JYA Housing LKV, Pohjois-Savo
JYA Housing LKV, Pohjois-Savo

Kerrostalo | 2h, k, kph / wc, vh, eteinen

Vuorelankatu 10, Linnanpelto, Kuopio

Hinta

149 000 €

Koko

75 m²

Vuosi

1930

Valoisa ja mittavasti remontoitu koti sinulle 1930 valmistuneesta kerrostalosta. Avara, toisen kerroksen tilava kulmahuoneisto sijaitsee rauhallisella paikalla Vuorelankadulla, Linnanpellon viihtyisällä puutaloalueella ja lyhyen matkan päässä keskustasta. Asunnon huoneiden pinnat on remontoitu ajan henki huomioiden (alkuperäiset hiotut ja lakatut puulattiat, paneelikatot, kunnostetut peiliovet ja osittain paperitapetit). Olohuone, makuuhuone sekä eteistila ovat läpikuljettavia, joten todella avarasta asunnosta on kyse. Huoneiden sisäkatto on korkealla (276 cm). Viihtyisä keittiö on täysin uusittu 2016, kaapistoineen sekä kodinkoneineen. Keittiössä puulattia on maalattu. Keittiön vieressä on myös pieni, käytännöllinen kodinhoitotila, jossa on syvennys pyykinpesukoneelle. Hyvät peruspalvelut löytyvät läheltä, lyhyen matkan päässä on myös uusi Matkakeskus Portti. Keskustaan matkaa vain reilu kilometri. Vieressä entisen Sokeainkoulun upea pihapiiri, metsä, kalliot, polut sekä Maljalammen ulkoilualue. Puijo sekä Kallavesi ovat myös lähellä. Ota yhteyttä, lähdetään tutustumaan ihan paikan päälle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 10:15 - 10:45
Esittelijänä Pekka Paaso
p. +358444440522

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20941695
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph / wc, vh, eteinen
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1930
Käyttöönottovuosi
1930
Vapautuminen
Muu ehto: Vapautuminen sopimuksen, tarvittaessa pikaisesti.

Hinta

Myyntihinta

136 948,39 €

Velkaosuus

12 051,61 €

Velaton hinta

149 000,00 €

157 000,00 €

Neliöhinta

1 986,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

450,00 € / kk

Pääomavastike

239,48 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

689,48 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

12,00 € / kk

Saunamaksu

11,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesivastike ennakko 16,00 €/hlö/kk, vesimaksu LV 16 €/m3, vesimaksu KV 5,11 €/m3

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Tilavassa eteistilassa on vaatehuone. Lautalattiat sekä tapetoidut seinät.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takkavaraus
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö ja kalusteet uusittu kokonaisuudessaan 2016. Laadukkaat kodinkoneet, jää-/pakastinkaappi sekä täysmittainen pakastinkaappi, rosterinen 60 cm induktioliesi sekä rosterinen liesituuletin (hormiin) ja astianpesukone. Kaapistojen välitila laatoitettu, massiivipuutasot sekä parannettu työtasojen valaistusta. Vaaleanharmaa puulattia, seinät tapetoitu/maalattu. Keittiön vieressä erillinen vesipisteellä varustettu syvennys pyykkihuollolle, jossa myös säilytystilaa ja kuivausteline. Keittiön sähköistys on uusittu 2016.
Kylpyhuoneen kuvaus
Vaalea, laatoitettu kylpyhuone/wc tila, jossa 2016 uusittu suihku, wc-istuin, bidee, allaskaappi, peili sekä kuivausteline. Tilassa on sähköinen lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Tilavassa, 2016 remontoidussa olohuoneessa on alkuperäinen, hiottu ja lakattu puulattia. Seinäpinnat uusittu (levytyksessä huomioitu akustiikka), pääosin vaaleaksi tapetoidut seinät, joista yksi tehosteseinä. Yksi seinistä valkoiseksi maalattu kiviseinä. Alkuperäiset, valkoiset paneelikatot. Olohuoneesta käynti makuuhuoneeseen sekä eteiseen. Alkuperäiset kunnostetut peiliovet sekä lukot. Sähköt uusittu olohuoneeseen sekä makuuhuoneeseen remontin yhteydessä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Upean kokoinen makuuhuone, jossa alkuperäinen hiottu ja lakattu puulattia. Levytetyt ja valkoiseksi maalatut seinät ja yksi tapetoitu tehosteseinä, kiviseinä on myös maalattu valkoiseksi. Alkuperäiset, valkoiset paneelikatot. Hyvin kaappitilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kuopio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Kuopio Marko Launonen Vuorikatu 26, 70100 Kuopio 010-228 8200
Huolto
Kallaveden Talohuolto
Taloyhtiöön kuuluu
Vinttikomero, Askarteluhuone, Taloyhtiössä on sauna, Mankeli
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Talo on rakennettu 1930, asunto-osakeyhtiö perustettu 1950. Lainaosuuden poismaksaminen edellyttää erillistä maksullista lainaosuuslaskelmaa, se tilataan isännöitsijätoimistolta.
Varsinainen yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen keräämään tarvittaessa yhdestä kahteen ylimääräistä hoitovastiketta taloyhtiön maksuvalmiuden turvaamiseksi.
Yhtiökokous päätti, että hanke- ja lainaosuussuorituksia sekä pääomavastikkeita rahastoidaan lainanlyhennysrahastoon enintään lyhennystä vastaavan summan verran.
Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 25.4.2022 Yhtiökokous myönsi yksimielisesti valtuutuksen hallitukselle ottaa yhtiölle lainaa max. 65.000,00 euroa ilman ylimääräistä yhtiökokousta A 1 huoneiston kosteusvauriokorjaukseen. Laina nostettu taloyhtiön tilille 2.5.2022.
Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 27.7.2023 annettiin hallitukselle valtuutus kilpailuttaa ja tilata korvausilmaventtiilien asennus. Venttiilien asennus rahoitetaan hankeosuus suorituksin.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 10

Tehdyt remontit
Käyttövesiputkien ja viemäreiden uusinta -98, katon peltikatteen uusiminen ja jätekatoksen rakentaminen -01, uusittiin puujulkisivu -07, ikkunat sekä ulko-ovet, korjattiin julkisivun rappaus osa ja saneerattiin antenniverkosto ja uusittiin yhteisten tilojen lukot, vesikaton maalaus -10, ilmanvaihtokanavien puhdistus -11, patteriventtiilien ja -termostaattien uusiminen -12, kaupungin puoleisen aidan uusiminen -13, sähköjärjestelmän uusiminen, porrashuoneiden kunnostus, huoneisto-ovien kunnostus, lukituksen uusiminen -19, Kattotutkan tarkastusraportin mukaisien ehdotusten selvitys 2022
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve, 5-vuotis-suunnitelmissa: 2023 ilmanvaihtokanavien puhdistus, 2023-2024 korvausilmaventtiilit, 2024 pihan kunnostuksen kartoitus, 2025 normaalia kunnossapitoa
Energialuokka
G (2013), Voimassa 6.12.2024 saakka.
Tontin koko
974 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kuopion kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Vuorelankatu 10

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Pohjantien koulu n. 1 km
Palvelut: Lähikauppa n. 0,4 km, Matkakeskus Portti n. 0,6 km. Kirjasto sekä Terveyskeskus n. 1 km.
Muut palvelut: Läheltä löytyvät hyvät ulkoilumahdollisuudet niin talvella kuin kesälläkin, mm. Maljalammen ulkoilureitti ja Puijon upea alue lyhyen matkan päässä.
Päiväkodit: Vuorilinnan päiväkoti vieressä.
Liikenneyhteydet
Julkinen liikenne n. 200 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Varattavissa isännöitsijän kautta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuopio

Asuinalueena Linnanpelto, Kuopio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

JYA Housing LKV, Pohjois-Savo

JYA Housing LKV, Pohjois-Savo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.