Omakotitalo | 5h, avok, 2xkph, s, erill.wc, khh, 2xlasitettu terassi

Rajakalliontie 1, Vaarala, Vantaa

Hinta

719 000 €

Koko

196 m²

Vuosi

2018

Uniikki ja supervaloisa täyskivitalo saa vaativankin asunnonostajan huokailemaan ihastuksesta. Kaksikerroksinen talo on poikkeuksellisen komea ulkoa ja sisältä. Paikallaan muurattu talo sijaitsee kauniilla tontilla rauhallisella pientaloalueella. Kurkkaa myös esittelyvideo! Kodin päänäyttämönä toimii olohuone, jonka juhlava kattokorkeus on noin 6 metriä. Olohuone, ruokailutila ja moderni avokeittiö sulautuvat mutkattomasti toisiinsa. Suuret lattiasta kattoon saakka ulottuvat ikkunat, hienostuneet ja laadukkaat materiaalit, eleettömyys ja sulavat linjat tukevat huikeaa arkkitehtuuria. Koti on hiottu loppuun asti varmalla otteella, sisältäen luksusta, visuaalisesti kauniita yksityiskohtia, kiinnostavia pintoja ja kauniita värisävyjä. Moderni keittiö on suunniteltu tarkasti täyttämään arjen vaatimukset. Täydet pisteet saavat integroidut ja laadukkaat kodinkoneet, kvartsitaso sekä aamiaiskaappi. Alakerran upeiden marmori kuvioisten laattojen alle on asennettu varpaita hemmotteleva vesikiertoinen lattialämmitys. Laattoja on käytetty persoonallisella tavalla. Kokoa, pintastruktuuria ja sävyjä vaihtelemalla on luotu upeita tunnelmia kylpyhuoneisiin ja vessoihin, kodinhoitohuonetta unohtamatta. Erityisen hieno on kylpyhuoneen laattaseinä, jossa voi kylpeä läikehtivän meren aaltojen keskellä. Tilavassa saunassa on ikkuna ja vastakkain asennetut lauteet. Olohuoneen isojen tuplaliukuovien kautta pääsee takapihalle ja pukuhuoneesta lasitetulle terassille, jossa odottaa heti valmis poreallas. Kodin keskiöön sijoitetun portaikon ilmettä keventää lasikaide. Yläkerrasta löytyvät valoisat ja toinen toistaan kauniimmat makuuhuoneet, kylpyhuone, wc sekä noin 28 m2 lasitettu terassi. Energiatehokas maalämpö koti tehostettuna aurinkopaneeleilla. Tämän talon tonttiosuus on 671m2. Myytävä omakotitalo on asunto-osakeyhtiö muotoinen, jolloin varainsiirtovero on ainoastaan 1,5%. Myytävänä Asunto Oy Rajakalliontie 1:n koko osakekanta (osakkeiden n:rot 1, lukumäärä 1). Yhtiöjärjestyksen mukaan 6h+k+s, yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto A. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Ildiko Katona-Hiekkanen / 040 575 9990 tai ildiko.katona-hiekkanen@roof.fi Kimmo Väliniemi / 0400 458 094 kimmo.valiniemi@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! I can provide services also in English. Szolgáltatás magyar nyelven is. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20941900
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, avok, 2xkph, s, erill.wc, khh, 2xlasitettu terassi
Asuintilojen pinta-ala
196 m²
Kokonaispinta-ala
196 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-ala 196 m2 on myyjän ilmoittama pinta-ala. Asuinrakennuksen asuintilojen pinta-aloja ole tarkistusmitattu. Pinta-alatiedot perustuvat myyjän antamiin tietoihin. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi täten myyntiesitteestä ja ilmoitetusta tiedosta poiketa olennaisesti. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella. Yhtiöjärjestyksen mukaan pinta-ala 200,5 m2. Pohjapiirroksen mukaan huoneistoala 160 m2, kerrosala ja kokonaisala 200,5 m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

719 000,00 €

Velaton hinta

719 000,00 €

739 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 230,46 € / vuosi

Sähkölämmityskulut

93,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

50,00 € / kk

Puhtaanapito

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistö on As Oy -muotoinen, varainsiirtovero on 1,5%. Yhtiön toimintatapa poikkeaa oleellisesti asunto-osakeyhtiölaista, vakiintuneena käytäntö on, että osakas vastaa suoraan kaikista kustannuksista eikä erillistä vastiketta peritä. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus 93 euroa/kk perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Ostajan on hyvä huomioida, että sähkön hinta voi vaihdella suurestikin edellä mainitusta riippuen sähkön tarjoajasta, tehdystä sopimuksesta sekä sähkön vallitsevasta markkinatilanteesta. Ostajan tulee ottaa myös huomioon, että kiinteistövero tarkistetaan vuosittain ja muutokset kiinteistöverossa ovat mahdollisia. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän. Yhtiössä ei kerätä erillistä yhtiövastiketta, vaan kaikki kulut katetaan niiden syntyessä laskujen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerrasta löytyy iso noin 28m2 lasitettu terassi Alakerrassa on lasitettu terassi noin 17 m2, sen jatkona on avoterassi heti valmis porealtaalle. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä on pukuhuone, sauna, pukuhuoneesta pääsy lasitetulle terassille.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Autoja mahtuu pihaan helposti 5 kpl. KNX taloautomaatio jolla voi ohjata mm valoja.
Kohteen lisätiedot
Myytävänä Asunto Oy Rajakalliontie 1:n koko osakekanta, osaakkeiden nr:o 1, lukumäärä: 1. Ostaja on tietoinen, että yhtiössä ei ole laadittu asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3§ mukaisesti hallituksen kunnossapitotarveselvitystä yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden ajalle. Vuokraoikeus, kirjattu tontin vuokrasopimus 30.11.2022. Vuokrauksen kohde: Määräala, Vantaan kaupunginosan 93. korttelissa 110 sijaitseva tontinosa tontista 4, kiinteistötunnus 92-93-110-4. Määräalan pinta-ala on noin 500m2, ei tarkastusmitattu. Vuokra-aika alkaa 03.09.2022 ja päättyy 02.09.2072. Vuokra kokonaisuudessaan on 6.565,00 euroa vuodessa. Rakentamisvelvoite: Vuokralaisen tulee rakentaa kiinteistölle asuintalo soveltuvien säännösten ja määräysten, sekä rakennusluvan mukaisesti. Asuintalon tulee valmistua ja saada viranomaisten hyväksyntä käyttöön ottamiselle kolmen (3) vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Vuokrasopimus saatavilla välittäjältä.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, aurinkolämpö
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi, Kevytharkko
Keittiön kuvaus
Moderni, vaaleasävyinen ja käytännöllinen keittiö on suunniteltu yksityiskohtia myöten. Keittiön taso on helposti puhdistettava kvartsitaso ja aamiaskaappiin voi tarvittaessa piilottaa kaikki pienet kodinkoneet. VARUSTUS: Kaapistot, 2*jääkaappi/pakastin, integroitu induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin (aktiivihiili suodatin), mikroaaltouuni, astianpesukone, pesuallas, hana, kiinteät valaisimet. SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: kylpyamme, suihku, wc
Talon kaikki wc-t ovat seinämalliset wc-istuimia. Yläkerran kph: sadettajasuihku, allaskaappi, peili, bidee. Alakerran kph: 2* kattoon upotetut sadettajasuihkut, kylpyamme omalla suihkulla, ammeen alla lattiakaivo. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä on seinällä erotettu WC-tila, jossa on allaskaappi ja peili, bidee. Alakerran erill. wc: allaskaappi, peili. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli, maali
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Saunassa kuivakaivo, ikkuna.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, pesukoneliitäntä, pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Avokeittiö on olohuoneen yhteydessä josta pääsy takapihan terassille isojen tuplaliukuovien kautta, Olohuoneen korkeus noin 6m.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerran makuuhuoneissa on laattalattiat Yläkerran makuuhuoneissa: vinyylilankku
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Puolikylmä
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-93-110-4
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 171 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koko tontin pinta-ala on 1171m2, josta taloyhtiö on vuokrannut noin 500 m2 määräalan North Finance Oy:lle. Vuokra-aika on viisikymmentä (50) vuotta, vuokra-aika päättyy 2.9.2072. Vuokran määrä: 6565 €/vuodessa. Vuokraa korotetaan vuosittain 65 euroa kalenterivuoden alusta lukien. Viivästyskorko on korkolain (340/2002 mahdollisine myöhempine muutoksineen) mukainen. Ennen kaupantekoa vuokratontin osuus myydään ja tullaan lohkomaan omaksi kiinteistöksi, jolloin vuokrasopimus puretaan. Tästä ei aiheudu ostajalle kustannuksia, eikä ostaja saa myöskään korvausta kun määräala lunastetaan taloyhtiöltä. Lohkomisen jälkeen asunto-osakeyhtiön omistaman tontin pinta-alaksi jää noin 671m2.
Tontin nimi
3110
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Vuokraoikeus, vuokrasopimus 30.11.2022.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Vuokratulle tonttiosuudelle on myönnetty rakennuslupa 68,5 m2, rakennuslupa on vanhentunut. Rakennuslupa on saatu vuokratulle tonttiosuudelle vuonna 2017.
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Puh. +358 9 839 11

Valmisteilla olevat suunnitelmat alueella:
Hakunilan keskustan laajennus 2:
Kaupungin omistuksessa olevalle reilun neljän hehtaarin kokoiselle varikkokäytöstä poistuvalle Vantaan itäiselle bussivarikolle ja sen ympäristöön suunnitellaan asumista, kivijalkatilaa ja päiväkotia. Alue osa kehittyvää ratikkareitin varren Hakunilaa.

Vantaan kaupunginvaltuusto päätti: Vantaalle rakennetaan ratikka: Vantaan kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 22.5. Vantaan ensimmäisen pikaraitiotielinjan toteuttamisesta. Ratikan rakentaminen voi alkaa syksyllä 2024 ja liikennöinti vuonna 2029.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Lehtikuusen koulu n. 650 m, Kankarepuiston peruskoulu n. 1,7km.
Palvelut: K-Market Kastanja n. 1,2 km, S-Market Jakomäki ja K-Supermarket Jakomäki n. 1,8 km, Lidl Alppikylä n. 1,9 km, Porttipuiston palvelut n. 1,4 km.
Päiväkodit: Vaaralanpuiston päiväkoti n. 850 m, Vaaralan päiväkoti n. 1,4 km.
Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki n. 210 m. Ratikkayhteys Tikkurilaan suunnitteilla.
Pihan kuvaus
Kaivo, vanha piharakennus (ei lupaa), marjapensaita, omepuu, metsänäkymä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Vaarala, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katona-Hiekkanen Ildiko

Myyntineuvottelija

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.