ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 1h + kph + k (yhtiöjärjestyksen mukaan 1 huone, keittotila ja kylpyhuone)

Sturenkatu 5, Alppiharju, Helsinki

Hinta

199 000 €

Koko

28 m²

Vuosi

1947

Tervetuloa tutustumaan viehättävään kotiin Helsingin Alppiharjussa, suositulla alueella, joka yhdistää kaupunkiasumisen mukavuuden ja monipuoliset palvelut! Tämä lumoava huoneisto sijaitsee seitsemännessä kerroksessa (7/7). Huoneisto on hyväkuntoinen ja valmiina uuden omistajan iloksi. Avara pohjaratkaisu luo tilan tuntua ja mahdollistaa monipuolisen kalustamisen. Valoisat ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa ja mahdollistavat upeat näkymät ympäröivään kaupunkimaisemaan. Kylpyhuoneessa on kätevä pyykinpesukoneliitäntä, mikä lisää asumismukavuutta. Keittiö on kompakti ja käytännöllinen, tarjoten kaiken tarvittavan ruoanlaittoon ja säilytykseen. * Alppiharju on tunnettu viihtyisästä ilmapiiristään ja monipuolisista palveluistaan. * Erinomaiset liikenneyhteydet tekevät arjesta sujuvaa, ja lähellä on useita bussi- ja raitiovaunulinjoja. * Alueella on monipuoliset ostosmahdollisuudet, ravintoloita ja kulttuuritarjontaa. * Lähistöllä sijaitsevat puistot ja ulkoilualueet tarjoavat mahdollisuuden virkistäviin ulkoiluhetkiin. Tämä on loistava tilaisuus omistaa valoisa ja käytännöllinen koti Helsingin sydämessä. Ota yhteyttä ja sovi yksityisnäytöstä, jotta voit kokea tämän kodin lumon itse! TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Stefano Ramirez / 040 674 3132 tai stefano.ramirez@roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20972480
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kph + k (yhtiöjärjestyksen mukaan 1 huone, keittotila ja kylpyhuone)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
28 m²
Kokonaispinta-ala
28 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
7/7
Rakennusvuosi
1947
Käyttöönottovuosi
1947
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

199 000,00 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Neliöhinta

7 107,14 €/m²

Vastike

Hoitovastike

128,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

128,80 € / kk

Muut maksut

Saunamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Pesutupamaksu selvityksen alla, koska yhtiön asiakirjoissa on ristiriitaista tietoa. Avainpantti on 50 €. Yhtiöllä on valtuudet kerätä kaksi ylimääräistä hoitovastiketta ilman erillisen yhtiökokouksen päätöstä. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, naulakko
Kohteen lisätiedot
Yhtiöjärjestys 15 pykälä: Kunnossapttovastuu yhtiön ja osakkaan välillä jakautuu kulloinkin voimassaolevan asunto-osakeyhtiölain mukaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Yhtiön toimesta ei ole suoritettu asbestikartoituksia huoneistoissa. Rakennus on loppukatselmuksessa hyväksytty ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Purkutyötä ei saa aloittaa ennen asbestikartoitusta. Kaupan kohteena olevassa huoneistossa ei ole teetetty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää huoneistoremontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske huoneistossa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Varustus: Liesi, jääkaappi jossa pieni pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varustus: Suihku, wc-istuin, pyykinpesukoneliitäntä
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto- Oy Sturenkatu 5 b
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijä Reijo Taipale Oy Marja-Liisa Taipale info@isannoitsijareijotaipale.com 09 7744480
Huolto
Kiinteistöhuolto Heiskanen Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Osakkeenomistajien käyttöön varatut tilat: säilytysullakko, kellarikomero, pesutupa, sauna.

Ilmanvaihto: Painovoimainen
Antennijärjestelmä ja -tyyppi: Kaapelitelevisiojärjestelmä
Kaapeliyhtiö: DNA Welho
Tietoliikennejärjestelmät: Taloyhtiölaajakaista 10M
Tehdyt remontit
Hallituksen selvitys suoritetuista kunnossapito -ja muutostöistä valmistumisajankohtineen

Vuonna 1947 valmistuneessa rakennuksessa sähkönousut uusittu v. 1995. Vuonna 2002 uusittiin talon tiilikatto ja vuonna 2003 peruskorjattiin hissi. Vuonna 2004 on kunnostettu talon antenniverkko digikelpoiseksi ja samalla on liitytty Welhon kaapeliverkkoon. Vuonna 2005 uusittiin ikkunat. Vuonna 2008 uusittiin lämpöjohtoverkoston venttiilit ja tehtiin patteriverkoston säätötyö. Lisäksi teetettiin putkiremonttia silmällä pitäen päivitetyt talon piirustukset dwg-muotoon ja kartoitettiin hormit. Vuonna 2009 uusittiin lämmönsiirrin. Putkiremontin toteutussuunnittelu tehtiin 2010-2011. Linjasaneeraus 2011-2012. Huoneistojen ryhmäkeskukset 2012. Porrashuoneiden maalaus 2012. Lukkojen vaihto Sento-sarjaan 2013. Julkisivumaalaus 2013. Vuonna 2016 tehtiin piharemontti, johon sisältyivät sokkelin eristäminen perusmuurilevyllä, sadevesien ohjaus kaivoon ja vanhojen koksiluukkujen sekä jäteastia-aitauksen purkaminen. Maanrakennustyöurakan päätteeksi piha päällystettiin betonikivetyksellä. Loppuvuonna maalattiin kellaritilojen lattiat ja seinät sekä komeroiden ovet. Vuonna 2017 on hankittu jäteastiasuoja pihalle. Ikkunoiden suodattimet vaihdettiin 2018, Lämmönsiirrin varustettiin hälytyslaitteella 2019. Vuonna 2020 selvitettiin tuuletusparvekkeiden ikkunoiden ja ovien kunto ja vuonna 2021 kilpailutettiin niiden uusiminen, toteutus 2022
Tulevat remontit
KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2023 - 2027

Tämä on asunto-osakeyhtiölain 6 luwn 3 §:n tarlcoittama kirjallinen selvitys tarpeesta sellaiseen yhtiön rakennuksen ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavan viiden woden aikana, joka vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.

Yhtiökokous 30.5.2023 merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksissa erikseen wosittain.
Taloyhtiön suuremmat korjaushankkeet ovat valmistuneet, joten lähiwosina keskitytään lähinnä wosittaisiin huolto- ja kunnossapitokorjauksiin ja ryhdytään valmistelemaan uutta pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmaa.

Korjaustarve lähimmän viiden vuoden aikana:
- normaaleja vuosikorjauksia
- yleisten tilojen kunnostusta

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
721 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
- Helsingin kaupunki asemakaavoitus
- Puhelin: +358 9 310 1691
- Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin huolellisesti: www.kartta.hel.fi

Valmisteilla olevat asemakaavat per. 14.1.2024

1. Linnanmäki

Suunnitelman kuvaus Linnanmäen asemakaavaa muutetaan. Linnanmäen pysäköintilaitos sijoittuu nykyisen bussikentän alle, jonne ajo tapahtuu Vauhtitien ja Tivolitien kautta. Tilausbussien pysäköintikenttä säilyy bussien pysäköintialueena. Viipurinkadun kautta ohjataan ainoastaan huolto- ja bussiliikenne Huvipuistoalueella sijaitsevissa vesilinnoissa mahdollistetaan huvipuistokäyttö. Huvipuistoalueen rajausta tarkistetaan eteläisen sisäänkäynnin osalta, asemakaava mahdollistaa uuden eteläisen sisäänkäyntirakennuksen. Lisätietoja antaa Arkkitehti Santeri Nuotio, p. (09) 310 76696 Lisätietoja hankkeesta Uusi diaarinumero: HEL 2011-004816

2. Kallio, Kuntatalo, Toinen linja 14

Suunnitelman kuvaus
Osittain purkava täydennysrakentaminen ja käyttötarkoituksen muutos. Säilyvä keskeinen osa rakennuksesta suojellaan.
Lisätietoja antaa
Arkkitehti Jani Jansson, p. (09) 310 523 16

3. Kallio, Toinen linja 10

Suunnitelman kuvaus
Tontilla 11302/9 osoitteessa Toinen linja 10 on nykyisin 3–6-kerroksinen asuinkerrostalo. Asemakaavan muutoksen tavoitteena on mahdollistaa asuntojen täydennysrakentaminen rakennuksen pihasiipeen ja ullakoille.
Lisätietoja antaa
Suunnittelija Niko Latvakoski, puhelin (09) 310 37020
Hyväksytty: 08.02.2022
Tullut voimaan: 24.10.2023

Lisätietoa liitteenä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Alppiharju, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ramirez Stefano

Myyntineuvottelija

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.