JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu
JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu

Rivitalo | 3-4h, avok., 2 kph, et, aula, piha ja pihatalo (yj:n mukaan 3h + k + kph)

Haapaperhosentie 27, Honkasuo, Helsinki

Hinta

368 000 €

Koko

78,1 m²

Vuosi

2023

NYT MYYNNISSÄ 2023 VALMISTUNEET AINUTLAATUISET ILMASTOA JA LUONTOA SEKÄ PUHDASTA SISÄILMAA ARVOSTAVIEN KODIT! HANKKEEN HIILIKÄDENJÄLKI ON LÄHES KAKSINKERTAINEN VERRATTUNA SEN HIILIJALANJÄLKEEN! Asunto Oy Haapaperhosen Aarre - rakennusprojektin rakentamisen päämääränä on ollut rakentaa mahdollisimman ilmastoystävällinen ja pitkäikäinen rakennus, jossa on terveellistä asua ja jota on helppo huoltaa sekä korjata. Kotimaiset materiaalit sekä työ ja käsityövaltaisuus ovat olleet tärkeitä arvoja koko projektin ajan. Yhtiö koostuu seitsemästä laadukkaasti toteutetusta hirsirunkoisesta asunnosta ja niiden asuntokohtaisista pihataloista. Sisäänkäynnissä tilava eteinen, josta avautuu upea noin 6 metrin huonekorkeuden omaava olohuone, johon yhdistyy avokeittiö. Huumaava hirren tuoksu ja muutoinkin hyvä huoneilma takaa huolettoman asumismukavuuden myös sisäilmaherkkyyden omaavalle. Alakertaan sijoittuvat myös makuuhuone sekä kylpyhuone. Olohuoneesta on kulku asunnon pihalle sekä yhtiön sisäpihalle, jossa sijaitsevat asuntojen pihatalot ja yhtiön yhteinen pihasauna. Yläkerrassa saavut aulatilaan, joka toimii esim. työ- tai oleskelutilana ja tarpeesi mukaan mahdollistaa vaikkapa vieraiden majoittamisen. Yläkerrassa on myös makuuhuone sekä kylpyhuone. Asuinhuoneiston toista kerrosta voi laajentaa alakerran korkean tilan kohdalle esim. 1-2 lisähuonetta (vaatii suunnitelmat sekä rakennusluvan). Kaikki asunnot ovat samanlaisia. Pihatalo / talousrakennus (12,70 m² ei asunpinta-alaa) toimii esim. askartelu-, harrastus- tai työtilana. Kaikki rakennukset ovat käsinveistettyä kotimaista massiivihirttä. Asuntojen välillä on hyvä äänieristys. Taloyhtiössä on älykäs uusiutuva kaukolämpö ja painovoimainen ilmanvaihto. Jokaisella huoneistolla on oma aurinkovoimala, jonka koko tuotto tulee osakkaalle ja on myös myytävissä sähköyhtiölle. Asunnoissa on ilmalämpöpumppu sekä varaava puhdaspolttoinen takka. Taloyhtiön saunassa on sähkö- ja puukiuas. Saunalla on pukuhuone, wc, suihkutila, liiteri sekä näkösuojattu terassi. Huoneistojen yhteydessä on mahdollista ostaa autopaikka hintaan 4 000 €. Kohteessa on tehty käyttöönottokatselmus 6/2023. Pihat valmistellaan vaiheittain sään salliessa, joten pihat ovat keskeneräisiä luovutuksen jälkeen. Yhtiö rakennuttaa yhdeksän kattamatonta piha-autopaikkaa, jotka varustetaan sähköautolatauksen mahdollistavilla sähkövarauksilla. Latauslaitteen hankkii osakas omakustanteisesti. Pihat luovutetaan valmiina viimeistään 8/2024 mennessä. Ota yhteyttä ja sovitaan Sinulle henkilökohtainen esittelyaika, joka järjestyy joustavasti. Tulet kokemaan tämän ainutlaatuisen kokonaisuuden tunnelman ja ihastut varmasti. Lisätiedot, myynti ja esittelyt: Airi Haapanen 044 444 0465 airi.haapanen@jya.fi Tiina Hautala 044 444 0444 tiina.hautala@jya.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20816543
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h, avok., 2 kph, et, aula, piha ja pihatalo (yj:n mukaan 3h + k + kph)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
78,1 m²
Kokonaispinta-ala
78,1 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinhuoneiston toista kerrosta voi laajentaa alakerran korkean tilan kohdalle esim. 1-2 lisähuonetta (vaatii suunnitelmat sekä rakennusluvan). Pihatalo / talousrakennus (T2) 12,70 m² (ei asuinpinta-alaa).
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

368 000,00 €

Velaton hinta

368 000,00 €

Neliöhinta

4 711,91 €/m²

Vastike

Hoitovastike

557,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

557,60 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: vesimaksuennakko, joka tasataan mittarilukeman mukaisen kulutuksen mukaan. Hoitovastikearvio on päivätty 01.06.2023 ja on arvio, koska huoneistoissa ei ole vielä asuttu. Todelliset kustannukset voivat olla arvioitua suuremmat tai pienemmät riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista, palveluntarjoajista sekä yhtiön tulevaisuuden päätöksistä. Piha- / talousrakennuksen lämmitysmuoto on sähkö (sähköpatteri) eikä siten sisälly hoitovastikkeeseen. Hoitovastikkeeseen sisältyy tontinvuokra.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Sisääntulossa tilava eteinen. Yläkerrassa aula, joka toimii työtilana, oleskelutilana tai yövieraiden majoittumiseen tarpeesi mukaan. Hirsiseinät, kuusilankku lattia.
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Asunto on uusi ja erinomaisessa kunnossa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, ilmalämpöpumppu, varaava takka. Asuntokohtaiset aurinkovoimalat. Pihataloissa sähköpatterit.
Tulisija
Varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Käsin veistetty luonnonhirsi
Keittiön kuvaus
Avokeittiössä olohuoneen yhteydessä on Puustellin Miinus-keittiö, keraamiset tasot, induktioliesitaso liesituulettimella (Bora), kalusteuuni (AEG SteamBake-höyryuuni), integroitu astianpesukone (AEG), jääkaappi-pakastin yhdistelmä (AEG). Hormivaraus erilliselle liesituulettimelle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kylpyhuoneessa varusteina suihku, suihkuseinä, allas- ja peilikaappi, kuivauspatteri (sähköinen). Työtaso (pesukoneliitäntä), jonka alle voit sijoittaa kuivausrummun sekä pesukoneen, wc-istuin. Yläkerran kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä, allaskaappi, peili, kuivauspatteri (sähköinen), wc-istuin. Kylpyhuoneiden lattiapinnat sähköisellä mukavuuslattia lämmityksellä on laatoitettu ja seinäpinnat kaakeloitu.
Saunan kuvaus
Taloyhtiön pihasaunassa on sekä sähkö- että puulämmitteinen kiuas. Saunan yhteydessä on pukuhuone, wc sekä näkösuojattu terassi ja puuliiteri. Saunan käyttömaksuista ja varausjärjestelmästä päättävät tulevat osakkeenomistajat.
Olohuoneen kuvaus
Noin 6 m huonekorkeus olohuoneessa tuo runsaasti tilan tuntua sekä valoisuutta asuntoon. Hirsiseinät ja kuusilankku lattiapintana luovat ainutlaatuisen kodikkuudentunnun asuntoon. Varaava kaksois- eli puhdaspolttoinen takka tuo lämpöä ja tunnelmaa. Ilmalämpöpumppu viilentää asuntoa kesän helteillä ja tuottaa lämpöä ilmojen viiletessä. Olohuoneesta on esteetön katettu käynti pihalle / sisäpihalle, jossa asunnon pihatalo vastapäätä. Olohuoneesta johtaa portaat yläkertaan, jonka voit täydentää kokonaan kaksikerroksiseksi saaden lisähuoneen tai kaksi. Tämä muutostyö on huomioitu jo rakennusvaiheessa (vaatii suunnitelmat ja rakennusluvan).
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneissa on tilaa parivuoteelle sekä säilytyskalusteille, jotka voit hankkia oman tarpeesi mukaan. Seinäpinnat hirsi ja savi, lattiapinta kuusilankku.
Säilytystilojen kuvaus
Pihatalo / talousrakennus soveltuu erilaisiin käyttötarkoituksiin, sähkölämmitys.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Konesaumattu peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Talotili Oy, Lumijoentie 1, 90400 Oulu. Isännöitsijä Timo Uimonen, timo.uimonen@kiinteistotahkola.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Painovoimainen ilmanvaihto.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 9

Tehdyt remontit
Valmistumisvuosi 2023, ei korjaushistoriaa.
Tulevat remontit
Kohde on uusi, joten korjauksia ei ole suunniteltu.
Energialuokka
B (2018), Energiatodistus on voimassa 14.06.2033 asti.
Tontin koko
1 769 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki p. (09) 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
23 400,83 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2075

Asunto Oy Haapaperhosen Aarre

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Pihkapuiston alakoulu n. 1 km, Metropolia ammattikorkeakoulu n. 600 m.
Palvelut: Myyrmäen palvelut.
Päiväkodit: Päiväkoti Honkasuo n. 160 m, Pihkapuiston päiväkoti n. 1 km.
Liikenneyhteydet
Malminkartanon asema on Honkasuolta kävelymatkan päässä, samoin Myyrmäki. Kehäradan junilla pääsee sekä Helsingin keskustaan että lentokentälle reilussa vartissa. Linja-autopysäkki noin 50 m, josta yhteys mm. juna-asemalle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiö rakennuttaa yhdeksän kattamatonta sähköllä varustettua piha-autopaikkaa, joista kaksi vieraspaikkoja.
Pihan kuvaus
Pihat valmistellaan vaiheittain sään salliessa, joten pihat ovat keskeneräisiä luovutuksen hetkellä. Pihat luovutetaan valmiina viimeistään 8/2024 mennessä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Honkasuo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Haapanen Airi

Avainasiakaspäällikkö, KiAT, Asuntomyynti

JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu

JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.