Bo LKV Tampere

Kerrostalo | 3h + kt + s

Sammonkatu 70, Kaleva, Tampere

Hinta

284 000 €

Koko

62 m²

Vuosi

2017

Tämä viihtyisä kolmio Sammonkadulla Kalevanrinteen kaupunginosassa on kaikkea mitä voit haluta – laadukas tyyli, toimiva pohjaratkaisu sekä sijainti lähellä palveluita. Tilava ja valoisa olohuone toimii asunnon sydämenä. Keittiö yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen ja mahdollistaa näin tilan monipuolisen käytön. Jääkaappi/pakastin on tässä asunnossa sijoitettu keittiön seinustalle, toisin kuin yhtiön muissa saman pohjan omaavissa asunnoissa. Tämän vuoksi huoneiston pohjaratkaisu suorastaan houkuttaa viihdyttämään perheenjäseniä tai ystäviä. Kahdessa makuuhuoneessa on mukavasti kaappitilaa. Suurempaan makuuhuoneeseen sekä eteiseen on asennettu peililiukuovet. Säilytystilaa löytyy lisää eteisen yhteyteen sijoitetusta vaatehuoneesta. Hyväkuntoiset kylpyhuone- ja saunatila tuovat asumiseen mukavuutta. Olohuoneesta on kulku suurelle lasitetulle parvekkeelle, johon on lisäksi asennettu näkösuojaksi Visorin parvekekaihtimet. Tämä huoneisto tarjoaa vaivatonta ja huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Asunto Oy Tampereen Kvartsi on perustettu vuonna 2017. Taloyhtiö on hyvin hoidettu eikä suuria remontteja yhtiön iän puolesta ole tulossa moniin vuosiin. Yhtiö lämpiää kaukolämmöllä ja koostuu 69 asunnosta sekä 3 liikehuoneistosta. Yhtiö sijaitsee Tampereen kaupungin vuokratontilla, jonka vuokra-aika on 31.05.2075 asti. Asunnon sijainti on lähellä kattavia Kalevan palveluita, kauppoja, kouluja ja sekä erinomaisia julkisia liikenneyhteyksiä. Kaupan yhteydessä on mahdollista lunastaa autohallipaikka eri osakeryhmällä (Kiinteistö Oy Kalevanrinteen Pysäköinti). Myyntihinta 22 000 €. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän kauniiseen ja hyväkuntoiseen kerrostalokotiin, joka tarjoaa kaikki mahdollisuudet nauttia parhaasta kaupunkielämästä. Olisiko tämä on sinun seuraava kotisi? Nina Widén Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT 040 528 5914 nina.widen@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 14:00 - 14:30
Esittelijänä Nina Widen
p. 0405285914

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20931119
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
62 m²
Kokonaispinta-ala
62 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/8
Rakennusvuosi
2017
Käyttöönottovuosi
2017
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

284 000,00 €

Velaton hinta

284 000,00 €

Neliöhinta

4 580,65 €/m²

Vastike

Hoitovastike

341,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

341,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimittarit huoneistoissa. Vedestä maksetaan vesimaksuennakkoa ja vesitasauslaskutetaan kerran vuodessa. Vesi/m3/kylmä 3,48€ ja Vesi/m3/lämmin 7,44€. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Liike- ja asuinhuoneistoissa kuluttamansa sähkön maksaa kukin osakkeenomistaja suoraan sähköntoimittajalle tekemänsä sähkösopimuksen mukaisesti, kuitenkin siten, että wc, pesu- ja löylyhuoneiden sähköisen lattialämmityksen sekä huoneistojen A1, A2, A10, A11, A12, A13, LT1, LT2 ja LT3 huoneistokohtaisten ilmanvaihtokojeiden sähkönkulutus sisältyy hoitovastikkeeseen. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. 1,5% varainsiirtovero. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: luoteeseen,länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Visor parvekekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Yhtiö on hakeutunut arvonlisäverolliseksi. Arvonlisäverollisuuden hakeutumisaste on 3,76. Yhtiö ei ole hakeutunut arvonlisäverovelvolliseksi todistuksen huoneiston osalta. Yhtiö on velvollinen tarkistamaan vuonna 2017 valmistuneestä kiinteistöinvestoinnista tekemiään arvonlisäverovähennyksiä, jos kiinteistön verollinen käyttö muuttuu tarkastuskauden aikana. Viimeinen tarkastusvuosi on 2026. Vastuun enimmäismäärä on 64 681,50 euroa valmistuessa ja vastuu 31.12.2019 on 45 277,05 euroa. Huoneistojen A1, A2, A3, A4, A5 ja A6 hallintaan jää huoneiston edustalla oleva terassi ja asuntopiha, joka on osin aidalla rajattu. Yhtiöjärjestyksen 5 §:n momentin 8 mukaisesti niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta enemmän kuin 75 % huoneiston alkuperäisestä yhtilölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta ainakin vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastike-ennakko yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi, ennakkoa voidaan korottaa tarvittaessa. Autopaikat osakkeina KOy Kalevanrinteen Pysäköinnissä (29 kpl), joista (1 kpl) on inva-autopaikkoja. Kaavan autopaikkavelvoite 1/125 m2. Sopimus yhteisjärjestelyistä XIX-885 tontit 8-11. Yhtiöllä vuokrasopimus Kiinteistö Oy Kalavanrinteen Pysäköinnin kanssa (Y-tunnus 2657942-8). Varasto-osakkeiden nrot 131531-131880 omistaminen ei oikeuta yhtiön hallinnassa olevien tilojen käyttöön edellyttäen, että käyttörajoitus ei estä edellä mainittujen osakkeiden käyttömahdollisuutta ja kuitenkin siten, että jätepisteen käyttö sallitaan. Mikäli ALV toiminta alkaa liikehuoneistoissa tulee huomioida mahdolliset ALV palautus velvoitteet. Yimääräisessä yhtiökokouksessa 18.1.2017 on päätetty hakeutua arvonlisäverovelvolliseksi. Rakennusaikainen muutostyölista saatavissa erikseen tilatessa. Yhteisjärjestelysopimus tonttien 8-14 välillä (Sopimus kiinteistöjen yhteisjärjestelystä kortteliin Tampere-119-885) on allekirjoitettu ja on vielä rekisteröimättä.
Tehdyt remontit
Osakas on asennuttanut Visor parvekekaihtimet.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Kylpyhuoneessa allas- ja pyykkikaappi. Pesutornille paikka.
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston käytössä on irtaimistovarasto. Yhtiön hallinnassa varastoja 7 kpl, kokonaispinta-ala: 38,50 m2.
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätoimisto Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy, Sarvijaakonkatu 5b A, (4. kerros), 33540 Tampere. Isännöitsijä Heini Asikainen, p. 0440475013
Huolto
Kotikatu
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja, Kuivaushuone
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Lämmönjakotavat: vesikiertoinen patterilämmitys, sähköinen lattialämmitys. Huoneiston hallintaan ottaminen ja uuden omistajan vastuu perustuvat maksamattomaan yhtiövastikkeeseen sekä sellaisten muiden maksujen määrään, joihin sovelletaan yhtiöjärjestyksen perusteella asunto-osakeyhtiölain säännöksiä huoneiston hallintaan ottamisesta. Tällaisia vastikkeeseen rinnastettavia maksuja yhtiössä ovat pääomavastike-ennakko, vesimaksuennakko, vesi/m3/kylmä, vesi/m3/lämmin, vesimaksuennakko (alv.), vesi/m3 (alv.)/kylmä, vesi/m3 (alv.)/lämmin.
YIT ei ole vielä toimittanut kuittausta rakennusaikaisista muutostöistä. Huoneistoissa sähköverkkoon kytketyt akkuvarmisteiset asuntokohtaiset palovarottimet. Yhtiöllä kaapeli-TV ja ovipuhelinjärjestelmä (ei asunnoissa, joihin käynti pihalta) sekä yleiskaapelointi. Yhtiön jätepiste sijaitsee tontilla 11 ja on yhteiskäytössä tontin 11 kanssa. Takuuajan vakuus on voimassa. Tupakointikielto on voimassa kaikilla huoneistoihin kuuluvilla parvekkeilla ja huoneistopihoilla. Tupakointi on sallittua vain erikseen merkityllä tupakointipaikalla. Yhtiökokous 2023: Hallituksella valtuudet tarvittaessa kerätä 1-2 ylimääräistä hoito- ja pääomavastiketta. Osakkaiden maksamat ylimääräiset lainaosuussuoritukset rahastoidaan. Rahoitusvastikkeet tuloutetaan. Jokaisella osakkaalla on oikeus asennuttaa huoneistoonsa ilmalämpöpumppu. Ilmalämpöpumpun asennus- ja kunnossapitovastuu on osakkaalla. 1-vuotis takuukyselyt on tehty yhtiön ja YIT:n puolesta. Vuositakuutarkastus on pidetty 15.2.2018. Vuositakuukorjaukset ovat käynnissä. Parvekeverhoasiaa tiedotettiin: harmaasävyiset verhot, toimittajan parvekelasijärjestelmään soveltuvat ovat sallittuja, muistettava tehdä muutostyöilmoitus. Ylimääräisiä lainanlyhennyksiä vastaanotetaan toukokuussa ja marraskuussa. Ylimääräisen lyhennyksen pankin kulut jaetaan maksajien kesken. Kohteelle on asetettu suorituskyvyttömyys vakuutus 31.1.2017-31.1.2027.
Tehdyt remontit
2017 Ins.toim. Jorma Väänänen Oy, vuositarkastuksen ennakkotarkastus
2017 YIT Rakennus Oy vuositarkastus
2017-2019 YIT Rakennus Oy vuositakuukorjaukset suoritetaan
Tulevat remontit
Tulevien korjaustarpeiden selvitys (1-5 vuotta):
Ilmanvaihdon puhdistus
Energialuokka
C (2013), Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä: 28.4.2025. E-luku 130.
Tontin koko
2 006 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, palvelupiste, Frenckellinaukio 2 B, 33100 Tampere, p. 041 7308168

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
61 333,76 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.5.2075

Asunto Oy Tampereen Kvartsi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikka mahdollisuus lunastaa eri osakeryhmällä kaupan yhteydessä (Kiinteistö Oy Kalevanrinteen Pysäköinti). Myyntihinta 22 000 €.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Kaleva, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Widen Nina

Kiinteistönvälittäjä

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.