Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo | 3h, k, halli, kph, wc, työtila

Lönnrotinkatu 45, Hietalahti, Helsinki

Hinta

939 000 €

Koko

110 m²

Vuosi

1939

Upeasti remontoitu tunnelmallinen koti Hietalahdentorin ja merenrannan läheisyydessä Tämän keskustakodin kohdalla alkavat superlatiivit loppumaan heti alkuunsa, niin kerrassaan mykistävän kaunis tämä koti on. Se on vuonna 2020 itselle erinomaisella maulla ja rakkaudella, laadusta ja korkealaatuisista materiaaleista tinkimättä täysin remontoitu. Tämä kaunis ja tilava kolmio sijaitsee hissitalon neljännessä kerroksessa. Vaaleita ja valkoisia pintoja, valoa ja ilmavuutta, upeita sisustusratkaisuja ja ajan patinaa heijastavat lautalattiat. Kerrassaan ihana tunnelma. Tässä kulmahuoneistossa on tilava olohuone, jonka yhteyteen on saatu väliseinällä erotettua käytännöllinen työskentelytila kahdelle. Pohjaratkaisun voi suunnitella omien tarpeiden mukaan, sillä nykyinen valtava ruokailuhuone muuttuu tarvittaessa toiseksi makuuhuoneeksi ja ruokapöydän voi sijoittaa huoneiston keskiössä sijaitsevaan suureen halliin. Erillinen keittiö on ajattoman kaunis valkoisine pintoineen, jossa kaakeliseinä ilman perinteisiä yläkaappeja tuo tilaan trendikkyyttä, mutta myös avaruutta. Kylpyhuoneessa ja erillisessä wc-tilassa toistuu myös kerrassaan sykähdyttävän kauniit vaaleat materiaalivalinnat. Tunnelma on kuin korkean tason hotellissa olisi! Pyykinhuollolle löytyy oma erillinen kodinhoitotila, johon mahtuu pyykinpesukone, kuivausrumpu sekä siivousvälineet. Yhtiössä on suoritettu vuosien aikana remontteja systemaattisesti. Viimeisimpänä isompana urakkana on tehty ikkunaremontti, jonka kustannuksia ei ole vielä osakkaille jyvitetty. Huippusijainti ei sen lähemmin esittelyitä kaipaa. Kävelyetäisyydellä laaja kattaus palveluita, ravintoloita ja kahviloita läheisestä Hietaniemen hallista lähtien. Kampin kauppakeskus palvelee. Helsingin upein rantabulevardi ja Kaivopuiston merenranta nekin pienen lenkin päässä. Tämä poikkeuksellisen kaunis, ehyt ja harkittu kokonaisuus kannattaa ehdottomasti tulla itse paikan päälle katsomaan ja kokemaan. Tämä koti soveltuu erinomaisesti tyylikästä ja laadukasta asumista huippusijainnilla arvostavalle. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan - tätä kotia on todellinen ilo esitellä! TÄMÄN KOHTEEN MYY Susanna Arnall LKV LVV | 0400-884448 | susanna@bo.fi Service also in English. www.susannaarnall.fi www.facebook.com/susannaarnalllkv/ IG: @susannaarnall Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20889656
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, halli, kph, wc, työtila
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
110 m²
Kokonaispinta-ala
110 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/7
Rakennusvuosi
1939
Käyttöönottovuosi
1939
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

939 000,00 €

Velaton hinta

939 000,00 €

Neliöhinta

8 536,36 €/m²

Vastike

Hoitovastike

429,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

429,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Kotivakuutus henkilökohtaisten sopimusehtojen mukaan.  Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa. Kustannustiedot perustuvat viimeisimpään vahvistettuun tilinpäätökseen. Kevään yhtiökokousta ei ole vielä pidetty, joten vastikemäärät saattavat muuttua yhtiökokouksessa. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Työtila, jossa kiinteä laveri säilytyslaatikoilla ja kirjahylly. Näkymät Köydenpunojankadulle. Mainio tila etätyön tekemiseen kahdelle henkilölle. Alkuperäinen puulattia maalattu kauniilla kiiltävällä vaalean vihreällä. Makuuhuoneen puulattia uusittu kokonaan. Huoneiston materiaalit ja värit on dokumentoitu huoneistokansioon. Upotetut Iquzzini-valaisimet eteisessä, kph:ssa, wc:ssä ja makuuhuoneessa. Sähkökalusteet Jungin alumiiniset.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Seinävalaisimet (kph ja keittiö) kuuluvat kauppaan. Kirjahyllystä on mahdollista sopia erikseen. Vaatehuoneiden hyllyt ja hyllyjärjestelmät kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Kiinteistö sijaitsee Hietalahden merellisessä ympäristössä. Pohjaratkaisu on joustavasti muunneltavissa, halli toimii myös tarvittaessa ruokailuhuoneena ja ruokailuhuone muuttuu helposti makuuhuoneeksi. Työtilassa on kiinteä vuodekaluste ja tila on täydellinen esimerkiksi etätyöskentelyyn.
Tehdyt remontit
Huoneistoon on tehty remontti vuonna 2020. Keittiö on sirretty aikaisempaan palvelijanhuoneeseen. Kph, wc, kodinhoitotila ja keittiö on uusittu täysin ja rakenteisiin tehdyt muutokset mm. vedeneritys on dokumentoitu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kaikki pinnat on uusittu ja huoneiston tyyliin on otettu vaikutteita talon funkkisarkkitehtuurista. Alkuperäiset puulattiaat on kunnostettu ja makuuhuoneen puulattia uusittu kokonaan. Huoneiston materiaalit ja värit on dokumentoitu huoneistokansioon.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Asbestikartoitus on tehty asunnossa huoneistoremontin yhteydessä vionna 2020. Asbestia ei ole löytynyt. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesikeskuslämmitys, painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Keittiön kalusteet mittojen mukaan puusepän tekemät. Pöytätasot valkoinen Carrara marmori. Laadukkaat integroidut Smegin kodinkoneet, Volan hana. Erillinen pieni ruokakomero. Hyvät työskentelytilat, laatoitettu seinä tasojen yllä. Taloyhtiössä myös mahdollisuus kaasuun. Uusittu täysin remontin yhteydessä vuonna 2020.
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Työtaso: muu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio, keraaminen, sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku, suihkuseinä, wc
Ajaton valkoinen laatoitus seinissä. Lattiassa Pukkilan Natura hexagon. Suihku Hansgrohen Raindance. Pöytätaso valkoinen Carrara marmori. Integroidut kaapistot. Duravitin seinä-wc bideesuihkulla. Kaksi lattiakaivoa. Uusittu täysin vuonna 2020.
WC-tilojen kuvaus
Ajaton valkoinen laatoitus seinissä. Lattiassa Pukkilan Natura hexagon -laatta. Duravit seinä-wc. Pöytätaso valkoinen Carrara marmori. Upotettu Iquzzini led-valaistus.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pieni toimiva kodinhoitotila, johon mahtuu pyykinpesukone ja kuivausrumpu sekä siivousvälineet. Tilassa on lattiakaivo.
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone, huoneen levyinen erkkeri-ikkuna ja näkymät kolmeen suntaan. Huoneistosta on merelliset näkymät satama-altaalle ja Ruoholahteen sekä Lönnrotinkadulle. Sälekaihtimet, kahdet lasiovet. Katon valaisinpiste himmentimellä, kattorosetti.
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone, pieni vaatehuone. Näkymät Köydenpunojankadulle. Uusittu, maalattu lautalattia. Vaatesäilytyksen ovet pumppumekanismilla. Kiinteät Iquzzini-valopisteet himmentimellä.
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Ullakolla varastot, 2 kpl
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Emännöintitoimisto Aamu / Jari Leppämäki PL181, 01301 Vantaa p. 09 615 07 333, palvelumestari@aamu.io
Huolto
Kiinteistöpalvelu Parviainen Oy Sinebrychoffinkatu 13, 00120 Helsinki p. 040 564 6901
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Pesutupa, ullakko, mankeli, ulkoiluvälinevarasto, kaapeli-TV, DNA-liitäntä kaikissa huoneistoissa, Telia-kiinteistöliittymä ja CAT6-ethernet-verkko.
Kuntotutkimukset: 2022 Ikkunoiden kuntotutkimus / Kiinteistötakuu
2009 Rakennuksen kuntoarvio: rakennustekniikka, lvi-järjestelmät, sähkö- ja telejärjestelmät / Suomen Talokeskus
2008-2009 Ilmanvaihtohormien selvitys ja hormikartoitus
Tehdyt remontit
2023 Huoneistojen ikkunoiden kunnostuksen suunnittelu ja toteutus.
2022 Pyörätelineiden hankinta.
2020 Jätepisteen uusiminen. D-porrashuoneen maalaus.
2019 Julkisivujen huoltomaalaus, 1. kerros. Liiketilojen ikkunoiden huoltolakkaus. Kellarirampin ulkoportti.
2017 Lämmönvaihtimen uusiminen. Yhtiön huoneiston A1 maalaustyöt. Huoneistojen B 29 ja myymälän sekä B 48 vahinkokorjaukset.
2015 Kellaritilojen kunnostus. Saunatilan muutos asukastilaksi.
2010-2012 Ilmanvaihtohormien uusiminen.
2012 Kylpyhuoneiden peruskorjaus huoneistot A11, A17, A23, A29 ja A35.
2011 D-portaan ilmanvaihtokoneet kunnostettu ja osa uusittu. Ohjausjärjestelmä korjattu ja osin uusittu.
2010 Huoneistoihin asennettu tuloilmaventtiilit.
2009 Rakennuksen kuntoarvio.
2007 Saunaosasto ja uusi polkupyörävarasto yhtiön lunastamiin tiloihin. Vesikaton maalaus.
2005 Julkisivut. Katto.
2004 Matalan osan vesikatto uusittu.
2003 Korkean osan vesikatto uusittu.
2002 Porraskäytävät. Sähkönousut, joiden yhteydessä tietoliikennekaapelointi asuntoihin saakka.
2001 Lämmön perussäätö.
1999 Ulko-ovet ja liikehuoneistojen ikkunat.
1998 Pihakansi.
1997 Kellarin saneeraus.
1994-1996 Vesijohdot ja viemäriputket uusittu.
1990-1992 Ikkunat.
1990 Pohjaviemärit uusittu.
Tulevat remontit
2023-2024 Huoneistojen ikkunoiden kunnostuksen suunnittelu ja toteutus (valmis). Kellarin kantavien palkkien korjaukset.

Kunnossapitotarveselvitys 2023:
2023 Pihan kunnostuksen loppuun saattaminen.
2023-2024 Huoneistojen ikkunoiden kunnostuksen suunnittelu ja toteutus. Kellarin kantavien palkkien korjaukset.
2023-2027 Niiden yhtiöjärjestyksen 18§ mukaiset mainittujen ilmanvaihtokoneiden huollot, joista taloyhtiö vastaa.
2025-2026 Huoneisto-ovien kunnostaminen. Kiinteistön lukoston uusiminen.
2025-2027 Hissien saneeraus/ tekniikan uusiminen tarpeellisin osin (A-, B- ja C-raput).
2027- Ullakkokomeroiden saneeraus.
Energialuokka
F (2013), Voimassa 16.12.2024
Tontin koko
2 028 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kortteliin (Kamppi, Kaartin lasaretin kortteli) suunnitellaan liike-, toimisto- ja opetus- ja päiväkotitiloja. Vanhat kivitalot suojellaan ja muutetaan uuteen käyttöön. Lisärakentamista osoitetaan korttelin länsikulmaan, nykyisten puutalojen paikalle sekä entisen VTT:n talon sisäpihan puoleiselle osalle laajennuksena. Lisäksi pihan alle on tarkoitus sijoittaa mm. päivittäistavarakauppa sekä kaupunginosaa laajemmin palveleva pysäköintilaitos. Korttelin piha-alue suunnitellaan mahdollisimman vehreäksi avoimeksi tilaksi kaupunkilaisten käyttöön ja sinne sijoitetaan myös koulun ja päiväkodin ulkoilualueita. Rakennusten maantasokerroksiin sijoitetaan liiketiloja ja muita palveluita.

Muita suunnitelmia mm. Hietalahdenranta, satamatunneli, Kampin alueita ja Leppäsuon kortteli 411.
Tiedustelut Helsingin kaupunki; kartta.hel.fi -> aineistot -> kaavoitus ja liikennesuunnittelu. p. 09 310 1673
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto O/Y Oivala

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lähikorttelissa.
Palvelut: Punavuoren ja Bulevardin palvelut kivenheiton päässä. Hyvät ruokakaupat, mm. Hietalahden kauppahalli ravintoloineen, Bulevardin S-market, Ruoholahden Citymarket, Lönnrotinkadun Lidl. Forum Box ja kuntosali ovat samassa korttelissa.
Muut palvelut: Ikkunoista näkyvä Telakkaranta luo oman merellisen samalla rouhean leiman nostokurkineen. Alue on kehittynyt viime vuosina, kun esimerkiksi useita ravintoloita ja baareja on tullut Hietalahden rannan kivijalkaan.
Päiväkodit: Vastapäisessä talossa ja leikkipuisto kulman takana.
Liikenneyhteydet
Ruoholahden metroasema kävelymatkan päässä. Hietalahden rannan kävelyreitit ja Baana kulkevat vierestä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Hietalahti, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arnall Susanna

Partner, Kiinteistönvälittäjä LKV LVV

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.