Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Omakotitalo | 5h, k, saunaosasto, ak ja varasto x2

Lasimäki 4 A, Lasimäki, Kauklahti, Kurttila, Espoo

Hinta

669 000 €

Koko

158 / 215 m²

Vuosi

2011

Täydellinen lapsiperheen unelma Espoon sydämessä, Lasimäessä. Tila, selkeys ja valo tässä vaaleassa, skandinaavisessa viiden huoneen kodissa tarjoavat levollisen elinympäristön, jossa mieli lepää. Tilava avokeittiö, joka on rakennettu skandinaavisen tyylin mukaan, sopii täydellisesti yhdessäoloa rakastavalle perheelle. Saunaosasto huokuu luksusta ja antaa nautinnollisia hetkiä pikkuperheen arkeen. Alakerran tilat on suunniteltu helposti muokattavaksi perheen elämäntyylin mukaan - harrastustilaksi, toimistoksi tai vaikka vieraiden yöpymiseen. Tässä modernissa omakotitalossa on huomioitu myös ulkotilat. Isoista ikkunoista avautuu idyllinen maalaismaisema ja vehreät luontonäkymät. Pihan iso viihtyisä oleskelualue toimii täydellisesti perheen yhteiseen ajanviettoon, olipa se sitten rentoa grillausta tai lasten leikkejä. Auton säilytys on myös huomioitu; tilava autokatos ja varastot tarjoavat toimivan ympäristön perheen arkeen. Lasimäki on tunnettu idyllisenä ja lapsiystävällisenä alueenaan. Sijainti on ihanteellinen lapsiperheille, sillä koulut ja päiväkodit sijaitsevat aivan kävelyetäisyydellä. Tämä on paikka, jossa perheen pienimmätkin voivat kulkea koulutiensä turvallisesti. Kaupat, lääkäripalvelut, urheilupaikat sekä hyvät ulkoilumahdollisuudet löytyvät lähietäisyydeltä. Tutustu tähän upeaan kotiin ja tee unelmistasi totta. Tämä Espoon helmi odottaa uutta onnellista perhettä luomaan oman kotisatunsa. Sillä täällä kodikkuus on enemmän kuin sisustus, se on tunne. Pyydämme ottamaan yhteyttä ja varaamaan oma esittelyaikasi. Virpi Romu myyntijohtaja Ullanlinna, kiinteistönvälittäjä LKV, partner 040 061 0018 virpi@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20855316
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, saunaosasto, ak ja varasto x2
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
158 m²
Muiden tilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
215 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Leimattujen lupapiirustusten mukaan: huoneistola 158 (1. krs 102 m2, kellari 56 m2). Asuintiloihin on laskettu yläkerrasta kaikki muut tilat teknistä tilaa lukuunottamatta ja portaiden ala. Alakerran asuintiloihin on laskettu asumista palvelevat takkahuone, pesutilat, kodinhoitotilat, wc, käytävä ja portaan ala. Muut tilat: yläkerrassa tekninen tila, alakerrassa kolme varastotilaa, yhteensä 57 m2. Kerrosala 188,5 kem2 (1. krs 122,5 kem2, kellari 66 kem2). Lisäksi kahden auton autokatoksen yhteydessä olevan varaston n. 14,5 m2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

669 000,00 €

Velaton hinta

669 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 256,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

250,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Naapureiden kanssa solmittu yhteinen sopimus jätteiden (bio-/seka- sekä muovijäte). Tähän pääsee mukaan tekemällä sopimuksen HSY:n & naapureiden kanssa. Esitetty lämmityskulu ja vesi- ja jätevesimaksu perustuu nykykäyttöön ja voimassa oleviin sopimuksiin. Kustannukset voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta. haluatko lisätä? Lisäksi käyttösähkö kulutuksen mukaan, kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti sekä ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen, ruokailutila, ala-aula, takkahuone, kellarikerroksen huone (peilikaapit), kaksi lämmintä varastoa, terassi. Tekninen tila.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhotangot, keskuspölynimuri, hälytys- ja valvontajärjestelmä, nettikaapelointi, valmius satelliitti-antennille, lämminvaraston hyllyt, ilmalämpöpumppu
Kauppaan ei kuulu: Pesukone
Tehdyt remontit
Parvekkeen kynnyksen kaato korjattu.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Viimeinen voimassaolopäivä 15.6.2020, energialuokka ollut A2007.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
ilmalämpöpumppu 1.krs ja varaava takka
Tulisija
varaava takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Siirtyvät liittymät
vesi-, viemäri- ja kaapeliliittymät siirtyvät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Rakennusmateriaali: Sokkeli betonielementti. Perustus teräsbetonilaatta.
Keittiön kuvaus
Valoisa ja avara avokeittiö, jossa saareke ruoanlaittoa varten. UPO-kylmäkonelaitteet (täysimittaiset), keraaminen liesi, uuni, astianpesukone, liesituuletin, laminaattityötasot. Seinissä maali, kaakeli ja tapetti, lattiassa kivilaatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
1krs. suihku, jossa kääntyvät ovet, pesuallaskaappi ja wc. Kellarikerroksessa moderni sauna ja kylpyhuone, jossa myös kodinhoitotila. Kaksi suihkua, pesukoneliitäntä, pesuallaskaappi. Poreammeelle valmius. Käynti saunatiloista terassille. Erillinen wc allaskaapilla. Seinissä maali ja kaakeli, lattiassa laatta.
WC-tilojen kuvaus
1.krs: wc-istuin, allaskaappi, kaappi, suihku. Kellarikerroksessa wc-istuin, allaskaappi. Lattialämmitys, lattiakaivo, bidee. Seinissä maali ja kaakeli, lattiassa laatta.
Saunan kuvaus
Lasiseinällinen sauna, jossa selkänojan takana tunnelmavalaistus. Upotettu vesiastia. Iki-sähkökiuas. Seinissä kaakeli, lattiassa laatta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pesuallas, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo, silityspöytä/-taso. Kulku suoraan ulos. Seinissä maali ja kaakeli, lattiassa laatta.
Olohuoneen kuvaus
Avara yhtenäinen tila ruoakailutilan ja keittiön kanssa. Käynti ulos parvekkeelle. Seinissä tapetti, lattiassa valkolakattu tammiparketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
1.krs kolme makuuhuonetta, yhdessä oma vaatehuone. Kellarikerroksessa huonetila, joka soveltuu käytettäväksi master bedroomina (HDMI ja kaiutinkotelointi). Seinissä tapetti, lattiassa valkolakattu tammiparketti..
Säilytystilojen kuvaus
Lämmitetty iso säilytystila, jossa hyllyt. Kylmä ulkovarasto autokatoksen (2 autoa sähköpistokkseet) yhteydessä
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Betonitiilikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
04904500070004
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 283 m²
Lisätietoja tontista
Myydään määräosa, joka on 1283 m2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
0.15 %+ 15%
Kaavoitustiedot
Asemakaava AO-1 e =0,15 35dB 1/2
Erillispientalojen korttelialue. Tiedustelut: Espoon kaupunki p. 09 8165 7070
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Kylmä varasto, autokatos.
autokatos, varasto
Palvelut
Palvelut: Lidl, K-supermarket ja K-market, Alepa, Alko, apteekki, kukkakauppa, kampaamo ja palvelut 1,5-2 km
kirjasto, urheilukenttä n.200 m
Päiväkodit: Useita päiväkoteja alueella mm. englanninkielinen
päiväkoti, Touhula, Kauklahden päiväkoti
Liikenneyhteydet
Bussit ja juna
Pihan kuvaus
Upea, suojainen piha.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kauklahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Romu Virpi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.