Paritalo | 5h + avok + kphx2 + s + khh + wc + parv + var

Karpaattientie 11 C, Ilola, Vantaa

Hinta

535 000 €

Koko

115 / 120,3 m²

Vuosi

2024

Unelmien koti perheelle Vantaan Ilolasta Viehättävä, vasta valmistunut paritalokoti odottaa ensimmäisiä asukkaitaan! Skandinaaviset sävyt, laadukkaat materiaalit, taidokas tilankäyttö ja runsas luonnonvalo luovat sekä kauniit että toimivat puitteet asumiseen, isommallekin perheelle. Astuessasi sisään aistit valoisuuden ja tilantunnun. Valoisa olokeittiö, jossa yhdistyvät avokeittiö, ruokailutila ja olohuone, on viihtyisä kokonaisuus. Puustellin saarekkeellisen keittiön linjakas yleisilme ja toimiva toteutus integroitune kodinkoneineen takaavat käyttömukavuuden. Olokeittiön reilun viiden metrin huonekorkeus yhdessä suurten ikkunoiden kera luo runsain mitoin tilantuntua. Omalla sisäänkäynnillään varusteltu kodinhoitohuone, joka kätkee sisäänsä niin vesipisteen, runsaasti kaapistoa kuin tilavarauksen pesutornille. Sauna ja kylpyhuone muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, jossa peseytyy mielellään. Erillinen wc eteisen yhteydessä on erinomaisen toimiva ratkaisu. Yläkerta kattaa kolme makuuhuonetta ja tämän kodin toisen kylpyhuoneen, joka tukee osaltaan arjen toimivuutta. Tilavaan päämakuuhuoneeseen arjen luksusta tuo tilava, katettu parveke. Päiväauringon suuntaan sijoittuvalle terassille sopii isommallakin porukalla viettämään päivää. Nurmella ja asfaltilla viimeistelty piha on helppohoitoinen. Piha rajautuu puistikkoon ja puroon, joten yksityisyys on taattu. Tilaa löytyy perheen molempien autojen pysäköintiin. Oma tontti, jota hallinnoidaan hallinnanjakosopimuksella. Haluttu pientalovaltainen Ilola on sijainniltaan kaikin puolin loistava: kulkuyhteydet ovat toimivat, liikutpa julkisilla tai omalla autolla, lisäksi alueella palvelevat päiväkodit, koulut sekä lähikaupat. Kauppakeskus Jumbon ja Viihdekeskus Flamingon runsaiden palvelujen ja ajanviettomahdollisuuksien äärelle on matkaa autoillen reilut viisi minuuttia, ja Helsingin keskustaankin hurauttaa alle puolessa tunnissa! Lentokenttä siintää muutaman kilometrin päässä. Vain kahden kilometrin päässä kotiovelta sijaitseva Leinelän juna-asema tarjoaa toimivat junayhteydet laajasti pääkaupunkiseudun alueella. Aidosti tutustumisen arvoinen koti – tule tutustumaan! Myyntiä hoitaa Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi Service in English: Hilla Heikkilä, p. 045 255 0005 / hilla.heikkila@alcovi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
la 4.5. 10:40 - 11:10

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Matias Turpeinen
p. 0405054856

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20908813
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + avok + kphx2 + s + khh + wc + parv + var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
115 m²
Muiden tilojen pinta-ala
5,3 m²
Kokonaispinta-ala
120,3 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-ala (= huoneistoala) on noin 115 m2. Lisäksi lämmin tekninen tila/varasto 5,3 m2. Paritalorakennuksen kerrosala (US250mm) on yhteensä 275 m2 ja kokonaisala 283 m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2024
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

535 000,00 €

Velaton hinta

535 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero ei vielä tiedossa, sillä kiinteistö on uusi. Sähkö noin 15.000 kWh per vuosi, vesi noin 20 e/hlö/kk, jäte noin 20-30 e/kk. Ilmoitetut kustannukset perustuvat arvioihin, ja saattavat muuttua merkittävästikin arvioiduista. Sähköinen panttikirja (600.000 e) luovutetaan ostajalle kiinnityksistä vapaana kauppahinnan maksua vastaan. Ostaja vastaa kaupasta maksettavasta lainhuudon kustannuksesta ja varainsiirtoverosta (3 % kauppahinnasta).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on laattaa, seinät ja katto maalatut. Katossa upotetut led-spotit. Kiinteä kaapisto (Puustelli). Lattialämmitys (vesikiertoinen). Portaat: seinässä kiinteä led-valaistus (2 kpl). Yläkerran aulatilan lattia on vinyylikorkkia, seinät ja katto maalatut. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kiinteistö on uusi.
Energialuokka
  • A (2018)
  • Todistus on laadittu 18.3.2024.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi-ilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Asuinrakennus on puurunkoinen ja -verhoiltu kaksitasoinen paritalo.
Keittiön kuvaus
Avokeittiön (Puustelli) varustukseen kuuluvat integroidut kodinkoneet: astianpesukone, induktioliesitaso integroidulla liesituulettimella, kalusteuuni, jääkaappi-pakastin. Lattia on vinyylikorkkia, seinät ja katto maalatut. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneita on 2 kpl. Alakerran kylpyhuoneen varustukseen kuuluu kaksi sadesuihkua (Tapwell). Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto paneloitu. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Yläkerran kylpyhuoneen varustukseen kuuluu allaskaapisto (Puustelli), valaistu pyöreä peili, wc-istuin ja sadesuihku (Tapwell). Lattialämmitys (vesikiertoinen). Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto maalattu. Kiinteä led-valaistus.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc sijoittuu eteisen yhteyteen. Varustukseen kuuluu allaskaappi (Puustelli), valaistu pyöreä peili, wc-istuin, bidee-suihku ja pyyhekoukut. Hana: Tapwell. Lattia on laattaa, seinät ja katto maalattu. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Katossa upotetut led-spotit.
Saunan kuvaus
Harvia Cilindro-pylväskiuas. Lattia on laattaa, seinät ja katto paneloitu. Epäsuora led-valaistus. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Sauna erottuu kylpyhuoneesta savulasiseinällä.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneen varustukseen kuuluu kiinteää kaapistoa (Puustelli), vesipiste, pesukoneliitäntä ja tilavaraus pesutornille. Hana: Tapwell. Lattia on laattaa, seinät ja katto maalatut. Työtaso on laminaattia. Kulku suoraan ulos. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on vinyylikorkkia, seinät ja katto maalatut. Huonekorkeus noin 5,5 metriä. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on 4 kpl. Lattiat ovat vinyylikorkkia, seinät ja katot maalatut. Kahdessa makuuhuoneessa kiinteät kaapistot (Puustelli). Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Säilytystilojen kuvaus
Kiinteät kaapistot, tekninen tila/varasto (5,3 m2)
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto peltikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-421-9-204
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 742 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontilla sijaitsee omakotitalo ja paritalo.
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Tontin hallintaan on kirjattu hallinnanjakosopimus, jolla tontti on jaettu neljään hallinta-alueeseen: A, B ja C (myytävä määräosa, 1/3), sekä alueiden B+C yhteiseen alueeseen. Paritalon (hallinta-alueet B ja C) omistajat vastaavat yhteisen hallinta-alueen kunnossapidosta puoliksi.
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, p. 09 839 11 (vaihde), https://www.vantaa.fi/fi/palveluhakemisto/palvelu/asemakaavoitus#tab-introduction
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Pihan kuvaus
Talolle johtava pihatie ja pysäköintipaikat on viimeistelty asfaltilla, takapiha nurmikkoa. Piha-alue aidattu pääosin tuija-aidalla, osin puuaita. Tontti rajoittuu metsikköön ja puroon. Terassi, parveke ja piha-alue sijoittuvat etelän suuntaan. Ulkovesipiste. Pysäköintipaikalla lämpötolppa, johon mahdollisuus kytkeä sähköauton latauslaite.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Ilola, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Turpeinen Matias

Toimitusjohtaja, myynti

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.