Omakotitalo | 4h, avok, khh, kph, s, wc, ak, var., tekn.

Alustalaisentie 20 E, Kurttila, Espoo

Hinta

549 000 €

Koko

92 / 136 m²

Vuosi

2022

Koti tulvillaan luonnonvaloa! Kurttilan pientaloalueella, päättyvän tien päässä uusia asukkaita odottaa kerrassaan upea omakotitalo. Vuonna 2021 rakennettu yksitasoinen koti, jossa neliöt ovat tehokkaasti hyödynnetty ja ulkoasu pieniä yksityiskohtia myöten tarkkaan suunniteltu. Runsaiden ikkunapintojen ansiosta koti on kuin valon talo, sillä tämä rakennus todella kylpee luonnonvalossa. Modernissa pohjaratkaisussa pääpaino on annettu oleskelualueelle, jonka avoimessa tilassa sijaitsevat todella tyylikäs avokeittiö, ruokailutila sekä upean suuren ikkunaseinän edustalla sijaitseva olohuone takkavarauksineen. Olohuoneen ikkunoista kelpaa ihastella vastakkaista Kapsäkinmäen lähivirkistysaluetta. Makuuhuoneita rakennuksessa on kolme, joista kaksi on sijoitettu omaan rauhaan, erilleen muista toiminnan tiloista. Kolmas makuuhuoneista sijaitsee lähempänä oleskelualuetta ja tarjoaa tarvittaessa näin tilaa myös esimerkiksi työhuoneena, musiikkihuoneena tai vaikkapa kirjastona. Rakennuksen sisustus on ensiluokkaista ja todellinen taidonnäyte siitä, miten kotiin saadaan käytännönläheiset ja tehokkaat tilat oikeaan asumiskäyttöön tinkimättä ulkoasusta. Värimaailma sekä itse materiaalit ovat suunniteltu aikaa ja ihailevia katseita kestäviksi. Piha-alueella on puolestaan ikivihreällä tuija-aidalla reunustettu nurmialue, jossa on tilaa vaikkapa perheen pallopeleille. Suuri terassialue kiertää rakennuksen kahdella sivulla ja tarjoaa upeat, osin katetut puitteet esimerkiksi kesän grillikauteen. Rakennuksen edustalla on autokatos- sekä piha-autopaikat. Koko kiinteistön pinta-ala on 2553 m2. Hallinnanjakosopimuksen mukaan nyt myytävän hallinta-alueen E pinta-ala on 499 m2. Lisäksi hallinta-alueille kuuluu yhteisalue, joka on kooltaan 289 m2. Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20818469
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok, khh, kph, s, wc, ak, var., tekn.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92 m²
Muiden tilojen pinta-ala
8 m²
Kokonaispinta-ala
136 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot ovat peräisin rakennuslupa-asiakirjoista sekä Espoon rakennusvalvonnan Rakennus- ja huoneistorekisteriotteesta.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

549 000,00 €

Velaton hinta

549 000,00 €

565 000,00 €

Muut maksut

Sähkölämmityskulut

115,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

30,00 € / kk

Puhtaanapito

11,64 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 800€/vuosi
Jätteenkeräyksestä on yhteinen sopimus 5 talon kesken.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Makuuhuoneiden verhotangot
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Todella tyylikäs mattamusta keittiökokonaisuus on Noblessan kädenjälkeä. Keittiö on niin taidokkaasti suunniteltu, ettei sitä hienon hillityn ulkonäön takaa ole tunnistaa tehokkaaksi unelmakeittiöksi, joka tarjoaa ensiluokkaisia ruoanlaittohetkiä, vaikka ammattilaiselle. Tyylikkäiden kaapistojen kätköihin on piilotettu runsaasti kaapistotilaa, runsaat kylmäsäilytystilat sekä ensiluokkaiset kodinkoneet. Varusteina on: kalusteovien taakse integroidut jää- ja pakastinkaapit sekä astianpesukone, ergonomiselle korkeudelle sijoitettu kalusteuuni, induktioliesitaso varustettuna integroidulla liesituulettimella sekä Tulikiven kvartsikomposiittitasoon hienostuneesti altakiinnitetty keittiöallas. Keittiön lattiat ovat lankkuparkettia ja seinät maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
Moderni kylpyhuone on kuin sisustuslehdestä! Tilan jokainen yksityiskohta sekä harmoninen värimaailma tuntuu olevan tarkkaan suunniteltu ja kylpyhuone on kerrassaan upea. Tilassa on suuret seinä- ja lattialaatat, kaksi näyttävää sadesuihkua, Unidrainin linjalattiakaivot sekä musta saunan vastainen lasiseinä. Lisäksi nurkan taakse on piilotettu wc-istuin.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc sijaitsee eteisessä, heti sisäänkäynnin läheisyydessä. Tilassa on seinämallinen wc-istuin, komposiittikivinen allastaso sekä valaistu peili. Wc:n lattia on laatoitettu ja seinät osin laatoitettu, osin maalattu.
Saunan kuvaus
Löylyhuone on muun kodin tapaan kerrassaan hieno. Saunan seinät ovat tummaa kuusipaneelia, kuten suomalaisessa klassikkosaunassa. Näyttävät lauteet ovat kotimaista mittatilaustyötä ja materiaalina on tunnelmallinen lämpökäsitelty haapa. Pehmeistä löylyistä vastaa suurella kivimäärällä varustettu Harvian Sawo -sähkökiuas, joka on upotettu lauteeseen. Saunan lattia on laatoitettu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tämän kodin vaatehuolto on keskitetty erillisen kodinhoitohuoneeseen, joka toimii myös saunaosaston pukuhuoneena. Kodinhoitohuoneesta on käynti ulos, joka palvelee niin pyykin kuivattamisessa kuin saunan vilvoittelijoita. Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on varattu tilat vierekkäin työtason alta, jolla on saatu ihanan runsaasti tasotilaa. Varusteina kodinhoitohuoneessa on kaapistot, käsienpesuallas ja allashana sekä pesukoneliitäntä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Rakennuksessa on kolme makuuhuonetta, joista kaksi on sijoitettu sen luoteispäädyn rauhaan, erilleen rakennuksen oleskelutiloista. Kolmas makuuhuone sijaitsee lähellä keittiötä ja olohuonetta. Luoteispäädyn makuuhuoneissa on molemmissa laadukkaat Skannon kokolattiamatot ja kolmannessa makuuhuoneessa lankkuparketti. Päämakuuhuoneessa on lattiasta kattoon ulottuva ikkuna sekä uloskäynti. Kaikkien makuuhuoneiden seinät ovat maalatut.
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin varasto, jonka hyllyt sisältyvät tarpeistoon. Lisäksi tekninentila/ varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-45-130-27
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 553 m²
Tie perille
Kyllä
Tontin nimi
45130
Rasitteet
Kiinteistöllä on hallinnanjakosopimus.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
e=0,20 +20%, hallinnanjakosopimus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Kungsgårdsskolanin esikoulu ja alakoulu n. 1,5km, Saunalahden koulu (esi-9.lk) n. 1,5km, Vanttilan koulu n. 2km.
Palvelut: S-market Saunalahti sekä ruokaravintolat n.1,4km, K-Supermarket Lasihytti n.1,8km. Edvin Pizza Napoletana 1,6km, Kallvikin uimarannalle n.1,3km. Saarenpellon lähiliikuntapaikka ja leikkipuisto n.150m.
Päiväkodit: Lähistöllä useita päiväkoteja mm. Touhula n. 1,4km, Saunarannan päiväkoti n. 2km. Kungsgårdsskolanin n. 1,5km,
Liikenneyhteydet
Lähimmälle bussipysäkille n. 250m, josta bussi 163 (Alustalaisentie - Espoonlahti M) ja 163K (Kurtinmäki-Espoonlahti M). Kurttilantien pysäkille n. 800m, josta bussi 165 (Espoonlahti-Vanttila).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kurttila, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.