ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy

Kerrostalo | 3h, k, kph, et, las.parveke

Karistimentie 2, Myllypuro, Helsinki

Hinta

268 000 €

Koko

70 m²

Vuosi

1964

Putkiremontoidusta taloyhtiöstä myynnissä huolellisesti ja laadukkaasti remontoitu kolmio neljännestä kerroksesta. Läpitalon huoneisto. Asunto on remontoitu 2023. Pohjaratkaisu on hyvä ja olohuoneesta on käynti ilta-auringon puoleiselle lasitetulle parvekkeelle, joka on todella suojaisa. Näkymät parvekkeelta ovat yhtiön vehreälle sisäpihalle. Upeasti remontoitu puusepän mittatilauksena valmistama keittiö, jossa on reilusti säilytys ja laskutilaa. Tässä keittiössä on luonnetta ja tyyliä! Valoa keittiöön tuo suuri ikkuna. Kylpyhuone on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä ja kylpyhuoneen kalusteet on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä muun huoneiston remontin yhteydessä. Hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa isot remontit (mm. kattoremontti 2022, linjasaneeraus 2009, julkisivuremontti 2011, ikkunat 2014) ovat jo takanapäin. Taloyhtiön autopaikoissa on sähköauton latausmahdollisuus. Sijainti on loistava! Palvelut ja liikenneyhteydet lähes kotiovella: Ostoskeskukselle ja lähikauppaan n. 500 metriä, metrolle n. 550 metriä ja Metropolialle n. 800 metriä. Yhtiöjärjestyksen mukaan: 3 h+k TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Lauri Kuusela, LKV / 040 511 7101 tai lauri.kuusela@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! I can provide services also in English. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20868524
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, et, las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
70 m²
Kokonaispinta-ala
70 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/7
Rakennusvuosi
1964
Käyttöönottovuosi
1964
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

254 321,56 €

Velkaosuus

13 678,44 €

Velaton hinta

268 000,00 €

Neliöhinta

3 828,57 €/m²

Vastike

Hoitovastike

307,38 € / kk

Pääomavastike

253,77 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

561,15 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Pääomavastike jaettu seuraavasti: POV10 Sähkö- ja lukitusurakka 14,39 €/kk POV11 Vesikatto 78,48 €/kk POV2 Putkisaneeraus lll-osuus 18,97 €/kk POV4 Putkisaneeraus lll-osuus, korkotuki 25,51 €/kk POV5 Putkisaneeraus l-osuus 22,24 €/kk POV6 Putkisaneeraus l-osuus 25,51 €/kk POV7 Putkisaneeraus ll-osuus 18,31 €/kk POV8 Putkisaneeraus ll-osuus 17,66 €/kk POV9 Ikkuna/parveke 32,70 €/kk Autopaikka, sähkö 22 €/kk Saunamaksu 16 €/kk Hoitovastikkeeseen sisältyy Telian laajakaista 10M Varsinaisessa yhtiökokouksessa 28.3.2023 myönnettiin hallitukselle valtuudet kerätä yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen VARUSTUS: Vaatekaapisto SEINÄT: Maali / akustiikkalevy ja puu rimoitus LATTIA: Laatta (60x60)
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet
Tehdyt remontit
2023: Keittiö uusittu kokonaisuudessaan kodinkoneineen, seinät ja katto tasoitettu sekä maalattu, lattiat uusittu jalkalistoineen, kaapistot uusittu, pistorasiat ja valokytkimet uusittu, sähköjohtoja uusittu, olohuoneen ja eteisen seinä purettu ja rakennettu uudestaan, kattojen valolistat asennettu, kylpyhuoneen kalusteet uusittu.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994. Asunnossa ei ole tehty asbestikartoitusta. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Vuonna 2023 uusittu puusepän mittatilauksena valmistama keittiö integroiduilla kodinkoneilla. VARUSTUS: Astianpesukone, jääkaappipakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, mikroaaltouuni. SEINÄT: Maali LATTIA: Vinyylilankku
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihku, suihkukaappi, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, pyyhekuivain, wc-istuin, käsisuihku. SEINÄT: Laatta LATTIA: Laatta
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali / tapetti LATTIA: Vinyylilankku
Makuuhuoneiden kuvaus
VARUSTUS: Vaatekaapistot SEINÄT: Maali / tapetti LATTIA: Vinyylilankku
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
c/o Myllypuron Kiinteistöhuolto Oy Sirrikuja 3 C, 00940 Helsinki Isännöitsijä Jyrki Haajanen 09 3424 5022 jyrki.haajanen@myllypuronkh.fi
Huolto
Myllypuron Kiinteistöhuolto Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Sauna, kerhohuone, mankeli, askarteluhuone, ulkoiluvälinevarasto, kellarikomerot, ullakko, pesutupa, kaapeli-TV.
Kuntotutkimukset: 2013: Kattojen kuntotarkastus
Kuntotutkimus tehty: 2013
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 183

Tehdyt remontit
2022: Vesikattojen ja yläpohjan eristysten uusinta. Energiaselvitys, kevät.
2020: Autopaikkojen sähköistys. Sähköautojen latauspisteiden rakentaminen. Puiden ja pensaiden istutuksia ja kunnostuksia tehty.
2019: Rakennusten välisten sähkonousujen uusinta. Talojen sähköpääkeskusten uusinta. Talojen päätyjen pesu.
2018: Lukituksen uusinta Iloq lukot. Saunojen lauteet uusittu.
2017: Pihakäytävät ja parkkialueet uusittu asfaltoinnit, parkkialueiden kivituhkat ja lisätty liikenneopasteita sekä kulkuportti GH- talon päähän.
2015: Häiritsevät puut poistettu. Lipputangot maalattu. Kukka/pensas alueet, portaiden vieressä uusittu ja reunakivetetty.
2014-2015: Rakennusten sisäänkäyntiovet, käsittäen saunan ja lämmönjakohuoneidenovet, sekä lukot ja kulunvalvontalaitteet uusittu. Ilmanvaihdon automaattinen ohjausjärjestelmä asennettu. Ikkunat ja parvekkeiden ovet uusittu.
2013: Leikkipaikat keskitetty kolmeen paikkaan, uusittu leikkivälineet, maa-aines vaihdettu turvasoraksi. Pyykinkuivatelineet keskitetty ja uusittu, alueet asfaltoitu. Pihapolut, talojenväliset väylät peruskunnostettu ja asfaltoitu. Puiset pihapenkit, talokohtaiset 6 kpl hankittu. Pihapuut ja pensaat, puiden kartoitus ja pihasuunnitelma tehty. Kattojen kuntotarkastus. Kaikkien rakennusten peltikatot tarkastettu samalla selvitetty miten lumentulo vinttiin estetään. Lumiesteet katoille sisäänkäyntien lappeelle asennettu esteet. Talopesula Ka G-H, kuivaushuoneen lattioiden vesieristeet korjattu. Kaapeli-TV, Sonera yhteydet kytketty kaikkiin asuntoihin. Laajakaista, Sonera Ekstra 10Mbit liitetty kaikkiin asuntoihin.
2012: Kattojen vesikourut, Kourut päällystetty bitumilla. Sokkelit maalattu.
2011: Julkisivut, elementtinen elastiset saumat uusittu, seinät pesty ja maalattu, katonrajan peltiverhous uusittu. Parvekkeet, katon ja lattian halkeamat korjattu, betonipalkkien päälle vesipelti, sadeveden poistoputkien tiivisteet korjattu, katto, betoniseinät ja kaiteen betonipalkit maalattu.
2010-2011: Ulkoiluvälinevarastot maalattu, sähköitys ja valaistus uusittut. Kellareiden pääkäytävät, osittainen maalaus.
2010: Laajakaista, Sonera Extra kytketty kaikkiin asuntoihin
2009: TV-antenni, puhelin ja ATK huoneet rakennettu ja keskukset uusittu. Askartelutila Ka 2 E seinät maalattu. Kerhohuone Ka 1 C-D, keittiö- ja wc kalusteet uusittu, tila maalattu. Porrashuoneet, pattereiden termostaatit uusittu.
2008: Opasteet uusittu.
2008-2009: Pihavalaisimet sähköitys ja säätölaitteet uusittu. Yhdyskanavat talojen välisten putkien ja kaapeleiden uudistaminen. Pohjaviemärit osittain sukitettu tai uudistettu. Käyttlvesi- ja viemäri putket uusittu. Sähkönkulutus huoneistokohtainen etälukujärjestelmä tehty. Päätyseinien sokkelit vesieristetty. Lämmönjakohuoneiden kaikki laitteet ja putket uusittu. Ikkunoidenpuitteet ovet, ikkunalaudat ja puupaneelit, (ruskeat osat) maalattu. Saunojen ikkunat, vaihdettu alumiini/puurunkoisiin.

Loput tehdyt korjaukset löytyy kunnossapitotarveselvityksestä
Tulevat remontit
Seuraavan viiden vuoden aikana ajankohtaiseksi tulevia hankkeita:
- Hissien perusparannus
- Jätehuollon uudelleenjärjestelyt
- Lämmitysmuotohanke soveltuvin osin yhdistelmänä lämmöntalteenotto, aurinkoenergia ja/tai maalämpö, niveltyen mahdolliseen yhtiön nykyisillä tonteilla tehtävään tädennysrakentamiseen
- Kellareiden ulko-ovet (puuovet, jätehuoneet)
- Peltikattojen maalaus 2026
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
38 696,2 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Myllypuro, Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen laajennus:
Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen laajennus.
Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen laajennusta suunnitellaan nykyiselle tontille 45163/1 ja viereiselle tontille 45162/2.

Myllypuro, Tuulimyllyntie 5a (Päiväkoti Myllynratas):
Päiväkoti Myllynrattaan nykyiselle, määräaikaiselle paikalle suunnitellaan pysyvää päiväkotia.

Myllypuro, Neulapadontie 7:
Osoitteessa Neulapadontie 7 olevalle tontille suunnitellaan täydennysrakentamista yhdellä uudella asuinkerrostalolla.

Myllypuro, Myllypadontie 3:
Myllypadontie 3:n tontille suunnitellaan lisärakentamista kahdella uudella asuinkerrostalolla.


Lisätietoa antaa:
Helsingin kaupunki asemakaavoitus
Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki
p. (09) 310 1691
https://kartta.hel.fi/



Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
105 426,78 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
31.12.2025

Asunto Oy Säästömylly

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Metropolia Ammattikorkeakoulu n. 850m, Myllypuron ala-aste n. 900m
Palvelut: K-Supermarket Myllypuro n. 500m, K-Market Kurkimäki n. 550m
Päiväkodit: Päiväkoti Myllynratas n. 450m, Päiväkoti Lekstugan n. 550m
Liikenneyhteydet
Myllyrengintie linja-autopysäkki n. 400m (Linjat 506, 805), Myllypuro metoasema n. 500m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Myllypuro, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kuusela Lauri

Myyntijohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF LKV Espoo Oy

ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy
SKVL jäsenyritys

Metsänneidonkuja 6,
02130 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.