Rivitalo | 3h + kk + s

Naaranpajuntie 30, Pajuniitty, Vihti

Hinta

160 000 €

Koko

73 m²

Vuosi

2006

ESITTELY PE 17.5. KLO 18:15-18:45, TERVETULOA! Nyt myynnissä arvostetulta Pajuniityn, lapsiperheiden tykätyltä alueelta kaksikerroksinen rivitalokolmio. Tämän kodin sijanti tarjoaa lyhyet matkat uudelle Etelä-Nummelan koulu- ja päiväkotikeskukselle, puistoalueille sekä keskustan palveluille. Kodista löytyy kaksi makuuhuonetta yläkerrasta, toisessa näistä huoneista iso vaatehuone sekä parveke, johon mahtuu hyvin terassikalusteet - joten täällä voit vaikka nautiskella ilta-auringosta. Yläkerrasta löytyy kylpyhuone saunalla sekä wc - tilaa on myös hyvin vaikka pesutornille. Alakerrassa on kodin toinen wc, joka on hyvin tilava. Eteisestä löytyy paljon kaappitilaa sekä syvään tuulikaappiin mahtuisi vaikka isompi kenkäkaappi. Olohuoneesta löytyy ilmalämpöpumppu, mikä lämmittää talvella sekä viilentää kesällä. Kodin takapihalle käynti olohuoneesta sekä suoraan takaportin edestä löytyy tämän kodin tolpallinen autopaikka. Taloyhtiöllä on edullinen yhtiövastike, johon sisältyy osa korjauslainasta eli erillistä rahoitusvastiketta ei huoneistoon kuulu. Tällä hetkellä yhtiössä ei ole tiedossa suurempia remontteja. Otathan yhteyttä ja sovitaan esittelyaika; Riikka Lehervo 044 700 7136 riikka.lehervo@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20854943
Sijainti
  • Vihti Pajuniitty
  • Naaranpajuntie 30, 03100 Nummela
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kk + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
73 m²
Kokonaispinta-ala
73 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 73 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2006
Käyttöönottovuosi
2006
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

160 000,00 €

Velaton hinta

160 000,00 €

Neliöhinta

2 191,78 €/m²

Vastike

Hoitovastike

248,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

248,20 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiökokouksessa 19.6.2023 on annettu hallitukselle valtuudet 1-2 kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen keräämiseksi, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä vaatii. Valtuutus voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen 5/2024 saakka.

Muut maksut

Vesimaksu

14,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

8,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Tasaus vesimaksusta kerran vuodessa. Jokaiselle huoneistolle on kuuluu yksi autopaikka. Lisäpaikkoja mahdollista saada, jaetaan jonotus periaatteella. Autopaikasta on mahdollista ladata hybridiautoa. Yhtiöllä on myös 6kpl täyssähköautolataus-paikkoja, kustannus 12e/kk + kulutettu sähkö. Kylmäautopaikka 4e/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: muu
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Taloyhtiössä on tehty laajat sisäilma selvitykset rakennukseen G v. 2014. Tutkimuksissa tutkittu rakennuksen alapohjan kuntoa sekä liittyvien rakenteiden tiiviyttä. Tutkimukissa on ilmennyt puutteellisia tuulettuvuuksia sekä alapohjan rakenteissa olevia mikrobivaurioita. Nämä kaikki puutteet sekä rakenteissa olevat viat ja vauriot on korjattu rakennuttaja Skanska-yhtiön toimesta välittömästi näiden vikojen ilmentyessä. Korjaukset ovat päättyneet v. 2017. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta maksetaan kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä. Ostaja vastaa paperisen osakekirjan siirrosta huoneistotietojärjestelmässä sähköiseen muotoon sekä tästä aiheutuvista kustannuksista.
Tehdyt remontit
V. 2018 haettu lupaa isännöitsijältä sekä taloyhtiöltä ilmalämpöpumpun asennukseen.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
Tulisija
Takkavaraus
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen, muu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, wc
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli, maali
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys, peilikaappi
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vihti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Services Oy, Retta Isännöinti Nummela. Isännöitsijä Moona Sirén, p. 044 5556870, sähköposti. moona.siren@retta.fi
Huolto
Vihdin Rakennustekniikka VRT Oy/VRT Kiinteistöpalvelut, p. 050 3799801.
Taloyhtiöön kuuluu
Väestönsuoja, Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Kuntotutkimukset: v. 2014 pienkohteen sisäilmaongelman selvitysraportti (koskee yhtä asuntoa) sekä sisäilmaongelman selvitysraportti (koskien G-rakennusta) tekijänä Suomen Sisäilmakeskus.
v. 2015 Suomen Sisäilmakeskusksen lisätutkimusraportti
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 59

Tehdyt remontit
-v. 2013 Ilmanvaihtokanavien puhdistus tehty.
-v. 2016-2017 asennettu koneelliset ilmankuivaimet kaikkien rakennusten alapohjiin, puhdistettu alapohjat näkyvistä epäpuhtauksista Sisäilmasepät Oy:n Juha Lappalaisen määrittelemässä laajuudessa.
-v. 2017 Rakennusten puujulkisivujen maalaus, osakkaat maalanneet huoneistovarastot ja väliaidat.
Skanska (rakentaja) on tehnyt tiivistyksiä. Taloyhtiön kaikkien talojen alapohjan tiivistystyöt on suoritettu seuraavasti: Ontelolaatan läpiviennit tiivistettiin palouretaanilla, sähköläpiviennit tiivistettiin palomassalla, ontelolaatan ja sokkeliseinän välinen tila vaahdotettiin uretaanilla. Huoneistoon G37 tehty mittavat homepölysiivoukset.
-v. 2018 Väestönsuoja 10-vuotis tarkastettu ja asennettu toistin.
-v. 2018-2019 Asennettu pressu kaikkien rakennusten alapohjiin estämään maakosteuden nousua.
-v. 2019 Asfaltti korjaukset ja parkkipaikkojen kaivojen vaihdot (sisäpihan parkkipaikan + A-rivin edessä olevan parkkipaikan kaivo), jätekatoksen maalaus, lisäparkkipaikkan tekeminen.
-v. 2020 Kaadettujen puiden juurien hävitys. Tikapuihin asennettu kiipeilyesteet, roskakatoksen kunnostus ja maalaus, sadevesiviemärit puhdistettu.
-v. 2021 Sadevesikaivot tyhjennetty ja puhdistettu. Leikkipaikan penkki ja pöytä uusittu, leikkipaikat turvatarkastettu, pylväsvalaisimet uusittu ledi valaisimiin, yhtiön ulkovalaistus (pois lukien takapihat ja ovien edustan numerovalo) uusittu ledeihin. Katto pesty ja käsitelty sammaleenestoaineella. Pihatiet kunnostettu, lisätty 4 kaivoa ja johdettu B ja F rivien teknistentilojen kattolippojen sadevedet salaojiin. Huoneistojen varastojen ovet uusittu. Yläpohja ullakoiden eristyksien korjauksia, sekä kaikkien piippujen tiivistys (Puhtoputki Oy kartoituksen perusteella).
-v. 2022 Reunalautojen uusimisia ja sepeleiden lisäyksiä sokkeleiden vierustoille. Sähköautojen latauspisteet 6:lle yhtiöomisteiselle autopaikalle. Ikkunoiden tiivistys ja vahvistus korjaus tehty, kuntokartoitus Rs 15 ja alapohjakartoitus tehty, huoneistojenvarastojen ovet vaihdettu.
-v. 2023 iv-kanavat puhdistettu.
-v. 2024 iv-kanavien tuloilmaputket tiivistetty.
Tulevat remontit
Taloyhtiöhallituksen yhtiökokoukselle esittämän 5-vuotiskorjaustarveselvityksen mukaan vuosille 2023-2027 korjaus tarpeita ovat:

-raja-aitojen maalaus parkkipaikkojen puolelta
-tiilikatteen pinnoitusmaalaus ja kattojen kuntokartoitus
-ilmanvaihtokanavien puhdistus 10-vuoden välein tai useammin

Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin.
Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen.
Energialuokka
E (2013), Energiatodistus voimassa 28.5.2024 asti.
Tontin koko
11 501 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vihdin kunta/Kaavoitussihteeri puh. 044 467 5583
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Vihdin Kolmiapila

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Etelä-Nummelan Koulukeskus 600m, Nummelan koulu 1km, Kuoppanummen koulukeskus 1,7km, Nummelan Harjun koulu 1,8km, Vihdin Kunnan lukio 1,8km, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä 2,1km
Palvelut: Prisma Nummela 700m, Lidl Nummela 800m, K-Supermarket Nummela 1,1km (postipalvelut), K-Citymarket VIhti Nummela 1,2km, Nummelan Terveysasema 2,4km
Päiväkodit: Pajuniityn päiväkoti 500m, Etelä-Nummelan päiväkotikeskus 600m, Kuoppanummen päiväkoti 1,7km
Liikenneyhteydet
Nummelasta hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle, linja-autoasema 1,1km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vihti

Asuinalueena Vihti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lehervo Riikka

Myyntineuvottelija

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.