilahden Kauppakeskus Länsiviitta, jossa S-Market, apteekki, ravintola, kuntosali. Vanha ostoskeskus aiotaan purkaa ja tilalle rakennetaan uusi keskus, jonka yhteyteen rakennetaan myös uusia kerrostaloasuntoja. Haukilahden kirjasto, Tapiolan terveysasema, Tapiolan neuvola. Ainoa, Kauppakeskus Niitty, Iso Omena.
Päiväkodit: Haukilahden päiväkoti, Toppelundin päiväkoti, päiväkoti Murut, Pilke Playschool Haukilahti n. 250 m, Westendinpuiston päiväkoti, Westends daghem, Espoon kielikylpy.
Liikenneyhteydet
Bussit
Lisätietoa auton säilytyksestä
89 varattavaa paikkaa, 43 vapaata paikkaa ja 4 peräkärrypaikkaa. Autotallipaikkoja 62, pistokepaikkoja 27, vapaita paikkoja 43, yhteensä 132 paikkaa. Talonmieheltä saadun tiedon mukaan (tilanne 01.02.2024): "autotallipaikkoja on saatavissa, mutta ulkopaikkoja ei ole saatavissa tällä hetkellä”.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Haukilahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tamminen Jussi

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.