Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Kerrostalo | 3h + k + kph + las.parv (yj. 3h + k)

Yläkiventie 3, Myllypuro, Helsinki

Hinta

198 000 €

Koko

61,5 m²

Vuosi

1964

Muuttovalmis kolmio palveluiden äärellä Tähän kuudennen kerroksen asuntoon on tehty muutama vuosi takaperin pintojen päivitys hyvällä maulla. Tyylikäs yhtenäinen lattia sekä vaaleat pinnat tuovat huoneistoon tilantuntua sekä laadukkuutta. Molempiin makuuhuoneisiin on asennettu liukuovet, jotka toimivat tilaa säästävinä väliovina. Säilytystilaa on tarjolla ruhtinaallisesti eteisessä sekä maakuuhuoneissa tyylikkäiden ja korkeiden lasiliukuovien takana. Olohuoneen jatkeena on reilunkoinen lasitettu parveke, joka tarjoaa rauhalliset kallioiset maisemat ilta-auringon suuntaan. Taloyhtiössä on tehty vuonna 2011 perinteinen putkiremontti, jonka yhteydessä kylpyhuone on uusittu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Tänne pääset muuttamaan ilman remonttihuolia! Tontin vuokrasopimus päättyy 31.12.2025. Helsingin kaupungin tiedotteen (06/2023) mukaan uuden vuokrasopimuksen hinnankorotus nostaa asuinkustannusksia arviolta noin 0,80€-1,90€ /m2. Myllypuron väljä asuinalue on kehittynyt viime vuosina huimasti ja palvelut täällä ovat huipputasolla. Alueelta löytyy poikkeuksellisen paljon liikuntapaikkoja, joten sijainti on mitä parhain aktiiviselle liikkujalle. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset liikut sitten omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Asuntoa esitellään ainoastaan yksityisesittelyin. Olethan yhteydessä ja varataan sinulle sopiva esittelyaika. Eetu Tapio | LKV, KiLAT 0400 715 492 | eetu.tapio@neliotliikkuu.fi IG @realeetutapio "Helppoa, rentoa ja asiantuntevaa palvelua”

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20802315
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + las.parv (yj. 3h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
61,5 m²
Kokonaispinta-ala
61,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
6/8
Rakennusvuosi
1964
Käyttöönottovuosi
1964
Vapautuminen
Muu ehto: 1kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

198 000,00 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

3 219,51 €/m²

Vastike

Pääomavastike

319,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

319,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

20,00 € / kk

Saunamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Pesutupamaksu 10,00 €/kk, kuntosalivuokra 7,00 €/kk, autopaikka kylmä/lämmin 12,00€/20,00 €, autotallivuokra 95,00 €/kk, varastovuokra 1/2 25,00€/15,00€.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Parvekelasituksen huolto- ja korvausvastuu on yhtiöllä. Hallituksella on valtuudet periä tarvittaessa yhden kuukauden ylimääräinen vastike.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Siistikuntoinen.
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
LTO
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keraaminen liesi, astianpesukone, jääkaappi/pakastin. Aluco-välitilalevy, Kensapuun korkeakiiltoiset kaapinovet. Lattiamateriaali: Laminaatti. Seinät: Maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Peilikaappi, pyyhekuivain, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, allaskaappi. Lattiamateriaali: Kaakeli. Seinämateriaali: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaali: Laminaatti. Seinät: Maalattu/tapetti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Reilunkokoiset liukuovikaapistot. Lattiamateriaali: Laminaatti. Seinät: Maalattu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Taloyhtiöpalvelut-Onnistutaan Ky Joel Karvinen p. 020 764 1515 info@onnistutaan.fi
Huolto
Huolto R.Asikainen Oy/Alltime
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Huoneistokohtaiset kellari- ja ullakkovarastot, kylmäkellaritila, sauna, pesutupa, kuntosali, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, talolaajakaista DNA Welho 25M, ilmanvaihtojärjestelmä; koneellinen poisto. Huoneistoon on jaettu yhtiön toimesta sammutuspeite, jota ei saa poistaa huoneistosta.

Tehdyt remontit
2019: Yleisten tilojen valaisimien modernisointi, eteläpäädyn sokkelin maalaus, ulkovaraston ja jätekatoksen rakentaminen. 2018: Pihavalaisimien ja pyörävarastojen valaisimien vaihto. 2017: Ilmanvaihtokoneiden vaihto ja lämmöntalteenottolaitteiston asennus, kylmäkellaritilat uusittu, autotallinovet uusittu. 2016: Syöksytorvien uusiminen, sadevesikourujen pinnoitus ja maalaus, eteläpäädyn salaojien kunnostus. 2015: Parvekelasitusten kunnostus, lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja patteritermostaattien uusiminen, pitkien julkisivujen kunnostus ja maalaus, elementtisaumojen korjaus. 2014: Katon maalauskunnostus ja lumiesteiden asentaminen, asuinhuoneistojen julkisivupintojen ikkunoiden uusiminen, parvekeovien uusiminen ja parvekeikkunoiden kunnostus, eteläseinän maalauskunnostus. 2013: Pohjois- ja eteläpäätyseinän saumaus ja pohjoispäätyseinän maalauskunnostus, kiinteistön aita uusittu. 2012: Porrasaulojen lattioiden uusiminen, ilmanvaihtokanaviston nuohous, linjasaneeraus, vesi- ja viemäriputket, kiinteistöliittymät, sähkönousut, sauna- ja pesutupatilat uusittu, tietoliikennekaapelointi, kaukolämpölaitteiden uusiminen. 2010: Kylmäkellarikoneiston uusiminen 2009: Taloyhtiön julkisivua kunnostettu parvekelinjojen ja sokkeleiden osalta 2008: Putkiremontin hankesuunnitelma 2007: Lukituksen uusiminen (Abloy Exec) 2005: Molok-syväkeräysjärjestelmä 2004: Katto maalattu 2003: HTV 2001:Patteriventtiilit vaihdettu 2000: Ikkunasaneeraus, ikkunoiden kunnostus, kuntosali rakennettu 1999: Hissisaneeraus, porrashuoneiden maalaus.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2022-2026
2022: PTS:n tekeminen 15 vuodeksi eteenpäin, maalämpöön siirtyminen, tarjouskilpailutus, vesimittareiden asennus huoneistoihin (peruttu) linjasaneerauksen 10-vuotistarkastus, (tehdään asukas/osakaskysely, tarkastetaan kaikki yhtiön linjaremontissa tehdyt korjaukset; erityisesti kylpyhuoneiden kosteusmittaukset ja pohjaviemärin kaato, samalla kartoitetaan muut keittiön ja kylpyhuoneiden silikonien korjaustarpeet). Eteläpäädyn julkisivusaumausten uusiminen ja halkeamien korjaus (arvio 14 000,00 €) 2023: Hissikorien sisäpuolien kunnostus, hissikorien 1.krs:n ovien kunnostus, kerrostaso-ovien viiluttaminen ja postiluukkujen vaihtaminen (arvio 42 000,00 €) tai ovien vaihto (100 000,00 €) rappukäytävän ilmeen parantaminen ja osittainen äänien kulkeutumisen vaimentaminen kerrosrakenteelta. Jaettavissa tehtäväksi kahtena eri vuotena. Leikkipaikan kunnostus, kunnostetaan mm. hiekkalaatikko, liukumäen alle pehmennys, maalämpöön siirtyminen. 2024: Sokkelitason korjaukset (arvio 13 000,00 €), sokkeleissa halkeamia, verkotettava, rapattava ja maalattava. 2025: Huoneistoikkunoiden huolto (3 000,00 €), Ptfe-voitelu ikkunoiden ja parvekeovien salpoihin, ennenaikaisen kulumisen estämiseksi. 2026: Julkisivujen pesu, tarkastus ja pienkorjaukset (15 000,00 €), parvekelasitusten huolto (3 000,00 €), varmistetaan lasituksien toimivuus ja turvallisuus, katon pesu ja paikkamaalaus (6 000,00 €), varmistetaan katon pysyminen hyvässä kunnossa, lämmityksen tasapainotus (5 000,00 €), pihakalusteiden huolto (3 000,00 €), maalataan, petsataan ja huolto korjataan kalusteet, terassit, molokkien puu- ja kansiosat ym.
Energialuokka
D (2007), Taloyhtiön energiatodistus (vuodelta 2016) pohjaa vanhaan kulutukseen perustuvaan laskentaan.
Tontin koko
4 825 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
21 285,51 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2025

As. Oy Yläkiventie 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkoja 44 kpl, autotallit 4 kpl , joista 2 kahden auton talleja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Myllypuro, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Eetu

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.