Herrainmäki | Koto-na Oy
Herrainmäki | Koto-na Oy

Omakotitalo | 5h, avokk, 2x wc, kph, s, khh, vh, lasit.teras., autok.

Kauppilankuja 6, Vehmainen, Tampere

Hinta

574 000 €

Koko

144 / 179 m²

Vuosi

2019

Nyt vapautumassa upean yksilöllinen, 2-kerroksinen kivitalo himoitulta Vehmaisten Kaukaniityn alueelta. Tämä vuonna 2019 valmistunut maalämpötalo pitää sisällään monipuoliset tilat ja varusteet.   Keittiö, ruokailutila ja olohuone avautuu yhtenä isona tilana, jossa olohuoneen huonekorkeus on jopa 5.7 metriä. Keittiön laadukkaan kalustuksen kruunaa massiivinen ja lähes kolmen metrinen graniittitasoinen saareke. Helppoutta ja tyyliä keittiöaskareisiin tuo integroidut ja monipuoliset kodinkoneet sekä tilava aamiaiskaappi.   Neljä monipuolisesti muunneltavaa makuuhuonetta tarjoaa tiloja moninaisiin tarpeisiin. Nykyisellään alakerrassa on ollut työhuone sekä yläkerrassa makuuhuoneen ja lastenhuoneen lisäksi elämyksellinen kotiteatterihuone. Yläkerrasta löytyy myös hulppeat 7 metriä kaappitilaa tarjoava "walk-through" vaatehuone.   WC:t ja suihkut löytyvät molemmista kerroksista, jonka lisäksi alakerrassa on paljon kaappitilaa tarjoava kodinhoitohuone. Kodinhoitohuoneesta on käynti suihkutilaan ja tunnelmalliseen saunaan, jossa on massiiviset, penkkimäiset lankkulauteet. Kylpytilat kruunaa iso poreamme, joka katetun ja lasitetun terassin alla tarjoaa nautintoa vuoden ajasta riippumatta.   Etupihalla on kaksi autopaikkaa, joista toinen katoksen alla. Isossa varastossa on teknisten laitteiden lisäksi hyvin tilaa myös nikkaroinnille ja säilytykseen. Terassit on tehty näyttävästä ja huoltovapaasta komposiitista.   Huoltovapautta ja maltillisia asuinkustannuksia tuo kivi runkorakenteena sekä maalämpö ja laadukas ilmanvaihtokone.   Suoraan pihapiiristä avautuu huoliteltu ja aktiviteetteja sisältävä, suojeltu Kaukaniityn metsäpuisto, josta löytyy myös rantaviivaa uimiseen. Talon pihasta uimarantaan alle 200m. Lisäksi uusi päiväkoti-/koulurakennus alle 400m päässä ja kauppaankin alle 100m. Liikenneyhteydet ovat nopeat myös Tampereen keskustaan ja ohitustielle. Varaa oma yksityisesittelysi! Jesse Niittymäki LKV, DI, Yrittäjä jesse.niittymaki@herrainmaki.fi 0406787516 IG @niittymakilkv

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20927308
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, avokk, 2x wc, kph, s, khh, vh, lasit.teras., autok.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
144 m²
Muiden tilojen pinta-ala
35 m²
Kokonaispinta-ala
179 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspiirustusten mukaan huoneistoala on 144m2 ja kerrosala on 179m2 yhteensä.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

574 000,00 €

Velaton hinta

574 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

686,86 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutus ollut vuosittain noin 9900 kWh. Vesimaksut vesihuollon taksojen mukaan. Tontinvuokra 1924 €, josta saadaan 50 % alennus vielä v. 2024.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilava ja avoin eteinen, josta avautuu näkymä suoraan oleskelutiloihin. Lattia: massalattia. Seinät: maali. Kiintokalusteet: 2 m leveä liukuovikaapisto Tilava ”walk-through” vaatehuone, jossa yhteensä 7 m pituudelta avointa kaapistoa. Lattia: kokolattiamatto. Seinät: maali. Yli 15 m2 lasitettu terassi aina valmiina olevalla poreammeella takaa hemmottelun arkeen vuodenajasta riippumatta. Tilava 10 m2 varasto antaa tekniikkalaitteiden lisäksi hyvin tilaa myös varastoimiseen. Lattia: epoksi. Seinät: OSB-levy. Kiintokalusteet: kaapisto pöytätasolla ja seinäkaapeilla.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Yhden auton autokatos sekä vieressä tila toiselle autolle Lasitetun terassin lisäksi n. 20 m2 alue avointa terassia. Avoin terassi, lasitettu terassi sekä etupihan sisääntulo tehty komposiittilaudasta
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2013)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi
Keittiön kuvaus
Laadukkaat ja tyylikkäät kalusteet integroiduilla ja kattavilla ominaisuuksilla varustetuilla kodinkoneilla (Electrolux/AEG). Aamiaiskaappi. Kokonaisuuden kruunaa massiivinen saareke lähes kolmen metrin pituisella graniitti kivitasolla, jossa myös päädyt jiiriin leikattuna graniitista. Uuni (höyrytoiminnolla), mikro, apk (useita edistyksellisiä toimintoja), viinikaappi, 2x jääkaappi/pakastin yhdistelmää, induktioliesi, liesituuletin. Saarekkeella sijaitseva induktioliesi ohjaa langattomasti maitolasilla viimeisteltyä kattoon integroitua liesituuletinta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Upealla mosaiikkilaatalla ja Gustavsbergin isoilla sadesuihkuilla varustettu pesuhuone Korkea satiinilasilla varustettu ikkuna ulos. Lattia ja seinät: laatta.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran wc: Upealla mosaiikkilaatalla ja Gustavsbergin tyylikkään mustilla vesikalusteilla varustettu erillis-wc, allaskaapisto vetolaatikoilla. Lattia ja seinät: laatta. Yläkerrän wc: WC:llä, kahdella altaalla ja suihkulla varustetun toiminnallisen pesuhuoneen kruunaa lattian kaunis musta lasilaatta Lattia ja seinät: laatta.
Saunan kuvaus
Massiiviset lämpökäsitellystä haavasta valmistetut lankkulauteet ja lähes 150 kg kivimäärällä täytetty Narvin Velvet Electric sähkökiuas takaa erittäin nautinnolliset ja kosteat löylyt. Lattia: laatta. Seinät: puupaneeli.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Runsaasti kaappitilaa sisältävä kodinhoitohuone keittiön kanssa yhteneväisten, mutta eri sävyisin kaapein. Kodinhoitohuone muuntuu tunnelmalliseksi pukuhuoneeksi vaihtamalla valaistuksen epäsuoraan ledivaloon ja astelemalla tilasta suoraan pesuhuoneeseen ja saunaan tai katetun terassin porealtaalle. Lattia: massalattia. Seinät: maali.
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja avara olohuone lähes kuuden metrin huonekorkeudella (5,7 m) Lattia: massalattia. Seinät: maali Olohuoneen yhteydessä ruokailutila: 3 m x 3 m kokoinen ruokailutila mahdollistaa isonkin pöytäryhmän sijoittamisen. Lattia: massalattia. Seinät: maali
Makuuhuoneiden kuvaus
MH 1 (10,3 m2) - Valoisa työhuone sisäikkunalla ja lasisilla pariovilla. - Lattia: laminaatti. Seinät: maali. - Kiintokalusteet: 2x 1,5 m kaapistoa. MH 2 (10,4 m2) - Valoisa lastenhuone metsäpuistoon aukeavalla näkymällä. - Lattia: laminaatti. Seinät: maali. - Kiintokalusteet: 1x 1,2 m kaapisto. MH 3 (13,0 m2) - Tunnelmallinen, mutta tarvittaessa valoisa iso makuuhuone ulos ja korkeaan tilaan avautuvalla sisäikkunalla sekä lähes kolme metriä leveällä länsi-ikkunalla. - Lattia: kokolattiamatto. Seinät: maali. - Kiintokalusteet: 1x 1,2 m kaapisto yläkaappeineen. MH 4 (13,4 m2) - Tunnelmallinen ja iso leffahuone, joka muuntuu myös helposti makuuhuoneeksi. - Lattia: kokolattiamatto. Seinät: maali. - Leffahuonevarustus purettavissa.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
332 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
150m2 + 30m2 Rakennusoikeutta jäljellä 12m2.
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
31.05.2067
Tontin vuokra
1 924 € / vuosi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Vehmainen, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Niittymäki Jesse

Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI, Yrittäjä

Herrainmäki | Koto-na Oy

Herrainmäki | Koto-na Oy
Herrainmäki | Koto-na Oy
SKVL jäsenyritys

Lavoniuksenraitti 1 B,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.