Asuntokauppiaat LKV Oy
Asuntokauppiaat LKV Oy

Rivitalo | 2-3H + K + S + P + terassi (yhtiöjärj. 3H + K + S)

Amiraali Cronstedtin ranta 7, Herttoniemenranta, Herttoniemi, Helsinki

Hinta

670 000 €

Koko

94,5 m²

Vuosi

2008

KOE URBAANIA ELEGANSSIA JA MERELLISTÄ RAUHAA HERTTONIEMENRANNASSA Löydä unelmiesi koti Helsingin idyllisessä Eastendissä, missä moderni kaupunkielämä kohtaa merellisen luonnonkauneuden. Tämä heti vapaa, kaksitasoinen rivitaloasunto Herttoniemenrannassa tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tyylikästä asumista ja hengähdyspaikan arjen keskellä – tervetuloa kotiin, jossa jokainen päivä tuntuu lomalta. VALON JA TILAN SINFONIAA Astuessasi sisään kohtaat valon, joka tanssii seinillä luoden lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Avarassa olohuoneessa korostuvat korkeat katot, jopa 6 metriä, luoden majesteettisen ilmapiirin. Keittiössä yhdistyvät toiminnallisuus ja esteettisyys; laadukkaat kodinkoneet ja runsaat työtasot odottavat kulinaristien taikatemppuja. RAUHAN JA INSPIRAATION OASIKSET Koti mukautuu elämäsi eri vaiheisiin tarjoten monikäyttöisen aulatilan yläkerrassa – täydellinen työtilaksi tai ylimääräiseksi makuuhuoneeksi. Rentoutumishetkiä varten löytyy oma sauna sekä viihtyisät kylpyhuonetilat. Merinäköala parvekkeelta ja suurista ikkunoista toimii luonnon omaksi taideteokseksi. EKOLOGISTA ASKELELLA EDELLÄ Asunnon sydämessä sykkii kestävän kehityksen syke – oma aurinkovoimala ja ilmalämpöpumppu takaavat matalat asumiskustannukset ja pienemmän hiilijalanjäljen. YHTEISÖLLISYYTTÄ JA SIJAINNIN LOISTOA Asunto Oy Helsingin Aallotar, valmistunut 2008, sijaitsee arvostetulla paikalla, omalla tontillaan ja tarjoaa asukkaille kerhohuoneen yhteisöllisiin hetkiin. Kävelymatka ruokakauppaan, ostoskeskus Hertsiin ja metroasemaan, sekä nopea yhteys Itäväylälle ja kaupungin sydämeen, tekevät arjesta sujuvaa. TERVETULOA TUTUSTUMAAN – TÄMÄ VOISI OLLA SINUN UUSI KOTISI! Tutustu tähän harvinaiseen helmeen ja koe itse, kuinka luonto, meri ja kaupungin syke voivat täydentää toisiaan täydellisesti. Odotan innolla yhteydenottoasi ja mahdollisuutta esitellä sinulle tätä upeaa kotia. Tämän kodin myy: Anna Tapojärvi anna@asuntokauppiaat.fi 040 587 8010 Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy Toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja Laatuauktorisoitu ja laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat Lisää inspiraatiota ja vinkkejä asuntokauppaan löydät seuraamalla minua somessa: *Facebook: Asuntokauppias Anna Tapojärvi *Instagram: Asuntokauppias Anna *Lisätiedot ja myyntiesite: Ota yhteyttä saadaksesi kattavan myyntiesitteen ja lisätietoja tästä ainutlaatuisesta kodista.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20873009
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2-3H + K + S + P + terassi (yhtiöjärj. 3H + K + S)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
94,5 m²
Kokonaispinta-ala
94,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

639 336,30 €

Velkaosuus

30 663,70 €

Velaton hinta

670 000,00 €

Neliöhinta

7 089,95 €/m²

Vastike

Hoitovastike

354,38 € / kk

Pääomavastike

1 436,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 790,78 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

1. Taloyhtiössä on huoneistokohtainen veden mittaus. Osakkailta peritään ennakkovesimaksu kuukausittain. Veden tasauslaskutus tehdään 2 kertaa vuodessa ja asukkaan vaihtuessa osakkaan tulee tilata ylimääräinen vedentasauslasku. Vesitasaus 3,77 €/m3

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: lounaaseen,länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
- Mitsubisi Electric LN35VGHZ2 ilmalämpöpumppu - Markiisi - Aurinkovoimala
Kohteen lisätiedot
Asuntokaupan varainsiirtovero velattomasta kauppahinnasta 1,5 %
Tehdyt remontit
- Mitsubisi Electric LN35VGHZ2 ilmalämpöpumppu asennus asuntoon. Työn tulee suorittamaan HEATSHOP Oy avaimet käteen periaatteella. Ulkoyksikkö asennetaan asunnon sisäänkäynti oven viereen keittiön ikkunan alle maatelineellä. 23.4.2021

- Terassimarkiisin asennus 19.5.2021

- Keittiön välitilan laatoitus 2/2021

- Aurinkovoimalan asennus 23.2.2023
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Tämä viehättävä asunto on muuttovalmis ja hyvässä kunnossa, odottaen uutta omistajaansa ilman tarvetta isoille remonteille. Toki vähäistä asumisen jälkeä on. Sisustus on raikas ja tyylikäs, tarjoten viihtyisän ja kodikkaan ympäristön. Seinät ovat juuri maalattu neutraaleilla sävyillä, ja lattiamateriaalina on laadukasta parkettia. Asunnon tilat ovat valoisat ja avarat, suurten ikkunoiden ansiosta valoa tulvii sisään. Parveke ja terassi tarjoavat lisätilaa rentoutumiseen ja ulkoilmaan, ja ne ovat valmiina käyttöön. Kokonaisuutena tämä asunto tarjoaa huolettoman muuton uudelle omistajalleen, joka voi astua sisään ja aloittaa uuden elämän kodissa, joka on valmis vastaanottamaan hänet välittömästi.
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
aurinkovoimala (Solis)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Keittiö on valoisa ja moderni avokeittiö, jossa yhdistyvät selkeät linjat ja lämpimät materiaalit. Valkoiset kaapistot luovat keittiölle raikkaan ja puhtaan ilmeen, samalla kun kiviset ja puiset työtasot tuovat lämpöä ja luonnonläheisyyttä tilaan. Välitila on kaakeloitu hillityllä laatoituksella, mikä yhdistyy harmonisesti muuhun keittiön värimaailmaan. Käytännöllisyyttä ja hyvää työvaloa tuovat kaapistojen alle sijoitetut kiinteät valaisimet. Ikkunasta avautuu näkymä sisäpihalle, ja luonnonvalo pääsee tulvimaan sisään antaen tilalle avaran ja kutsuvan tunnelman. Keittiö on osa yhtä suurta avointa tilaa, joka yhdistää ruokailu- ja oleskelualueet, tehostaen tilan tuntua ja sosiaalista vuorovaikutusta.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: kivi, puu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: kuivausrumpu, lattialämmitys, peilikaappi, pesukone, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Tässä kylpyhuoneessa yhdistyvät toiminnallisuus ja rentouttava tunnelma. Valoisassa tilassa on puupaneloitu sauna, joka luo kodikkaan ja lämpimän ilmapiirin. Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu myös käytännölliset pyykkikaapit ja tila pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Seinät ovat kaakeloitu puhtaan valkoisiksi, ja suihkunurkkauksessa on tehosteena tummempi kaakeliraita. Pyyhekuivain lisää käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Kylpyhuoneen ja saunan välissä on lasinen suihkuseinä, joka avartaa tilaa ja tuo saunan lämpöä visuaalisesti osaksi kylpyhuonetta.
WC-tilojen kuvaus
Tämän tyylikkään alakerran vessan yksinkertainen eleganssi ilmentää modernia skandinaavista designia. Puunsävyinen allaskaappi tuo lämpöä ja luonnonläheisyyttä tilaan, kontrastoiden kauniisti seinien puhtaanvalkoisten laattojen kanssa. Varusteet: käsisuihku ja peili. Huolellisesti valitut yksityiskohdat, kuten allaskaapiston selkeät linjat ja käytännöllinen säilytystila, tekevät tästä vessasta paitsi tyylikkään myös toiminnallisen.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Saunassa on vaaleat, lämpökäsitellyt lauteet, jotka tuovat tilaan avaruutta ja luonnollista tunnelmaa. Ikkuna lisää tilan valoisuutta ja tarjoaa mahdollisuuden katsella ulos saunomisen lomassa, mikä tekee saunakokemuksesta entistä rentouttavamman. Kattopaneelit ovat myös vaaleaa puuta, mikä yhtenäistää tilan ilmeen. Saunan moderni ja kutsuva design luo ihanteelliset puitteet rentoutumiselle.
Lattiamateriaalit: laatta
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja avara olohuone hurmaa osittain viisimetrisellä huonekorkeudellaan ja lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla, jotka tulvivat tilan luonnonvalolla ja luovat yhteyden ulkotiloihin. Tämä tila on saumaton yhdistelmä olohuonetta, ruokailutilaa ja keittiötä, joka muodostaa yhtenäisen suuren tilan, täydellisen niin arkeen kuin juhlaan. Tyylikäs parkettilattia on juuri uusittu, tuoden lämpöä ja kodikkuutta moderniin tilaan. Olohuoneesta on suora käynti rauhalliselle omalle terassille, joka tarjoaa lisätilaa kesäpäivien viettoon ja ulkoiluun. Terassin yhteydessä on käytännöllinen huoneistokohtainen varasto. Tässä kodissa yhdistyy korkeatasoinen asumismukavuus ja moderni elämäntyyli ainutlaatuisella tavalla.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerran makuuhuone yhdistää kodikkaan tunnelman ja toiminnallisen suunnittelun, tehden siitä täydellisen vetäytymispaikan päivän päätteeksi. Huoneessa on laadukkaat kiinteät kaapistot, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Valoisa ja tilava huone nauttii suurista ikkunoista, jotka tulvivat tilaan luonnonvaloa ja tarjoavat miellyttävät näkymät ympäristöön. Lisäksi yläkerrasta löytyy avointa tilaa, joka antaa uusille asukkaille mahdollisuuden muokata ja räätälöidä tila toisen makuuhuoneen tarpeisiin tai vaikkapa työ- tai harrastetilaksi. Tämän kodin makuuhuoneet ovat suunniteltu tuomaan rauhaa ja yksityisyyttä modernissa ja esteettisesti miellyttävässä ympäristössä. Avoimen tilan ansiosta huoneen toinen osa tarjoaa mahdollisuuden luoda lisäksi toinen makuutila tai vaikka työhuone, josta avautuu huikea merinäköala. Tämän avoimen tilan kruunaa käynti omalle parvekkeelle, missä voit nauttia aamukahvit merellisen maiseman syleilyssä. Näkymät ja luonnonvalo tekevät tästä makuuhuoneesta todellisen keitaan keskellä kaupunkia.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Terassin ja takapihan yhteydessä sijaitsee erillinen, eristetty varastorakennus, joka on varustettu kaapeilla ja työskentelytilalla – täydellinen lisätila harrastuksille tai säilytykseen. Lisäksi taloyhtiö tarjoaa pyörävaraston, joka helpottaa asukkaiden arkea ja tuo lisämukavuutta liikkumiseen.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti (sinkki)

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Susanna Reichmuth Emännöintitsto Aamu p. 09 615 07 333 palvelumestari@aamu.io
Huolto
Herttoniemen Talopalvelu Oy
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: AINUTLAATUINEN SIJAINTI JA OMINAISUUDET:
- As Oy Helsingin Aallotar sijaitsee arvostetulla alueella Herttoniemessä, Amiraali Cronstedtin rannassa, tarjoten upeat näkymät ja ympäristön lähellä merta. Tontti on oma, mikä on harvinaisuus merenranta-alueella, lisäten asuntojen arvoa ja vähentäen ylläpidon kustannuksia.
- Taloyhtiö omistaa osakkeet Herttoniemen Pysäköinti Oy:ssä (osakkeet 49621-49685), mikä tarjoaa asukkaille monipuolisia pysäköintimahdollisuuksia.

TALOTEKNIIKKA JA ENERGIATEHOKKUUS:
- Ilmanvaihtojärjestelmänä on käytössä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO), mikä takaa asukkaille raikkaan sisäilman samalla säästäen energiaa.
- Taloyhtiö on ottanut käyttöön aurinkovoimalaratkaisun, mikä mahdollistaa osakkaille oman aurinkovoimalajärjestelmän asentamisen huoneiston omalle vesikatolle. Tämä ympäristöystävällinen ratkaisu mahdollistaa sähkön omatuotannon ja vähentää asumisen energiakustannuksia.

YHTEISET TILAT JA PALVELUT:
- Eastendin Palvelu hallinnoi taloyhtiön yhteiskerhotilaa, joka tarjoaa asukkaille mahdollisuuden järjestää yksityisiä tilaisuuksia ja juhlia.
- Auto- ja venepaikat vuokrataan Eastendin Palvelu Oy:ltä, ja nämä eivät siirry asuntokaupan yhteydessä. Tämä järjestely tarjoaa joustavuutta pysäköintiin liittyen.

TALOYHTIÖN AKTIIVINEN YLLÄPITO JA TULEVAISUUDEN SUUNNITELMAT:
- Taloyhtiössä on aktiivisesti huollettu ja päivitetty kiinteistöä, mukaan lukien julkisivujen, ilmanvaihtojärjestelmän ja kattorakenteiden kunnostukset. Lisäksi on tehty parannuksia viihtyvyyden ja turvallisuuden osalta, kuten leikkialueiden kunnostus ja metalliporttien asennus.
- Taloyhtiön hallitus ja osakkaat ovat sitoutuneita kiinteistön arvon ylläpitoon ja parantamiseen, mikä näkyy suunnitelluissa tulevaisuuden korjauksissa ja parannuksissa.

Tehdyt remontit
Taloyhtiön As Oy Helsingin Aallotar remonttihistoria uusimmasta vanhimpaan:

1. 2022
- 7 D 14 tukimuurin kuntotutkimus ja korjaus
- Kattojen kuntotutkimusraportin mukaiset akuutit korjaukset
- 7 D 15 ikkunarakenteen ongelman korjaus (vastaava kuin D 11)
- Leikkialueet ja -välineet: tarkastus ja tarvittavat kunnostukset

2. 2021
- Huoneistojen ilmavuotojen korjauksia
- Huoneiston B 11 ikkunarakenteen korjaus
- Ikkunarakenteiden korjauksia
- Salaojien kuntotutkimus - Inspecta
- Kattojen kuntotarkastus - JJ Kattohuolto Oy

3. 2020
- Julkisivupellitysten paikkakorjauksia
- A 4 kattoläpivientien kitin uusiminen

4. 2019
- Ilmanvaihtokanaviston puhdistus, mittaus, säätö

5. 2017
- Kuntoarvio

6. 2014
- Ulkoverhousmaalaus

7. 2010
- Metalliporttien asennus sisäpihan väylille
Tulevat remontit
As Oy Helsingin Aallotar suunnittelee seuraavia remontteja:

1. 2023
- Keittiöiden allaskaapin vuodonilmaisu tiivistykset
- Kuntoarvion päivitys
- Julkisivut, puupintojen maalaaminen ja homeen poisto
- Ulkovarastojen ovenkahvojen kunnostaminen
- Pihavalaisimien asennus
- Pohjaviemärien huuhtelu- ja kuvaus
- Talovaraston sisäpintojen maalaus
- Ulko-ovet, maalaaminen
- Ilmanvaihtojärjestelmä; LTO laitteiden uusiminen tarvittaessa

2. 2024
- Pohjaviemärien huuhtelu- ja kuvaus

3. 2025
- Talovaraston sisäpintojen maalaus

4. 2026
- Ulko-ovet, maalaaminen

5. 2028
- Ilmanvaihtojärjestelmän LTO laitteiden uusiminen tarvittaessa
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
3 439 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, Työpajankatu 8, 00580 Helsinki, Puhelin: +358 9 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Helsingin Aallotar

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Herttoniemenrannan ala-aste 600 m
Palvelut: K-Market Ruokakippari 230 m
K-Market Herttoniemi 550 m
S-Market Herttoniemi 750 m
Kauppakeskus Hertsi 850 m
Lidl Herttoniemi 850 m
Muut palvelut: Tuorinniemen uimaranta 1 km
Päiväkodit: pk Laivakello 100 m
Liikenneyhteydet
Bussi Suolakivenkatu 50 m Metro Herttoniemi 900 m Metro Kulosaari 990 m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikassa sähköauton latausvalmius
As Oy Helsingin Aallottaren asukkailla on mahdollisuus vuokrata auto- ja venepaikkoja Eastendin Palvelu Oy:ltä, jonka yhteystiedot ovat Joonas Siponen, puh. 010 228 4975. On tärkeää huomioida, että nämä paikat eivät siirry asuntokaupan yhteydessä uudelle omistajalle. Lisäksi taloyhtiö on osa laajempaa yhteisjärjestelyä Helsingin kaupungin 43. kaupunginosan korttelissa 43009, mikä tarkoittaa, että autopaikkojen hallinnointi siirtyy asuntoyhtiöille, kun korttelin viimeisen asuntoyhtiön hallinto on luovutettu osakkeiden omistajille.

Erityisenä etuna on, että autopaikoissa on valmius sähköautojen lataukseen, mikä palvelee modernien ja ympäristötietoisten asukkaiden tarpeita. Tämä lisää asumismukavuutta ja on tärkeä ominaisuus sähköautojen yleistyessä.
Pihan kuvaus
Tämän kodin piha ja terassi avautuvat lämpimään lounaan ja lännen suuntaan, mikä takaa aurinkoiset hetket pitkälle iltaan. Terassin puulaudoitus, elegantti kiveys ja huolella valitut istutukset luovat täydellisen ympäristön rentoutumiselle ja yhdessäololle ulkotiloissa.
Ranta
  • Tästä taloyhtiöstä avautuvat näkymät suoraan mereen, ja ranta kutsuu nauttimaan luonnon rauhasta vain muutaman askeleen päässä ovelta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Herttoniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapojärvi Anna

Toimitusjohtaja, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, yrittäjä

Asuntokauppiaat LKV Oy

Asuntokauppiaat LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.