Omakotitalo | 3 h, k, kph, s, wc, khh, 2 x terassi

Suotie 23 A, Mattila, Tuusula

Hinta

349 000 €

Koko

120 / 180 m²

Vuosi

1971

Pala parasta 70-lukua. Tämä todella ainutlaatuinen pala taidetta kätkee sisäänsä enemmän kuin ikinä voisi aavistaakaan. Jo näyttävästä eteisestä huokuu se laatu ja tinkimätön tyyli, millä tämä kiinteistö on saneerattu vuosien varrella kauneimpaan loistoonsa. Yksitasoisessa edustustason kodissa neliöt jakautuvat avariksi, sopusuhtaisiksi tiloiksi, ja upea ympäristö viimeistelee kokonaisuuden. Tunnelmallisin huone on hotellitason spa-osasto, joka jatkuu paahteisen terassin Drop-altaaseen, jonka lehtikuusiaita ympäröi varsinaiseksi keitaaksi. Täysin poikkeuksellinen on myös upea puutarha, joka on kuvattu jopa puutarhalehteen. Vuoden kierto on otettu huomioon suunnittelussa, jolloin jokaisena vuodenaikana saa ihailla mitä kauneimpia istutuksia aina 660 kääpiövuorimännystä mitä kauneimpiin kirsikka-, omena- ja päärynäpuihin. Pihalla on lisäksi kaksi autotallia, iso varastotila ja useampi paikka autolle. Kiinteistön nimi, Linnunlaulu, kuvaa erinomaisesti ympäristöä, sillä puutarhassa todella saa nauttia mitä kauneimmasta linnunlaulusta. Myös taloteknisiä korjauksia on suoritettu pieteetillä vuosien saatossa. Tehtyihin remontteihin lukeutuu mm. kiinteistön vesiputkien remontti, salaojaremontti sekä ikkunaremontti. Moderniin talotekniikkaan on panostettu mm. valokuidun, etäohjattavien ilmalämpöpumppujen ja Yalen sähkölukkojärjestelmän muodossa. Tuusulan Mattilassa nautit rauhallisesta asumisesta viihtyisällä pientaloalueella. Sekä Keravan että Tuusulan monipuolisille ruokakaupoille ja kattaville lähipalveluille ajaa viidessä minuutissa, ja lähikaupalle on vain n. 750 metriä. Lähialueet tarjoavat monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet, lähin bussipysäkki on nurkan takana ja Keravan asemalle on 2,5 km. Tätä poikkeuksellista kotia esitellään ainoastaan yksityisnäytöin. Olethan yhteydessä, niin varataan sinulle oma näyttöaika! Tutustu myös kohdevideoon! Myynti ja esittelyt: Katja Lampinen kiinteistönvälittäjä LKV, partner Bo LKV Helsinki, Ullanlinna p. 044 2433 744 I katja@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20967269
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h, k, kph, s, wc, khh, 2 x terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Muiden tilojen pinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
180 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupa-asiakirjojen mukaan asuntapinta-ala n. 120 m2 + lämmin autotalli ja varasto n. 40 m2 + kylmä autotalli n. 20 m2
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

349 000,00 €

Velaton hinta

349 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

548,48 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

26,00 € / kk

Puhtaanapito

6,99 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero vuodelta 2023. Sähkönkulutus vuodelta 2022 kahdelta aikuiselta. Jätehuollon perusmaksu 31,20 euroa / vuosi, tyhjennys 6,99 euoa (2 kk kuukaudessa). Vesimaksu keskimäärin kahdelta aikuiselta kuukaudessa n. 26 €.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Arkiolohuone, jonka yhteydessä myös kodinhoitohuone. VARUSTUS: Käynti terassille. SEINÄT: Maali. LATTIA: Maalattu parketti. Eteinen. VARUSTUS: Peilikaapisto. SEINÄT: Maali, tiili. LATTIA: Laatta.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Drop-allas, verhotangot, autotallin irtohyllyt.
Kauppaan ei kuulu: Taide-esineet, eteisen peili, kylpyhuoneen irtokalusteet.
Tehdyt remontit
2022: Valokuitu. Kaapeli-tv. Eteisremontti ja lattialämmitys.
2021: Autotalliremontti. Piharemontti.
2020: Kylpyhuoneremontti ja kiinteistön vesiputket. Drop-ulkoporeallas. Takavarasto.
2019: Ulko-ovi (Pihla). Lukitusjärjestelmä (Yale Doorman). Olohuoneen katto ja valaistus. Sähköpatterien (adax wifi) ja ilmalämpöpumpun (Mitsubishi HERO) uusiminen (etäohjattavat, äly).
2017: Pihan asfaltointi.
2016: Salaojat. Autotallin nosto-ovi.
2013: Keittiö ja lattialämmitys. Pistorasiat ja valokytkimet.
2012: Ikkunat (lämpölasit).
2009: Vesikaton huopa ja katon pellitykset. Tonttiviemärin uusiminen.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • E (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Ilmalämpöpumppu, kolmessa huoneessa lattialämmitys (keittiö, eteinen ja kph). Sähköpatterit makuuhuoneessa ja arkiolohuoneessa
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Kaapeli-tv liittymä, valokuituliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili, Rakennusmateriaali: Yksi väliseinä ja autotalli on puurunkoinen.
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Kaapisto, hana, allas, astianpesukone, side-by-side jääkaappipakastin jääpalakoneella, induktioliesi, liesituuletin, kalustemikro. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Kakkeli. TYÖTASO: Laminaatti. LATTIA: Laattalattia (lattialämmitys).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneremontti ja kiinteistön vesiputket on remontoitu 2020. VARUSTUS: 2 x hana, 2 x allas, peili, 2 x sadekattosuihku ja 2 x tavallinen suihku, pyyhepatteri, seinä-wc, bidee-suihku, lattialämmitys, käynti terassille. SEINÄT: Laatta (Villeroy & Boch). LATTIA: Laatta (Villeroy & Boch).
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Sähkökiuas (Helo Himalaya, höyrytoiminto), lauteet (lämpökäsitelty haapa). SEINÄT: Lämpökäsitelty haapa LATTIA: Laatta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: VARUSTUS: Pesukoneliitäntä. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
VARUSTUS: Käynti terassille. SEINÄT: Tiili, maali. LATTIA: Maalattu koivuparketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
SEINÄT: Maali. LATTIA: Muovimatto.
Säilytystilojen kuvaus
Autotallin vieressä iso varastotila (laajennusosa), joka toimii myös esimerkiksi verstaana. Toinen erillinen autotalli pihalla toimii myös tarvittaessa varastona.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate(4 kertainen lasikuituhuopa)
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
858-405-2-602
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 192 m²
Tie perille
Kyllä
Tontin nimi
Linnunlaulu
Tehokkuusluku
0.2
Kaavoitustiedot
Tuusulan kunta, p. 09 87181
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Lämmin ja kylmä autotalli sekä iso varastotila.
autotalli, varasto
Palvelut
Koulut: Killan koulu n. 1,5 km, Kirkonkylän koulu n. 1,6 km.
Palvelut: K-Market Parila n. 750 m, Keravan jäähalli n. 1,5 km, Kalevan urheilupuisto n. 1,8 km, Kauppakeskus Karuselli n. 2,3 km, Prisma Kaleva n. 2,5 km, K-Citymarket Kerava n. 2,7 km, Tuusulan golfklubi n. 1,5 km.
Päiväkodit: Taidepäiväkoti Konsti n. 1,2 km, Päiväkoti Aito n. 1,9 km.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 450 m, Keravan juna-asema n. 2,6 km, Helsinki Vantaan lentoasema n. 16 km.
Pihan kuvaus
Asfaltti etupihalla, jossa vain valkovihreitä kasveja. Piha suunniteltu ympärivuotiseksi (tulppaaneja, narsisseja, kukkii keväästä syksyyn), ikivihreitä 660 kpl kääpiövuorimäntyjä (syksyllä ennen lunta näkyy rakenteet ja muodot). Reunustaa pallokirsikat. Takapihalla viidakkomainen, luonnomukainen puutarha, jossa mm. kirsikkapuu, omenapuu, päärynäpuu, viinirypäle. Vuoden kiero otettu huomioon (ikkunoiden edessä värikkäät oksat). Lammikko ja vesijohto (uusi pumppu tarvitaan suihkulähteeseen). Takapihalla myös kaivo, josta saa kasteluvettä. Terassia takapihalla ja saunan terassilla. Saunan terassi todella lämmin ja paahteinen. Lehtikuusaita suojaa naapureiden katseilta ulkoporealtaan vieressä terassilla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Mattila, Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lampinen Katja

kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.