Bo LKV Vantaa

Kerrostalo | 2h + kt

Teollisuuskatu 28, Vallila, Helsinki

Hinta

295 000 €

Koko

40 m²

Vuosi

2019

7. kerroksen näköalalla varustettu kaupunkikoti, joka hurmaa näkymillään, valoisuudellaan sekä hyvin suunnitellulla pohjallaan. Tyylikäs kaksio avaralla pohjaratkaisulla ja vaaleilla pinnoilla on mitä parhain valinta kaupunkiasumiselle. Sisäpihalle avautuva, tilava lasitettu parveke, tarjoaa upean näkymän yli horisontin. Parveke toimii ulko-olohuoneena suurimman osan vuotta ja lasitus suojaa niin auringolta kuin vaihtelevilta säiltäkin. Neliöt on käytetty erittäin tehokkaasti, jolloin asunto tuntuu suuremmalta kuin se todellisuudessa on. Hallipaikan autollesi voit tarvittaessa lunastaa erillisellä osakkeella. Asunto Oy Helsingin Emil on moderni ja hyvin hoidettu taloyhtiö, joka on valmistunut vuonna 2019. Yhtiön sisäpihalla sijaitsee viihtyisä oleskelualue ja asukkailla on käytössään käytännölliset yleiset tilat, kuten pesutupa, sauna, kerhohuone ja omat varastotilat. Taloyhtiöllä on valinnainen vuokratontti, myytävän huoneiston tonttiosuuden lunastushinta on noin 37 800 euroa. Sijainti on kaupunkikodille mitä ihanteellisin! Vain kivenheiton päässä voit nauttia Konepajan erinomaisista kahviloista, ravintoloista sekä laajasta kulttuuritarjonnasta. Monipuolinen kauppakeskus Tripla ja Pasilan juna-asema ovat kävelymatkan vain päässä. Alueen viheralueet ja puistot tarjoavat ihanat puitteet ulkoiluun sekä virkistykseen ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet tekevät liikkumisesta helppoa ja vaivatonta. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tähän kauniiseen kotiin! Sari Kullberg / Bo LKV 0400-615 557 sari.kullberg@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20888866
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
40 m²
Kokonaispinta-ala
40 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
7/11
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

91 063,88 €

Velkaosuus

203 936,12 €

Velaton hinta

295 000,00 €

Neliöhinta

7 375,00 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

160,00 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

208,00 € / kk

Pääomavastike

1 585,48 € / kk

Tontin vuokravastike

160,00 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 953,48 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

- Vesimaksu on ennakko ja tasataan mittarin mukaan - Käyttösähkö kulutuksen mukaan/ oman sähkösopimuksen mukaisesti - Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti - Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta - Hallituksella valtuus periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike - Huoneistokohtaisia lainaosuuksia on mahdollista lyhentää lokakuussa, osuudet 25%, 50%, 75% ja 100%. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50% huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen kuukauden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. - Huoneistoon kohdistuu lunastamaton tonttiosuus (yhtiön kirjanpitäjältä saadun tiedon mukaan n. 37 800 euroa). Tonttiosuus on mahdollista lunastaa vuosittain marraskuussa. - Kustannustiedot perustuvat viimeisimpään vahvistettuun tilinpäätökseen. Kevään 2024 yhtiökokousta ei ole vielä pidetty, joten vastikemäärät saattavat muuttua yhtiökokouksessa. Isännöitsijältä 19.03.2024 saamamme tiedon mukaan yhtiökokous pidettäneen 12.05.2024 ja alustavat vastikkeet olisivat seuraavat: tontinvuokravastike 4,20 €/m2/kk (eli 168 €/kk), pääomavastike 0,55 €/jyv.os./kk (eli 1 676,95 €/kk), AH-vastike 8 €/osake/kk, muut vastikkeet ennallaan eli huoneiston hoitovastike 5,20 €/m2/kk (eli 208 €/kk).

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
- Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. - Osakkaan on ilmoitettava taloyhtiölle (isännöitsijätoimistoon) kaikista huoneistoremonteistaan kirjallisesti n. 4 viikkoa etukäteen ennen töiden aloittamista. Töitä ei saa aloittaa ennen taloyhtiön lupaa. Ilmoitusvelvollisuus on laaja ja sen ulkopuolelle jäävät käytännössä ainoastaan maalaus- ja tapetointityöt. Ilmoituksessa tulee olla riittävä selvitys remontista, esim. työselitys, suunnitelmat ja tekoajankohdat. Valmis lomakepohja löytyy isännöitsijätoimiston internet-sivuilta: www.mtr.fi. Taloyhtiölle tulee antaa kohtuullinen aika käsitellä ilmoitusta. Yhtiöllä on oikeus asettaa työlle valvoja, jonka kohtuullisista kustannuksista vastaa remonttiin ryhtyvä osakkeenomistaja. - Yhtiön huoneistoparvekkeilla ja huoneistoterasseilla on tupakointikielto. - Asunto Oy Helsingin Emil on vastustanut rakentamisvaiheen jälkeisen vakuuden automaattista vapautumista saattamalla asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi 15.11.2021.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä keskusilmavaihtokone
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Varustus: jääkaappi/pakastin, liesituuletin, induktioliesi (integroitu) mikroaaltouuni, astianpesukone. Työtasot laminaattia. Seinissä maali, lattiassa parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: wc-istuin, peilikaappi, suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys. Seinissä kaakeli, lattiassa laatta.
Olohuoneen kuvaus
Seinissä maali, lattiassa parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinissä maali, lattiassa parketti.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kontu Uusimaa, p. 010 739 8990 ja aspa@kontuoy.fi. Isännöitsijä Lauri Mankki.
Huolto
Noste Kiinteistöpalvelut Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiön autohalli- ja moottoripyöräpakkoihin kohdistuu yhtiöjärjestyksen 17§ mukaan lunastusoikeus (kts. tarkemmat määräykset yhtiöjärjestyksestä). Osakkeisiin kohdistuvan omistusoikeuden siirryttyä osakkeiden saaja on asunto-osakeyhtiölain 2 luvun 13 §:n 3 momentin mukaisesti velvollinen viipymättä toimittamaan isännöitsijätoimistolle kauppakirjan tms. saantoasiakirjan. Laiminlyönnistä seuraa vahingonkorvausvelvollisuus.


Muuta: - Sauna, pesutupa, lastenvaunuvarasto, irtaimistovarasto, ulkoiluvälinevarasto, talovarasto, kerhohuone.
- Yhtiö kuuluu osaksi Konepajan alueen yhteisjärjestelysopimusta ja sen liitännäissopimuksia, joissa määritellään kortteleiden 22401 ja 22402 asunto-osakeyhtiöiden rasitteista, kustannusten jaosta ja hallinnosta koskien yhteiskäytössä olevaa autohallia sekä piha-aluetta. Rasitesopimuksen mukaisesti yhtiöllä on kriisiaikana oikeus käyttää naapuriyhtiön, Teollisuuskatu 30, 91-22-401 kellarikerroksessa olevaa VSS-tilaa.
Tehdyt remontit
2023 Saunan, kerhohuoneen ja pesutuvan sähköinen varausjärjestelmä
2021 Sähköautojen latausvalmiuden rakentaminen
2021 Asennettu lukkosuojalevyt UUV-varastojen oviin 2 kpl.
2020 Asuntokauppalain mukainen vuositarkastuskokous.
2020 Vuositarkastuksen ennakkotarkastus (Eerika Consulting Oy)
2020 Ulkoalueiden kasvuunlähtökatselmus.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys seuraavan viiden vuoden ajalle:
2022- Normaaleja vuosihuoltoja ja -korjauksia.
2022-2024 Rakennuttajan vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset.
Energialuokka
C (2013), Viimeinen voimassaolopäivä 28.8.2029
Tontin koko
2 226 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Tiedustelut Helsingin kaupunki; kartta.hel.fi -> aineistot -> kaavoitus ja liikennesuunnittelu. p. 09 310 1673
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Eri
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2046

Asunto Oy Helsingin Emil

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Pasilan peruskoulu ja Alppilan lukio 400m
Palvelut: Kauppakeskus Mall of Tripla n. 1km ja bussi- ja ratikkapysäkki 100m. Ratikkapysäkille pääsee halutessaan kävelemään suojassa autohallin kautta. K-market 400m ja Lidl Vallilla 400m.
Päiväkodit: Päiväkoti Fredriksberg 650m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat 39 kpl osakkeina, 3 moottoripyöräpaikkaa osakkeina. Lisäksi yhtiön hallinnassa 2 kpl ensisijaisesti liikuntaesteisille tarkoitetut paikat (autopaikkavuokra 150 €/kk). Mahdollisuus ostaa autopaikka erillisellä osakkeella hintaan 25 000 €.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Vallila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kullberg Sari

Myyntijohtaja, LKV, KED, partner

Bo LKV Vantaa

Bo LKV Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.