Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Kerrostalo | 2h, kt, s, p

Hovineidonkatu 9 as 10, Herttuankulma, Turku

Hinta

171 570 €
Tarjouskauppa

Koko

50 m²

Vuosi

2023

TARJOUSKAUPPAKOHDE Tämä kyseinen asunto myydään ns. tarjouskaupalla. Käytä tilanne hyväksi ja tee oma tarjouksesi! Loppuvuodesta 2023 valmistunut Asunto Oy Turun Herttua tarjoaa kodikkaita ja toimivia asuntoja seitsemässä kerroksessa. Sijainti on erinomainen, lähellä sekä keskustaa että yliopistoa, ja tarjolla on kompakteja pikkukoteja sekä isompia perheasuntoja. Herttuan tyylikäs tiilijulkisivu kätkee sisälleen mukavasti varusteltuja koteja, joissa on kaikki tarpeellinen viihtyisään asumiseen. Lattialämmitys lisää asumismukavuutta, ja jokaisessa asunnossa on joko ranskalaiset tai avarammat parvekkeet, osa niistä lasitettuja. Ylimpien kerrosten asunnoista avautuu upeat näkymät Turun linnalle tai merelle. Korttelin suojatulla sisäpihalla sijaitsee viihtyisä ja monikäyttöinen pihatalo, jossa on kaksi saunaa ja kerhotila. Pihalla on myös leikkialue ja monitoimikenttä, joissa voi nauttia kesäilloista ja viettää aikaa perheen kesken. Pihakannen alta löytyy parkkialue autoille. Ympäröivät istutukset ja viereiset puistoalueet luovat viihtyisän ja vehreän ympäristön. Asunto Oy Turun Herttua sijaitsee vuokratontilla, ja huoneistokohtainen osuus tontin lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Turun sataman alue kehittyy tulevina vuosina merelliseksi Linnakaupungiksi, mikä tekee tästä sijainnista entistäkin houkuttelevamman ja arvokkaamman pitkällä tähtäimellä. Lisätiedot: Mikko 050 355 1557 | mikko.mannila@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 12:45 - 13:15

Nähdään esittelyssä sunnuntaina.

Esittelijänä Mikko Mannila
p. 050 355 1557

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20897197
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kt, s, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
50 m²
Kokonaispinta-ala
50 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
3/7
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Heti vapaa
Varaustilanne
Vapaa

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

24 510,00 €

Velkaosuus

147 060,00 €

Velaton lähtöhinta

171 570,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

3 431,40 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

29 131,00 €

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

107,50 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

29 131,00 €

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Huoneistokohtainen osuus vuokranantajan omistaman tontin määräosan lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Osakkeenostaja/-omistaja voi halutessaan maksaa huoneistokohtaisen lunastusosuuden asunto osakeyhtiölle. Tontin määräosan lunastaminen on mahdollista kerran vuodessa. Hinnastossa esitetty arvio tontin lunastushinnasta on arvioitu lunastushetkelle 19.10.2023 (arvio n. 968.318 e). Tontin vuokranantaja/ myyjä laskee kauppahinnan kulloisessakin kauppatilanteessa. Lunastushinta sidotaan kiinteään 1,4 % siten, että koko vuokra-alueen lunastushinta maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä (16.6.2022) on ollut 950.411,94 euroa. Arvonnousu lasketaan päivittäin suhteessa vuotuiseen arvonnousuun siten, että vuotuinen kokonaiskorotus on edellä mainitut prosentit. Laskennallisena vuotena käytetään 365 vrk.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

190,00 € / kk

Pääomavastike

602,00 € / kk

Tontin vuokravastike

107,50 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

792,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi 31.12.2025. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa n. 4,9 % kokonaiskorkoa (Eb 6 kk 6.9.2023 = 3,929 % + marginaali 0,95 % Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Huoneistokohtaisen lunastusosuuden suorittaneet vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksamisesta.

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesi kulutuksen mukaan. Vesimaksu on ennakkomaksu, tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella (lämmin ja kylmä vesi). Huoneistokohtainen sähkömittaus (kph ja saunan mukavuuslattialämmitys huoneiston sähkönkulutukseen). Varainsiirtovero 1,5%. Tontinvuokravastike: Tontinvuokravastikkeen maksaminen ei vähennä tontin osuuden lunastushintaa. Vuokran suuruus maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä (16.6.2022) on ollut 39.222,22 e/vuosi. Taloussuunnitelmaan tontinvuokravastike ensimmäiselle rakentamisvaiheen jälkeiselle tilikaudelle on arvioitu siten, että perusvuokraan on tehty korotus yhteensä n. 7,8 %. Todellinen elinkustannusindeksi, johon korotus on sidottu, voi poiketa arvioidusta. Tontivuokravastike on laskettu päivitettyyn hinnastoon Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahaston 29.8.2023 ilmoituksen mukaisesti, jolloin vuokranmäärä on ollut 42.819,18 e/vuosi. Vuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin ja kulloinkin maksettavaa vuokraa tarkistetaan indeksin muutoksen mukaisesti. Perusindeksinä on marraskuun 2021 indeksiluku. Tarkistus tapahtuu aina kunkin kalenterivuoden lopussa ja tarkistettua vuokraa maksetaan 1.1. alkaen. Ensimmäistä kertaa vuokraa tarkistettaessa tarkistettu vuokra saadaan kertomalla perusvuokra luvulla, joka saadaan jakamalla tarkistusindeksi perusindeksillä. Tämän jälkeen vuokraa tarkistettaessa tarkistettu vuokra saadaan kertomalla tarkistushetkellä maksettava vuokra luvulla, joka saadaan jakamalla tarkistusindeksi indeksillä, jotka käytettiin vuokraa edellisen kerran tarkistettaessa. Vuokraa korotetaan ensimmäisen kerran 1.1.2023. HUONEISTOKOHTAISEN TONTINOSAN LUNASTAMISESTA SYNTYVISTÄ KULUISTA (ARVIO): Ostajan maksettavaksi tulevat määräosan lunastushinnan lisäksi kiinteistön määräosan kaupasta yhtiölle aiheutuvana kustannuksena syntyvät kiinteistökaupan varainsiirtovero, kaupanvahvistajan palkkio mahdollisine matkakuluineen, lainhuutokustannus, kiinnitysten purkamisesta aiheutuva kustannus sekä lisäksi isännöintitoimiston perimät kustannukset sekä mahdolliset notariaattipalkkiot. Varainsiirtovero tulee kunkin osakkeenostajan/-omistajan maksettavaksi ja muut kustannukset jaetaan kaikkien samaan aikaan lunastavien kesken. Arvio em. kuluista hinnaston laatimishetkellä: kiinteistökaupan varainsiirtovero 4 %, kiinnityksen purkaminen 40 €, kaupanvahvistajan palkkio 120 € ja matkakulut, lainhuudatus 144 €. Isännöintitoimiston kulut sopimuksen mukaisesti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Makuuhuoneissa ja eteisessä kaapistot.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: luoteeseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni, Ulkoseinät betonielementtejä / muurattu julkisivu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin (4h asunnoissa erilliset korkeat jää- ja pakastinkaapit), erillisuuni 60 cm, induktioliesi (yksiöissä 2-levyinen), liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille, astianpesukone (3h ja 4h asunnoissa integroitu). Keittiön kodinkoneet valkoisia Electrolux merkkisiä, välitilassa laminaatti, työtasot laminaattipintaisia. Keittiön altaat tasoon upotettuja komposiitti altaita, Oras Safira hana apk-venttiilillä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinät ja lattia laattaa. Katto paneloitu (kuusi). Suihku, kääntyvä suihkuseinä (savun harmaa tai kirkas lasi), wc-istuin, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi. Mukavuuslattialämmitys pesuhuoneessa ja saunassa (sähkö huoneiston sähköön). Pyykinpesukoneliitännät sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Kylpyhuoneet ovat pääsääntöisesti kylpyhuone-elementtejä.
Saunan kuvaus
Laattalattia, seinät ja katto paneloitu (kuusi). Saunan ovi savunharmaa lasi, Harvian sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Lattiat parkettia, seinät maalatut.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiat parkettia, seinät maalatut.
Säilytystilojen kuvaus
Makuuhuoneessa ja eteisessä kaapistot.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Asuntopehtoori Isännöinti Oy / Markus Kaukovalta
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Huoneistokohtainen LTO-kone (ohjaus liesituulettimella), ylimmän kerroksen lasitetuilla parvekkeilla varustetuissa asunnoissa ilmalämpöpumpun sähkö- ja reikävaraus.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
877 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
39 190 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Ålalandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahast
Tontin vuokra-aika päättyy
7.6.2051

Asunto Oy Turun Herttua

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Topeliuksen koulu 450 m.
Palvelut: K-market 1,1 km ja Sale 800 m.
Muut palvelut: Kuntosali 200 m.
Päiväkodit: Tallinmäenkentän päiväkoti 500 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat sijaitsevat talon yhteydessä erillisessä puolilämpimässä autohallissa (myydään erikseen omina osakkeina). Vieraspaikat pihakannella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Herttuankulma, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mannila Mikko

Kiinteistönvälittäjä LKV, yrittäjä

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.