Jonna Lindfors LKV

Kerrostalo | 2 h, avok, kph, ranskalainen parveke

Siltavoudintie 23, Oulunkylä, Helsinki

Hinta

249 000 €

Koko

33 m²

Vuosi

1971

Erinomainen vaihtoehto uudelle. Nyt myynnissä huippupaikalla Oulunkylässä korkealuokkaisesti saneeratun pienkerrostalon neliöitään suuremman tuntuinen ja laadukas kaksio. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla ja asunto myydään velattomana, ilman yhtiölainaa. Tilaisuus. Uskomattoman loistava tilaratkaisu, kunnon keittiö olohuoneen yhteydessä, tilava makuuhuone ranskalaisine parvekkeineen sekä upea kylpyhuone. Ihanteellinen ensiasunnoksi. Tilat suorastaan kylpevät valossa isojen ikkunoiden ansioista, 2. kerros, ei hissiä. Kohde, joka on laajan saneerauksen yhteydessä toteutettu vastaamaan nykypäivän tarpeita, kuitenkin niin, että alkuperäinen rosoisuus kantavine palkkeineen on säilytetty. Oulunkylän monipuoliset palvelut, liikenneyhteydet sekä liikuntamahdollisuudet löytyvät läheltä ja tekevät siksikin tästä kohteesta ehdottomasti tutustumisen arvoisen. Esittelemme kohdetta yksityisesti, sopimuksen mukaan, sekä lähetämme mielellämme kohteesta lisäinformaatiota. Lisätiedot Reeta Taulu p. 040 843 3016 / reeta.taulu@outlook.com tai Jonna Lindfors p. 040 572 3757/ jonna@lindforslkv.fi Jonna Lindfors LKV Y-tunnus: 1801202-6

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20911579
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h, avok, kph, ranskalainen parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
33 m²
Kokonaispinta-ala
33 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

249 000,00 €

Velaton hinta

249 000,00 €

Neliöhinta

7 545,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

148,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

148,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesi laskutetaan oman mittarin kautta kulutuksen mukaan. Asuntojen, liiketilan ja autotallin kylmän ja lämpimän veden mittaus tapahtuu Kokan vesimittareilla, jotka ovat kytketty Hydrolink Line järjestelmään. Asunnoissa on huoneistonäytöt veden kulutukselle joko WC tai KPH tilassa, riippuen vesimittareiden sijainnista.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Ilmansuunta: etelään
Tietoliikenne
antenni, kaapeli-tv taloyhtiössä
Tehdyt remontit
Käyttötarkoituksen muutos toimistotalosta asunto-osakeyhtiöksi, joka on vaatinut rakennusluvan. Muutostöistä on ilmoitettu taloyhtiölle. Lopputarkastus on tehty 19.06.2023. Korjauksiin liittyvät suunnitelmat ja
asiakirjat ovat saatavilla.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, saneerattu
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Lämmön talteenotto LTO
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Laadukkaat, kotimaiset Nixi-kalusteet Electrolux kodinkonein, erillisen kalusteluettelon mukaisesti Varustus: jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin. Liesi: induktio, erillisuuni, liesitaso. Työtasot: laminaatti. Lattia: parketti. Seinät: maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Laadukas kylpyhuone. Märkätilaissa sähköinen lattialämmitys. Märkätiloissa on vesieristetty sekä lattia että seinät. Vedeneristeenä on käytetty Mapein järjestelmää. Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.
Olohuoneen kuvaus
Asunnon seinät ovat maalattua kipsilevyä, ulkoseinät maalattuja betoni/tiiliseiniä. Sisäkatot maalattuja kipsilevykattoja. Alkuperäiset palkit jätetty osin esille. Parkettilattiat (Romanoff Lattiat Oy)
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneessa parkettilattiat, seinät maalattu.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero. Yhtiön alakertaan on rakennettu häkki/irtainvarastot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
GSV Isännöinti- ja Tilipavelut info@gsvpalvelut.com Isännöitsijä Karl Gaib karl.gaib@gsvpalvelut.com
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiön rakenteet, runko ja perustukset alkuperäiset, betonirunko. Välipohja teräsbetonilaatta + n 40 mmm pintavalu. Alapohja maanvarainen teräsbetonilaatta. Alkuperäinen tiiliverhous, maalattu betonisokkeli.
Yläpohja Siporeks-palkki. Vesikaton Bitumikermi huopakatto uusittu 2022 (Solvikin Kattohuolto Oy)
Asuntojen ilmanvaihtokone sijaitsee konehuoneessa kiinteistön katolla. Ilmanvaihtokoneessa on lämmöntalteenottojärjestelmä sekä vesikiertoinen lämmitys.
Ilmanvaihdon tehostus tapahtuu liesituulettimella, jotka ovat kytketty omaan poistoilmakoneeseen.
Kiinteistöön on asennettu Ouman Flex automaatiojärjestelmä, joka ohjaa ilmanvaihtoa ja kaukolämpöä.
Sähköpääkeskus sijaitsee kellarikerroksessa kiinteistön sähkötilassa. Tilassa sijaitsee myös sähkömittarit sekä kiinteistön sähkökeskus.
Kaikissa asunnoissa, liiketilassa ja autotallissa on omat alakeskuksensa. Asuntojen ja liiketilan keskuksissa on erillinen dataosa, josta kuitu- ja cat-kaapelointi Data räkkiin, kiinteistön sähkötilaan. Lisäksi asunnoissa on antenniverkko, joka on viety sähkötilaan taloantennin liityntäpisteeseen.
Asunnoissa on sisäinen datakaapelointi, joka on päätelty sähkökeskuksen dataosaan.
Kiinteistöllä on dataliittymä, joka palvelee talotekniikan tarpeita. Asuntojen ja liiketilan omia liittymiä varten tulee olla yhteydessä operaattoriin.
Palovaroittimet ovat liitetty talon sähköjärjestelmään, eivätkä vaadi paristojen vaihtoa.
Taloyhtiössä ei ole hissiä.
Kuntotutkimukset: 12.5.2023 pohjaviemäri kuvattu
Kuntotutkimus tehty: 2023
Tehdyt remontit
Koko rakennus on saneerattu
Saneerauksessa sisärakenteita on purettu ja huoneistojärjestystä on muutettu nykyiselleen.
Talotekniikka sekä LVIS-järjestelmät on uusittu kokonaisuudessaan.
2022-2023 peruskorjaus:
Rakennuksen vesiputket on uusittu päävesimittarilta eteenpäin. Sadevesi- ja jäteviemärijärjestelmä on uusittu rakennuksen sisällä pois lukien pohjaviemärit ja kellarin vesipisteiden viemärit. Autotallin lattiakaivo on uusittu ja siihen on lisätty hiekanerotuskaivo. Kiinteistön pohjaviemäri on kuvattu, huuhdeltu ja todettu kunnoltaan käyttökelpoiseksi. Käyttöveden, jäteviemärin ja sadeveden liittymäputket ovat alkuperäiset. Rakennuksen sähköjohdot, sähköpääkeskus ja alajakokeskukset on uusittu. Liittymäjohdot ovat alkuperäiset. Patterit on uusittu. Lämpöjohdot on uusittu kaukolämpökeskukselta eteenpäin.
Kevyet väliseinät, pinnat, kylpyhuoneet ja vesikaluesteet on uusittu. Asennettu koneellinen ilmanvaihto ja sille putkisto.
Uusi vesikate asennettu vanhan päälle. Antennimasto ja -vahvistin uusittu.
2 kpl porraskäytävän ovia, alakerran liiketilan ovi ja 2 asunnon ulko-ovet on uusittu. Uusien ulko-ovien vierestä ikkunat uusittu.
Energialuokka
B (2018), Energiatodistus tehty 20.03.2023
Tontin koko
1 227,6 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätiedot Helsingin kaupunki.
Yhtiössä on tehty luvanvarainen käyttötarkoituksen muutos toimistotalosta asunto-osakeyhtiöksi.
Kaavamääräysten mukaisesti yhtiössä 1 liiketila.

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Siltavoudintie 23

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Oulunkylän yhteiskoulu eli OYK, lempinimeltään Ogeli on Siltavoudintiellä,
myyntikohdetta vastapäätä, yksityinen koulu, johon kuuluu lukio ja yläkoulu.
Oulunkylän ala-asteen koulussa on vuosiluokat 1-6.
Tämän osoitteen oppilaaksiottoalueena ala-asteelle on juuri valmistunut Itä-Pakilan, Metsolan ala-aste, Kansantie 1, 00680 Helsinki, joka on yksi halutuimpia ala-asteita Helsingissä.
Palvelut: Kaikki Oulunkylän monipuoliset palvelut, K-kauppa ja huoltoasema lähellä. Kauppakeskus Ogelin liikekeskuksessa sinua palvelee yli 20 liikettä ruokakaupoista erikoisliikkeisiin. Kertakäynnillä hoidat
ostokset, pankkiasiat ja hemmottelet itseäsi hyvällä aterialla. Kaupallisia palveluja täydentävät mm. kierrätyspiste aivan keskuksen läheisyydessä. Ottopiste sijaitsee Ogelin liikekeskuksen ulkopuolella R-kioskin päädyssä. Postilaatikko lähtevälle postille on sisäänkäynnin vieressä.
Ogeliin kulkevat HKL:n linjat ja lähijuna. Kylänvanhimmantien puolella on asiakaspysäköintipaikat
Muut palvelut: Oulunkylä (ruots. Åggelby) on kaupunginosa Pohjois-Helsingissä. Vehreä elinympäristö tarjoaa useita lenkkipolkuja.
Vantaanjoen ranta palvelee ympäri vuoden # talvisin rannassa menee hiihtolatu, muina aikoina ulkoilureittejä ja kesäisin Pikkukosken uimaranta. Pikkukosken rannasta pääsee talvisin myös avantoon.
Vehreiden puistoalueiden ja pururatojen lisäksi Oulunkylän liikuntapuistosta löytyy jalkapallokenttä, jäähalli, tekojäärata, curlinghalli ja liikuntasaleja. Kaksi jäähallia, uimahalli, maauimala, kunto- ja voimailusali sekä palloiluhalli palvelevat Pirkkolan liikuntapuistossa. Oulunkylä on historiallisesti kerroksellinen asuinalue, joka on rakentunut vuonna 1881 henkilöliikenteelle avatun rautatiepysäkin ympärille.
Oulunkylä tarjoaa keskeisen sijaintinsa ja hyvien kulkuyhteyksiensä ansiosta erinomaisia mahdollisuuksia liiketoiminnan harjoittamiseen. Uusia toimitiloja suunnitellaan muun muassa Oulunkylän keskustaan sekä Raide-Jokerin pysäkkien ympäristöön. Vuoteen 2030 mennessä alueelle tavoitellaan jopa 1 500 uutta työpaikkaa.
Päiväkodit: Useita kunnallisia ja yksityisiä päiväkoteja, myös englanninkielinen päiväkoti
Liikenneyhteydet
Oulunkylän etuna on alueen yhteys sekä luontoon että liikenteeseen. Juna kuljettaa kätevästi keskustaan Oulunkylän rautatieasemalta n. 10 minuuttia. Oulunkylä sijaitsee Helsingin kantakaupungin rajalla pääradan varressa noin kuusi kilometriä keskustasta pohjoiseen. Raidejokeri aloitti liikennöinnin syksyllä -23.
Lisätietoa auton säilytyksestä
6 kpl autopaikkaa sähköpistokkeella ulkona, joita mahdollisuus vuokrata taloyhtiöltä
6 kpl autopaikkaa sähköpistokkeella ulkona, joita mahdollisuus vuokrata taloyhtiöltä Yhtiöllä
vuokrattavissa 6 autopaikkaa sähköpistokkeella. Ulkona taloyhtiön omistamia autopaikkoja
sähköpistokkeella, joita mahdollisuus vuokarata.
Autojen lämmitystolpille on tuotu kiinteistön sähkökeskukselta 10mm² kaapelit, jotka mahdollistavat sähköautojen latureiden asentamisen lämmityspistorasioiden tilalle.
Pihan kuvaus
Pihalle on lisätty pihavalaistus, sekä pilareina että kiinteistön seinille. Pihalle on rakennettu ja istutettu suunnitelman mukaiset nurmialueet sekä puut ja pensaat. Istuttamattomille alueille on levitetty kivituhka. Yhtiön yhteiselle pihalle on asennettu hiekkalaatikko sekä penkkejä ja pöytäryhmä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Oulunkylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jonna Lindfors LKV

Jonna Lindfors LKV
Jonna Lindfors LKV

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.