Bo LKV Turku

Paritalo | 3mh, oh, takkah, k, khh, kh, s, 2wc, et, ak, var, ter

Sauniokatu 8, Hannunniittu, Turku

Hinta

334 000 €

Koko

120 / 161 m²

Vuosi

1997

Tilava koti yhdessä tasossa huippusijainnilla Hannunniitussa Nyt pääset tutustumaan omalla tontilla sijaitsevaan kauniiseen yksitasoiseen kotiin, joka tilojensa puolesta soveltuu isommallekin perheelle. Koti sijaitsee rauhallisella paikalla päätyvän kadun varrella. Tämä asunto-osakeyhtiömuotoinen paritalo koostuu kahdesta asunnosta. Kyseessä on kuitenkin täysin omakotitalomaista asumista, sillä asuntojen väliin jää kummankin huoneiston oma autokatospaikka ja varasto. Huoneistokohtaisen autokatospaikan lisäksi huoneiston edustalla on tilaa kahdelle autolle. Yhtiöjärjestyksessä on määritelty, että osakas vastaa itse omaan huoneistoonsa kohdistuvista kuluista ja korjauksista. Erillistä hoitovastiketta ei tällä hetkellä peritä, vaan yhteiset kulut (kuten kiinteistövero ja kiinteistön täysarvovakuutus) jaetaan puoliksi todellisten kulujen mukaan. Kodin kaikki asuintilat sijaitsevat kätevästi yhdessä tasossa. Tuulikaapin jatkeena sijaitseva erillinen sisääntuloeteinen on tilava, ja sen yhteydessä on myös mukavasti säilytystilaa. Huoneiston toisessa päässä sijaitsee avara olohuone, jonka valoisan erkkerisyvennyksen ääressä on paikka isollekin ruokaryhmälle. Olohuoneeseen on vuonna 2021 asennettu niin lämmitys- kuin viilennyskäyttöönkin soveltuva ilmalämpöpumppu. Huoneiston toisessa päässä, keittiötä vastapäätä sijaitseva viihtyisä takkahuone on kuin toinen olohuone. Varaavan takan lämmössä on mukava vaihtaa kuulumiset ja seurustelu on helppoa myös keittiön puolelle, sillä tilat ovat vierekkäin. Tyylikäs ja ajaton keittiö on remontoitu vuonna 2021. Keittiö on tilava ja myös sen yhteyteen mahtuu hyvin ruokapöytä. Kodin kaikkien kolmen makuuhuoneen yhteyteen on toteutettu kiinteää säilytystilaa. Takkahuoneesta on kulku kodinhoitotilaan sekä vuonna 2024 remontoituun kylpyhuoneeseen ja saunaan. Arjen pyörityksessä ilahduttaa tilava kodinhoitohuone, jonka yhteydestä löytyy hyvin kaappi- ja laskutilaa. Kesäkuukausina on pyykit helppo nostaa ulos kuivumaan kodinhoitohuoneen yhteydestä kuljettavalle terassille. Rauhallisen takapihan puolella sijaitseva terassi tarjoaa myös mukavan paikan vilvoittelulle löylyjen lomassa. Erillisiä wc:itä on kaksi, joista toinen sijaitsee eteisen- ja toinen kodinhoitotilan yhteydessä. Hannunniittu on pidetty asuinalue aivan itäisen keskustan kupeessa. Kauppatorille matkaa kertyy alle 5 kilometriä, ja autolla sinne hurauttaa alle kymmenessä minuutissa. Sijainti on ideaali myös lapsiperheille, sillä koulu ja päiväkodit löytyvät kivenheiton päästä. Julkiset yhteydet ovat hyvät ja vain pienen kävelymatkan päästä löytyy myös K-Market. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Kyseessä asunto-osakeyhtiö, joten varainsiirtovero on vain 1,5%! Myynti ja esittelyt/ Sofia Metsänranta p. 040 588 6314 sofia.metsanranta@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 6.5. 14:00 - 14:30
Esittelijänä Sofia Metsänranta
p. 040 588 6314

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20927793
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, takkah, k, khh, kh, s, 2wc, et, ak, var, ter
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Muiden tilojen pinta-ala
41 m²
Kokonaispinta-ala
161 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa (rakennettu ennen vuotta 1992) poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi tarkistusmittauksen jälkeen olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1997
Käyttöönottovuosi
1997
Vapautuminen
Muu ehto: n.1kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

334 000,00 €

Velaton hinta

334 000,00 €

Neliöhinta

2 783,33 €/m²

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 21.5.2023 päätettiin, että koska syntyviä kulueriä tulee muutamia vuodessa, ei hoitovastiketta kerätä kuukausittain, vaan maksut hoidetaan maksutapahtumien eräpäivien mukaan. (Yhteisiä kulueriä kiinteistövakuutus, kiinteistövero sekä yhteiset korjaus- ja kunnossapitokulut). Kummassakin asunnossa oma vesimittari. Vesi kulutuksen mukaan. (Huoneistossa A päämittari ja huoneistossa B alamittari). Osakas solmii oman sähkösopimuksen energiayhtiön kanssa. Nykyisen asukkaan (4 hlö) keskimääräinen sähkönkulutus on ollut n. 14 000 kWh/v. Oma sopimus jätehuollon kanssa. Nykyisellä asukkaalla n.15e/kk (tyhjennys 2 vkon välein) Vakuutusmaksut. Yhtiön täysarvovakuutus menee puoliksi huoneistojen kesken. Tämän huoneiston puoliosuus vuonna 2024: 465,85 e (maksettu jo vuoden 2024 osalta). Lisäksi oma kotivakuutus. Tämän huoneiston puoliosuus kiinteistöverosta vuonna 2023: 409 euroa. (Koko kiinteistöä koskeva kiinteistövero v. 2023: 817,51 euroa.) Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Kulutukset perustuvat nykyisen asukkaan käyttötottumuksiin ja ovat suuntaa-antavia. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen ja tuulikaappi. Eteisessä liukuovikaapisto ja kiinteät kaapit. Lattia parkettia.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: luoteeseen,länteen
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Lämminvesivaraaja (2024), ilmalämpöpumppu (2021)
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Tehdyt remontit
2024: Kylpyhuoneen ja saunan saneeraus
2024: Lämminvesivaraajan uusiminen
2021: Ilmalämpöpumpun asennus
2021: Keittiöremontti, ilmanottoventtiilien uusiminen
2021: Terassi rakennettu
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys, lämpöpumppu
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu 4/2021 (Keittiömaailma). Keittiössä 2x jääkaappipakastin, liesituuletin (hormiin), astianpesukone, erillisuuni ja induktioliesitaso. Työtasot laminaattia, lattia laattaa. Lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu vedeneristeineen vuonna 2024. Kylpyhuoneessa suihku. Seinät kaakelia, lattia laattaa. Lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Kaksi erillistä wc:tä, joista toinen sijaitsee eteisen- ja toinen kodinhoitohuoneen yhteydessä. Kummassakin wc:ssä seinät kaakelia, lattia laattaa. Lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Kylpyhuoneen yhteydessä oleva ikkunallinen sauna remontoitu v.2024 (Seinä- ja kattopaneeleita tai kiuasta ei uusittu remontin yhteydessä). Sähkökiuas. Lämminvesivaraaja (2024) saunan lauteiden alla.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneesta suora kulku ulos. Tilassa pesuallas, keskuspölynimuri ja liitäntä pyykinpesukoneelle. Lattia laattaa. Lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa kaunis erkkerisyvennys. Lattia parkettia. Lisäksi viihtyisä takkahuone, jossa varaava takka. (Takka nuohottu viimeksi 5/2023). Takkahuoneessa lattia laattaa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta, joissa kaikissa kiinteää säilytystilaa. Makuuhuoneissa lattia parkettia.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistokohtainen kylmä varasto autokatoksen yhteydessä. Tilava käyttöullakko, jonne kulku keittiöstä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Asukasisännöinti. Hallituksen puheenjohtaja: Aino Savimäki aino.savimaki@gmail.com
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto.

Yhtiön ja osakkaan välinen korjaus- ja kunnossapitovastuu on määritelty yhtiöjärjestyksen 5. pykälässä.

Kiinteistön huoneistoja ( A ja B ) käsitellään niin kuin ne olisivat kaksi erillistä omakotitaloa.

Osakkeenomistajan vastuu:
Osakkeenomistajat vastaavat kaikista niistä kunnossapito- ja muutostöistä sekä niiden kustannuksista, jotka kohdistuvat siihen rakennusten osaan, jossa hänen hallitsemansa huoneisto sijaitsee. Osakkeenomistaja hoitaa ja huoltaa hallitsemaansa huoneistoa itsenäisesti ja vastaa oman huoneistonsa kaikista korjaustöistä ja niiden kustannuksista.

Sama korjaus- ja kunnossapitovastuu koskee osakkeenomistajan hallitsemia piha-alueita ja muita tiloja (varasto).

Yhtiön vastuu:
Yhtiö vastaa yhteiskäytössä olevien rakennusten, rakennelmien ja liittymien korjaus- kunnossapito- ja muutostöistä sekä niiden kustannuksista.

Yleiset rakennukset rakennelmat, tilat, liittymät:
- Autokatos ja sen yhteiset piha-alueet sekä takapihalla kiinteistön huoneistojen välinen raja-aita
- Käyttöveden talojohto ja sen liittymät perustuksen ulkopintaan
- Viemäriputkien ja sadevesiviemäriputkien talojohdot ja niiden liittymät perustuksen ulkopuoliselta osalta
- Sähkö- ja muut sen kaltaiset (keskus TV-antenni) talojohdot talon päätauluun tai ensimmäiseen kytkentärasiaan
- Sähkö-, vesi- ja viemäriliitännöissä raja yhtiön ja osakkeenomistajan vastuun välillä on kohdassa, jossa talojohdot eroavat toisistaan

Yhteiset toiminnot:
Autojen sisääntuloväylän hoito, katuosuuden hiekoitus yms.

Vakuutusyhtiöltä mahdollisesti tulevan kiinteistövakuutuksen vahingonkorvaukset käytetään vakuutustapahtuman korjauskustannuksiin.
Tehdyt remontit
2022: Julkisivujen puuosien huoltomaalaus
2022: Rännien puhdistus
2022: Tiilikattojen puhdistus ja pinnoitus
2020: Salaojien ja sadevesiputkien tarkastus ja pesu, sokkelin vierustojen pinnan uusiminen soralla
2020: Suomen Rakennusasiantuntijat Oy:ltä osakkaiden erikseen tilaamat tarkastusraportit (2020) tietoineen ovat tallennettu myös Talovisio-järjestelmään asuntokohtaisesti
2015: Tiilikaton puhdistus (painepesu ja harjaus)
2008: Julkisivujen puuosien huoltomaalaus
Tulevat remontit
As Oy Turun Pinakas Taloyhtiöön ei ole päätettyjä, uusia yhteisiä hankesuunnitteluita vuodelle 2024.

Yhtiöstä ei ole saatavilla erillistä 5 vuoden kunnossapitotarveselvitystä.
Energialuokka
E (2018), Energiatodistus laadittu 9.2.2021. Viimeinen voimassaolopäivä 9.2.2031.
Tontin koko
1 086 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Turun Pinakas

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatos sijaitsee talojen välissä. Kummallekin huoneistolle kuuluu oma pistokkeellinen autokatospaikka. Katoksen päädyssä huoneistokohtainen varasto.

Autokatoksen edustalle mahtuu lisäksi hyvin 2 autoa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Hannunniittu, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Metsänranta Sofia

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.